Alan Shearer je blízko magické hranici

04.04.2002, 12:30
Aktuality
Útočník Newcastlu Alan Shearer by se o víkendu mohl stát prvním fotbalistou v hostorii Premier League, který nastřílí 200 ligových gólů. Newcastle v pondělí hostí doma Fulham a v boji o čtvrté místo v Lize Mistrů potřebuje body jako sůl. "Vše, na co myslím, je zisk tří bodů. Ale samozřejmě by bylo fajn, kdybych ten dvoustý gól dal," komentoval Shearer. Newcastle je na tom v tabulce dobře, na čtvrtém místě má dvoubodový náskok na pátou Chelsea a navíc jeden zápas k dobru.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
shawntee9

</i>

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele