Albelda zůstane ve Valencii, chce začít znovu

06.08.2008, 14:20
Aktuality
David Albelba prohlásil, že chce na všechny události z loňské sezony, které ho ve Valencii potkaly, zapomenout, otočit na nový list a zůstat ve Valencii. Tu by prý upustil pouze kvůli zahraničnímu angažmá.

30letý záložník před několika dny oznámil, že chce zůstat na Mestalle poté, co klub opustil nyní již bývalý prezident Juan Soler a do funkce byl jmenován Vicente Soriano. Albelda byl bývalým trenérem Koemanem v loňské sezoně vyřazen z kádru a vypadalo to, že v létě Netopýry opustí, ale dnes je situaci jiná. Pod novým vedením totiž bude moci španělský reprezentant zůstat.

"Chci otočit list. Ve vedení jsou noví lidé a jedinou věcí, kterou chci, je abych hrál. Od této chvíle budu mluvit pouze o fotbale," zdůraznil novinářům. "Věřím, že s novými členy klubu si budeme rozumět a navzájem si pomáhat. Zdá se, že vše bude znovu dobré."

Ačkoliv byl z týmu vyhozen trenéry Solerem nebo Koemanen, Albeldu nejvíce rozzuřily některé kroky bývalého prezidenta a měl jasno, co by dělal, kdyby na Mestalle Juan Soler zůstal. "Odešel bych."

"Chtěl jsem rychle odejít, protože nemůžu zůstat v klubu s lidmi, se kterými nesouhlasím. Nyní jsem ale stále hráčem Valencie a jediný důvod mého odchodu by bylo případné zahraniční angažmá."


V lednu byl Albelda blízko přestupu, nakonec ale odchod nevyšel. Přesto se proti němu postavili někteří fanoušci. "Jediná cesta, jak získat fanoušky zpět na svoji stranu, je dobře hrát. Pak všichni zapomenou na to, co bylo," pokračoval. "Myslím si ale, že nyní už je zbytečné se k celé této záležitosti vracet."

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valencia byla minulou sezonu v pytli, to jak hrála,bylo hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Super, moc dobře, že zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

no podle mě už nikdy nebude hrát na takové úrovni jak předtím, i když bych mu moc přál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele