Alisson je s volbou Liverpoolu spokojený, pro trenéra Slota má jen slova chvály

12.09., 11:51
Aktuality
Alisson Becker (© Liverpool FC)

Možná již za rok vyklidí pozici týmové jedničky, přesto na adresu svého nového trenéra neřekne křivého slova. Naopak, brazilský gólman Alisson Becker (31) chválí práci Arneho Slota (45) a kvituje jeho přístup. Liverpool nebyl na letním přestupovém trhu příliš aktivní, přesto na Anfieldu doufají, že cenné trofeje jsou na dosah.

Letní přestupové okno mohlo Alissona zneklidnit. V Liverpoolu i v této sezoně zastává post týmové jedničky, avšak Reds učinili nákup v podobě gruzínského legionáře Giorgie Mamardašviliho. Překvapení letošního Eura získali za 30 milionů eur s podmínkou, že do příštího léta zůstane ve Valencii.

Alisson byl spojován s odchodem již během tohoto léta, ale nástupce německého kouče Jürgena Kloppa mu vyjádřil důvěru. Brazilský gólman práci Slota oceňuje a na jeho adresu vyslovil několik pochval.

"Nevymýšlí nic složitého, a přesto to přináší kýžený efekt. Dělá to chytře a jeho přístup se mi líbí. Styl, jakým přemýšlí a způsob, jakým své nápady realizuje. Z jeho řeči a pokynů je hned všem jasné, co po nich chce," prohlásil Alisson v rozhovoru pro brazilská média během reprezentační přestávky.

"Samozřejmě vše vychází z tvrdé práce každého z nás. Všichni musíme chodit do zápasů s cílem vyhrávat. Já tomu mohu jít naproti tím, že udržím čisté konto. Je to o každém z nás a o tom, co na hřišti společnými silami uděláme. Přijde mi ale, že Slot nám vštěpuje systém, který nám rozhodně není cizí," dodal brazilský gólman.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: eFotbal.cz / Jakub Šafka

Komentáře (7)

Přidat komentář
eder

Tři zápasy, tři čistá konta, ještě aby sis stěžoval...

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=s6jnvRy7BOk

skvely overlap ohledne zapasu Mu s liverpoolem a ohledne moderni taktiky rozehravky zezadu a proc to je casto uplne postaveny na hlavu

Reagovat
772jozef

Nič lepšie sa LFC nemohlo stať , Klopp už asi nemal čo tomu týmu dať

Reagovat
Bandita_Harry

Trošku skoro na tieto závery, ale áno zmena môže prospiet, zatiaľ dobrý štart, to je dôležité

Reagovat
eder

Král je mrtev. Ať žije král!

Reagovat
Pepesma

tak Král je mrtev od sobotního večera

Reagovat
eder

Propánakrále!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele