Allardyce si do Palace přivedl dalšího leváka ve van Aanholtovi

30.01.2017, 11:52
Aktuality
Patrick van Aanholt se s definitivní platností vrací pod ruku Sama Allardyce. Manažer Crystal Palace si svou dřívější oporu Sunderlandu uvázal na čtyři a půl let. Odhady přestupové částky se v posledních dnech pohybovaly mezi devíti a 14 miliony liber...

Allardyce nizozemského levého beka zná z loňské sezony v Sunderlandu, kde mu pomohl jít výrazně nahoru a sám van Aanholt se skvělými výkony částečně zasadil o překvapivou záchranu Black Cats.

V uplynulých měsících na sebe van Aanholt poutal největší pozornost hlavně svými góly - od startu minulého ročníku jich v Premier League vstřelil už sedm (z toho tři letos), což z něho dělá nejproduktivnějšího obránce.

Šestadvacetiletý zadák se šesti starty za reprezentaci není jedinou zimní posilou Crystal Palace k levé postranní čáře. Na Selhurst Park si to před pár dny namířil také Jeffrey Schlupp, ten si ale o víkendu poranil zadní stehenní sval, takže minimálně zkraje angažmá van Aanholtovi konkurovat nebude.

Autor: Tomáš Daníček / cpfc.co.uk, squawka.com

Komentáře (380)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele