Altidore míří do Sunderlandu, AZ potvrdilo dohodu o přestupu

06.07.2013, 14:13
Aktuality
Jozy Altidore se podruhé během své kariéry pokusí prorazit v anglické Premier League. 23letý americký útočník loni gólově táhl nizozemský Alkmaar, nyní na své internetové stránce oznámil dohodu AZ ohledně přestupu do Sunderlandu. V pondělí ho čeká zdravotní prohlídka...

Sunderland se na robustního útočníka tento týden zaměřil a do Nizozemska zaslal hned dvě nabídky. Ta první byla ve středu odmítnuta, druhá už AZ uspokojila a rovněž to dohodu potvrdilo na svých webových stránkách.

"Nemám problémy s žádným ze svých spoluhráčů a cítím se zde dobře. Ale když máte možnost hrát jinde, musíte o ní přemýšlet," řekl Altidore ve čtvrtek pro Sunderland Echo.

23letý americký reprezentant strávil v Nizozemsku dvě sezony a v 93 zápasech dal 51 branek. V loňské sezoně se podílel na triumfu Alkmaaru v domácím poháru. S Premier League zkušenosti už má, v minulosti hrával za Hull City a v 28 ligových duelech se střelecky prosadil jenom jednou.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (356)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele