Amelia brzy podepíše Palermu

05.06.2008, 09:57
Aktuality
Palermo v nejbližší době získá posilu do branky. Ze sestupujícího Livorna by měl za 7 milionů přijít reprezentant Marco Amelia. Podle hráčova agenta je jedinou překážkou přestupu fakt, že se brankář momentálně nachází v Rakousku.

"Ameliův přestup do Palerma ještě nebyl uzavřen, ale je na nejlepší cestě," oznámil Carlo Pallavicino, hráčův agent. "Jednání stále probíhají, jedinou těžkostí je fakt, že je Amelia v Rakousku, to by však neměl být problém."

Marco Amelia se v Rakousku připravuje na mistrovství Evropy. V nejbližších hodinách by za ním Pallavicino měl dorazit, aby brankář mohl podepsat smlouvu.

"Amelia má radost z toho, jak všechno jde. Je rád, že přestoupí do Palerma, protože chtěl zůstat v Serii A," dodal agent. Podle italských médií dostane Livorno za svou oporu 7 milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobrej kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že zůstane v Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo s tím brazilský golmanem, který za Palermo chytal v loňské, nebo předloňské sezoně ? nemůžu si vzpomenout na jméno..., ale myslím, že začínalo na A.

Reagovat
smazaný uživatel

Andujar? Vrátil se zpátky do Argentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Andujar. dík...

Reagovat
smazaný uživatel

to moc nechápu ,prodaj Barzagliho a Zaccarda a ted koupi golamana , ktery ma na vic , Palermo ma dobry kadr , tak nechapu proc to rozprodava a jeste k tomu za smesne penize...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrá posila pro Palermo.

Reagovat
Kapřík

Tak alespoň že zůstává v Serii A, to je poslední dobou u italských hráčů důvod k oslavě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele