ANCELOTTI: VIERI JE DŮLEŽITÝ, ALE...

07.01.2006, 18:29, aktualizováno 08.01.2006, 00:54
Aktuality
Christian Vieri strávil u Rossoneri pouze šest měsíců a není vyloučeno, že to byly jeho poslední v červenočerném dresu. O Italovi se v posledních dnech hovoří v souvislosti s přestupem do jiného klubu. Trenér AC Carlo Ancelotti by jeho pokračování v AC uvítal, v případě jeho rozhodnutí odejít mu ale bránit nebude...

AC Milán získal 32letého italského útočníka v létě zdarma z kádru městského rivala Interu. Vieri však zatím hodně zaostává za svou pověstí jednoho z nejlepších útočníků Serie A. Přednost v sestavě před ním dostávají Andrej Ševčenko, Alberto Gilardino a Filippo Inzaghi a Vieri tak v letošní sezóně zasáhl pouze do třech ligových střetnutí. Není tedy divu, že se začíná spekulovat o jeho možném odchodu, který by vzhledem k blížícímu se světovému šampionátu v Německu zřejmě uvítal i samotný hráč.

"Nikdo se ho nechce zbavit, to záleží pouze na něm. Je pravda, že toho příliš neodehrál, ale stále pro nás zůstává důležitým hráčem," vyjádřil se k celé situaci trenér týmu Carlo Ancelotti. "Budu šťasten, pokud zde zůstane. Jediným problémem bude, jestliže si vybere jiný klub," nechal se dále slyšet italský kouč, jehož tým je v tabulce Serie A zatím na třetím místě s devítibodovou ztrátou na vedoucí Juventus (46 bodů). Mezi těmito dvěma velkokluby je vklíněný 38bodový Inter.

O Vieriho budoucnosti by definitivně měla rozhodnout jeho schůzka se šéfem klubu Adrianem Gallianim. Ten se vyjádřil v podobném duchu, jako kouč Ancelotti. "Chápu jeho situaci. Je v Miláně šťastný, ale rád by hrál častěji. Je mu 32, blížící se mistrovství světa bude pravděpodobně jeho poslední, proto potřebuje pravidelně hrát. Rozhodnout bychom se měli během příštích dvou nebo tří dnů," uvedl Galliani.

Na rozuzlení netrpělivě čeká především manažer Tottenhamu Martin Jol, právě londýnský klub má totiž o 32letého útočníka eminentní zájem. Není však jediný, mezi zájemce o Vieriho služby se již dříve zařadil barcelonský Espanyol a jako poslední se zatím ve spekulacích objevil Newcastle, jehož manažer Graeme Sounes hledá náhradu za zraněného Michaela Owena.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (14)

Přidat komentář
Jajinek

Poslat Boba do Ac aj s jeho platem byla jedna z nejlepsich veci co nase vedeni za posledni dobu udelalo....(lepsi kauf bylo snad jen angazovani Cambiassa).....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Copak se ti nelibi???

Reagovat
Shevchenko

ale bylo to zadarmo!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik mohl brát za toho půl roku? 1,5-2mil eur? Za 3 zápasy to je opravdu "zadarmo"

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak si obě strany (vedení klubu a hráč) mohly myslet, že bude Vieri plnohodnotně doplňovat Ševčenka s Gillardinem

Reagovat
HOST*pičiačik

ten Vieri je ale žoldák....

Reagovat
HOST*

Vieri už není co býval.....

Reagovat
HOST*Honzao

To je jasný že Viery už není Vieri..........

Reagovat
HOST*Heretic

Tak Totenhamu bych takového chudáka nepřál...ať radši zkusí Larssona, Kyuta nebo i toho blbeho Kanu ...kazdy bude prospesnějěí než Vieri

Reagovat
HOST*njensen

Vieri, si přes sézónu trochu odpočine a v Německu dá pět kousků, stejně jako ve Francii a Japonsku a Koreji.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to urcite, da tak pet kousku, ale do konce kariery

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dá si 5 kousků - i německý pivo neni špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Německý pivo jsou svrchnokvaškové chcanky!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele