Ancelottiho domluva a frustrovaní spoluhráči. Na Viníciusovo chování padá kritika i z vlastních řad

Dnes, 09:39
Aktuality
Vinícius Júnior zajistil výhru Realu Madrid. (© AFP)

Hráči Realu Madrid po těsné výhře nad Alavésem nešetřili kritikou, nelíbili se jim především čtyři žluté karty za nesportovní chování. Na druhé straně bylo rozhořčení ještě větší, Endrick (18) se vyhnul červené kartě za kopnutí soupeře a Vinícius Júnior (24) unikl druhé žluté za protesty. Carlo Ancelotti (65) i spoluhráči se horké hlavy brazilského talentu obávají, kouč si ho dokonce pozval na kobereček, avšak bez výsledku.

Trenér Ancelotti svým svěřencům vynadal po zápase s Alavésem i veřejně. Řekl, že na hřišti musí přestat s podobnými stížnostmi, není to totiž ojedinělá situace. Nejraději zápas komentuje právě Vinícius. Brazilec se se štěstím vyhnul druhé žluté za očividný nesouhlas se šestiminutovým prodloužením duelu, smál se čtvrtému rozhodčímu do tváře a sarkasticky tleskal.

Španělský deník Diario AS upozorňuje, že ve své kariéře posbíral už 49 žlutých karet, ale ze hřiště byl vykázán pouze dvakrát, jednou ještě v mládežnickém dresu Castilly a podruhé za A-tým proti Valencii, ale tato červená byla následně disciplinární komisí zrušena. Existují určité obavy, že by jeho horká hlava mohla být pro Real problémem v nedělním madridském derby na stadionu Atlétika.

Podle španělského deníku Sport se Ancelotti snažil brazilskému křídelníkovi s chováním na hřišti pomoci a o rizicích protestů proti rozhodčím s ním soukromě mluvil. O totéž se snažil i asistent trenéra Davide Ancelotti, opět neúspěšně. Změnit jeho vystupování se tedy zdá být více než obtížné.

Několikrát bylo zřejmé, že i spoluhráči jsou z Viníciových výstřelků frustrovaní a přirozeně se obávají, že se dostane do dalších problémů, což jim situaci na hřišti rozhodně neulehčí.

Pocit křivdy a nespravedlnosti v něm může pramenit také z toho, že se nejednou stal terčem rasismu a nadávek ze strany diváků. Kouč však poznamenal, že se rodák z Ria de Janeira bude muset uklidnit bez ohledu na to, co se v minulosti stalo, protože každý rozhodčí ho za podobné excesy žlutou kartou odmění.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (70)

Přidat komentář
Robbie

Jsem fanda Realu Madrid přes 20 let, ale větši krypl a nesympatak tam nikdy nebyl, Endrick tomu má našlápnuto taky, klidně i s mašličkou ho měli poslat do té Arábie

Reagovat
oli9

Reagovat
Manik...

Reagovat
Gazdo

Oproti nemu bol aj Neymar zlaticko

Reagovat
Zemun

Reagovat
vladino10

neymar bol simulant, ale videl si tam aspoň nejaké momenty ľudskosti. Nemal som ho rad. Ale toto je úplne iný level a ani to nemá zmysel porovnávať.

Totálny kar, pritom talent jak sviňa, mohli mu tlieskať na všetkých štadiónoch, miesto toho sa bude tam.kam príde drbat s nadávkami, od primitivov aj s rasizmom. A budú kauzy, kauzy a kauzy.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

on je fakt hroznej píčus

Reagovat
Axelrose

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Front hell

Reagovat
Well

Mám to úplně stejně.

Reagovat
Kyrill

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
Memento_Mori_86

Fandím Realu od roku 2001 a mám stejný názor.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Feind

porad si rikam, ze ho tam nekdo srovna, ale pomalu uz tomu docela prestavam verit

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Bakary3

Kus hovna.

Může mít úspěchy, ale respekt mít nikdy nebude

Reagovat
ADM

Reagovat
Pharrell

Reagovat
-R2D2-

Další do skupiny na WU (Gravesen, Pepe, Vini, Houštecký). Jak se asi dorozumívají když ne posunkama?

Reagovat
oli9

Jako můžete fandit Realu nebo ne.. Ale to, že se chová jak kokot je jasné.. Navíc tomu jde naproti.. Při každé situaci.. Ve hře, při střídání, na rozhodčí..

Když to srovnám s Raulem, Higuainem atd... Tak prostě to chování je děs..

Reagovat
Well

No s Raulem ho spojuje maximálně ten dres.

Reagovat
Memento_Mori_86

Reagovat
DidusIneptus

Vinicius je psychicky labilní a v tomhle zdravotním stavu se nemůže stát držitelem Zlatého míče. Je mi líto.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kejza

zítra to přijde

Reagovat
Manik...

On je fakt dement. A co nejhorší, ubrečený dement. Proti němu i Ronaldův pláč byl nic. A to jsem fanda RM

Reagovat
Gazdo

Ronaldo bol v podstate iba uplakany narcis ale Vinek je fakt idiot

Reagovat
Manik...

Reagovat
mistr129

Tak Ronaldo má spoustu problémů charakterového rázu, ale zrovna s tím brečením podle mě nijak nevyčníval

Reagovat
Well

Tak na Ronaldovi se hodně podepsal ten jeho otec.

Reagovat
Kejza

vlastně jsem si o jeho dětství nikdy nic nečet, tak kouknu

Reagovat
Well

Ve zkratce jeho otec bojoval v Angole a odnesl si z tama psychické následky z toho co tam zažil a po návratu domů je často řešil alkoholem. Tady máš třeba úryvek z jednoho rozhovoru.

https://youtu.be/8HDBdku4VRM?feature=shared

Reagovat
vladino10

Ronaldo bol oproti tomuto.uplne super typek, ktorému sa aspoň dalo rozumieť. Chcel vyhrať, nie ponizit všetkých naokolo.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Teď jsou to jen řeči, ale garantuju vám, že bude vyloučený za kecy nebo nedisciplinovanost v nějakém extra důležitém zápase. Například v derby v lize na jaro nebo v play-off Ligy Mistrů. A až bude vyloučený a Real ten zápas nezvládne, tak ho zatratí celý Real i spoluhráči a přestoupí jinam. Pamatujte na moje slova. A jinak všichni víme, kam tihle debilove chodí... Do PSG. Tam se stane nejlépe placeným hráčem a ve farmarske lize může být klidně vylucovany každý pátý zápas. Tam. To nikomu vadit nebude kromě trenéra.

Reagovat
valloire

a že se mu to už stalo...

Reagovat
Mass

Toho nevyloučí, ať by dělal cokoliv. Nikdo nechce bejt označenej za rasistu.

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Manik...

Obávám se, že to takto opravdu skončí.

Reagovat
O.Giroud

Zatratil by sa akurát ten rozhodca, kt. by na to mal gule.

Reagovat
Salfovic

Tak vyloučen měl být už tolikrát, ale stalo se to jen jednou a ještě mu pak zrušili trest.

Tohodle se nemusíš vůbec obávat

Reagovat
PtákOhnívák

50 žlutých jakož to útočník?!?

Já si myslím, že až se naplno rozjede Mbappe, tak Viniciuse Reál střelí... Stejně si ty útočníci v Reálu víceméně překáží. Protože jsou to všichni původně levá křídla. A přirozeně se všichni cpou do stejného místa... Zbavit se Viniciuse a přivést čistokrevnou 9ku je za mě nejlepší volba do budoucna.

Reagovat
PtákOhnívák

Jen pro představu. P. Maldini 94 žlutých a 3 červený za celou svojí kariéru (84/09). A to se bavíme o době, kdy obr. zákrok znamenal skluz...

Reagovat
Well

Tak teď se každý druhý Brazilec (samozřejmě i jiní mladí hráči) chová, jak rozmazlené děcko, kde jsou ty časy, kdy ti hráči byli vděční za tu příležitost. Když se třeba i teď člověk podívá na rozhovory s Carlosem a pak to srovná s tímto.

Reagovat
PtákOhnívák

Určitě, souhlasím!

Je to samozřejmě dobou. Dřív většina těch kluků vzešla fakt ze sraček a vážili si toho co získali. Dnes je to tak že mladí mají pocit, Že mají na všechno automaticky nárok a jsou nedotknutelní. Pokora se úplně vytrácí. A to nejen ve sportu ale napříč společností... Viz dnešní mladý co se dostanou rychle k penězům a slávě např. na Youtube atd. Samozřejmě to nejsou všichni... Ale je jich fakt až moc.

Bohužel, oni nikdy nezažili žádný OPRAVDOVÝ struggle. Ten největší co zažili bylo, když je máma ve 14 nepustila na diskotéku a donutila se učit... Proto se všichni pak chovají jako rozmazlení fakani co podle nich jsou bezproblémoví beránci a všichni okolo jsou zrůdy a idioti. Jsou úplně odtrženi od reality. Viz právě Vinicius který se snaží hrát tu trapnou rasistickou kartu pořád dokola. Řekneš mu něco co se mu nelíbí, nebo na něj po právu na stadiónu bučí.. A on jde plakat na tiskovku, že všichni Španělé jsou rasisti... Soudnost, pokora, kontakt s realitou... To je to co jim chybí!!!

Reagovat
Visca el barca

Může si za to sám

Reagovat
Kokesh

Tohle je hodně oblíbená odpověď a do určité míry to samozřejmě platí, ale je potřeba si také říct, co je a co není adekvátní reakce.

To, že udělá brazilský taneček na oslavu gólů neznamená, že na něj někdo může řvát, že je opice, vyhrožovat mu smrtí atp...

Reagovat
kattos

Je hrozně... arogantní si mysle že víš čím si ty lidi, hlavně z jiného kontinentu prošli

Reagovat
Front hell

Zase kdysi museli soupeře odnést na nosítkách,aby jsi dostal červenou

Reagovat
kattos

Reagovat
Ranoth

Je mi zle z predstavy, že tento pajác ma vyhrať zlatú loptu. Toľko velikánov pred ním to nedokázalo a teraz to výhra toto

Reagovat
Salfovic

Jestli se to stane, tak bude řádit (ne fotbalově) ještě daleko víc

Reagovat
Israha

Levná kopie Neymara se všemi negativními konotacemi, které se k tomu označení pojí, poslední dobou . Vypadal, že bude horkokrevný, už když do Realu přišel, ale nějak jsem doufal, že to prostředí ho zformuje spíš do někoho, kdo se mentalitou bude podobat CR. Tohle je špatné a čím dál víc ho to ovlivňuje i v přínosu pro tým. Začínám si říkat, jestli z dlouhodobého hlediska nevsadit na spolupráci Mbappé - Bellingham a na Vinim vytřískat nějaké ty chechtáky...

Reagovat
Phillipinho

Nejhorsi clovek co beha po fotbalovych travnicich. Mohl by udelat vsem milost a odejit do Arabie. Nikomu chybet nebude.

Reagovat
Visca el barca

Zítra opět předvede svou show. Hrozný hlupák

Reagovat
misinho7

Strasne si tym dodrbava svoj image..teda uz dodrbal. Moze byt najlepsi hrac a vyhravat GB ale stale bude hejtovany a nenávidený nie za to ako hraje ale co tam stvara a hovorí...velka skoda.

Posral si to sam. Verim stale ze sa nejak viac ukľudní ale to sa uz asi nestane.

Reagovat
Kokesh

Otázka je, jestli se umí vůbec změnit...je sám sebou, i když to je opravdu už někdy za hranou. Pořád je mladý a tvárný, ale asi neumí být jiný...domlouval mu Pérez, Carlo, Modrič...pokud neumí poslouchat rady, shoří a sežere ho zevnitř.

A to by byla škoda, talent má neskutečný.

Reagovat
misinho7

Na druhej strane zajtra co chystaju Atleti je tiež nechutnost. Vedia ze je labilny a lahko ho vyvedu z miery ale tie ich plagáty ako je tam obeseny, iniciativa nech beru ruska aby mohli nadavat rasisticky a kamery to nezachytia. To je hnus. Vini sa sice tercom stal aj tym co stvara ale to co chystaju zajtra...tam bude peklo.

Ale verim ze skóruje a utisi ich

Reagovat
kattos

Ale za tohle si může jen a jen sám

Reagovat
Kokesh

Věčně druzí...

Reagovat
Vinci

Působí jak nula a totální ubožáček

Reagovat
Salfovic

Neuvěřitelné, že se ještě pořád najde někdo, kdo se toho vypatlaného kreténa zastává.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Well

Tak jedna věc je že se chová jako kreten, druhá věc, že věší po Madridu figury oběšence s jeho dresem nebo že na něj řvou, že je opice. Mají na něj piskat jako na jiných stadionech atp. I když on si i tohle vyloží jakože to dělají skrz rasismus.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele