ANELKA V HLEDÁČKU MANCHESTERU

01.06.2007, 18:43
Aktuality
Hodně zajímavé jméno se ocitlo na seznamu možných posil Manchesteru United. Manažer Sir Alex Ferguson by z Boltonu rád přivedl francouzského reprezentanta Nicolase Anelku...

Bývalý útočník Arsenalu, Manchesteru City a Liverpoolu se zpět do Anglie vrátil před rokem, kdy za osm milionů liber přestoupil z Fenerbahce do Boltonu. V první sezóně na Reebok Stadium zaznamenal jedenáct branek a Wanderers pomohl ke konečnému sedmému místu. Další zásahy dost možná již nepřidá, o jeho služby totiž má zájem manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson, který prý již podnikl první kroky k případnému přestupu.

Manchester United letos přerušil nadvládu londýnských klubů a opět získal anglický titul. Ferguson již začal připravovat tým na další sezónu, v níž by rád opět vyhrál Ligu mistrů. Z Bayernu Mnichov přijde záložník Owen Hargreaves, jisté jsou i příchody záložníka Sportingu Lisabon Naniho a dalšího středopolaře Anderson, který letos hájil barvy Porta.

Anelka má s Boltonem smlouvu ještě na tři roky a není jisté, zda ho Wanderers budou ochotni uvolnit. Manchester United není jediným klubem zajímajícím se o služby 28letého francouzského útočníka, toho totiž sleduje i Barcelona. Ta by se ho pokusila získat v případě, že by odešel Samuel Eto'o.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

blbost manutd koupi benta

Reagovat
HOST*

hovno Bent pujde do West Hamu

Reagovat
HOST*Vosa

Taky si myslim že Anelka nepřijde nebot manutd ma utocniku dost a kdyz nejakej prijde tak nejakej mladej(Hunteelar)nebo taky bBent jelikoz cena by mohla byt nizsi nebot charlton spadl a manutd ted uz dal pryc hodne prachu

Reagovat
HOST*

A co torres toho mam rad a taky villa sa mi paci:)

Reagovat
HOST*1860

podle me je to pradrazena hvezda za zenitem..

Reagovat
smazaný uživatel

To slovo "hvězda" bych vypustil, to bylo spíš takový platonický období.

Reagovat
HOST*mysman

Anelka je nejlepsi ukazka geniality Arsena Wengera,koupil ho za 0,5 mega a dalsi rok ho prodal do Realu za 22 milionu.AFC.We're Arsene Wenger Army....

Reagovat
HOST*Klaas

Já nechci nic říkat, ale Anelka by se mi v ManUtd nezamlouvá. Spíš jak je v téhle diskuzi zmiňované měl by Manchester koupit nějákého mladého kanonýra, třeba Huntelaar i ten Bent by byl dobrej, ale Anelku ne. Huntelaar je perspektivní útočník s velkou budoucností.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele