ANGEL BUDE HRÁT V NEW YORKU

17.04.2007, 17:58
Aktuality
Juan Pablo Angel ukončil své matné angažmá v Aston Ville a vrací se za moře. Nikoliv však do Jižní Ameriky, nýbrž do Severní, kolumbijský útočník se totiž dohodl na smlouvě s klubem New York Red Bulls...

Angel měl ve Villa Parku platnou smlouvu ještě na jeden rok, v konkurenci mladíků Ashleyho Younga, Gabriela Agbonlahora, Luka Moora a norského dlouhána Johna Carewa na něho však místo v sestavě často nezbývalo.

Kolumbijec se tak dal do hledání nového zaměstnavatele. Dnes ráno se začalo mluvit o možném stěhování do Spojených států amerických, což mu posvětil i manažer Martin O'Neill. "V Americe jsou dva přestupní termíny a pokud se rozhodne pro odchod, nebudu mu stát v cestě," prohlásil kormidelník birminghamského klubu.

Angel vzal jeho slova hodně vážně a již odpoledne byl ohlášen přestup do celku New York Red Bulls. Obě strany se zatím dohodly na jednoleté smlouvě, americký klub se s ní však nespokojí a už začal připravovat její prdloužení o další sezónu.

Týdenní plat 31letého útočníka by mě činit 40 tisíc liber. Angel se v jednom klubu sejde se svým bývalým protihráčem z Premier League Claudiem Reynou, který se do New Yorku přestěhoval v zimě z Manchesteru City.

Kolumbijský reprezentant nikdy nedokázal vrátit Aston Ville vynaložené finanční prostředky. Do Villa Parku přestoupil v roce 2001 za 9,5 milionu liber z argentinského River Plate, z téměř šestiletého angažmá v Birminghamu vyčnívá jenom sezóna 2003/2004, v níž zaznamenal 23 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele