Anglická reprezentace bude mít nového trenéra, Gareth Southgate rezignoval

16.07., 12:09
Aktuality
Gareth Southgate (© AFP)

Anglická FA bude po osmi letech hledat nového trenéra pro svůj národní tým. U týmu končí často kritizovaný Gareth Southgate, 53letý kouč dnes ze své funkce odstoupil.

Southgate za anglickou reprezentaci hrával, jako trenér vedl tamní jednadvacítku a kormidla seniorského týmu se ujal v září 2016. Místo mu tehdy přepustil Sam Allardyce a kouč se svými svěřenci získal dvě velké medaile.

Albion dvakrát sahal po evropském zlatu a ve finálových zápasech nestačil na Itálii a předevčírem bylo nad jeho síly Španělsko. Vedle toho se Anglie dostala až do semifinále světového šampionátu v roce 2018. Celkem Southgate na lavičce seděl ve 102 zápasech (61 výher, 24 remíz, 17 porážek), kontrakt měl do konce letošního roku.

"Jakožto pro hrdého Angličana je pro mě obrovskou poctou, že jsem za Anglii mohl hrát a následně jí také trénovat," řekl Southgate.

"Znamenalo to pro mě vše a dal jsem do toho všechno. Ale je čas na změnu a novou kapitolu," pokračoval.

Southgate byl v uplynulých letech pravidelným terčem kritiky a na tom se nic nezměnilo ani během evropského šampionátu v Německu. Často mu byla vyčítána neatraktivní hra, horší výkony nebo například pozdní střídání.

"Do Německa jsme vzali kádr, který je plný mladých a talentovaných hráčů a v jeho silách je vyhrát trofej, o níž všichni sníme. Máme nejlepší fanoušky na světě a jejich podpora pro mě představovala celý svět. Teď už jsem jenom fanouškem Anglie a navždy jím budu. Děkuji, Anglie - za všechno," dodal.

Britská média od začátku tohoto týdne spekulují o tom, kdo by se případně mohl stát novým trenérem Anglie a v úvahu připadají jména jako Thomas Tuchel, Eddie Howe a Graham Potter, dalšími kandidáty jsou Steven Gerrard, Frank Lampard, Mauricio Pochettino nebo trenér tamní reprezentace do 21 let Lee Carsley.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (325)

Přidat komentář
Ladas321

Guardiola má nové místo. Guardiola by s Anglii dokázal hrát nejhezčí fotbal.

Reagovat
Ladas321

Případně ještě Klopp, pokud by si chtěl zkrátit pauzu.

Reagovat
jsemdement

Případně já, stačilo by říct.. .

Reagovat
GabrielBatistuta

Ale ty jsi dement.

Reagovat
Grupma

Takže má kvalifikaci na trenéra Anglie.

Reagovat
Lojzík

Reagovat
mayday

Reagovat
Mononukleoza

Reagovat
Unai

Reagovat
eder

Pro Guardiolu není v celé Anglii dost Pokémonů...

Reagovat
martin.b

nejlepší trenér Albionu posledních x dekád a stejně to stálo za hovno

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mastný Chobot

nebol najlepší ani v poslednej dekáde

Reagovat
Neutron

Pravda. Sam Allardyce mal lepsie ratio

Reagovat
Mastný Chobot

vďaka, Slováci

Reagovat
fenixLFC

jojo, dve finale a semifinale zo 4 turnajov je hovno

Reagovat
martin.b

však píšu že byl nejlepší, ale zároveň s tou pragmatickou sračkou nic nevyhrál

Reagovat
Mononukleoza

Reagovat
Talker

Tak ty to bereš čistě na výsledky. I tam je to s otazníkem, protože měl asi nejjednodušší los, co můžeš mít. Pak druhou věcí bylo, že byl celkem rychlý v té obměně toho kádru a nebál se brát nové hráče. I tak měl ale svoje koně a třeba situaci s LB absolutně nezvládl, stejně tak situaci Foden-Kane-Jude, kdy minimálně jeden z nich měl prostě sedět.

Když se koukneš na všechno ostatní, tak to byla tragédie. Herní projev nula, kontrola míče nula, vytváření šancí nula, porážení silných soupeřů nula.

Reagovat
Busby babes

jenze tohle vsehcno je jen posledni turnaj. Los neovlivni, proste musis porazit toho, kdo je pred tebou.

A teda treba na MS ho vyradila Francie, tenkrat nejsilnejsi tym... a na predchozim semifinale v prodlouzeni.

Reagovat
Shevchenko

Tak ale tam tenkrát měli Chorvaty, to prostě byla chyba přes ně nepřejít. Ale na druhou stranu byl to jeho první turnaj a hned 4. místo. Nicméně žádného top soupeře tam neporazil.

Reagovat
Busby babes

je to turnaj, jde o jeden zapas a vypadli v prodlouzeni.

Reagovat
GjøvikFF

Na tom turnaji prohráli hned 3x. Porazili jen Tunis, Panamu a Švédy + na penalty Kolumbii. Tohle stačilo na 4. místo.

Reagovat
mayday

Reagovat
GabrielBatistuta

Mit formu a stesti, tak to muzeme dat taky.

Reagovat
fenixLFC

zas a znova to s tymi silnymi supermi. tazko ich porazis ked na nich nenarazas lebo si nie su schopni uhrat skupinu a ked uz ano tak povies ze boli shit (ako nemci). s talianmi prehral na penalty (co je proste loteria), s francuzmi nedas penaltu atd. to su proste detaily s ktorymi objektivne nic nespravis. nesuhlasim ani s tym ze situaciu s LB nezvladol ked tam nemal ani koho moc povolat.

ako pise busby, za hovno stal len ten posledny turnaj (najma kvoli jeho taktike a neschopnosti posadit niektore hviezdy na ukor systemu) a aj napriek tomu s tym uhral finale. tie predchadzajuce boli uplne v pohode a ani najlepsi tim na svete ti nebude hrat 100% ofenzivu bez ohladu na to akych ma hracov. kazdy vychadza z obrany. ten koniec je zasluzeny a bol by aj keby to vyhraju, ale povedat ze jeho posobenie stalo za hovno je objektivne nezmysel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Neutron

Reagovat
raduinho

Reagovat
Talker

Tak on na ně narazil - a vypadl s nimi okamžitě. On prostě hraje na to, že nedostane gol a doufá, že ofenziva jeden dá. Což je sice použitelné proti slabým týmům, ale ne proti špičce. Já mu ty Němce uznávám, byť říkám, že to nejsou prostě prime-power Němci.

Co se týče LB, tak prostě tohle byl fail - vzal zraněného Shawa, u kterého se nepočítalo se skupinou a za něj žádnou náhradu. Chilwell se už vrátil na konci sezony a byť nebyl rozehraný, byl v lepším stavu než stále zraněný Shaw. Pak tam máš méně profláklé hráče, kteří furt hrají v základu v PL - Mitchel, Hall, Doughty. Druhou věcí je, že mohl invertovat LB a hrát ostré křídlo, ale on hrál jako LWB praváka a k tomu hrál invertovaného Fodena/Bellinghama.

Hele bylo to průměrné většinu doby. Nemusí to být čistě ofenzivní výkon, ale on za 8 let nevytvořil prakticky nic. Když se koukneš na jiné repre, tak mají nějaké akce a nějaké způsoby, jak si je vytvořit. On neměl nic.

Reagovat
Dale89

Takže kritiza za něco, co si ty myslíš, že by mohlo dopadnout lépe, ale to je tak všechno. Podobná kritika jako u nás na Šilhavého. Přijde Hašek, udělá pro mnohé lepší nominaci, vezme neotřelé tváře, vrátí do sestavy Baráka a výsledkem je ještě větší propadák.

Žádná z těch změn, co uvádíš, negarantuje zlepšení.

Navíc proti Španělsku dohrávali bez problémů, které popisuješ. Byl tam ortodoxní levý obránce, byl tam navíc Palmer, nehrál polozraněný Kane, byl tam útočník s formou. Dokonce vyrovnali a měli momentum. Bez ohledu na Southgatea je Španělé postupně přehráli a prostě byli individuálně lepší.

Jmenuj repre, které byly lepší? Španělsko a dál? Itálie, Belgie, Portugalsko a Francie ještě horší. Ofenzivně byly na ME zajímavější týmy, ale neměly šanci na lepší výsledek než třeba čtvrtfinále. Němci se posbírali až těsně před turnajem.

Přesto všechno byli druhým nejlepším týmem na turnaji. Výsledkově i objektivně.

Reagovat
Talker

Nic nikdy negarantuje zlepšení.

Reagovat
Talker

Hele opět - vytváření šancí, nějaká mezihra ,to vše neexistující a to je prostě problém trenéra.

Reagovat
vitasrp

Podle informací Chilwellovi po zátěži pravidelně otékalo koleno, tam je jenom dobře, že na ten turnaj nejel, jinak bychom ho zase půl roku neviděli hrát.

Reagovat
dantetomas

Takto ho polroka neuvidis hrat o mesiac neskor

Reagovat
masly008

Ano na LB nikoho moc neměl, ale klidně tam mohl dát Walkera který by jen bránil jako vpravo a místo něj na RB mohl hrát TAA nebo Tripier kteří by přinesli něco dopředu.

Takhle zabil jak levou tak i pravou stranu ve hře dopředu.

Reagovat
El Cid z City

Jenomže on potřeboval rychlost vpravo vedle Stonese, vlevo to jistil Guehi.

Reagovat
fenixLFC

tym by ale mal uplne rovnaky problem nalavo a tu situaciu s LB inak poriesti nemohol. ja suhlasim s tym ze zabil oba kraje a tu lavu stranu mohol a mal rozbehat napriklad gordonom. ale z toho co bolo k dispozicii povedat ze nezvladol zrovna LB je nezmysel. mozme povedat ze nezvladol hru po stranach atd ale nie konkretne LB

Reagovat
masly008

Na LB prostě nikoho neměl a zabil největší přednost Tripiera.

Čím by zabil přednosti Walkera vlevo netuším.

A pokud potřeboval jistit Stonese tak tam mohl pomoct Rice.

Reagovat
verv

Dvakrát po sobě ve finále Eura, ale bylo to díky losu

Reagovat
h8_sfatto

spíš rozhodčím a liknavému přístupu k pravidlu o ruce, kdy soupeři Anglie byli na minulém turnaji poškození tak 5x tímto různým výkladem

Reagovat
Cotton

Samozřejmě los neovlivní, ale když se podívám na anglickou soupisku, tak prostě v prvních pěti zápasech proti papírově o dost slabším soupeřům měli uhrát víc než 1:0, 1:1, 0:0, 2:1pp, 1:1. To se omluvit nedá, byl to děs a do SF se dostali díky velké porci štěstí i přes snad nejlehčí možný los.

Reagovat
vitasrp

Tys vyloženě vzal jenom EURO 2024 a podle toho zhodnotil celý angažmá. To je dobrý.

Už nastal čas odejít, je dobře, že jeho působení skončilo. Jinak tam ale udělal spoustu dobrých věcí, herně minimálně první půlka jeho působení byla dobrá a výsledkově vlastně úplně celé angažmá bylo povedené.

Jen to na konci vyčichlo a měl kliku, že tohle EURO nebyl průser.

Reagovat
mayday

Tak je fajn postupovat do SF a finále, ale furt se počítá ten triumf a na semifinále sere pes.

S tímto kádrem prostě měl jeden z těch turnajů vyhrát, a to agresivním ofenzivním fotbalem, kde si myslím že by přehráli i to Spanelsko. Takže povedené - povedené bych to označil u repre kalibru Holandsko/Italie/i to Spanelsko za posledních pár let např.

U giganta typu Anglie to prostě bez toho zlata jako povedené nevidím.

Reagovat
El Cid z City

Gigant, kterej v play off od roku 1990 před GS vyřadil pouze jeden silnej tým, a to Španělsko až na pentle.To je panečku gigant.

Reagovat
GjøvikFF

Samozřejmě že je to gigant. Zázemím, postavením ve světě, ligou, financemi, diváky, hráčským materiálem.

Že to neumí zužitkovat, je věc druhá.

Reagovat
mayday

přesně

Reagovat
10

Zázemím? Postavením? Financemi? Diváky? Co to je za abstraktní parametry v kontextu toho, jestli je anglická repre gigant?

Reagovat
mayday

Tak na to zapomeň. Ok, Anglie není gigant, nepatří mezi top favority, není aspirantem na zlato.

Reagovat
vitasrp

Anglie 2018 třeba rozhodně nebyla tak silná, jako je teď, takže to semifinále a 4. místo byl super úspěch.

A pak udělal zasloužený finále, kde bohužel pro něk prohrál na penalty s nejlepším týmem Eura. Následně smolně prohrál ve čtvrtfinále MS, kde se mi Anglie docela líbila a ve čtvrtfinále zahrála dobře, načež s plnou prdelí štěstí udělal finále letošního EURA.

Povedený to je určitě, protože Anglie před Southgatem neudělala úspěch neskutečně dlouhý roky. Teďka už se to vnímání - a i kvalita kádru - posunula, to očekávání triumfu je naprosto pochopitelný a ten konec prostě neměl dobrej, a proto je čas jít dál.

Reagovat
mayday

Neříkám že vyhořel, to je samozřejmě nesmysl a píčovina. Ale vzhledem k jejich síle (která tam prostě je, i když 60 let nic nevyhráli a pravidelně vypadávali někde v QF), tak nic nevyhrát je špatný.

Ostatní srovnatelný mančafty ze špičky - Francie, Španělsko, Portugalsko, Německo, snad Itálie, všichni za posledních 10 let nějaké to zlato mají.

Za mě to povedené není, protože ten cíl splněn prostě není, ale samozřejmě je to věc názoru a slovíčkaření

Reagovat
vitasrp

Tak to je totální slovíčkaření, protože tohle by byly nároky u Brazílie, kde když nic nevyhraješ, je to neúspěch.

Nikoliv u Anglie, která sice měla jméno a hráče, ale semifinále na TOP turnaji před Southgatem hráli naposledy v roce 1996.

Tak ten kontext z toho prostě úspěšný angažmá dělá.

Reagovat
10

Reagovat
mayday

Ok

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
TopinB

Reagovat
JeséRodriguez

Gigant

Reagovat
10

ten "gigant" má za svojí historii JEDNU vyhranou trofej, druhým a třetím největším historickým úspěchem jsou ty dvě finále Southgatea a ty (resp. i všichni ostatní fanoušci Anglie) děláš, jako kdyby cokoliv jiného mělo být automaticky neúspěch...pak se není čemu divit, že jsou fanoušci Anglie tak oblíbení u soupeřů

10 týmů na EURU je historicky úspěšnějších, včetně Československa, na MS je před nimi 6 týmů, v top 4 byla Anglie jen 3x

Reagovat
mayday

Já nejsem rozhodně fanoušek Albionu, aby bylo jasno A nemluvím o historii, kdy se kam dostali a kdo byl jak úspěšnej.

Mluvím o posledních šesti osmi letech pod Southgatem, kdy skladbou kádru, hodnotou hráčů (= nějakou očekávanou kvalitou) gigantem samozřejmě jsou. A nevyhráli nic, proto za mě jednoduše neúspěch.

Reagovat
Front hell

přitom GjøvikFF to výše krásně vysvětlil.

Reagovat
10

Ale to je právě ten uměle vytvořený pohled fanoušků Anglie, který si na žádných reálných základech nezakládá...možná by jim pomohlo přijmout fakt, že za posledních 60 let vyhráli velký hovno a přijmout ten mindset outsidera s pokorou, který může překvapit, ne že si budou sundávat stříbrné medaile, klauni

Reagovat
vladis271

Si pozri ako sa umiestnovali pred Southgateom. A to za golden generation bola povazovana ta co mala mat vrchol na Mundiale 2002 ak sa nemylim.

Reagovat
vodka

Reagovat
Csaplárova past

Na to už si vzpomeneš jen ty, my ostatní si pamatujeme vítěze těch finále

Reagovat
JeséRodriguez

Pokud se tam někdo dostane dvakrát po sobě, tak fakt ne...

Reagovat
fenixLFC

co vypoveda viac o tvojom prehlade vo futbale a pamati nez o hocicom inom

Reagovat
Csaplárova past

Od MS 2002 mam dobry prehled o vsem, co me zajima. 2x prohrane finale Anglie me nezajima vubec. Proc by taky melo.

Uleva byla obrovska, kdyz to zkurvili. Nikdy bych neveril, ze nekdy budu fandit Slovakum ... no v zapase s Anglii tomu tak opravdu bylo ...

Reagovat
Vopi11

Ten druhý odstavec je jak z úst mého kolegy Petře?

Reagovat
Csaplárova past

Čau Karle

Reagovat
Busby babes

zas anglie tak daleko jako pod Southgatem byla naposledy v 66 ne?

Reagovat
Csaplárova past

To je dobry alibismus. Faktem je, ze Albion ma TOP 2 nejlepsi mancaft a jeli si pro zlato. Ten tym by na to mel ...

Reagovat
Busby babes

co je na tom alibismus? dobre tymy meli i predtim. Owen, Shearer, Wazza, Beckham, Scholes, Lampard, Gerrard, Rio, Terry a spousta dalsich world class hracu byla v narodaku anglii i v predchozich letech. A tak daleko jako pod Southgatem se nikdy nedostali.

Reagovat
Csaplárova past

Je to alibismus. Ten tým nehrál na svých možnostech a omlouvat to slovy "takhle daleko dlouho nedošli a to měli i lepší tým" je prostě blbost. Spousta týmů má daleko větší problém s počtem svých hvězd v porovnání s minulými lety a hrají lepší fotbal než Anglie.

Pokud to bereš čistě podle účasti ve finále .... kurva vždyť se na to nedalo dívat

Reagovat
Busby babes

je tu kratkodobej mesicni turnaj. jde primarne o vysledky. A kdo na tom Euru hral dobre? Spanelsko a to je tak vsechno. Francie byla marna, Nemecko melo jeden zapas, Italie uplne v lese, vychvalovani Holandani ve vysledku dali par golu a moc si toho nepripravili... O nejakou hezkou hru tam moc nejde, rozhoduji vysledky a Southgate proste 2x za sebou dosel do finale, to je uspech.

Reagovat
Csaplárova past

Je to takový úspěch, že ho všichni i přes postup kritizovali a on rezignoval. To hovoří za vše, jaká byla očekávání a co si o tomto úspěchu myslí Anglie i trenér

Reagovat
Busby babes

jezis, je tam 8 let. ocekavani... Anglie byla jednim z favoritu ale ne jedinej. rict, ze prohra ve finale je vylozene neuspech je blbost.

Reagovat
janinho

ale uznaj, ze keby sudi videli preslap walkera tak vypadnu na tomto eure s nasimi po 3 velmi priemernych vykonoch v skupine a vobec by sa neriesil vykon proti holandsku alebo jeho zazracne striedania a koncil by s jednym finale zo 4 turnajov a vobec by to nevyzeralo ako take terno.

za posledne 2 dekady mal sice najlepsie vysledky ale ked pozries na to co mal k dispozicii tak to bolo stale proklate malo. a to ze treneri pred nim dosiahli este vacsie hovno nic nemeni na tom, ze by som ho nesiel oslavovat ako nejakeho veleuspesneho trenera.

Reagovat
krisa

Reagovat
Busby babes

za hovno stal jen posledni turnaj

Reagovat
verv

Reagovat
Wazza228

Mě teda hra pod ním nebavila celou dobu.

Reagovat
Kinky7

Na euru před tím měla Anglie tu cestu umetenou neskutečně.. chudáci Danove co museli cestovat tisíce km před zápasem s Anglii

Reagovat
Busby babes

to je smesny tyhle reci. Let z Baku do londyna - 6 hodin. Let z Rima do Londyna 2:40. rozdil 3 hodiny neco. Sorry, to je smesnej argument. zvlast kdyz mezi zapasama jsou 4 dny. A neni to vina anglie, tak to proste bylo nalosovany a pripraveny.

Reagovat
GjøvikFF

Srovnej Anglii a třeba Švýcary. Anglie mimo jeden zápas nevytahla paty z Londýna, podívej se, kde hráli Švýcaři...na kazdej zápas litali jinam, půlku času strávili na letištích. Naprosto stupidní a neregulérní formát, ze kteryho Anglie jednoznačně profitovala.

Reagovat
Busby babes

no a? Svycarsko bylo v jine casti pavouka a ani se s Anglii nepotkalo. me to neprijde relevantni.

Italie hrala celou skupinu v Rime a pak vyrazovak 3x v londyne, jednou mnichov.

Reagovat
mayday

Reagovat
LyEX

Aspoň, že on mal boha pri sebe, lebo FA mu vraj vyjadrila podporu a spokojnosť

Reagovat
Neutron

Dufam, ze si rychlo najde pracu. Dalsie spekulacie ohladom zaujmu United o neho by som uz asi neprezil

Reagovat
Wazza228

Reagovat
sensei25

Hociaky ofenzivny trener a mozu zqcat zbierat trofeje.Alebo potom Mourinho,lebo on je asi jediny kto by dokazal porazit tu sracku co hral Southgate:-)

Reagovat
JeséRodriguez

tak na to sbírání trofejí si počkám

Reagovat
kilobyte

Už vidím, jak s nějakým ofenzivním mágem ani nepostoupí na MS.

Reagovat
Sandstorm

Kdo místo něho, Graham Potter?

Reagovat
SunFells

Snad

Reagovat
Wazza228

Mohl by.

Reagovat
HV

Tak snad teď Albion bude hrát krásný fotbal a tradičně vypadávat v prvních kolech play-off

Reagovat
SunFells

To je málo, hoďte ho lvům.

Reagovat
Grupma

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Kejza

Reagovat
Unai

Reagovat
Kluivert9

Škoda

Reagovat
Zdechlina

Velká chyba

Reagovat
Busby babes

Ocekavane, ten tlak v anglii na jeho konec byl obrovskej.

Udelal s Albionem kus prace, posunul je o kus dal nez jeho predchudci, ale ted uz to chce nekoho noveho no. imho se ve vysledku hodnoti moc prikre. dosel dvakrat do finale, jednou prohral s lepsim tymem, jednou na penalty... Herne byl posledni turnaj spatnej, ale na tehle turnajich jde hlavne o vysledky.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

a teda prijde mi, ze by se nemel chtit snazit o navrat do kluboveho fotbalu. Takticky zas tak dobrej neni. Ale na ty repre urovni by mohl byt dal hodne dobrej a bude o nej zajem. To si myslim, ze by byla pro nej chytrejsi volba nez jit nekam do klubu stredu PL.

Reagovat
JeséRodriguez

Docela by mě zajímalo, jak by se mu dařilo v Brazílii.

Reagovat
Di Stéfano

Nestraš …. Posledné čo JA potrebuje je pragmaticky pseudofutbal z Európy .

Reagovat
fabec1222

Špatně, protože pokud by hráli ten samý fotbal, co hrál s Anglií, tak by ho vykopli po první repre pauze.

Reagovat
JeséRodriguez

Nemyslím si...už tam měli defenzivněji laděné trenéry, navíc střed zálohy současné Brazílie taky není zrovna stavěnej na nějakou dominantní hru.

Reagovat
fabec1222

To neni no. Akorát, že oni si to nikdy nepřiznají.

Reagovat
TopinB

USA by ho mohli chtít

Reagovat
verv

Reagovat
ignor24

vypadol V Lige Národov do B-čka

Reagovat
Busby babes

tyhle glorifikovane pratelaky, to bych uplne nebral tak vazne.

Reagovat
ignor24

2x prehrať s Maďarskom sa nedá nebrať vážne ...

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis, ja myslim, ze je to vetsine jejich fanousku uplne u prdele.

Reagovat
Grahf

španieli ukázali, že vyhrávať sa dá aj s pekným futbalom

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Čuus, můžu otázku? Jak Vítek včera, co jsem se dočetl tak solidní zákroky a celkově obstojný výkon. A jaká je vůbec jeho situace? Půjde hostovat pravděpodobně, je tak? Díky

Reagovat
Busby babes

no byl jedinej, kdo neco predvedl. Pochytal toho dost, ale pujde na hostovacku bych tipl. Dvojku mame a trojku bude delat Heaton.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

díky

Reagovat
Talker

Tak z těch jmen, která se spekulují (Howe, Potter, Poche, Tuchel) by největší smysl výsledkově dával Tuchel jako vyloženě turnajový kouč. Bylo by to ale nejspíš příšerně nudné.

Každopádně bych tam rád viděl Pocheho, pod kterým by to mohl být fakt zábavný fotbal.

Reagovat
Busby babes

zas bych bral v potaz to, ze ten trener ma ty hrace k dispozici na tyden pred zapasem. uplne replikovat klubovej fotbal nejde.

Zajimalo by me v tomhle jak by byl treba Pep uspesnej u repre, protoze imho by ho ten kratkej cas strasne limitoval v jeho obecnym pristupu k fotbalu. Aspon bych si to myslle, ze tihle metodicti treneri by mohli mit vetsi problem nez treba takovej Ancelotti, ktery dava hracum vetsi volnost.

Reagovat
vladis271

Pep by mal aj iny problem v repre.

Reagovat
Busby babes

jak to myslis? Jako ze by mu nekoupili koho chce?

jeste teda dodam, ze si nemyslim, ze by byl u repre neuspesny, ale jen ze by rozhodne nebyl schopnej vytvorit takovou masinu jako ze svych klubu, kde proste ma cas na to s tema hracema pracovat no.

Reagovat
vladis271

Museli by naturalizovat.

Reagovat
Wazza228

Takže repre Francie jasná

Reagovat
Talker

Tak Poche si to vyzkoušel poslední rok - když přišel, tak půlka hráčů ani neznala jména spoluhráčů, každý zápas měl k dispozici úplně jinou soupisku, ti hráči se poznávali akorát na marodce, nevěděli den předtím, s kým budou hrát, protože se jiní hráči zraní...

Ideální kandidát.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kucka

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Dali by to Argentincanovi? Skoda, ze sa viac nespomina BR. Jeho by som si rad pozrel. Aj ked to asi nie je turnajovy coach.

Reagovat
fenixLFC

poche by s tym podla mna vyhorel, on mi nepride ako trener ktory nepotrebuje pracovat s timom na dennodennej baze

Reagovat
Me2win

Poche když potřebujou někoho kdo vyhrává trofeje . Ty jsi fakt zlej sen.

Reagovat
PtákOhnívák

Díky bohu...

Reagovat
misinho7

teraz len vybrat niekoho schopneho a na MS maju velku sancu

Reagovat
Rudnevs

Škoda pre všetkých, čo nemajú radi Angličanov.

Reagovat
smazaný uživatel

F

O

O

T

B

A

L

L

I

S

C

O

M

I

N

G

H

O

M

E

A

G

A

I

N

!!!

Reagovat
Bakary3

Gerard nebo lampard by pobavili

Reagovat
M.Vaza

Nejlépe oba, to by bylo úderné duo

Reagovat
kilobyte

Když museli hrát spolu, tak by spolu měli i trénovat.

Reagovat
r.mrazik

stejne k hovnu,jak kdyz spolu hrali

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kucka

Snad Lamps

Reagovat
Pony Slaystation

Ronney

Reagovat
Bakary3

Jsou ještě nějaké horší volby ?

Reagovat
Frank Lampard 8

Gary Neville

Reagovat
Čenda

A máme vítěze

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bowie

Reagovat
JeséRodriguez

Snad vyberou někoho ofenzivně laděného, alespoň se ukáže, jak to s tou jejich reprezentací doopravdy je. Každopádně to místním uživatelům, kteří intenzivně volali po jeho odvolání, přeju.

Reagovat
GrimeBaller98

NEEEEE, to je skoda

Reagovat
Txapeldun

Southgate jako jediný pochopil, že ta současná generace Angličanů jsou přehypovaný hvězdičky, se kterýma vyhraješ jen pomocí pragmatismu ala Deschamps. Vsadím se, že na dalším turnaji vypadnou někde ve čtvrtfinále/osmifinále

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kovi81

To je klidně možné, protože snad budou mít konečně normální los

Reagovat
Grupma

Anglický Franco. Uhrál co mohl fotbalem, na který se nedá dívat a odstupuje po úspěchu, protože ho národ nesnáší. Kdo to říkal, že Angláni a Češi si jsou dost podobní? Nepřekvapila by mě ani podobnost v aroganci

Reagovat
JeséRodriguez

Souček v rozhovoru přes finále

Reagovat
10

říkal taky, že je český Rice?

Reagovat
JeséRodriguez

Je to možný já to neslyšel, ale říkal to někdo z komentátorů (nebo někdo ve studiu?) během toho finálového zápasu

Reagovat
fenixLFC

som po prvych dvoch slovach rozmyslal cim si zasluzil southgate prirovnanie k spanielskemu diktatorovi

Reagovat
Grupma

Podobnost čistě náhodná

Reagovat
TopinB

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kane, Foden, Saka, Bellingham, Watkins, Palmer...

A presto hrajes uplnou zalezlou sracku a cekas na brejky.

Reagovat
JeséRodriguez

6 hráčů na 3-4 pozice, kteří potřebují za sebou někoho kreativního...a to je ten problém, proč nejsou schopní dominovat

Reagovat
fenixLFC

pritom je to presne naopak kreativity uz len v tom vypise je dostatok ale potrebuju niekoho na koho to budu hrat. ked niekde postavis 4 podobnych hracov, tak to proste fungovat nebude. ved to bolo vidiet ked hral za nimi trebars trent, co je bezpochyby kreativny hrac- ale foden, bellingham, kane aj saka ti zaroven neumoznia vyuzit hocijaku kreativitu lebo vsetci stali a chceli loptu do nohy, nemal si tam jedineho hraca co by nabiehal, robil bordel v obrane atd. z tej zostavy by vacsi bordel narobil watkins (pripadne z lavky este bowen alebo gordon) ale ten pred sampionatom v repre nic nepredviedol.

Reagovat
JeséRodriguez

Ti vypsaní pro mě kreativní hráči teda úplně nejsou...když už, tak Palmer, ale i ten potřebuje dostat dobrej balon po zemi odzadu. Střed hřiště Anglie byl slabej, a obránci, co se týče rozehrávky, taky. Jinak teda nepopírám kvalitu těch hráčů, ale přednosti mají podle mě jinde.

Reagovat
FUnk

Reagovat
10

a ve výstavbě hry tu kreativitu dodá Stones, Rice a Kalvin Phillips, viď?

Reagovat
fenixLFC

a to niekde tvrdim?

Reagovat
10

ne, to tvrdím já a teď čekám, že mi napíšeš někoho, kdo je toho z Anglie schopen...

nebo ti dám ještě jednoduší otázku - myslíš, že by někdo z CM Anglie hrál v repre Španělska, že by byl vůbec v nominaci?

Reagovat
El Cid z City

Tvým pohledem by nikdy, za žádných okolností nemohla jít Francie dál proti Portugalsku, Španělsko s galaktickým středem xavi,xabi,bus, iniesta,d.silva, za nimi ramos a piqué(existuje víc kvality na míči?) dostala 5:1 vod středu de jong(ne tenhle barcelonskej,ale hrozný hovado) a de guzmán. Brazílie v roce 02 hrála taky bez kreativity ve středu hřiště.

Reagovat
10

Bez ohledu na tu nesmyslnou demagogii si opravdu přesně vystihl "můj pohled".

Brazílie tam mohla (resp. musela) mít 2 DM, protože před nima měli Ronaldinha, Rivalda a Ronalda. Nejlepší Arsenal v historii měl uprostřed Vieiru a Gilberta, ale k nim Pirese, Henryho a Bergkampa, tj. hráči s maximální kreativitou. Nic takového bych u Anglie neviděl ani po 10 pivech...

Navíc ty jejich DM byli trošku jinde, určitě bych je nesrovnával s tím, co tam měla Anglie. Když dva dělají totéž, není to totéž.

Zároveň asi trošku jinak vnímám kreativitu, pro mě je to z velké části o herní inteligenci, o předvídatelnosti řešení situací, čtení hry...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
fenixLFC

jasne, bolo by lepsie keby ma anglicko nejakeho stopera co vie rozohravat ale aj bez toho sa to da pokojne vyriesit. s riceom, stonesom a trebars aj tym phillipsom vo forme si uplne pokojne schopny kontrolovat hru. u anglicanov nebol uplne problem s rozohravkou ako takou ale s ponukou hracov pred nimi. znova a znova si videl, ze cela ta ofenziva stala, nikto sa neponukal atd. ked si k tomu priratas krajnych bekov (najma walkera) ktori nenabiehali a drzali liniu so stopermi tak to nemas komu nahrat. to ale nie je problem tych hracov ako takych ale celkoveho systemu kde ti nikto nevytvara priestor a nepodnika nabehy, hladas kreativitu? proti tym slabsim ti pokojne mohol hrat v strede trent, rice to zanho v pohode odbranil. problem bol znova v ponuke- ked mas hraca co ti da prienikove prihravky ale nemas nikoho kto sa na ne ponuka tak to neskonci inak ako len posuvanim lopty na par metrov a tam je kazdy zaloznik uplne zbytocny. pripadne mozes tvorit hru z krajov (trent, trippier) alebo tam stahovat niektore AM (eze, pripadne keby ma po zraneni formu maddison). ono mat kdesi v hlbke pola DLP sa aj tak uz prilis nehra a potrebujes tu loptu dostat k ofenzivnym hracom. ale to sa budem len opakovat.

mne je jasne ze najma v otazke ricea si dost neobjektivny ale chces mi tvrdit ze on alebo bellingham by sa nedostali do spanielskej nominacie? anglicania tam tych klasickych zaloznikov moc nemali a rice by sa nedostal do zakladu len kvoli tomu ze na jeho poste je najlepsi zaloznik na svete.

Reagovat
10

Tak aspoň že jeden z nás je objektivní

Btw. Rice by tam nebyl

Reagovat
JeséRodriguez

těžko zatlačíš soupeře na jeho půlku, když tam některým bez legrace dělala problém jednoduchá narážečka

Reagovat
fenixLFC

na "jednoduchu narazacku" potrebujes suhru a nabeh, teda nieco co moc nepredvadzali. ale tvrdit ze si nevedia nahrat je teda podobne zastaraly nazor ako povedat ze taliani hraju iba catenaccio a spanieli nudnu tiki taka

Reagovat
JeséRodriguez

tak já psal, že jim to dělalo problém, což je trochu nadsazené...ale hráče na nějakou výstavbu teda úplně nemají

Reagovat
Bakary3

Stones a Rice úplně v pohodě.

Reagovat
jitrnica

Rice s jeho nahrávkama dozadu a do šířky je úplné Pirlo

Reagovat
Bakary3

Tak zajímavý, že v Arsenalu hraje jinak.

On schopnosti má.

Reagovat
10

tjn, tyhle dva si mezi sebou vyměnili většinu přihrávek

Reagovat
Bakary3

Viz výše... Dělají se z nich nesmyslne kopyta.

Reagovat
JeséRodriguez

Kopyta ne, spíš se trochu krotí ten hype kolech nich. Kvality mají, ale jejich předností jsou v něčem jiném.

Reagovat
Bakary3

Jako hype... Rice byl prostě top.

A že hraje hovno v repre, kde hrají všichni hovno...

Jo, já bych řekl, že hype se tu krotí tím, že se z nich dělají pomalu někohove.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mato178178

Kane, Foden, Palmer nie su kreativni?

Reagovat
h8_sfatto

nejhorší výsledek Bayernu za X let hovoří jasně o kreativitě a Foden je asi takovej hype jako náš Hložek

Reagovat
JeséRodriguez

Tak Foden svoje kvality má, ale kreativitu bych mezi ně teda neřadil. Kane je hrotovej útočník, ten asi nemá úplně za úkol diktovat tempo hry.

Reagovat
Breze

Kreativita bol asi ten najmensi problem Bayernu. Okrem toho nastrielali najviac golov v Bundeslige.

Reagovat
mayday

U jiných velkých repre je ten kreativní kdo?

Např. Španělsko, Francie, Německo?

Tyhle top křídla nepotřebují nikoho kreativního, ti mají zápasy rozhodovat sami svou kvalitou. A ne že se člověk musí dívat na Saku, jak desetkrát dostane balon a osmkrát ho zasekne a nahraje zpátky.

Reagovat
JeséRodriguez

Německo - Toni Kroos, Kimmich + s rozehravkou nemá problém ani Rudiger

Španělsko - Rodri, Fabian Ruiz, Dani Olmo,

ale ok, ten hral trochu nad nimi...Carvajal, Laporte a taky Simon hodně pomohli

Reagovat
JeséRodriguez

Francie nikoho a proto hraje podobným stylem, jako Anglie. S tím, že má nahoře lepší a pro tenhle styl vhodnější hráče...ale taky oni si uvědomuji, že nezvitezi tím, že budou hrát s míčem celý spil

Reagovat
Spalovač šancí

Na to, s jakým materiálem musel pracovat, měl výsledky velmi slušné.

Reagovat
Grupma

Zato ty se na ten svůj materiál už vybodni

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
elChe

Yeeeeees....

Reagovat
Spagetka

Pro ně nejlepší scénář nechat trenovat paralelně Guardiolu národák. Ten by udělal z Anglie válec.

Reagovat
vceradnesazitra

Chytře usoudil že poslední dva šampionáty měl jen neuvěřitelnou z prdele kliku a pravděpodobnost, že mu tam zase písknout nesmyslné penalty a dají haluz goly, je velmi nízká, takže by dost možná příště totálně shořel s tou sračkou co hraje, takže odchází v momentě, kdy může opakovat "udělal jsem dvě finále" a být u dementů co mu to žerou za borce

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Lépe bych to nenapsal.

Vítěz celého tohohle experimentu je právě Southgate.

Moc si přeju aby mu to vyneslo angažmá někde v Premier League a tam se ukáže, jaký je to "kouč".

Reagovat
Di Stéfano

Reagovat
Kucka

Reagovat
hornito

Reagovat
Acrocephalus

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
10

to je zmrd, chudáci Angličani teď budou muset vymyslet jinou výmluvu

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Mato178178

a teraz naspat do Boro

Reagovat
h8_sfatto

stejně jako u nás to výměna trenéra nezachrání, ve finále byl jasně vidět rozdíl dvou tříd mezi týmem Anglie a Španělska.... Angličani zpracování balónu na 3 doteky než přihráli, nepřipískávat jim dva turnaje v řadě rozhodčí, tak jsou horší než Albánie

Reagovat
FUnk

Reagovat
vceradnesazitra

jsou na úrovni slováků

Reagovat
Shevchenko

Paradoxně nejlepší turnaj od něj bych viděl MS 2022, tam dávali dost gólů a i s tou Francii bych řekl, že měli o něco více ze hry.

Nicméně MS 2018, a EURA 2020 i 2024 to byl prostě čistý luck Soupeři, které prostě museli porážet, za ty tři turnaje tam akorát z těch lepších repre porazili Němce, kteří měli dost divné období orámované dvěma nepostupy ze skupin MS, a Nizozemce, což taky není tým co by měl vyhrávat tituly.

Reagovat
10

Reagovat
Čenda

Reagovat
GjøvikFF

přesně, to byl jedinej turnaj, kde měli na víc, než nakonec uhráli. U všech těch 3 dalších turnajů to bylo přesně naopak.

Reagovat
kitas

Jasné, ale keď sa napríklad Portugalci preremizovali až k zlatej medaily to bolo v poriadku. Trápne ako tu ide každý mudrovat jak si to Anglicko vlastne ani nikdy nezaslúžilo.

Reagovat
GjøvikFF

Tys tady viděl člověka (kromě Svědků Ronaldových), kterej by se kdy pozitivně vyjádřil o titulu Portugalska z roku 2016?

Reagovat
JeséRodriguez

...ale nutno říct, že s Francií to víc otevřeli a hned z toho byl konec zlatého snu

Reagovat
Kucka

Reagovat
bakasa

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cotton

Reagovat
Busby babes

Based on FIFA rankings and converting into domestic positions England’s results over 90 minutes would have been

Spurs 1 Preston 0

Spurs 1 Leicester 1

Spurs 0 Exeter 0

Spurs 1 Portsmouth 1

Spurs 1 Burnley 1

Spurs 2 Newcastle 1

Spurs 1 Man Utd 2

btw takhle by ten los vypadal na klubove urovni. Jako pro City by takovej los byl lehkej, ale pro Spurs?

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem ještě nikdy neviděl, co ty lidi nevymyslí

(neříkám, že to je špatně, jen mě to fascinuje)

Reagovat
Busby babes

prej se nudil na letisti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fair enough

Reagovat
martin.b

jako remizovat s Exeterem a Portsmouthem a vstřelit v nich 1 gol by byl průser i pro Spurs teda

Reagovat
Busby babes

kdyby i tak dosli do finale poharu? nemyslim si

Reagovat
martin.b

tak ale to se u Spurs bohužel nikdy nedozvíme

Reagovat
jenage

Místno Španělska dát zrovna United.

Reagovat
Busby babes

jsou dle FIFA na 8. miste.

Reagovat
Busby babes

respektive byli pred turnajem

Reagovat
SunFells

Reagovat
Talker

Tak je to los, který by na základě letošní sezony měli vyhrát a byli by ve všech zápasech favority.

Fifa ranking je pro EURO dost podivný žebříček, zvlášť když tam máš Belgii tuším 3.

Jinak když vezmeš uefa ranking, tak je to:

Citizens vs Liverpool, Chelsea, Everton, Southampton ve vyřazovací fázi .

Reagovat
Busby babes

tak jasne, ma to limity.

Reagovat
Talker

Druhou věcí je, že pokud by předváděli takový fotbal proti takovým týmům, tak by je fans sežrali.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Freedo

Reagovat
jenage

Schválně jak dlouho se teď do žádného finále nepodívají.

Reagovat
Zyqen

Teraz dôjde nový tréner a finále nedá žiadne potom budú spomínať ako im bolo dobre pod Southgate

Reagovat
Breze

No ak tam pride Gerrard, tak sa to kludne mozes stat

Reagovat
Shevchenko

Ty potenciální jména tam Největší šanci na úspěch by měli s Tuchlem ale fotbal by byl asi dost podobný to by si moc nepomohli. A že by Poche argentinec trénoval Anglii? Gerrard a Lampard

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak trénoval ji i Ital, Pochettino Anglii zná, to by bylo v pohodě.

Reagovat
Shevchenko

No oni se argentinci s angličany nemají moc v lásce.

https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1lka_o_Falklandy

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho jsem si vědom, nicméně Pochettino trénuje v Anglii tak 8 let, nevím o tom, že by to byl nějaký nacionalista a nakonec tohle je jenom jedna z mála věcí, která ty dva národy rozděluje. Pokud vím, tak to není o tom, že by mezi nimi byly další větší konflikty, ještě když Argentinu vedl diktátor a Británii jedna z nejvíce polarizujících osobností 20. století.

Reagovat
Me2win

Pochettino by byl katastrofa... Nechápu jak by ho někdo po angažmá v PSG a Chelsea ještě mohl zaměstnat.

Reagovat
Greaber

Poche katastrofa rozhodně nebyl, jediná katastrofa byla ho vykopnout, když jsme konečně začali jít nahoru. Akorát jsme projebali další sezónu, ale rád se budu mýlit.

Reagovat
Me2win

Je to tragéd, ten v životě nic nevyhraje... Anglie potřebuje Tuchela, Kloppa,...

Reagovat
Jesfey

Tuchela

Reagovat
Me2win

Jeden z nejlepších trenéru v současnosti na turnajích. Sleduješ ten fotbálek?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Me2win

směješ se svojí hlouposti ty nedonošenej Maďare?

Reagovat
Wanderlust

Ako to, že sem prispieva, keď je nedonosený?

Reagovat
Me2win

On je taková přírodní katastrofa.

Reagovat
Wanderlust

Aha.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kovi81

Reagovat
ratusek

Prosím Slippy G

Reagovat
GjøvikFF

To by byla dokonalost

Reagovat
Filip12

Harry Redcamp pls

Reagovat
FUnk

Reagovat
Vlkoslav

Aspon ma soudnost a vi, ze tomu tymu uz nema co dat, za me

btw: Resi se uz nekde PL fantasy draft? Dikyy

Reagovat
kattos

Jak se tady říká, bejt nějaká lepší repre, taky bych chtěl mít špatný turnaj kde dojdu do finále EURA

Anglie hrála stejnou sračku jak všichni na tomhle Euru vyjma Španělu a trochu Holandska.

Reagovat
SunFells

To uvědomění, že Walkera nahradí Ben White

Reagovat
martin.b

Trent

Reagovat
SunFells

Myslím v kádru, ne v sestavě. Tam záleží co chceš od hry.

Reagovat
martin.b

Reagovat
Busby babes

pockej az se vam na repre na pul roku zrakvi.

Reagovat
Luc-Luc

U anglické veřejnosti by bylo dobré si konečně přiznat, že jejich nároďák nepatří mezi evropskou natož světovou špičku. Southgate upletl z hovna bič.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Busby babes

to je samozrejme kravina. maji srovnatelne kvalitni hrace jako jine evropske reprezentace

Reagovat
martin.b

rozdíl je primárně v mentalitě, kvalita je obdobná

Reagovat
kitas

Reagovat
Manik...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Igner Farnsworth

Skusil bych ho místo Haška reálně beze srandy.

Reagovat
Modi6

Southgate dotáhl Anglii do finále a ODSTOUPIL

Hašek dotáhl náš tým k jednomu bodu a POKRAČUJE jako by se nechumelilo.

Reagovat
Acrocephalus

Chce to nejen z hracu Anglie vyzdimat jejich skutecnej potencial, kterej celou dobu hluboce spi, ale udelat z nich pokorne muzstvo, ktere se nebude nad ostatnimi ponizovat. Protoze jen vidim ten nafrnenej ksicht Fodena nebo Pickforda, tak bych je liskal zleva zprava. Do te doby si jen tezko najdou fanousky,dneska je maji jen mezi nadsenci Premier ligy, ale nestrannej fanousek by si o ne ani kolo neoprel.

Reagovat
Acrocephalus

*nad ostatnimi povysovat, to je tak kdyz chci napsat dve myslenky zaraz

Reagovat
Kincl

Přesně Pickford má stejný výraz jako Krejčí

Reagovat
dantetomas
Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kincl

Beztak, kde se to v těch lidech bere, Anglická repre nic nevyhrála asi šedesát let, ale vždycky myslí na první příčky Já to chápu, ambice, ale tak nějaké reálné požadavky ne? Ty druhá a třetí místa jsou pro ně úspěch ne?

Reagovat
Kincl

Vlastně je to jako u anglických týmů (nepočítám City), kteří každý rok po pár kolech už vidí ambice na titul i když jej vyhráli někdy před patnácti lety

Reagovat
Wazza228

Tak ono je to tím, že ti hráči prostě kvalitní jsou a v klubech to dokazují. Proto ty vysoký nároky.

Reagovat
eder

Tak

Reagovat
JeséRodriguez

Anglani to dokazují v klubech zejména díky tomu, že mají v týmech rozdilove cizince

Reagovat
vladis271

Ale prd. O vykonoch Ricea, Saku, Fodena (!) sa bavit tuto sezonu nemusime. Ze zahrali Euro strasne je vec druha, ale to, ze su world class je evidentne. Najme Foden strasne sklamal. Na Bellinghama idu zo spanileskej sekcie ody na lasku a pritom okrem tych nozniciek nemal nic.

Reagovat
JeséRodriguez

Jsou to world class články skladacek, z nichž Anglii chybí ty stěžejní součástky.

Pod Bellinghama se ti podepíšu klidně stokrát i jako fanoušek Realu. Na jaře předváděl slabé výkony, a to hlavně v LM. Co mu nelze uprit je to, že sbíral body. Jestli potvrdi tu svoji cenovku se teprve uvidí, ale po příchod Mbappeho ho podle mě zabrzdi i v těch statech...

Reagovat
Talker

Tímhle můžeš argumentovat i u španělů, protože v Realu máš klíčové Viniciuse s Bellinghamem a Modričem.

To je naprosto nesmyslný argument, když tam máš několik POTY z PL, k tomu POTY ze Španělska a nejlepšího střelce v Německu.

Reagovat
JeséRodriguez

Bellingham byl na jaře jeden z nejhorším hráčů, hlavně v LM. Nějaký individuálně ankety, hlavně v Anglii, kde mají hráči nereálný cenovky, nejdou brát moc vážně.

U Španělů jsem teda tu důležitost viděl i v týmech (Carvajal, Rodri, Olmo, Williams, ...)

Každopádně se tady nemíním do nekonečna dohadovat, máme na to odlišnej názor a tím bych to asi uzavřel. Přál bych si, aby ti vyšel třeba ten Poche, a na MS se ukáže, jestli Anglie získá titul.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
JeséRodriguez

to me taky fascinuje

Reagovat
dextroza_m

Něco jak Rusáci v hokeji, druhé místa je nezajímají...

Reagovat
8lampard8

OT: Uz obdrzeli vitezove v euro tipovacce od fortuny love na uzivatelsky ucet? Ja jen ze ja ne a nechci nic prosvihnout, kdyz jsem se poprvy v zivote nekde umistil. A jo, chtel jsem se pochlubit

Reagovat
Grupma

a blahopřeji.

Reagovat
8lampard8

Diky

Reagovat
eder

Už v roce 2017 bylo pozdě....

Reagovat
smazaný uživatel

Sarina Wiegman is among the candidates to replace Gareth Southgate as England manager.

(Source: @talkSPORT)

Ale jo, tohle bych chtěl vidět

Reagovat
vladino10

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Me2win

Reagovat
Grupma

Petronella. Tak to zní hned jinak.

Reagovat
$dolar$

Tak nejvetsi smysl by daval Klopp.

Takze to bude Carsley.

Reagovat
vladis271

Klopp by to v zivote nezobral. Pocka si na Nemecku repre.

Reagovat
JeséRodriguez

Doufejme

Reagovat
O.Giroud

Chápem, že to niekoho napadne ale nechápem, že to niekto berie ako čo i len trochu reálne Ten určite ak zoberie repre tak to bude Nemecká. A kto vie či tým, že nebude nikoho iného trénovať v Anglicku ako LFC, nespadá aj pod Anglickú repre

Reagovat
vladis271

Je vyhoreny a stazoval sa aj na stres. Nezoberie snad na stres narocnejsiu robotu za tretinovy plat co mal v Liverpoole. A je on alebo Pep vobec vhodny na repre coacha?

Reagovat
raduinho

Sausgejt.

Reagovat
Kepy_FCB

Jižníbrána by měla být nahrazen Severníbránou

Reagovat
O.Giroud

Takže prípadná náhrada za ETH v polovici sezóny by bola.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
O.Giroud

Každodenná práca s hráčmi mu bude vyhovovať viac.

Reagovat
Neutron

Kludne. V inom klube s tym problem nemam.

Reagovat
r.mrazik

jako v middlesbrough

Reagovat
dextroza_m

Za mě G.Neville

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele