AS Řím představil nového trenéra, De Rossiho ve funkci nahradil Jurić

Včera, 10:18, aktualizováno včera, 19:08
Aktuality
Ivan Jurić se stal trenérem AS Řím. (© AFP)

Daniele De Rossi (41) po nepovedeném vstupu do sezony skončil jako trenér AS Řím, který nevyhrál ani jeden z úvodních čtyř ligových zápasů (0-3-1). Klubová legenda vydržela na lavičce osm měsíců, jeho pozici minimálně do konce sezony zaujal Ivan Jurić (49).

Jurić v minulých třech sezonách působil v FC Turín, s nímž se vždy umístil ve středu tabulky. Předtím vedl Crotone, FC Janov nebo Hellas Verona. Chorvatský kormidelník podepsal kontrakt pro zbytek ročníku, pokud se však s Giallorossi kvalifikuje do Ligy mistrů, aktivuje se podle novináře Fabrizia Romana opce na prodloužení smlouvy do roku 2026.

"AS Řím oznamuje, že Daniele De Rossi končí ve funkci trenéra," stojí v prohlášení Giallorossi. "Rozhodnutí klubu je učiněno v nejlepším zájmu týmu, aby se co nejdříve vrátil na nastoupenou cestu v době, kdy sezona teprve začala. Danielemu, jenž bude v našem klubu vždy doma, srdečně děkujeme za práci, kterou tady v posledních měsících odvedl," rozloučil se AS Řím.

Navzdory nepřesvědčivému začátku sezony je rozhodnutí AS Řím překvapivé, protože s De Rossim v červnu prodloužil smlouvu do roku 2027. To měl bývalý italský reprezentant za sebou vydařenou druhou polovinu ročníku 2023/24, tehdy s Giallorossi obsadil šesté místo v Serii A a zároveň postoupil do semifinále Evropské ligy, kde jeho svěřenci podlehli Leverkusenu.

De Rossi na lavičce římského klubu odkoučoval 30 soutěžních zápasů (14-9-7), v nichž průměrně získal 1,7 bodu. Dlouholetý kapitán AS během 18 let za Giallorossi odehrál 616 utkání ve všech soutěžích s bilancí 63 gólů a 61 asistencí, více startů zapsal pouze jeho bývalý spoluhráč Francesco Tossi (783). Italský mistr světa z roku 2006 se podílel na zisku dvou Italských pohárů a Superpoháru, kýžený titul ale nevyhrál. Hráčskou kariéru De Rossi ukončil v Boce Juniors.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Udinese Calcio
4
3
1
0
7 : 4
10
2
SSC Neapol
4
3
0
1
9 : 4
9
3
Inter Milán
4
2
2
0
9 : 3
8
4
Juventus FC
4
2
2
0
6 : 0
8
5
Turín FC
4
2
2
0
5 : 3
8
6
SS Lazio
4
2
1
1
8 : 6
7
7
Hellas Verona
4
2
0
2
6 : 5
6
8
Empoli FC
4
1
3
0
3 : 2
6
9
Atalanta Bergamo
4
2
0
2
8 : 8
6
10
AC Milán
4
1
2
1
9 : 6
5
11
Janov CFC
4
1
2
1
4 : 5
5
12
Parma Calcio
4
1
1
2
6 : 7
4
13
US Lecce
4
1
1
2
1 : 6
4
14
ACF Fiorentina
4
0
3
1
5 : 6
3
15
AC Monza Brianza
4
0
3
1
3 : 4
3
16
AS Řím
4
0
3
1
2 : 3
3
17
Bologna FC
4
0
3
1
4 : 7
3
18
Como 1907
4
0
2
2
3 : 7
2
19
Cagliari Calcio
4
0
2
2
1 : 6
2
20
Venezia FC
4
0
1
3
1 : 8
1

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (142)

Přidat komentář
M.Vaza

Dáš frajerovi smlouvu na tři roky, po čtyřech zápasech ho vyrazíš a vyplatíš, prostě Itálie..

Reagovat
Seydou Doumbia

Takže se furt může 3x vrátit

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mayday

V podstatě nejlepší džob je nechat se po pár zápasech vyrazit a zinkasovat peníze. Takhle to udělá Daniele ještě dvakrát a je vystaráno

Reagovat
Rezan

MYslím, že De Rossi tohle pro peníze nedělal. Děla to z přesvědčení, že klubu pomůže.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
pastal

Je to tak on i po Mourkovi jak to přebral měl nejnižší možný plat co mohl dostat

O to smutnější je jeho konec, ale ty výsledky fakt teď neměl a třeba poslední zápas prokoucoval on na druhou stranu vedení mu též moc nepomohlo! Posily na poslední chvíli vše okolo Dybaly atd

Reagovat
Pozor skluz!!!

Proti Janovu bylo dost šancí na hotovku v 60. minutě. Stačilo mu nechat Udinese, Evropu s Bilbaem, kde se hraje trochu jiný fotbal a pak tu Venezii, Elfsborg a Monzu na získání větší jistoty. S Interem by mu ztrátu bodů nikdo nevyčítal, ale 3 výhry a prohra s Interem by dávaly 12 bodů v 8 zápasech, což není moc, ale ten los nemáme tak hrozný, nikdy nejsou dva top týmy za sebou v lize. Bolognu nepočítám.

Koné půjde každým mačem nahoru, Pisilli taky, zapojili by se noví stopeři, Dovbyk prolomil sucho, Paredes konečně v kondici.

----------------------

Neměli Daniho nikdy podepisovat. Na druhou stranu, který trenér by to vzal? Vsadím se, že jsme oslovili ještě v dubnu/květnu pár jmen a nebyl nikdo ochoten, kromě Juriče, který se možná i sám přihlásil přes agenta, protože už bylo jasné, že v Turíně nebude pokračovat. Tak to dali Danimu.

Ty kecy o tříletém projektu si mohli odpustit.

Dani z toho vyjde vítězně. Friedkini a manaženment má máslo na hlavě a ještě to bude žluknout.

Reagovat
Gimme

Hmmmmmmm...to jsem upřímně vuuubec nečekal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
gunkskunk

Tl;DR - KONEČNĚ

Nechápu ty vyjádření brečících fanoušků typu: Totti éra je už pryč, tým je v naprostém chaosu, vybudoval si tým a teď jde pryč, měli Danimu dát více času, Mourinho měl tři roky atd... Vždyť kdokoliv kdo Řím sleduje musel vidět, že Dani už dosluhuje, že jeho potencionál byl plně minulou sezonu vyčerpán. On potřebuje více času ano ale mimo Řím, potřebuje se ještě vytrénovat, klidně nějaké Beneventa, Modeny atd. V Římě je legendou a bude mít vždy dveře otevřené. My teď potřebujeme trenéra, nejlépe italskou ligou nepoznaného, co bude mít konečně kuráž udělat ten nejzásadnější krok v novodobé historii klubu a to: posadit a v lednovém mercatu prodat náš trojlístek (italských "odchovanců"). Tým dlouho neměl tak nadějně vypadající kádr, když by se ještě doplnil o hráče z lednových tureckých peněz tak by to konečně mohlo na dlouhodobější dráze fungovat. Přísahám, naše záloha má dokonce parametry fungovat ale to jedině bez CRISTANTEHO...

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
pastal

Vše co píšeš podepisují svou krví

Ta trojka musí sedět a zahrát si max italský pohár nebo to odsere další trenér co přijde tu nekvalitu musí už někdo vidět

Reagovat
Truffaldino

Já bych Daniela rád viděl třeba ve Švýcarsku, kde by mohl dostat čas a byl tak trochu odříznutý od svých posedlostí. Zažil si hierarchii coby hráč, ale jako trenér ji nesmí nadřazovat rychlosti a technice. Ono i tohle krátké angažmá mu otevře pár dveří a nabídky dostane, určitě to nemusí byt rozluka na věky, může se vrátit i v jiné roli, prozatím to ale z pohledu Daniela na nejlepší kluby v Itálii není.

Kde si můžu přečíst brečící fanoušky?

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Klidně Bundesliga, Portugalsko.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Co třeba ten Edin Terzić?

Reagovat
Rudnevs

To bol prave taky dortmundsky De Rossi, kde velmi tazil zo svojho vztahu k fans, k timu atd. tym, ze to tam poznal a ze bol vlastne taky trenujuci fanusik. Na druhu stranu, mozno by ho to prave mohlo posunut a nastavit mu vyzvu, kebyze preberie nejaky uplne iny tim.

Mats Hummels by kazdopadne rozhodne nebol nadseny Mierne povedane…

Reagovat
Largo

To bych úplně nsrovnával, vždyť Terzić měl s Borussií nesporný úspěchy, vydržel to poměrně dlouho. DDR to zvládal první dva měsíce.

Reagovat
Kucka

Úspěch je max to finále LM, ale v lize to bylo dlouhodobě slabé. Nevím, co by mohl přinést do AS...

Reagovat
Tomanatura

Myslis tak slabe, ze jim utekl titul v poslednim kole proti Mainzu?

Reagovat
Kucka

Samozřejmě, tam měl vyhrát titul už dříve než v posledním kole, protože horší Bayern za posledních cca 10 let nebyl. Tuchel to tam sabotoval, co mohl, aby přerušil šnůru ligových titulů, ale stejně to nestačilo. V další sezoně bylo 5. místo v lize (nejhorší umístění za 9 let) s takovým kádrem samozřejmě zklamání.

Reagovat
Truffaldino

Škoda, že se Conceicao vymezil vůči angažmá v AS.

Reagovat
Largo

Tak zrovna tomu se nedivím

Reagovat
Truffaldino

Samozřejmě, já jen že z těch volných koučů patří k tomu nejlepšímu.

Reagovat
Largo

To určitě. Ještě bych docela rád viděl Rogera Schmida, ani Tuchel by mi asi nevadil. Rozhodně nechci Pioliho ani Allegriho.

Reagovat
pastal

Reagovat
Pozor skluz!!!

Schmidt na dva roky max ale, mohl by z toho vytriskat pěknou hru a možná i nějaký výsledek.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Pozor skluz!!!

Já bych to i bral, ale pak ho neměli podepisovat vůbec.

Z Juriće si na prdel nesedam teda. Bude hrát Baldanziho? Co s Dybalou? Zase sračka na tři beky? V Římě nemůže hrát totéž co v Turíne. Jurić není Spaletti.

Reagovat
mesyas

další co těžil z práce Mourinha.

Reagovat
Emmett Brown

Je mi to ľúto, z úcty ku legende klubu, ale ako už bolo viackrát písané, na AS momentálne nemá. Za pár rokov prečo nie, ale Roma potrebuje niečo celkom iné. Prvé týždne keď nahradil Mourinha boli super, bolo tam kopec entuziazmu, ale ten časom vyprchal. Najväčšia chyba bolo to predĺženie zmluvy, na konci sezóny mu mali poďakovať a zobrať skutočného trénera. Bolo by to tak lepšie pre všetkých.

Pevne dúfam, že nový tréner sa nebude báť posadiť Pellegriniho, Cristanteho a Manciniho.

Reagovat
$dolar$

+ Paredese.

Reagovat
Truffaldino

S Paredesem není problém, on z té trojice v záloze může týmu alespoň něco dát, navíc po sezóně stejně končí.

Reagovat
Largo

Reagovat
$dolar$

A co prosimte? Nevidim jedinou vec, kterou by umel. Neumi ani branit, ani utocit, jediny co dela je, ze posouva mic o par metru. Kdyby nebyl na hristi, tak to ani nikdo nepozna.

Reagovat
Truffaldino

Jako regista není špatný, na míči je jistý a dokáže hru řídit. A na jaře ukázal, že dokáže i makat, bránit umí, jen se mu musí chtít a potřebuje k tomu fyzičku.

Reagovat
Largo

Z těch tří právě s ním mám nejmenší problémy.

Reagovat
$dolar$

Ale on zadnou hru neridi. Nikdy to nedelal. Neni to vubec ten typ hrace. On vylozene jen posouva balon vedle sebe nejblize stojicimu hraci. To je cela jeho prace. nema to ani zadnou myslenku.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Transfermarkt

Myslíš, že tuší, co je regista?

Reagovat
Largo

Reagovat
$dolar$

To je snad vidět i z mého popisu, ne? To spíš neví nikdo z vás, jestli je pro vás Paredes deep lying playmaker

Reagovat
icka

Reagovat
Johny1993

Přesně tak, tyhle tři frajery, kteří si myslí že to na nich stojí měli už dávno poslat někam na hostování, aby jim došlo že nemají jistý místo. DDR je mi líto, jako hráč to byl srdcař a úžasnej lídr. Bohužel v koučování mu chybí zkušenosti atd. Uvidíme kdo přijde a jakým směrem se to vydá.

Reagovat
Rudnevs

DDR mi teda rozhodne luto neni

Reagovat
$dolar$

Konecne

Reagovat
Largo

Zklamanej a naštvanej jsem primárně kvůli tomu, že DDR je prostě osobnost, která do Říma patří, můj nejoblíbenější hráč. Prostě jsem si jen hrozně přál, aby to vyšlo a zůstal u nás na roky. Aby to postavil na mladých, hladových klucích, Italech ideálně, a hrál s nima atraktivní fotbal. Ale ty zkušenosti prostě neměl, objektivně to až na ty první dva měsíce bylo opět trápení. Opakoval stejný chyby, prosazoval stejný hráče. V Janově to prohrál přímo on. Nevím, co je pravdy na tom, jak často se hádal s CEO Souloukou, ta ženská údajně mluví do všeho a rozhoduje úplně o všem. Uvidíme, jakým směrem se to teď vydá a kdo dostane odvahu to vzít. Souhlasím s neitalskou cestou.

Grazie Danié, někdy v budoucnu proč ne.

Daje Roma!

Reagovat
Truffaldino

Souloukou je podle všeho capo di tutti capi. Na druhou stranu, dlouhodobě je inside info zevnitř AS strašně nepřesné, včera jen tak mimochodem všichni psali o podpoře Danielovi. Já bych ji nedémonizoval, AS jistou čistku potřebovalo a stále potřebuje.

Reagovat
Truffaldino

Ty dva body nás nakonec můžou hodně mrzet. Tohle brzké vyhození i dost naznačuje, že je rozpočet zase závislý na příjmu z LM.

Reagovat
Largo

Reagovat
Transfermarkt

Oproti Mourinhovi to byl obrovský downgrade. Je to škoda, protože DDR k AS prostě patří. Možná se zpětně docení práce JM, který tým během tří let dostal do dvou finále evropských pohárů

Reagovat
pastal

Neměl koule některé posadit a toho stálo místo nic víc nic míň

Reagovat
danko10

Ciao Danie'!

Z technického hľadiska sa teším, toto sa fakt nedalo, akokoľvek mám chlapa rád.

Ukazuje to ale zasa tragický spôsob, akým je klub vedený. Dani mal byť interim a tak to malo zostať, alebo mal byť predĺžený na rok s klauzulou o uvoľnení. Namiesto toho to dostal na tri roky, takže by človek očakával, že sa ide stavať káder z nuly a že to výsledkovo nejaký čas nepôjde. Namiesto toho Lina a spol. spláchli celú letnú prípravu do hajzla po štyroch kolách.

Ale teda z nuly sa nič nebudovalo, keďže Dani akurát emuloval Mourinha, takže tomu on sám nepomohol.

To som zvedavý, akú lahôdku majú v rukáve. Tipoval by som, že Depardieu sa pokúsi privliecť toho týpka, čo to za neho v Paríži koučoval Mbappe.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Jako Galtiera myslíš? Ten má větší šanci nás dostat do LM než Pioli nebo kdokoliv jiný ze zmiňovaných.

Před PSG měl sama skvělá angažmá a ani v Paříži nezklamal.

Reagovat
Largo

Reagovat
Kucka

Reagovat
Eichel

Reagovat
Salfovic

Navíc nemáte v kádru moc černochů a arabů

Reagovat
Bily

hmmmm , za mě ho měli ještě nechat pár zápasů... čekal jsem v listopadu padák eventuálně.

Přitom stačilo, aby teď Dovbyk proměnil další 2 šance, 0-3 a klid

Reagovat
Largo

Reagovat
Bily

Cagliari - 1. zápas, venku, "rozkoukávání se", neproměníme šance

Empoli - remizovalo i s Juventusem, asi se chytili za nos z loňska

Juventus - ošklivá kopaná, ale plichta

Turín - viz výše, 0-3 poločas, čau

škoda no, teď kdo za "vokurku" tam naběhne......? prostě je to brzy, 3 plichty, jedna prohra, není na vyhazov, I když hra je někdy horší, někdy lepší, ale hraje se na výsledky, které nejsou v půlce září úplně tragické (jako např. 1 remíza - 3 prohry apod.)

P. S. a ano, známá ITA triáda v záloze, by si měla odpočinout pár zápasů na lavičce, a pak něco ukázat, když neukáží, v zimě ahoj

Reagovat
Largo

Reagovat
pastal

Za 10 zápasu měl 1-5-4 tristní hra protěžování stejných hráču , dělal stejné chyby to bohužel nemohlo skončit jinak.jestli i nadále bude hrát Cristante a Pellegrini základ u nového trenéra tak fotbalu nerozumím a taky to bude znamenat konec toho který přijde po Danielovi Skvělý fotbalista škoda že jako trenér neměl koule něco změnit

Reagovat
Pozor skluz!!!

Jako proč furt počítáme dohromady tu loňskou sezónu, když tam kádr tahal nohy už v listopadu. Nikdy jsem neviděl hůře fyzicky připraveny tým. Bez toho se fotbal hrát nedá. Klíčový záložník došel za minutu dvanáct. DM měl dovolenou do půlky srpna a je bez kondice.

V Janově jsme měli vést 3-0, zase tam byla penalta. Na Marrasi ztratí body všichni.

Teď to všichni budou dělat velice černobíle, ale tak to není.

Upřímně jsem nevěřil, ze si Friedkin takto nasere na vlastní hlavu.

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře jim tak, neměli odvolávat Mourinha

Reagovat
Largo

Reagovat
pobody's nerfect

Dobře jim tak, neměli zaměstnat Mourinha.

Reagovat
10

Zemřel bývalý italský útočník Schillaci

V 59 letech zemřel nejlepší střelec mistrovství světa v roce 1990 Salvatore "Toto" Schillaci. Bývalý italský útočník se v minulých letech léčil s rakovinou tlustého střeva a od 7. září byl v nemocnici v rodném Palermu, jež dnes o jeho úmrtí informovala.

to snad ne

Reagovat
Gimme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Pepesma

Reagovat
Nostalgik

Siniša,Luca,Totó...

Všichni tak brzy...

Reagovat
ACSeRw!n

on trenuje

Reagovat
Alberto Aquilani

Tu nie je o čom. Za posledných 15 ligových zápasov len 3 víťazstvá. S ním sme pomaly na zostup. Ciao... beriem hocikoho od Piolliho, cez Allegriho až po Galáda.

Reagovat
Largo

Prej Ivan Jurić

Reagovat
10

za mě dobrá volba pro ten kádr

Reagovat
Alberto Aquilani

Tell mé more

Reagovat
10

Když se koukám na silný stránky a možnosti toho kádru, tak nevidím rozestavení a způsob fotbalu, který by lépe ty silný stránky využil. S tím, že zároveň nejlépe skryje ty nedostatky.

Jurić dokáže hodně rychle "postavit" ty správný základy a strukturu od stoperů nahoru. Stopeři pod ním vypadají vždycky skvěle, stačí se podívat, jaký vytáhl a jak pod ním hráli (Bremer, Rrahmani, Bungiorno, Schurs..).

Dokáže zjednodušit střed zálohy, ty dva "pivoti" mají jasně dané relativně jednoduché role, což je ve vašem případě jenom dobře. Angelino na WB pod ním bude dělo, stejně tak hráči pod útokem.

Reagovat
Largo

Je fakt, že člověk odkojenej Gasperinim by nám v současným stavu prospěl.

Reagovat
Truffaldino

Byl bych radši, kdybychom se vyhnuli někomu, kdo má stejného agenta s Manciem a Cristantem ...

Reagovat
Gimme

Na druhou stranu, kdo jiný by tohle měl ignorovat víc, než Juric ???? Podle mě není typ člověka, co by tohle bral v úvahu ????

Reagovat
Truffaldino

Proč si to myslíš? Vztahy jsou to jediný, co ty dva/tři joudy drží v sestavě.

Reagovat
Gimme

Protože to je Balkánec a tak trochu pošuk

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Když jsem viděl Risovo jméno, střeplo mě, ale v jeho stáji je i Baldanzi :)

Reagovat
Emmett Brown

som zvedavý, snáď máš pravdu

Reagovat
Alberto Aquilani

Mám z toho na prvú dobrú, čisto pocitovo, celkom pozitívny pocit... už jak som prvýkrát čítal jeho meno som si povedal, nech kľudne príde... aj som mal u neho už dlhšie taký tušák, že sa s nami spojí aj nejak inak, než len cez špióna v Trigorii

Reagovat
Gimme

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Uvidime no. Ja doufal v neitalskou cestu.

Reagovat
pastal

Jurič není Ital ale Chorvat jestli se nepletu

Reagovat
Largo

Jo, já to bral spíš tak, že bych chtěl někoho, kdo nepůsobil v calciu. A ne, místo toho vezmeš agenta Manciniho s Cristantem.

Reagovat
Truffaldino

nevšiml jsem si

Reagovat
pastal

Reagovat
Kowe

Nemá někdo zájem o 3 lístky na Juve v Lipsku 2. října? Mně to bohužel v současným stavu nevyjde.

Reagovat
Pospovič

za kolik?

Reagovat
Kowe

Tak za 1000,- jeden

Reagovat
Largo

Takže hotovo, je to Jurić. Kontrakt na rok s možností prodloužení v případě kvalifikace do LM (ha ha).

Reagovat
Pozor skluz!!!

Posouváme to pořad dál teda..

Bude to nuda a budou asi body. Doma pevnost. Možná konečně porazime Atalantu.

Doufám, ze podrží Pisilliho, Baldu.

Reagovat
Truffaldino

Já doufám, že má v rámci kontraktu i úkol posadit alespoň Pellega.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Si pořád nemyslím, že něco takového by mohlo vzejít od Liny nebo Ghisolfiho.

Ale má všechny nástroje aby ti dva začali v zimě shánět angažmá. Nepamatuji si Juričův tým, kde by takové lemry měly místo.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Whatever. Dvě vteřiny jsem byl překvapen, ale bez emocí čekám na nového kouče.

Jsme k smíchu.

Daje.

Reagovat
Largo

Přesně, bez emocí.

Reagovat
gunkskunk

Též mi to přijde jako celkem úlet, downgrade to asi není ale že by zrovna on měl zvednou hru AS a uklidnit fanoušky? Nevím, smál jsem se Laziu za Baroniho, teď si připadám, že jsme v podobné situaci my. Takhle to ale vskutku vypadá, že to AS nějak naplánované nemělo a vzalo Juriče který byl zrovna na dovolené v Římě aby už někdo mohl řídit dnešní trénink v Trigorii.

Reagovat
Pozor skluz!!!

My nikdy nemáme žádný plán.

Jurič je samozřejmě etablovaný kouč, trochu magor, ale je z Gaspovy dílny, tak to dává smysl. Navíc z Janova už zná, jaké je to být rychle vyhozen a znovu jmenován, klidně může tým vést v únoru Bruno a Ivan zase v dubnu. My už jsme jak to aprílové počasí.

Nicméně je to jedno. Chci vidět hrát Pisilliho, Baldu, Koné, Le Fée musí zůstat zdraví. Joyu si užijme ještě sezonu, beci jsou v pohodě. Magica nehrozí, ale to už je stejně jen chiméra.

Rád se ale nechám překvapit, jen si myslím, že je to pořád risky move, protože Jurič zatím krom dvou týdnů v Interu nemá zkušenost s týmem, který reálně chce o něco hrát.

Je to totéž co Baroni v Laziu.

Reagovat
Truffaldino

Souhlas, ale moc optimismu ve mě není, s Janovem hrál pod možnosti kádru a Zimovy rozhovory na téma tréninků v Turíně ve mě důvěru taky nevzbuzují.

Reagovat
Truffaldino

Turínem ne Janovem ...

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nemám žádné pocity.

Reagovat
Pipo123

Baroni je prekvapenie, Juric bude to iste, 100pro pojdete hore

Reagovat
Francesco Totti AS

Jj, protože níž už to nejde

Reagovat
gunkskunk

Po tom co jsem se dozvěděl o jeho hudebním vkusu už nepochybuji, že on je ten pravý který sesadí naší svatou trojici. Vždyť on Ivan prý rád poslouchá takové Napalm Death, Carcass, Death, Ministry… Jak výčet mojí sbírky MC. Příští rok zapaříme na Brutalu Ivane!

Welcome in Associazione Satanisti Romanisti <33333

Reagovat
Uživatel0

Takova jedna polovina rima(tu na EF) byla z jeho prodlouzeni vic nez nadsena

Reagovat
Largo

Jo, mezi nima já. Hodně jsem si od něj sliboval.

Reagovat
Truffaldino

Já jsem třeba nečekal, že bude jednat jinak, než říká v rozhovorech. Za jaro si ale šanci zasloužil, bohužel to po přípravě není lepší a v posledním zápase předvedl to nejhorší z Mourinha.

Reagovat
Morgue

Slyšel jsem, že po víkendu bude volny Fonseca...

Reagovat
maras93

O tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Další dobrý hráč, ale trenér nymand. Může se postavit do řady.

Reagovat
Salfovic

Takhle rychle to snad nečekali ani fanoušci AS

Reagovat
Csaplárova past

AS si hraje na velky tym, ale nemaji na to. Moc si fandi a to jsem psal uz pri prichodu De Rossiho. Budou v hovnech jako Neapol, ale ti aspon angazovali Conteho a ten klub nebude delat ostudu, coz se o AS rict neda

Reagovat
Csaplárova past

* Jako byla Neapol

Reagovat
Largo

V cem presne dela AS ostudu? V poharech?

Reagovat
Csaplárova past

To nejhorší je teprve čeká

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Salfovic

Až v příštím zápase nastoupí v základu Pellegrini s Cristantem, tak tu bude veselo

Reagovat
pastal

Tak pak to bude ve starých kolejích a nebudou mít body, oni fakt nemůžou hrát všechno a pořád v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Juric, který nikdy nic nevyhral je zpět

Reagovat
10

To tady fakt nebude článek k úmrtí nejlepšího hráče a střelce MS 1990?

Reagovat
Tenna

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Furia Ceca

To má být jako vtipný? Nebyla to zábava ani napoprvý, natož potísící, trapáku

Reagovat
Salfovic

Neviděl jste někdo video, kde si to fanoušci AS vysvětlují s fotbalisty ?

Reagovat
Pozor skluz!!!

Viděli, šlo jen o Parapleginiho a Crist- antiho, pokud vím, tlačili se Pellkovi na auto než vjel do centra, strkali mu vyfouklou merunu, ptali v podstatě kolik ještě odstřelí trenérů, nadávali.

Nic extrémního.

Reagovat
Rezan

více startů zapsal pouze jeho bývalý spoluhráč Francesco Tossi (783)

Reagovat
Godwinson

Dobre, ze ho vykopli. Byt by melo skoncit i nejaky vedeni toho klubu za praci mimo hriste. Spojene nadoby.

Reagovat
Bily

Tak nejak mi to v hlave blesklo, kdyz opet stridal v 62. min, predtim v 61.

Nekde psali ze ma limit v poctu zapasu v teto sezone a pocet minut v zapase, cloveka napadne ze to snad nemaji zapotrebi páni majitelé, a hle... "otáčejí každý dolar" (ať to tedy nepodepisují, když na to nemají)

pokud je clanek pravda, Dani má alespoň charakter a poslal je k šípku, jako každej kdo má páteř a nedělá to pro peníze.

P.S. Zalewskiho taky pěkně "spláchli"

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele