Assou-Ekotto může odejít, pokud podá nabídku velkoklub

08.05.2012, 20:57
Aktuality
Tottenham musí v závěru této sezóny s vervou bojovat o Ligu mistrů a v případě, že by se mu nepodařilo dosáhnout alespoň na čtvrté místo znamenající její předkolo, mohly by následovat odchody některých hráčů, Jedním z nich, kteří by přicházeli v úvahu, je obránce Benoît Assou-Ekotto...

Kamerunský reprezentant přišel na White Hart Lane už v létě 2006 a nyní prozradil, že šestý ročník u Kohoutů by mohl být tím posledním. Assou-Ekotto má totiž ambice stabilně hrát milionářskou Ligu mistrů.

”Samozřejmě chtějí všichni hráči hrát tuto soutěž. Pár měsíců zpátky jsem řekl, že nikdy nechci hrát Evropskou ligu a na mém postoji se nic nemění. Je to zbytečná soutěž,” prohlásil osmadvacetiletý krajní obránce.

Assou-Ekotto má na severu Londýna ještě rok smlouvu, odejít by ale mohl. ”Mám gentlemanskou dohodu se šéfem klubu (Danielem Levym - pozn. red.). Je to muž, který drží slovo, což by situaci zjednodušilo, pokud by se přihlásil velký klub. Všechno je tedy možné,” řekl rodák z francouzského Arrasu. ”Kdyby se mělo v Tottenhamu něco změnit a více by se investovalo do kádru, tak bych ale nebyl ani proti setrvání,” dodal.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (933)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele