Aston Villa koupila Gueyeho, tým naopak opustí Delph

10.07.2015, 21:42
Aktuality
Ke změnám v záložní řadě dojde v Aston Ville. Birminghamský celek koupil z Lille Idrissu Gueyeho, jemuž místo v kabině uvolní Fabian Delph. Anglický reprezentant má namířeno do Manchesteru City...

25letý Gueye podepsal ve Villa Parku kontrakt na čtyři sezony. Přestupovou sumu kluby nezveřejnily, podle médií se ale pohybuje okolo devíti milionů liber.

"Opravdu mě moc těší, že jsme Idrissu přivedli. V posledních letech byl jedním z nejlepších mladých záložníků ve Francii a v průběhu tohoto léta se ho pokoušela získat řada klubů. Věřím, že kupujeme hráče, který je hladový po úspěchu, vstupuje do svých nejlepších let a perfektně zapadá do Premier League," věří manažer Tim Sherwood.

Gueye byl součástí prvního týmu Lille pět sezon, během nichž nastoupil ke 176 zápasům, na svém kontě má rovněž 24 startů za senegalskou reprezentaci. Místo v kabině mu uvolní Fabian Delph, anglický reprezentační záložník má namířeno do Manchesteru City, jeho přestup má být dotažen již zítra.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (436)

Přidat komentář
miguel bain

Tak ho konečně někdo koupil, jsem na něj zvědav. Podle mě s ním ale nejde zaváhat, pokud ho teda nebudou stavět do útoku

Reagovat
Rarášek

Opravdu zajímavý posily letos do PL zatím

Reagovat
smazaný uživatel

To pravidlo, že musí mít týmy v kádru určitý počet angličanů top anglické kluby slušně položí ...ne že by mi to vadilo. City už tak Barceloně nešahalo ani po paty, to budu tam pak budu chtít vidět Delpha. Celkem mě City svou neaktivitou udivuje, po těch všech Robinhech, Joech, Adebayorech... a s těmi "křídly", co mají můžou hrát tak bago za panelákem...

Reagovat
miguel bain

to budu tam pak budu chtít....tak ses vymektal a dobrou noc a nezapomeň si vzít pyžamko s barcelonkou

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi borec, všiml sis toho, že jsem se upsal a 2x tam mám slovo "budu", protože tohle se nikdy nikomu nestalo. 2008, to už ti bude aspoň 30, na svůj věk máš dobré stěry, možná tě to naučil tvůj syn, když si to odnesl ze školky

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho Merle všichni tady vědí že jsi idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidiš a já zase vůbec nevím, kdo jsi ty, takže mě tvůj názor vůbec nezajímá.

Reagovat
Jollae

Hlavne, má pravdu.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
FC Porto FC

vždyt je teprav 10.7.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže oni potřebují aspoň 5 posil, z toho nejméně 3 top hráče. Přitom se motají akorát po Sterlingovi, za kterýho chtějí dát úplně zbytečně pálku. Pokud chtějí fakt titul a zlomit "prokletí v LM, tak musí koupit ověřenou kvalitu... koupí Sterlinga a pak nebudou mít prachy, přitom to chce sakra obměnit kádr.

Reagovat
lucius6

Prachu maj dost, ale bohužel maj neschopný vyjednavače to je známo už dlouho, ale stejně bych se nebál, že ještě nějaké velké jméno přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak finanční fair play pořád platí, ne? Takže když City dá téměř vše do Sterlinga, který momentálně City až tak moc kvalitativně neposune (spíš je to investice do budoucna a protože je angličan), tak jim moc nevěřím. Spíš budou ještě o něco slabší, protože hráči stárnou a horší se (viz Toure). Měli by se podívat na takové Atletico. Nevím jak to je teď s Mangalou, jestli se lepší, ale klidně by mohli šáhnout po Abdennourovi za 20 milionů eur. Jen když se podívám na PD, tak se tam dá reálně koupit Pedro, Nolito, Vitolo např., možná že se neprosadí, to neví nikdo, ale pořád lepší než všechno utratit za toho fakana.

Reagovat
lucius6

Právě, že neplatí, City maj letos zřejmě neomezenej rozpočet, protože za minulej rok splnili všechno co UEFA chtěla. Jinak mě ty přestupy taky moc radost nedělaj, hlavně jak řikám, přijde mi, že ze City každej tak trochu vyjebává a oni si to nechaj líbit, Sterling je dobrej hráč, ale jestli přijde za 50 v situaci kdy chce za každou cenu odejít z Liverpoolu a City by ho stejně nedokázali dát získat za míň to by bylo na zamyšlenou, jinak je to otázka, pro City byl primární cíl asi Pogba, ale tne zřejmě nepřijde a pak je tam ještě z těch jmen De Bruyne, což by byla výborná posila, ale pořád je to ofenzivní hráč a City maj slabinu hlavně vzadu, já byhc dal Mangalovi určitě ještě rok, protože stál nehorázný prachy a proto je potřeba trpělivost, jinak by to určitě chtělo nějaké CDM a nevim nevim jestli zrovna Delph vyřeší problém na téhle pozici, ale jak řikám, nějaké posily určitě přijdou, já se hlavně bojim, že to zas budou předražení hráči z Portugalska atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo, to by pak měnilo situaci, kdyby mohli nakupovat, jak se jim zlíbí. Se vším souhlasím, jsem téhož názoru. Na ty posily budu zvědavej a hlavně i chci, aby posílilo, vždyť jinak by měl Mourinho titul zase "zadarmo" a to přece téměř nikdo nechce. Pak i Arsenal by mohl ještě posílit ať už konečně začne o ten titul bojovat. Přišel tam Čech, tak na ně i sem tam mrknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo tak to potom ma teda Juve aj Psg s Bayernom zadarmo titul keď to tak beries

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě PSG, jinak máš pravdu. U Juve už bylo někdy v listopadu jasný, že budou mít titul. Proto také ty ligy ani nesleduji, nebaví mě to, když je to takhle.

Reagovat
kiwwi

kde ludia prisli na to, ze maju PSG aj City neobmedzeny rozpocet, pretoze vsetko splnili?

Reagovat
lucius6

Četl jsem o tom na začátku minulého týdne, nevim jak PSG ale u City to se to psalo hodně, někde se po tom podívám během dneška.

Reagovat
lucius6

http://www.espnfc.com/story/2511923/uefa-lifts-man-city-and-psg-spending-restrictions

Letos nemaj určeno kolik musí utratit, samozřejmě se to bude zase hodnotit, ale ne letos, navíc si vem kolik hráčů ze City odchází a nebo už odešlo, tak by mohlo být tak 70 mega, k tomu by určitě měli být schopni dát dalších 80 m aby se nedostali do mínusu většího než 30 mega a to už máš 150 mega, což city ani za jedno přestupové období nikdy neutratily, takže to je víc než dost na top posily.

Reagovat
lucius6

neutratili*

Reagovat
kiwwi

Ide ale o to ze sa im zrušili tresty ale zasa musia plniť FFP do buducna

Reagovat
lucius6

Jasně to je pravda, je tam dokonce napsáno, že se ta maximální ztráta snížila na 30 mega, ale to je pořád v pohodě vzhledem k tomu, že letos odejde ze City dost hráčů, tak peníze nebudou problém, tam šlo hlavně o to, aby tam nebyla nějaká maximální hranice kolik můžou utratit a to letos naštěstí nemaj.

Reagovat
Rarášek

Chybí ti tam konec uvozovek.

Reagovat
smazaný uživatel

v minulosti sa v suvislosti zo City spominali hlavne Pogba, Reus a De Bruyne a tiez by som od nich ocakaval nieco na podobnej urovni. Po tolkych investiciach je ta obrana a zaloha plna starcov + hraci jak Fernando ten zoschnuty ohyzd tam zatial nic poriadne nedotiahol

Reagovat
smazaný uživatel

až na tu poslední větu, to je vůči němu dost tvrdé, neřekl bych, že on by v tom měl nějaké větší slovo

Reagovat
smazaný uživatel

a dobre im tak smozrejme!

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona mela se city Velké problémy kdyby rozhodčí nepomohl červenou kartou jak vždycky tak je mohli i položit

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla s nimi žádné problémy, natož tak velké.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Gueye je dobrá náhrada

Reagovat
smazaný uživatel

Beim FC Bayern endet eine Ära – und ManU-Trainer Louis van Gaal darf sich auf seinen Wunschspieler freuen! DER TRANSFER-HAMMER DES JAHRES! Nach BILD-Informationen steht der Wechsel von Weltmeister Bastian Schweinsteiger (30) nach England unmittelbar bevor. Sein Gehalt, seine Ablöse, die Vertragslaufzeit – lesen Sie alle Details bei BILDplus!...zacina to vyzerat stale realnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeeeee prosiiiiiiim musi!

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola pecka, ale príde mi to ako veľmi krátkodobé riešenie, Schneiderlin by bola posila na niekoľko rokov, Schweini je svetový hráč, ale je IP a odohrá na vrchole ešte koľko, 3-4 sezóny? Najradšej by som bol keby prišli obaja, ešte Otamendi a môže začať sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/BILD_Sport/status/619599934501834755/photo/1...ty vole, toto nam urobia na noc? ale asi im dosla nejaka info, ked toto zacali vypustat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa BILDu veriť, alebo to je taký nemecký Mirror?

Reagovat
smazaný uživatel

je to bulvarik, ale vraj hlavne ohladom Bayernu maju svoje info..

Reagovat
Counter

http://deportes.elpais.com/deportes/2015/07/10/actualidad/1436556290_179257.html?id_externo_rsoc=TW_CM

Tak El Paísu věřím, teď už jen ten De Gea do Madridu a bude legrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl sem že má přijít Casilla.

Reagovat
Counter

Tak Navas půjde taky a Casilla bude nová dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje, aby pustili Ikere bez toho, aby mali DDG, takze to asi tiez uz bude na spadnutie..

Reagovat
smazaný uživatel

Těch zpráv, že se dneska nakonec dohodli bylo za dnešek spousta, já tomu věřím taky. Nehledě na to, že se už některý zaměstnanci loučí s Ikerem na sociálních sítích.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Fenerbahce chce i Ramirese.

Reagovat
Whitemedia

Ještě před rokem bych jim ho s radostí přenechal, teď už ne, ideální hráč na lavičku a na určitý typ zápasů Se musí spokojit s Mikelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, navíc on je typ hráče co prostě nekecá a odmaká to. Ale zase jak někdo píše \ neříkám, že s tím souhlasím, i když to logiku má, on je hráč, co tam zabírá místo mladým pomalu na třech postech

Reagovat
Willy Wonka

Bastian Schweinsteiger has agreed a three-year contract worth €10 million per annum with Manchester United, who have convinced Bayern Munich to sell the midfielder for €20m. (Bild)

To je něco jako německý Blesk, že? Ale i tak mám pocit, že by nakonec mohl dorazit. €20m ovšem není úplně málo za takhle starého hráče. I když opět hraje v náš prospěch ten současný kurz libry ku euru. Uvidíme.

Každopádně když dorazí záložník (Schweinsteiger nebo Schneiderlin) a stoper (za mě spíš Otamendi), tak budu spokojený. Backup k Wazzovi bude bonus, rozhodně bych za útočníka nevyhazoval nějaké velké peníze.

S takovýmto kádrem by jsme měli bojovat o titul a dojít minimálně do čtvrfinále LM. A třebas po dlouhé době vyhrát FA Cup. Tedy snad alespoň něco z toho! Hlavně to chce progres oproti minulé sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vim tak Bild co se tyce zprav kolem Bayernu tak ma vetsinou overene zpravy

Reagovat
Willy Wonka

Já bych byl s Bastianem spokojený, kéž by to byla pravda. I když tu částku bych si představoval menší (viz Xabi Alonso). Ale bohužel nás poslední dobou podojí každý, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ja radsej Schneiderlina jak Yusuf hore pise kôli perspektive a tiez Otamendiho

Reagovat
Willy Wonka

Máte pravdu, že Schneiderlin by mohl zalepit DM na hodně dlouhou dobu, ale ještě nikdy nehrál za velký klub a klidně se může stát, že skončí třeba jako Lallana. I když zrovna jemu věřím dost, že by se mohl rychle usadit. Zkrátka je to oproti Bastianovi risk. Za to ten je považovaný za top top hráče na svém postu již několik let. Negativa jsou jeho zdraví a hlavně věk, ten by nám mohl vytrhnout trn z paty tak na max. 3 sezóny. Takže těžké rozhodování... Každopádně oba mi přijdou jako zbytečný luxus.

Reagovat
Sandstorm

Lallan hrál PL docela krátkodobě, když přestupoval. Schneiderlin už svými stabilními výkony ukázal, že má na víc.

Reagovat
fff

Vsak Lallana a Schneiderlin hrali v PL rovnako dlho, nie?

Reagovat
Sandstorm

Ale myslim to tak, že Lallana přestoupil dřív do většího klubu. Tzn. Rychle vylétl, rychle spadl. Naopak Schneiderlin podává stabilní výkony tak dlouho, že by měl pro něj být přesun do většiho klubu snadnější.

Reagovat
smazaný uživatel

ved hraju rovnako dlho PL

Reagovat
Sandstorm

omg, nepovídej

Reagovat
smazaný uživatel

no ty netrep picoviny, len aby vyzeral Schneiderlin lepsie

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krátkodobo by to bola určite lepšia posila, pod LVG už dokonca aj hral, poznajú sa, ale je to fakt krátkodobé. Ako keby fakt musel vyhrať ten titul a je mu jedno čo bude po tom, keď on skončí. Hlavne, že si splnil to svoje.

Reagovat
Sandstorm

Na druhou stranu je pravda, že v týmu je třeba mít i zkušenější hráče. Ve středu hřiště by tam od toho měl být Carrick sice, ale budiž. Tak on potřebuje zvládnout oboje. Plnit stanovené cíle a zároveň za sebou nechat perspektivní mužstvo. A podle toho by měl kupovat hráče a zatím kupoval spíše mladší hráče nebo hráče v nejlepších letech.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Takže MU bude chtít zaplatit 50 mega za Otamendiho?

Reagovat
smazaný uživatel

jjo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, udělat z něj nejdražšího obránce ever, zajímavé. Takovou cenu rozhodně nemá a já bych ho za tu výkupku hned prodal. Jen nevím, jestli to pro MU nebude risk takhle po jedné povedené sezóně, protože na konci angažmá v Portu byl totálně na odpis.

Reagovat
smazaný uživatel

risk to teda bude, vzdy je to risk, ale najlepsi obranca skoro najlepsej ligy sveta v minulej sezone by mala byt nejaka zaruka dobrej investicie. Top CB je vseobecne malo a nieco poriadne zozenies len ked kupis oporu ineho tymu co malo kto chce predat.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak říkám, jedna sezóna, v příští může být poloviční. Doufám, že za něj dostanem těch 50 mega a koupí se z toho stoper, co bude více věrnější a neuteče po jedné sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně kdyby přišel Rüdiger, to mohla být dobrá dvojka s Mustafim.

Reagovat
miguel bain

kdo má oči, kouká na fotbal a nepicuje tady jenom do diskuzí, ten musí vědět už hodně dávno, že to ten kluk v sobě má. Každopádně jeho reálná cenovka je tak 18 Mega při dnešním zkurvenem trhu.

Reagovat
Sandstorm

Tak za 30 bych ho bral. 50 je moc za něj...To at raději vezme třeba De Vrije. Ten bude stát do 30ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Předchozí vedení chtělo dodržet prodej jen za klauzuli, teď tam jsou jen poskoci Lima, takže uvidíme, jak Mendes upeče...

Reagovat
Sandstorm

A jo Tak Mendes ho určitě bude chtít zpeněžit. Možná by se dala domluvit nějaká rozumnější částka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mendes přímo jeho agentem není, ale určitě doporučí Limovi, aby ho střelil a potom koupil nějaký Mendesovi svěřence

Reagovat
Willy Wonka

Padesát je moc o tom žádná, ale momentálně je tak špatná nabídka top stoperů, že bych takových 35-40 asi se skřípějícími zuby překousl. Kdo jiný než on? Mluví se Ramosovi, ale to je nesmysl dle mě. Jsou poté ještě nějaké další rumours? Jo, a toho De Vrije jsme měli koupit minulé léto. Ale i tak bych byl za něho celkem rád, i když si nesmyslně připlatíme oproti loňsku.

Reagovat
Sandstorm

Starší hráč, který měl problémy se zraněnímy. No já nevim. Je to sice záruka kvality, rozdílový hráč, ale byl bych radši, kdybychom získali někoho mladšího - Schneiderlina. A nebo získáme oba. A cena 20 mi. euro si myslim, že neni zas tak špatný. Pokud získáme i Schneiderlina, tak nic nenamítam, ale jestli upřednostnujeme Bastiana před Morganem, tak to moc kladně hodnotit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra bude jasno zrejme, Bayern predstavuje tím poobede vo vypredanej Allianz Aréne pred zápasom legiend Bayernu a Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian v PL Snad je to pravda.

Reagovat
Sandstorm

Myslim, že Bild by si to nevymyslel. Je to sice bulvár jak prase, ale o přestupech nepíše, pokud to nemá něčím podložený.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sport News HDOvěřený účet

‏@SkySportNewsHD

Schweinsteiger unmittelbar vor Wechsel - Einigung mit Manchester United, es fehlt aber noch die Unterschrift. #ssnhd

Reagovat
Sandstorm

To vypadá vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Borci johnson!

Reagovat
I am Mancunian

co ti jebeeee bastian pod edooooooo

Reagovat
vrabejka

gratulace k 31 letemu hraci ktery mel tezke zraneni a posledni 2 sezony se mu nepovedly. Navic mu budete muset dat vysoky lat kolem 200k tydne. Uzijte si ho.

Reagovat
stas87

Bastianove kvality a prinos pre hru/kabinu daleko prevysuju tych 10 mega.Som si isty,ze by mu Gaal nasiel miesto a aj minuty.V Bayerne bol posledne dve sezony obcas nuteny nastupit,aj ked nebol 100% fit.To si dufam v Manchesteru uvedomi.

Reagovat
Sandstorm

Mistr světa, mistr Evropy, vítěz LM, TOP rozdílový hráč. Neboj, užijeme si ho.

Reagovat
Mihi

mistr Evropy?

Reagovat
Counter

Mihi na EF

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

ja by som chcel vidiet tvoj vyraz, ked citas ze kupujeme hracov ako basti a darmian

Reagovat
vladis271

ako si tam nenápadne pridal toho Darmiana.

Reagovat
I am Mancunian

nechcel som ta znicit s depayom

Reagovat
vladis271

s tým vašim útočníkom, ktorý bude náhradou RVP v 3-5-2?

Reagovat
I am Mancunian

s tym nasim utocnikom, ktory ma potencial byt ako ronaldo

Reagovat
vladis271

Januzaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Januzaj vám nedá spát co ?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

vlado ty si sef, darmo

Reagovat
Swarley

aneb další, co pochová vašeho nového kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sice máš pravdu že to není mladík a zranění se mu nevyhýbají, ale ty jeho zkušenosti do zálohy United jsou prostě k nezaplacení. A ty snad víš už kolik by bral ? Vy jste taky dali Fiminovi vysokej plat a nikdo to neřeší a to nemá zkušenosti ani s EL.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
vrabejka

FSG are prepared to let Raheem Sterling rot in the reserves rather than let him go for less than £50m. (Mirror) borciii :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Vy budete fakt za blázny, jestli ho neprodáte ani za těch 40.

Reagovat
tomasinho

40 už nabízeli (35+5) a neprodali jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

teď nabídli pravděpodobně 40+5, viz dole

Reagovat
Sandstorm

Tak to jste fakt magoři neprodat za takovou cenu hráče, který u Vás nechce hrát. Stejně jeho hodnota 40 ani neni. City Vám tady prokazuje službu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Newcastle lead the race for defender Nicolas Nkoulou.

Hmm. McClaren se začíná rozjíždět. To by byla třetí velmi slušná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezakříkni to, ještě nemají ani jednu, i když je to otázka dne.

Reagovat
Robochelsea

Uuu, Arsin prehral

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City are set to make a new offer of £40m plus £5m in add ons for Raheem Sterling this weekend with Liverpool almost certain to reject it, according to the Telegraph.

The bid falls short of Liverpool's £50m valuation and they still expect Sterling to report for their pre-season tour of the Far East and Australia on Sunday.

Jestli tenhle přestup padne kvůli nějakejm posranejm 5mŁ, tak to bude úsměvný

Reagovat
Counter

To už skoro ani padnout nemůže, Sterlingova pozice je v klubu takřka neudržitelná. Navíc už místo něj sehnali náhradu ve Firminovi.

Reagovat
Dray

Aby se na to City nevykašlali... Vidím to tak, že Sterling s námi odcestuje na turné, ale vrátí se už s Citizens. V Austrálii přestup.

Reagovat
Sandstorm

Tak bude Liverpool za blbečka no.

Reagovat
vrabejka

nesmysl City tech 5 mega da potrebujou kridlo. a kdyz ne zapoji se do toho Rafa :D

Reagovat
Dray

Nadal?

Reagovat
vrabejka

benitez

Reagovat
Swarley

a koupí Lucase

Reagovat
Dray

Gary McAllister has been confirmed as the new first-team coach at Anfield. (Chris Bascombe)

Reagovat
Swarley

wow, Bastian...sen několik let zpátky, ale tak ok, může být...pozdě, ale přece...

Reagovat
Sandstorm

Myslíš, že tímto Schneiderlin padá?

Reagovat
Swarley

absolutně netuším, já jsem s tím fakt moc nepočítal, že by mohl přijít...jestli to znamená Angela definitivně na křídlo nebo jestli to znamená Bastiana jako alternativa jak na DM a CM s tím, že i Angel bude využíván jako CM...jsem zvědavej, ale takovou posilu do středu jako Bastian asi musíme brát, obrovská zkušenost...

Reagovat
I am Mancunian

takuto radost z prestupu som este nikdy nemal, uzasne, este stoper a schneiderlin a ideme na titul

Reagovat
Swarley

ještě k tomu edovinka v podobě Ibry a máme to komplet

Reagovat
I am Mancunian

tak ja ratam ze ak pride aj basti aj schneiderlin, tak budeme hrat 433 a to nam staci wazza a wilson, pripadne este depay, ale ibra by bol vtipny, podla mna by si aj chcel vyskusat PL

Reagovat
smazaný uživatel

Navyše všade, kam Ibra prestúpil, vyhral titul Ale mne to fakt trochu smrdí aj tým, že sa zase bude skúšať 3-5-2, na hrote Depay a Rooney.

Reagovat
I am Mancunian

ja neverim, ze sa LVG nepoucil, 352 hrat v PL nemoze

Reagovat
Swarley

což je na druhou stranu výhoda, dá se z toho postavit v podstatě cokoliv...ale samozřejmě doufám, že 3-5-2 se už nikdy zkoušet nebude...

Reagovat
Swarley

uvidíme, ale fakt bych si vsadil, že ještě něco obrovského předvedeme...buď to bude nějaké překvapení v podobně Ibry, nebo to napálíme za 50 mega do Kane...něco takového určitě přijde...

Reagovat
Counter

Nevím, co by z toho bylo horší

Reagovat
Lacko_Boh

a na stopera neostane

Reagovat
vrabejka

A final decision on Sterlings attendance on the tour will be left until the last minute, with the possibility of a further #MCFC bid. (Echo) Raheem bude mit rusny vikend :D

Reagovat
Counter

To musí být účelový článek k popuzení goonerů, aby měl patřičnou návštěvnost. A proto na to ani nekliknu

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Bože To jsi opravdu tak zaslepený a nesoudný, že tomu věříš? Tottenham nikdy nebyl a nebude větším týmem než je Arsenal. Stejně jako Motorlet nikdy nebude větším týmem než je Sparta.. (Jen tak pro srovnání.)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, že by Motorlet a Sparta hráli stejnou soutěž, ba dokonce Motorlet dýchal Spartě na záda. Tvé srovnání je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, musím se přiznat, že srovnání bylo spíše takové provokační pošťouchnutí ... Ale dýchá na záda? To je jako kdybych stál pár kilometrů za tebou a dýchal ti na záda. Myslíš, že to ucítíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have agreed a deal to sign Bastian Schweinsteiger from Bayern Munich.

The German midfielder is set to join on a three-year deal for a fee believed to be around £5.75m.(M.E.N)

Reagovat
Willy Wonka

Jestli je ta částka alespoň trošku pravdivá, tak je to úplně vynikající. Dobrá práce, Edo. Zdroj se mi ovšem zdá více než podezřelý. A plat by prý měl být okolo 135k £ týdně, což se mi vzhledem k přestupové částce zdá taky v pořádku. Ale dokud to neuvidím potvrzené od Sky nebo BBC, tak radši nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Když může brát Young 110K týdně tak 135 pro hráče jako je Bastian není moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tiež ešte skeptický, ale písal to aj BILD a ľudia vravia, že majú o Bayerne dobré info. Prosím, nech sa po zobudení prihlásim na FB a uvidím tam fotku Darmiana a Bastiho s našim dresom

Reagovat
I am Mancunian

a hlavne vyzera, ze mame stale zaujem o schneiderlina

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol sen. Moyes by jednoducho prestupu typu Schweinsteiger nebol schopný nikdy. Ale nezabúdajme na nutnosť podpísať CB a potom ešte ten Ibra

Reagovat
Swarley

to je na tom to nejlepší, stoper pořád nikde, v zimě stoperská dvojka Carrick-Bastian

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež to tak vidím

Reagovat
Busby babes

to rypnuti do Moyese nechapu. chtel taky hvezdy, treba Cesca, ale Ed mu je nebyl schopnej privest.

Reagovat
stas87

Tak uz teda Bastian asi naozaj zmeni dres. On a Thomas su pre mna symbolom Bayernu.Bastian je pre mna futbalovy vzor.Penalta v Madride,dva krasne goly proti Portugalsku,koniec finale proti Argentine..je toho vela.¨

Manchester ziska slusne exekutora priamakov,celkom dobreho hlavickara ale hlavne sefa a dirigenta.Dost som dufal,ze Guardiola bude zvazovat variantu,kde vedla seba budu nastupovat kimmich a Bastian ci Rode s Bastianom.

Danke für alles,Basti.

https://www.youtube.com/watch?v=nYfP4y3HV44

Najhorsie na tom je,ze Manchester v oblibe prave nemam.Kvoli nemu si ale budem Manchester pustat dost casto.Snad sa nebudu kryt zapasy Werderu a Manchesteru prilis casto.

Reagovat
smazaný uživatel

...hrozně mě tím zklamal, ale jemu nejde nefandit..bojovník, dříč, ikona...

Reagovat
stas87

Bastian je ale z mojho pohladu ten posledny clovek,co by opustil Bayern.Verim,ze Uli je dost nastvany..a ten Bayern z roku 2012 tymto momentom odchadza do historie.A to je pre mna najviac smutne.Particka ubulenych hercov sa z nich casom stane.Snad neodide Müller...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to fakt bude pravda (neviem, či to neznie až príliš dobre na to aby bola), tak by som to ako fanúšik Bayernu nikdy neodpustil Pepovi. Pustil by klubovú legendu a ikonu klubu a nechal si tam radšej staršieho a pre mňa aj horšieho Alonsa

Reagovat
stas87

Cisto Bild pise casto kokotiny,SportBild je ale celkom presny a len tak by info o odchode nevymyslel.Podla mna je to velmi realne.

To je prave na ukrutny facepalm.Ja som asi naivne dufal,ze Alons kopnu do prdele,ostane Kimmich a bude hrat vedla Bastiana.Zial,moze to znamenat to,ze sa budem musiet pozerat na dvojku Lahm-Alonso.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep síce má stále úspechy, ale mne aj tak príde, že Bayern oproti tomu Heynckesovmu Bayernu dosť pokazil. Lahm na CDM, Gotze na krídle, Basti pravdepodobne na odchode a hlavne tá hra už nie je taká ako za Heynckesa, to fakt nemalo konkurenciu.

Reagovat
stas87

Ja dufam,ze po case v rozhovore narovinu poviec,co ho prinutilo zmenit dres.Ja myslim,ze ten problem je v trenerovi.Nikdy si uplne nezvykol na pokyny a ulohy,co mal pod Guardiolom.To je ale len moja spekulacia,nicim podlozene to nemam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne nastúpil len k 15 zápasom v lige, Bayern som až tak nesledoval, takže neviem či to bolo celé spôsobené zraneniami, alebo začal Pep stavať miesto neho Rodeho.

Reagovat
stas87

Bayern mal po urcitu cast sezony velke problemy v strede.Preto sa lekari snazili Bastiana co najskor pripravit,aby mohol hrat.Chodil do zapasov nie uplne vzdy pripraveny a dolieceny.Ked bude mat ten clenok v poriadku a odtrenuje kompletnu pripravu,verim ze bude schopny odohrat 30 zapasov v lige a nejaky ten pohar. V opacnom pripade mu snad dopraju dostatok casu,aby sa dal zdravotne do poriadku a doliecil tie zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG by ho aj v prípade problémov so zložením zálohy určite do zápasu nedoliečeného neposlal, tomu neverím, radšej by tam postavil nejakého mladíka. On túto sezónu nikdy niečo také neriskoval a každý hráč po zranení najprv odohral zápas za rezervu, aby opäť nabral kondíciu a potom, keď už nastúpil do riadneho zápasu, striedal po 70. minúte.

Reagovat
stas87

https://www.youtube.com/watch?v=ynm6rP4vDG4

Toto mu sedi najviac. Jednoducha ale v ich podani fantasticka hra.Teraz ovela viac drzia loptu a do tychto situacii sa casto nedostanu.Dneska ma toto najviac zdokonalene Madrid.Smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

2009-2014. V r. 2009 ich začal trénovať práve LVG, asi chce zaspomínať na staré dobré časy

Reagovat
Whitemedia

Penalta proti Chelsea, díky Basti

Reagovat
stas87

Neryp do mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že on chce odejít, protože s Pepkem asi nebude mít ideální vztah, pod LVG hrál nejlepší fotbal, sice byl mladší, ale nemění na tom nic, že si rozuměli, navíc Pepek preferuje jiné hráče, hlavně jižany

Reagovat
smazaný uživatel

Rozporuplné pocity, na jednu stranu mám Bastiho jako hráče hrozně rád a mrzí mne, že se o něj Chelsea nikdy vážně nepokusila, na druhou, tohle může skončit taky těžkým failem, vzhledem k jeho věku, zraněním a jiné lize...

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

United have reached an agreement with Bayern Munich for Schweinsteiger, according to @DiMarzio ‪#‎MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Prosíííííííím, mám piči, že je to krátkodobé, je to Bastiaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně velké zklamání, ale s rokováním ohledně Gueyeho sem s tím už počítal... tak papa, Delphe... kéž nebudeš jenom leštit lavičku... i když možná budeš rád jenom za tu lavičku... kéž bych se mýlil... jdi do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Potom ten zoom. Na tomto som sa dnes dobre zasmial

Reagovat
smazaný uživatel

Ak MU podpíše Schweiniho a to bude znamenať, že nechajú na pokoji Morgana a toho získame my... tak C'MOOOON EDOOOOO CRAZY MODE

Reagovat
Counter

Schneidy chudák zůstane v Southamptonu další sezonu a pak ho přivedem místo Artety

Reagovat
stas87

Cisto hypoteticky-ty by si Bastiana nechcel? Ak by bola moznost,poslal by si ponuku?

Reagovat
smazaný uživatel

do Arsenalu by bol zbytočný

Reagovat
stas87

Nemyslim teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy? v hypotetickom svete, keby skladal hypotetický fanta tím? tak to by bral Schweiniho asi každý

Reagovat
stas87

Ja neviem,tak trebars pred prichodom Artety?

Reagovat
Counter

Fandové AFC nejsou jak mufani, my se nenecháváme unést sny o nedosažitelných hráčích :-)

Reagovat
Counter

Jakože před několika lety? Jasně že chtěl, ale bylo to totálně nereálné. Dneska bych ho nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nech je jasno, čo najskôr... lebo si chcem objednať dres s menom a chcem Coqa, lenže keď príde Morgan, tak radšej vezmem Ramseyho...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavina som roztrhol vo vinohradoch #pezinskezabavky

Reagovat
nani92

ale nechápem tvoj výber dresu, respektívne podmienku Morgana

Reagovat
smazaný uživatel

tak ak príde Morgan, tak Coq nebude hrať základ a bohvie, či bude ešte u nás za rok... to si nemôžem dovoliť chodiť po svete s nejakým freiburským nounejmom na drese.

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
nani92

tak ja som už videl chlapíka s dresom Peltiera v Slovane, tak už sa nečudujem ničomu

Reagovat
smazaný uživatel

keby mi rástla poriadne brada, tak to môžem zahrať na futbalového hipstera, ale....

Reagovat
nani92

neverím, že sa dnes nedá brada dokúpiť ako parochňa..

Reagovat
smazaný uživatel

hm, treba Šeba priviesť späť k fodbalu a niekto na tom môže zarábať ako vy na Fellainim

Reagovat
Robochelsea

Však tam hrá štvrtú sezónu a prišiel ako dosť veľká hviezda, tak čo je na tom. Ja by som si zo Slovanu kúpil Soumaha a tie nové dresy sa mi dosť páčia ale mám dosť veľa dresov a sú drahé.

Reagovat
stas87

Reagovat
Busby babes

jako ze by nejlepsi zaloznik vsech dob byl vytlacen ze sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

nehajpuj ho až toľko

Reagovat
Busby babes

nikdy nekupuju dres se jmenem. Maximalne Besta. tam mam jistotu ze uz nikam neprestoupi.

Reagovat
Sandstorm

Příchod Schweiniho nevylučuje příchod Morgana.

Reagovat
vladis271

to je blbosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není.

Reagovat
tomasinho

Jo a Carrick s Herrerou budou sedět, to je kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Basti, Morgan, Ander a MC na 3 pozice.. šílenost teda no..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

+Blind a doufejme Angel

Reagovat
smazaný uživatel

Angel na kridlo podla mna...Schweini, Carrick, Herrera..to je top zaloha a tak by som to hral...Depay, Januzaj, Angel, Young kridla..no a este ten Ibra k Wazzovi

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne este Mata na kridlo

Reagovat
Swarley

tak pokud by to bylo takhle, poslal bych fakt Januzaje na hostovačku...by těch křídel bylo víc než dost, navíc ještě kdyby šel Darmian do základu, budeš mít jako možnost na křídlo i Tonyho...

já s tím Angelem fakt pořád nevím, prostě v tom středu by mohl být výbornej...byl by problém to řešit směrem dozadu, ale jinak by to mohlo být famózní...

Reagovat
r.mrazik

Angel pujde na kraj

Reagovat
smazaný uživatel

navnadil si ma tym Ibrom, vies, ze mne netreba dva krat hovorit a hned ich chcem takych hracov ale stoper musi byt priorita

Reagovat
Swarley

tak na Ibru mě navnadil kiwwi, ten to tu tuším psal jako první...v kontextu toho odchodu Falcaa i Robina mě pak právě napadlo, že by to nemuselo být až tak nereálné a zní mi to jako něco, o co by mohl mít Ed zájem...

každopádně srandičky a stoper pořád nikde, nám ten úsměv hodně rychle zmizne...ještě odejde DDG a to bude teprve v obraně sajgon..

Reagovat
Counter

Docela by mě zajímalo, jestli většina lidí pobere ten sajgon, nebo to je další důkaz tvého dědkovství

Reagovat
Busby babes

a tak Vietnam se porad nekde objevuje. I kdyz vetsina to zna z pocitacovych her a filmu. Swarley bude asi jedinej primej ucastnik tady na EF.

Reagovat
I am Mancunian

bastian poooooood

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-agree-schweinsteiger-deal-9634791#ICID=sharebar_twitter Tak nakonec 5,75 mil. liber, což je super cena, myslím, že se to upeklo zrovna v tom Londýně, kde byl Basti s Anou

Reagovat
Swarley

za takovou cenu do toho můžeme jít s naprostým klidem

Reagovat
smazaný uživatel

on je taka kvalita, ze do toho mozme ist s kludom aj keby to bolo tri krat viac..ja nechapem, ze vobec niekto vaha nad niecim takym, Schweini v nasej zalohe a my ideme hrat formy, ci ho chceme ci ne

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
Swarley

všem vrtá v hlavě určitě jen věk a jestli by se nedala sehnat mladší varianta...jinak je to samozřejmě jasná věc a za tu cenu to může být naprosto fantastický nákup

Reagovat
smazaný uživatel

a takisto je tu zasa ten pohľad, že by ste mali prebudovávať mužstvo a kupovať dlhodobú kvalitu a vy kúpite Schweiniho... ale mne to môže byť jedno, aspoň snád bude z vašej strany pokoj pri Morganovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva roky až bude končit Carrick a Basti bude legrace

Reagovat
Swarley

tak zatím přišli hráči, kteří to splňují...Darmian má před sebou pár dobrých let a Depay je úplný mladík, čili udělat zkušený nákup v podobě Bastiho za takové drobné mi nepřijde zase až tak hrozný...ten střed bez Carricka trpěl neskutečně a proto tam možná chce LVG vyloženě někoho zkušeného, navíc někoho, koho tak dokonale zná...navíc na tu pozici se pořád stejně může postupně zapracovávat Blind, který je taky hodně mladý...

v tom kádru bude nejstarší Carrick, Basti a Wazza...z toho v základu budou hrát většinou jen dva...náhrada za podobně starého Younga a Tonyho přišla, takže celkově mi to tak hrozné nepřijde...obranu máme taky hodně mladou, tam se taky nikdo nějaké zkušenosti rozhodně bránit nebude...

Reagovat
Swarley

a nikdy nezapomínejme na to, že to třeba ještě klidně mohl být takový De Jong, takže spokojenost

Reagovat
Dawon

No, Schweini by byl do te nasi zalohy fakt paradni posila ...jedine, co me na tom trochu sere je, ze to zase neni nejake reseni do budoucna, a za 2-3 roky budem ve stejne situaci, jako ted s Carrickem Fakt bych u nas rad videl i toho Schneiderlina

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Mladíků máme dost....

Reagovat
Dawon

do zalohy? koho prosimte?

Reagovat
dantetomas

Ak by ste ho kupili za take drobne, tak asi nie je nad cim vahat. Vas mohol Bayern podojit trochu viac

Reagovat
smazaný uživatel

LVG faktor....

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ · 3m3 minutes ago

BREAKING: Sky Sources: Stoke sign Glen Johnson.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Clovek sa na to prve kolo tesi hned viac

Reagovat
smazaný uživatel

vies jak to byva urobi tam jednu akciu a jeden vam supne

Reagovat
ďuriLFC

To je tutovka. Motm ako vyšitý.

Reagovat
fff

Hm... budem dost nervozny kazdopadne

Reagovat
Swarley

aby nakonec pravidelně necvičil nás, jak svině Shelvey

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Schweinchsteiger bude lepší, protože se zase všichni poserou...

Reagovat
smazaný uživatel

od: KTBFFH ... 11.07.2015 09:54

myslel jsem, že největší slovenskej čurák na ef je kiwwi, ale vidím, že seš to ty

Reagovat
iamek

. Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce někdo udělat anketu?

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ceylan (Antalyaspor press officer): "We are in talks to sign Victor Valdes. Once an agreement is reached, we can sign another star."

Tak tohle by to teda hoooodne zamotalo

Reagovat
smazaný uživatel

Že by už byl na cestě Cilessen?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec zůstane ten ocas, když Real kupuje nějakého Casillu

Reagovat
smazaný uživatel

Kiko Casilla je náhrada za Casillase, Fans realu ani nepoznají, že je to někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš dvojka za Keylora ne? Každopádně ani nevím, jestli bych o setrvání De Gey stál, když nepodepíše na podzim..

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že vypadne a když než teď, tak snad si celou sezonu posedí na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

na jednotku im nestačí ani Casillas a bude im stačiť Casilla? Nene, to je na Real málo, to je jasná dvojka ked tak.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jednička Navas?

Reagovat
Masi

Vypadá to na dvojku De Gea - Casilla, ikdyž mně osobně by nejvíc vyhovovala dvojka Casillas - Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je nepochopitelné, že Real nechce jako jedničku Navase

Reagovat
Masi

Tak Navas je sice dobrej, ale pro takové slabší týmy, které dokáží občas svou bojovností porazit top tým. Je to tím, že většina střel na něj je vyrážena, takže je relativně schopnej zabránit golům ale všechno to letí před něj. Neumí moc míče ztlumit. Takovej De Gea oproti němu má perfektní vyrážení mimo nebezpečný zony nebo za bránu. Takže Navas sice něco chytne, ale právě je potřeba to okamžitě zamést, což funguje u slabších týmů ale u velkých moc ne. Ale do teď v Realu nedostal samozřejmě šanci pořádnou.

Reagovat
vladis271

Nebudem hrať formy, prestup Bastiho je pre nich úžasná posila. Jediné pozitívum na tom vidím, že by mohol byť celkom nerozohraný, neodohrá celú sezónu. A hlavne, a môžu hovoriť mufani opak týmto padá Morgan.

Reagovat
I am Mancunian

morgan nepada, to by bola blbost totalna

Reagovat
smazaný uživatel

Morgana je škoda ale zase si vem kolik těch hvězd ze Saints už vyhořelo... A jeslti bychom za něj museli dat 30mil liber což je při dnešním slabém euru asik 43mil euro, tak chapu proč Gaal kupuje z kontinentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli LVG upřednostnil Bastiana před Morganem, tak je to jen proto, že dělá v MU světový klub. Rooney, Bastian, "Otamendi", možný příchod Llorise, taky i ten Darmian... Všichni patří k základním kamenum sestavy svojich repre.

Reagovat
smazaný uživatel

teória

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možno príde aj Hamšík alebo Pečovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Darida - Schweinsteiger - Herrera

Reagovat
Busby babes

v takovy zaloze by i ten Darida byl najednou o level jinde nez je ted.

Reagovat
nani92

aby len neprišiel Kozáčik za DDG

Reagovat
smazaný uživatel

to by si akože nechcel? veď je opora 15. najlepšej repre sveta

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

ak by s ním prišiel aj tréner 15.najlepšej repre sveta, tak kľudne

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Swarley

alebo Halenár

Reagovat
nani92

ten už brádzi českú ligu

Reagovat
Rarášek

Pečovský asi padá s tím Bastim

Reagovat
Robochelsea

Pečovský>Schweinsteiger

Reagovat
smazaný uživatel

♥ Viktor.

Reagovat
fff

Bastian... Wow. To je jedno, ze nie je najmladsi, ten chlap je uzasny, zavidim neskutocne.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Jako jo, ale až bude 70 % sezony na marodce, to nadšení přejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Moc se nesměj, Basti nebyl schopný odehrát ani jednu celou sezonu za poslední čtyři roky.

https://pbs.twimg.com/media/CJnbTlxWgAARhAg.png:large

Reagovat
I am Mancunian

60% by uplne stacilo

Reagovat
fff

A mozno nebude.

Drahy nie je a hrac je to top, top, top. A zabudol som top.

Drahy byt nemoze si myslim, do istej miery to je asi risk ale je to Bastian, to vsetko za to stoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo říká 5,75mŁ někdo 14m€ (11 v librách)

Reagovat
tomasinho

Jo, to jo.

Reagovat
tomasinho

Každopádně Bayern se zbláznil, vedou to tam ted naprostí kreténi a je to nechutnost, co s tím ten mamrd provedl.

Reagovat
TonCZek

Od odchodu Uliho to jde hodně z kopce

Reagovat
Busby babes

odchod bych tomu nastupu do vezeni uplne nerikal.

Reagovat
Swarley

jsme měli koupit Xabiho? bys prskal stejně

Reagovat
tomasinho

Ne, teď nejde o vás, ale o to, že Bayern tohle dopustí. A ne, Xabi by k vám nešel Měli jste koupit Schneidyho a byl by klid.

Reagovat
Swarley

doufejem že 50% a rozdělí si to rovnoměrně s Carrickem

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl být? Loňská sezóna byla první, kdy odehrál míň jak 30 zápasů (28). To je 70% jak lusk.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked fakt padne ten Schneiderlin tak sa skôr naserem asi . Velke sance ma AFC

Reagovat
minoLFC

koniec pre Carricka

Reagovat
smazaný uživatel

odepisovat 33letého hráče sám by to vše nezvládl

Reagovat
Swarley

Carrick je neposaditelný

Reagovat
tomasinho

Však můžou hrát spolu.

Reagovat
r.mrazik

V bayernu hral za schweinim alonso ne?

Reagovat
tomasinho

Letos jo. Ale toho letos Schweini moc nenahrál. V Bayernu vlastně klasické DM snad ani nikdy nehrál delší dobu. Jen pak v repre na MS.

Reagovat
r.mrazik

Prave...osobne ho spis vidim u nas na pozici misto fellainiho...proste ne uplne ten nejvic branici stredni zaloznik

Jen doufam,ze nevysoupne andera a kvetak tam zustane,to by bylo peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Carrick je docela jinej hráč než Schweinsteiger.

Reagovat
smazaný uživatel

SkySports: Bayern Munich have agreed to sell Bastian Schweinsteiger to Manchester United and the two clubs will hold further talks on Saturday to finalise the deal.

Večer se to má uzavřít. Pořád nevím, 2 roky zpět bych byl nadšenej, teď mám radost, protože ho mám hrozně rád, ale docela se bojím, jak to zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ho strašně chtěl právě když byl v Bayernu LVG, pod ním hrál neskutečně, věřím, že na to naváže

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak se jmenuje ten program na změnu IP, abych mohl sledovat BBC na jejich webu, díky....Filmon jede zdarma jen v SD, HD zpoplatnili

Reagovat
r.mrazik

Bastian je super...budou se stridat s carrickem na marodce...za ty prachy skvely obchod

A ted jeste to silove a behajici DM

Stoper?utocnik?

Reagovat
Arbiter

aby ale na marodce nebyli oba dva najednou

Reagovat
r.mrazik

Pak je tam jeste slepejs...jako trojka

Reagovat
afc

Golmana si kde nechal?

Reagovat
Counter

Nepotřebujou, mají Valdése. A krásné čtvrté místo k tomu.

Reagovat
r.mrazik

On de gea uz prestoupil?

Reagovat
Counter

A nepřestoupí?

Reagovat
r.mrazik

Jak to mam vedet???

Reagovat
Counter

A to jako máš pocit, že brankáře se hodí hledat až ve chvíli, kdy De Gea přestoupí?

Reagovat
vladis271

"It is great for me and my family because we have spent seven-and-a-half years in Liverpool and in that time we have fallen in love with the city and the people."

Martinko

Reagovat
Error

Hrál za United někdy nějaký Němec? Napadá mě maximálně Zieler za rezervu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nein

Reagovat
smazaný uživatel

@BILD_Bayern

BILD stating that Schweinsteiger will not be presented to the Allianz arena today. #mufc

Vypadá to dobře

Reagovat
tomasinho

Ok no, tak my vezmeme Schneidyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin: "Liverpool want to sign me, but if I wanted to play for a marginally bigger club, I'd stay at Southampton"

Reagovat
tomasinho

Reagovat
avicii

mohli by sme, za vernostne body

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
dantetomas

A ze sme zo my, tak ho kupime za akciovu cenu 45 mil libier

Reagovat
Busby babes

Basti??? To by byla velka parada. Je mu 30 a tady vsichni delaj jak kdyby mu bylo 50. Porad ma pred sebou 3-5 let na vrcholne urovni. Tohle Football manager mysleni, kdy nakup nad 25 let je uz zbytecnej je fakt usmevny. Zvlast dneska, kdy nektere vyjimky hraji do 45 na vrcholne urovni, a spousta dalsich klidne do 36-38 let, tak 30 neni uz takovej vek jako to bylo treba pred 15 lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

45?36-38??? Kdo?? Jarda Jagr??

Reagovat
Busby babes

vsak pisu vyjimky. a jo, myslel jsem Jagra.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_National_Hockey_League_players

ale spis mi slo o to, ze hracu okolo 35 neni uz zrovna malo. Pirlo, Xavi, Lampard, Terry driv treba Raul, Puyol, Scholes, Giggs, Becks... a urcite bys nasel dalsi.

A reseni na pet let mi neprijde uplne malo. Za tech pet let zas vyskacou dalsi talenty.

Reagovat
r.mrazik

V dnesnim fotbale tezko...hokej bych do pak netahal,to je neco jineho

Myslim,ze kdyz da ty tri roky,tak budu spokojeny...vic se cekat moc neda a kdyz,tak to bude spis bonus

Reagovat
Busby babes

ok. ale i kdyby 3 roky, tak to neni zas tak malo.

Reagovat
Busby babes

plus dalsi 3 roky klidne muze byt jako solidni backup.

Reagovat
r.mrazik

Jj,tri roky jsou v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavý jestli Jágr překoná toho Howeho

Reagovat
M0rb1D4S

To je sice super, ale Pirlo a Lampard už jsou v MLS, Xavi v Kataru a jediný z nich hraje na top úrovni jenom Terry.

Reagovat
Busby babes

Pirlo odesel letos, kdy je mu 36. Lampard v 37, Xavi v 35.

Reagovat
M0rb1D4S

Ano, ale ani jeden z nich už nepodával nejideálnější výkony. Schweini je řešení na ty 3-4 roky. Což je za tu cenu pěkné.

Reagovat
vladis271

aj to možno len vďaka Mourinhovmu systému hry.

Reagovat
smazaný uživatel

do 45? hmm

Reagovat
Robochelsea

No neviem, toto nie je stránka o hokeji.

Reagovat
Busby babes

Schweinsteiger is old? He turns 31 next month.

Xabi Alonso joined Bayern at 32.

Pirlo joined Juventus at 32.

Nobody complained then?

Asi takhle.

Reagovat
Arbiter

až na to, že toho takový Xabi za Bayern moc neodehrál a Pirlo není taková sklenka oproti Bastimu (+to byl přestup v rámci ligy)...

Reagovat
Busby babes

http://www.eurofotbal.cz/kluby/nemecko/bayern-mnichov/statistiky/odehrane-zapasy/?seasonID=288

jj, Xabi toho moc neodehral. v poctu minut je 8. ze vsech hracu Bayernu.

Reagovat
Arbiter

Bayern odehrál v minulé sezóně 52 zápasů, Xabi přišel po třech odehraných, celých (nebo aspoň takových 80 minut) zápasů odehrál 28, ve zbytku byl buď stažen po 60-70 minutách nebo nastoupil ze střídačky. V jeho prospěch navíc mluví i to, že už předtím zažil změnu ligy, navíc hrál v té nejnáročnější z těch tří...

Reagovat
Busby babes

a timhle si chtel nejak okecat to, zes placnul kravinu s tim, ze toho moc neodehral?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Zkus si představit, že by v tom věku přišel Pirlo nebo Xabi do PL. Myslím, že by to nebylo ono.

Reagovat
vitasrp

Jako samozřejmě, že je to přestup hráče v již pokročilém věku, což není zrovna perspektivní. Navzdory tomu to neznamená, že by to byl špatný přestup, respektive že byste jej kvůli věku neměli realizovat. Pokavaď na trhu není typologicky stejný hráč, případně jen za nereálnou cenu, je logický, že klub přivede staršího TOP hráče. Ostatně Gaal bude v MU už jen 2 roky a potřebuje vyhrát titul, tudíž prosazovat jen přestupy s velkým výhledem do budoucna z jeho pohledu nemá cenu. A tenhle chlap Manchesteru hodně pomůže, takže to nejdůležitější hledisko naprosto splňuje.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

ten ADM na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

a kde do teď hrával ?

Reagovat
smazaný uživatel

na LCM je najlepší, na Cope hral na krídle a bolo to vidieť ...

Reagovat
smazaný uživatel

na Cope hrál podle mě super. Ale i v Realu když byl napsany na LCM, tak hrál křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

možno hral dobre na Cope, stále to má ale ďaleko od jeho výkonov na LCM pod Sabellom ...

záleží, ako to berieš, on hral to LCM, ktoré ti chodí k lajne, krídlo to ale nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

no.. prostě vyplnoval prostor za falešným křídlem, které hrál Ronaldo. Jestli si to myslel takto tak já beru i LSZ jako hráče, který je hlavně ve středu hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

no tak u nás útočili všetci, aj Toni, ktorý hral DM navyše čo sa týka šírky, tak tých 3 hráčov tam neposkladáš tak, aby boli len v strede, ale 2 sú vlastne bližšie k lajne

Reagovat
smazaný uživatel

Finale LM proti Atleticu, 4-3-3. Angel napsany ve středu hřiště

http://s3.postimg.org/ornzbo3xf/krasa.png

Reagovat
smazaný uživatel

áno, toto je jeho rola, nie krídlo

Reagovat
Masi

Přesně tak, on prostě nemůže hrát v útočný trojici jak ho LVG furt cpe, to je pak k ničemu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mata + Rojo !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

United have already made an approach to Atleti regarding Oblak and they were told that he will only leave the Calderon if his €45million release clause fee is activated.

45mil. euro = 32mil liber

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý, ale tolik bych za něj nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už tu nemá Basti článek

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nebude hrát za Čechovu Chelsea. Oh w8

Reagovat
Busby babes

x let na to serem a pak behem vikendu privedem dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadruhou stranu starý Paddy na MUTV říkal, že to Ed rozjede

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že si Eda válí šunky, ne ne, ten tvrdě maká

Reagovat
Nikikrew

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20150710/ox-it-s-so-sad-to-see-abou-go

Ked uz hrac hovori takto o svojom bohuzial uz byvalom spoluhracovi tak to uz nieco znamena. Nejdem sa ale uz opakovat dookola, proste niekto nema stastie na pevne zdravie.

Oxik sa pomalu ale iste dostava na prve miesto oblubenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Glen Johnson v Stoke City. Nzonzi naopak odišiel do Bundesligy. Hneď dva dôvody, prečo by sme to na Stoke v prvom kole mali zvládnuť. No potom už tu je ten Benteke a to je dôvod, ktorý to skôr neguje

Reagovat
Nikikrew

Nzonzi do Bundesligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají horší obranu, vy lepší útok, takže tentokrát prohrajete jenom 4:6.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Neoficiální: FC Bayern Munchen CZ/SK

11 min ·

Na 14:00 je svolána TK - že by oficiálně oznámen Bastiho odchod?

Reagovat
smazaný uživatel

dáš tu pak link ?

Reagovat
Bayern +

Vyjebané skurvené hovno menom Guardiola. A po dnešku už možno nie len on... Uli prosím vrať sa a radšej to zrovnaj so zemou ako to nechať ďalej trýzniť tými čurakmi vo vedení. Bastimu samozrejme prestup prajem, je to legenda a najobľúbenejší hráč ever, ale herne sme sa možno rozhodli správne, pretože nebyť repre dresu, tak Bastiho top top kvalita zmizla spolu s Heynckessom.

Reagovat
Bayern +

Samozrejme i vinou zranení. To je snáď každému jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

když hrál tak hrál dobře. Ale on hrál jen tak 6 celých zápasů minulý rok

Reagovat
EXoRcIsT

nijak extra nefandim Bayernu co urobil Guardiola s Bayernom je na zaplakanie takto doslova rozobrat muzstvo ktore malo najlepsi futbal na svete a na ktore bolo radost pozerat

Reagovat
blackhawk88

Guardiolu do Bayernu priviedol Uli :) ale suhlasim, Guardiola by mal v byaerne skoncit cim skor. Legendy sa zbavime a to nemehlo Alonso je stale v time

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne se vam ta nemecka stopa rozpada.

Reagovat
bayern987

Za rok Pep zmizí a za chvíli se to srovná.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pan policajt chce navrat kriminálnika Uliho.

#AdrianPls

Reagovat
iamek

Bastianek <3 uz prestoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

takže střed MU by se mohl za 48hodin stát jedním z nejlepších na světě pod Edo pod

Reagovat
afc

Len kym sa to zohraje,aby uz liga nebola davno fuc.

Reagovat
smazaný uživatel

Takoví hráči se nepotřebují sehrávat, ti si sednou hned

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jsme u AdM.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bastian neni AdM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dusooo, uz je v koncoch hlupacik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty to ale tiež moc nedávaš, ako tak pozerám

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivne aspon je, ze tu bude menej otravovat

Reagovat
blackhawk88

Express: "Schweinsteiger's move to Manchester United will be a part of Di Maria's move to #FCBayern."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blackhawk88

Vmena o ktorej sa pisalo uz davnejsie, na zaciatku prestupoveho, zacina naberat na realnych konturach. Uvidime, co sa bude dnes diat. Snad Sammer o 14tej prinesie viac svetla do tejto situacie.

Reagovat
smazaný uživatel

Angel nikam nejde

Reagovat
blackhawk88

len aby si nebol prekvapeny

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že tahat hráče ve 30 letech do Anglie, když navíc strávil celou kariéru v Bayernu, je chytrý. Koho v současném United vlastně zná? Sentimentální nákup pro LVG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

který třícátník, když přišel do Anglie, tak si to tam namazal na chleba? rád se nechám poučit

Reagovat
smazaný uživatel

a co mna zaujima, ktory prisiel a mazal si to? to ma vobec nezaujima, Bastian je mega posila, na nejake co kedy bolo sa mozem vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi úplný výmaz, kluku

Reagovat
smazaný uživatel

ach, ty si picus fakt

Reagovat
smazaný uživatel

now kiss

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Mada

nechcete natočit další blbý a blbější?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Ballack

Reagovat
afc

Presne.Ze vyhori je dost realne.

Reagovat
Lacko_Boh

to si nemyslim, dríči snáď nedokažu vyhorieť, je dosť možné že nebude lídrom alebo v 11tke sezony ale žeby vyhorel, to ne

Reagovat
tweek

falcao dric neni?

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost reálné, že se někdy na začátku zraní a už se do základu dostane těžko, ale jestli bude zdravý, tak zrovna u něj si nemyslím, že by hrozilo vyhoření, na to je moc velkej profesionál a dřič.

Reagovat
Dawon

ja mam pocit, ze ikdybysme koupili Messiho, tak by to v ocich poloviny EF byl na hovno prestup z nejruznejsich duvodu

Reagovat
I am Mancunian

messi ma uz 28 predsa

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

tak pořád lepší jak fandové Liverpoolu, jim by se na ten hrot absolutně nehodil do systému

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Reagovat
božský John

Nezahral by vic postu

Reagovat
Busby babes

a za ty prachy... vis jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele