Aubameyang strávil v Marseille jen rok, zlákala ho štědrá nabídka od Al Qadsiahu

18.07., 14:38
Aktuality
Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)

Al Qadsiah získal v krátkém sledu druhého fotbalistu s bohatými zkušenostmi z Evropy. Saúdskoarabský klub nedávno posílil obránce Nacho, kterého následuje Pierre-Emerick Aubameyang.

Gabonský reprezentant do klubu míří z Marseille a ta by měla dostat devět až deset milionů eur, sám fotbalista prošel zdravotní prohlídkou a podepsal dvouletý kontrakt s ročním platem dvacet milionů eur.

35letý Afričan v minulosti střílel branky za Saint-Étienne, Dortmund, Arsenal, Barcelonu nebo Chelsea a na jih Francie zamířil před rokem jako volný hráč. Za Olympique odehrál celkem 51 zápasů, nastřílel třicet branek a na jedenácti gólech se podílel přesnou finální přihrávkou.

Al Qadsiah jednoho zkušeného hráče z Evropy nedávno získal, z Realu Madrid přišel zdarma španělský obránce a čerstvý mistr Evropy Nacho. Už v červnu s ním navíc podepsal smlouvu nyní již bývalý brankář Wolfsburgu a belgický reprezentant Koen Casteels.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
vceradnesazitra

srdcař

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kucka

Pro OM škoda, pořád to v sobě má a s Evropou se rozloučil pátou 30+ gólovou sezonou. Oblíbený hráč se super kariérou po individuální stránce, týmově toho ale mohl dosáhnout určitě víc.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Seydou Doumbia

nejvíc jsem ho žral v ASSE, tehda jsem si přál aby šel k nám do Lyonu, ale nemožný každopádně zábavný hráč a top střelec

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Humusák největšího kalibru.

Reagovat
Bozek

Reagovat
Error

Dostat 10m € za 35letého hráče je hodně luxus

Reagovat
Seydou Doumbia

taky není moc takových dědků co by dalo 30 golu v sezoně no

Reagovat
Csaplárova past

Za tyhle utrzene penize nesezenes adekvatmi nahradu a on by strilel goly i dalsi sezonu. Takze pro klub spise ztrata

Reagovat
masly008

Eddie už čeká na laso.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bozek

Pořád stejný typ hráčů chodí k těm Saudům.

Reagovat
dave30

Mladý Obama zřejmě utrácel více, než měl. Takže poslední přivýdělek?

Reagovat
FC Porto FC

20 Mega ročně, OM měl tak 4 ne?

Reagovat
Israha

No, po oznámení De Zerbiho a prvních třech transferech (Brassier in, Vitinha + Ndiaye out) jsem byl v pozitivním očekávání...ale začíná to teda hodně rychle jít do hajzlu. Tady máme deset mega navíc v klubové kase, ale přišli jsme o 30g + 11a za sezonu a na hrotu prozatím zůstal jako jediná volba Moumbagna. Dobře, Auba už měl roky a na jeho platu se klubu hodně ulehčí, ještě beru. Ale proč se proboha zas dementně překopává celý kádr? Clauss skoro prodaný, Veretout, Gigot a Mbemba de facto vyřazeni z kádru a De Zerbim informováni, že se s nimi nepočítá, Kondogbia svolení k odchodu V podstatě celé nové týmy se kupovaly Sampaolimu, Tudorovi i Marcelinovi, každou sezonu. Kde je zaručené, že De Zerbi zas po roce nezdrhne? Proč se tlačí ven z klubu skoro všichni fotbalisti, co posledních pár sezon za něco stáli a hráli za OM s chutí, a zájem je jenom o přebytky z Anglie (jména jako Hwnag nebo Nketiah mě fakt děsí)? Zas ta samá nekoncepční panika, kterou De Zerbi bude dávat dlouho dohromady, fanoušci budou jančit a opět to skončí průserem...fakt se té příští sezony bojím a nemyslím, že nějaký pseudoambiciózní podpis Greenwooda něco vytrhne, když tam zas nezůstane kámen na kameni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele