Austrálie uvítá mistra světa a Evropy, Mata se upsal Western Sydney Wanderers

05.09., 21:28
Aktuality
Juan Mata (© AFP)

Mistr světa a Evropy Juan Mata bude hrát v Austrálii. Šestatřicetiletý bývalý záložník Chelsea nebo Manchesteru United na sociálních sítích oznámil, že podepsal roční smlouvu s Western Sydney Wanderers.

Mata byl bez angažmá od ledna, kdy mu vypršel kontrakt s Visselem Kóbe. Vítěz Ligy mistrů (2012 s Chelsea) a Evropské ligy (2013 s Chelsea a 2017 s United) také působil v rezervnímu celku Realu Madrid, Valencii a Galatasarayi Istanbul.

Za španělskou reprezentaci odehrál 41 zápasů a dal deset branek. S národním týmem ovládl mistrovství světa v roce 2010, dva roky na to přidal titul mistra Evropy.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

ideální destinace na konec kariéry

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pankrac

Byla Vissel Kóbe

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Csaplárova past

On má nějakou roli v F1, že je tam vyfocen s Gaslym ?

Reagovat
Rauerinho

Juan Manuel Mata, Rory McIlroy, Anthony Joshua Patrick Mahomes, Travis Kelce a Trent Alexander-Arnold investovali společně do stáje Alpine pár set milionů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele