Badstuber odešel z Luzernu, se švýcarským klubem ukončil smlouvu

17.12.2021, 13:38
Aktuality
Volným hráčem je od včerejšího večera Holger Badstuber. Už dvaatřicetiletý obránce na podzim oblékal dres švýcarského Luzernu a s vedením nyní ukončil smlouvu platnou do konce sezony, ani jedna strana nesdělila konkrétní důvody...

Badstuber za Luzern odehrál patnáct zápasů a klubu se nedařilo, ze sedmnácti duelů vyhrál jeden jediný a je na posledním místě tabulky.

"Jsme Holgerovi vděční za jeho profesionální přístup, jímž se v FCL v průběhu uplynulých měsíců prezentoval. I když naše spolupráce končí dříve, než bylo původně v plánu, tak jsme mohli těžit z jeho zkušeností. Do budoucnosti mu přejeme jenom to nejlepší," nechal se slyšet sportovní ředitel Remo Meyer.

Badstuber v minulosti skvěle rozjel kariéru, než přišla opakovaná vážná zranění, která ho zastavila v rozletu a nakonec připravila o místo v kabině Bayernu Mnichov. Šest měsíců strávil v Schalke, čtyři roky bojoval se zdravotními potížemi ve Stuttgartu.

"Děkuji FCL za toto nakonec krátké angažmá, přeji mu minimálně záchranu v nejvyšší soutěži. Co se týče působení v profesionálním fotbale, stanovil jsem si nějaké cíle. V novém roce jich hodlám dosáhnout i za pomoci maximální vášně a nadšení," rozloučil se Badstuber.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
kattos

Takhle mladej

Reagovat
Seydou Doumbia

zdraví v piči, bohužel...ale konkrétní důvod by mě zajímal

Reagovat
Kily

zmiňoval sportovní cíle a záchrana ve Švýcarsku do toho nepatří, tipl bych si, že je domluven s někým, kdo jde za postupem do 1. Bundesligy

Reagovat
Seydou Doumbia

Je to možný...nečekal jsem že se ještě vrátí po tolika zraněních a čekal jsem spíš odchod

Reagovat
smazaný uživatel

comeback do Schalke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele