Bailey z Aston Villy nespěchá, v Birminghamu prodloužil smlouvu

12.02., 18:58
Aktuality
Leon Bailey (© AFP)

Aston Villa včera doma podlehla Manchesteru United (1:2) a vedení si pro fanoušky rychle připravilo omluvu. Barvy birminghamského klubu bude i nadále hájit Leon Bailey, jamajský křídelník dnes podepsal nový kontrakt.

26letý fotbalista měl kontrakt do června 2025 a na podmínkách nové smlouvy se dohodl už před týdnem. V Birminghamu je nově vázán do června 2027, součástí dohody je opce na dalších dvanáct měsíců.

"Aston Villa s potěšením oznamuje, že Leon Bailey podepsal s klubem nový kontrakt," oznámili Villans na internetových stránkách.

"Křídelník přišel v roce 2021 a zatím odehrál 87 zápasů, v nichž nastřílel šestnáct branek. V probíhajícím ročníku dal jamajský reprezentant deset gólů, pod dalších devět zásahů se podepsal přesnou finální přihrávkou," stojí dále v prohlášení.

Autor: Tomáš Pavlík / avfc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Dúfam že si Villa formu zlepší, bola by škoda takejto sezóny keby to nedotiahli na LM, keď na Vianoce mohli byť v čele

Reagovat
martin.b

@David_Ornstein

Aston Villa midfielder Boubacar Kamara set to miss rest of season after scans confirm ACL rupture. 24yo France international sustained injury in 2nd half of Man Utd loss - will undergo surgery to repair & start rehab.

No budou to mít těžký, United se zvedaj a Emery bude muset nejspíš víc sázet na Tielemanse

Reagovat
Sigma Olomouc

Je mi Kamary líto.

Reagovat
SunFells

Masakr, videl jsem dnes, ze je to uz 4. hrac s ACL u nich za Emeryho obdobi. Bellerin, Holding a Chambers si to take privodili pod nim za tech 16 mesicu.

Reagovat
martin.b

+ Mings ještě myslím

Reagovat
Jkb

Klasickej Emery. Půjdou dál v Evropě a v lize to nedotáhne do konce.

Reagovat
Bandita_Harry

V EKL majú určité šancu, pohár a LM by bol pre Villu sen, im sa snáď ale nestane to čo Leicestru, v Lige to už moc ružovo nevyzerá

Reagovat
Jkb

I když možná bude stačit i to páté místo v lize, od příštího roku bude mít LM nový formát a Anglie má celkem dobrou šanci dostat jedno z těch míst navíc. To páté místo by mohli uhrát.

Reagovat
Spikous

Navyše Diego Carlos zranený na 3-4 týždne takže stred obrany nádhera. Nedoliečený Pau Torres, Lenglet a Chambers ktorý asi bude prepustený . Mladíci po hostovaniach. Krásne sa to sype

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele