Balbuena se upsal Dinamu Moskva

08.07.2021, 21:24
Aktuality

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (1022)

Přidat komentář
Dawon
Reagovat
Dawon

JJ Watt

@JJWatt

Just getting a chance to sit down and look at the breakdown of Bosa’s new (very well-deserved) contract.

I have a little more digging to do, but I’m starting to feel comfortable saying that I would consider un-retiring if offered a similar contract.

Maybe.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Ale jinak teda aktualne ma Jones o 14 mega rocne min nez Bosa, coz asi chapu, ze ho muze trosku drazdit Pro Niners super, ze to poresili jako prvni a jeste to stihli pred zacatkem sezony.

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

Cooper Kupp's pesky hamstring issue seems to be getting more complicated by the week. First things first: Kupp will not play in Los Angeles' season opener against the Seattle Seahawks on Sunday, Rams coach Sean McVay announced Wednesday. The news is undoubtedly disappointing for the Rams, but that's not the only concern on their minds: Los Angeles hasn't quite figured out the source of Kupp's hamstring discomfort.

"It wasn't the normal thing. There's just a lot of gray behind this," McVay said of Kupp's injury. "I'm not a doctor, so I can't really answer anything more about that. I just know it doesn't follow the standard protocol for when you're reaggravating a soft-tissue injury. (We are) trying to continue to get a grasp on exactly what it is so he can get back to feeling like the Cooper that we know and love. Hopefully, we'll do that."

Hmm, to zas bude sezóna. Jako naštěstí máme v divizi Cardinals, ale reálně bych nás odhadoval tak na 5 vítězství, maximálně třeba tak 9 pokud bychom měli super sezónu a vše se nám povedlo a třeba 3 vítězství, pokud by se naopak věci nepovedly. Jako samozřejmě chci, aby tým vyhrával co nejvíc, ale pokud to letos bude špatný, tak snad budeme vybírat někde na začátku prvního kola, byl by to asi i ideální čas sehnat náhradu za Stafforda a další trady kde se budeme zbavovat prvních kol už snad dělat nebudeme, však náš poslední pick v prvním kole byl Goff v roce 2016, to je sedm let bez prvního kola. Hodně se píše o Calebovi Williamsovi, moc ho neznám, ale ten půjde hádám někde na začátku prvního kola.

Reagovat
kubys

Nevím, co by se muselo stát, aby Williams nebyl první pick. Ledaže by měl Drake Maye šílenou sezonu.

Reagovat
Trand

A co ten Shedeur Sanders? To je Deionův syn? V životě jsem o něm neslyšel a teď najednou o něm všude zprávy, že se mu povedl zápas proti TCU a že pokud takhle bude pokračovat, tak to může být i první kolo. Jako já samozřejmě ze zápasu nic neviděl a ani nevím, jak je letos TCU dobré, ale ty čísla měl úžasný.

Reagovat
kubys

Je to tak, je to jeho syn, co s ním přišel na transfer. Obecně Buffs udělali absolutní overhaul, je to úplně nový tým, přes 60 nových hráčů na scholarship, no šílenost.

TCU mělo strašné problémy v obraně i loni, nakonec to dokázali vždycky nějak uhrát, ale tohle byl od něj fakt skvělý výkon. Jsem zvědavý tento týden proti Nebrasce, ne že by Nebraska měla být celkově lepší tým než TCU, ale přeci jen je to rivalita a v tom prvním weeku jejich problém byl hlavně útok, takže za mě to bude trochu těžší oříšek. Každopádně pokud bude hrát tak, jako hrál ten první week, tak to vysoké první kolo je reálné asi.

Ale za Colorado mě zaujal Travis Hunter. Borec hraje na obou stranách míče, měl skoro 130 snapů a skončil s více než s 100 yds nachytanými a dost důležitým pickem, takže bude zajímavé sledovat i jeho dále.

Reagovat
mithro

ten pick od Huntera bol super

Reagovat
kubys

Mě fascinuje, že vlastně on sám udělal ten adjustment, pokud se nemýlím, tak to byla man coverage, ale přečetl to dobře a pěkný diving int z toho byl.

Reagovat
Dawon

Ja o Williamsovi vim prd, ale vsude se o nem pise jako o jasne jednicce a totalne generacnim talentu...mohli byste si to s Cards rozdat o prvni pick a tim padem o Williamse Nebo treba Cards budou mit 1. pick a prodaji vam Kylera

Reagovat
Trand

Jako máme dle jmen dost možná nejhorší obranu v NFL, o-line je s velkým otazníkem a pravdepodobně bude taky patřit k tomu nejslabšímu v lize. Nás zachraňuje to, že máme Donalda, Kuppa, Stafforda a McVaye, což nám nějaký výhry přinese, ale jinak je ten roster hodně špatný. Ale na první pick to podle mě nebude, i když uvidíme, jaká bude konkurence no. Spíš bych tipoval tak nějak na hranici top10. Samozřejmě se může stát, že jsme nadraftovali super rookies a budou z nich hvězdy a bude se nám dařit nad očekávání, ale úplně s tím nepočítám teda.

Reagovat
Dawon

Jako taky vas na prvni pick netipuju, ale kdyby nahodou byl Kupp nejak dlouhodobe v riti, Donald nebyl motivovany hrat o nic a Staffordovo zdravi by treba taky byl dal bidne, tak to uz je zadelano na velky pruser.

Reagovat
Trand

To je pravda no, ale fanoušci letos nemají žádná očekávání, takže by měli být připravení na neúspěch. A ten Stafford je největší otazník no, tam uvidíme, jak na tom je se zdravím, jestli to nezanechalo nějaký trvalejší následky.

Reagovat
Dawon

Se divam, ze je v 35 druhy nejstarsi starter za Rodgersem Docela brutalne to omladlo ta pozice za posledni nekolik let

Reagovat
Busby babes

tak prumernej vek sel na pulku s Bradym a Breesem, ne?

Reagovat
Dawon

To asi jo

Reagovat
Sali5

Co vůbec pick'em a survival, budeme letos hrát? Já jen že je na to asi nejvyšší čas, když nám to dneska začíná

Reagovat
Dawon

Iniciative se meze nekladou, s chuti se do toho muzes pustit

Reagovat
Sali5
Reagovat
Sali5

U pick'em je to stejně jako loni se spreadem, jedno nejhorší kolo se škrtá a tipovat se dá vždycky nejpozději 5 minut před začátkem zápasu (ještě tam byla možnost u těch tipů zadávat vždy důvěru od 1 do 16, ale to se mi úplně nepozdávalo, každopádně to jde ještě změnit ).

U survivalu jsou 3 strikes a pokud někdo dojde do 10. týdne, tak pak už se tipujou 2 vítězové

Reagovat
Dawon

Dopredu hlasim, ze na pickem prdim, clovek tam vzdycky na to jeden tyden zapomene a uz to pak nema moc smysl a na konci sezony to aktivne hrajou vzdycky tak 2 lidi Ale survival si dam

Reagovat
Sali5

(jedno nejhorší kolo se škrtá )

Reagovat
Dawon

I tak, ono proste vzdycky na konci sezony to hraje uz jen par lidi a dost to ztraci ten naboj

Reagovat
Trand

Hezky Lions Samozřejmě Chiefs bez Kelceho a Jonese, ale každá výhra proti Mahomesovi a obzvlášť na Arrowhead se počítá.

Reagovat
Dawon

Jako hodne parada, hlavne ze to vyhrali spis obranou nez utokem Ne ze by utok hral vylozene blbe, ale v podstate za 3 ctvrtiny dali 7 bodu, coz by fakt clovek necekal, ze muze na Chiefs stacit

Ale je proste videt, ze minimalne jednu hvezdu na chytani i takovy QB potrebuje, ten Kelce strasne chybel.

Reagovat
Dawon

Jo a co me teda na Lions zaujalo, tak v prvnim ctvrtine snad na vlastnich 10 yardech hrajou fake punt...a pak nekdy ve 3. ctvrtine nehrajou 4 a 2 asi na 40 od Chiefs Jako obcas proste temhle rozhodnutim nedokazu rozumet.

Jako vyhrali, tak tezko tady kritizovat, ale prijde mi ze tohle sou presne ty momenty, ktere zrovna proti Chiefs proste musis riskovat. Tim puntem ziskas 30 yardu, ktere Chiefs za 3 snapy meli zpet.

Reagovat
Trand

Třeba si Lions mysleli, že budou mít dobrý punt a přišpendlí je k vlastní endzóně, obrana zařídí 3 a ven a půjdou znovu na míč někde na půlce. Ale nevím no, Campbell je v tomhle blázen. Vesměs s tebou souhlasím, proti Mahomesovi bych to stoprocentně hrál.

Reagovat
Dawon

Jako neco takoveho si asi mysleli no, ale to je pro me prave ta zahada Ale tak konec dobry, vsechno dobre Tesim se, az se jim vrati Williams, ten druhy kvalitni WR tam trochu chybi.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Trand
Reagovat
kubys

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Taky je nacase aby mel trochu smuly

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

jak moc mam nekoho picovat za to, ze hraje Kelceho? ono se to asi objevilo na posledni chvili pred zapasem, ze je out, co?

Reagovat
Dawon

Jj, tohle se musi nechat byt...to uz je holt smula toho cloveka, ze si to nepohlida, kdyz vi, ze je Kelce vazne questionable...a samozrejme je to vzdycky horsi u nocniho zapasu no, tam pri oficialnich sestavach uz clovek spi a prd s tim nadela

Reagovat
Busby babes

jj, jen se radsi ptam. u tech nocnich zapasu nepredpokladam, ze by nekdo sedel u kompu a cekal na soupisky. spis my slo o to, jestli se to nevedelo driv. ted jsem to moc nesledoval a zprava treba od Athleticu vysla az pred zapasem, tak jsem predpokladal, ze se to objevilo na posledni chvili, ale chtel jsem se zeptat

Reagovat
Dawon

Jj, ono to bylo na posledni chvili. Uprimne ikdyby to bylo ohlasene treba v 8 vecer naseho casu, tak za to furt nejde trestat. Ja si ted z hlavy nevzpomenu, jestli my to kdysi nastavili na 24 nebo dokonce 48 hodin, kdy ten hrac musi byt oficialne out pred zapasem, aby ten clovek musel povinne reagovat.

Reagovat
Busby babes

ok, super.

Reagovat
Dawon

Tak mam za sebou prvni kondenz na DAZN...no...

"Game in 40" trvala 48 minut, protoze skoro u kazdeho playe ukazovali opakovacku nebo proste jen nechavali kecat komentatory...aby pak v zaveru vynechali 2 snapy na poslednim drivu Chiefs, takze to cloveku z 2. downu skocilo na 4 a 25...a ja jen cumel a byl naprosto zmateny, co se deje a najednou bylo po zapase. Stalo se to tam jeste behem zapasu jednou, kdyz meli CHiefs 3a17, tak byl pred snapem strih na opakovacku, jak to convertnuli a pak strih zpatky na ten snap

Jakoze vybrali si opravdu skvele momenty, kdy to takhle posrat. Snad se to zlepsi no, zatim bida.

Reagovat
Trand

Já koukal v 7:30 cca na TV v DAZN aplikaci a měl jsem tam jen highlights a celý zápas, Game in 40, na který jsem se chtěl podívat tam nebylo. V 8:00 na PC už jsem měl i Game in 40, tak nevím, jestli to předtím ještě nebylo nahraný nebo jestli musím nějak aktualizovat tu aplikaci na TV nebo co se stalo.

Highlights zase začaly fake puntem Lions a poslední dvě akce byly, že Lions měli míč 5 minut před koncem a pak najednou zakleknutí a konec hry, vůbec nevím, jestli třeba Chiefs ještě byli na míči od té doby nebo ne. Ale tohle teda jde za NFL no, ne za DAZN, každopádně jsem byl taky dost zmatenej.

Reagovat
Dawon

Tak to zni taky super Myslim ze tak mezi 7:30-8 to tam nejcasteji byvalo i v minulosti, tak asi bude treba to nejak refreshnout no.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Jared Goff was not intercepted Thursday and has now gone 359 consecutive passes without a pick. That’s now the 3rd-longest streak in NFL history. He trails Aaron Rodgers (402) and Tom Brady (399).

To je super, já doufám, že se mu tam bude dařit i nadále, zatím to vypadá, že z toho tradu vycházejí dobře oba týmy. Rams mají SB a Lions mají solidního QB, který podle mého hraje nad očekávání a vypadá to, že se v novém systému s kvalitní OL skvěle našel. Já osobně mu u Lions moc nevěřil. A plus teda ještě k tomu samozřejmě tohle:

CB Ifeatu Melifonwu (2021 3rd-round pick)

WR Jameson Williams (2022 1st-round pick)

DL Josh Paschal (2022 2nd-round pick)

RB Jahmyr Gibbs (2023 1st-round pick)

TE Sam LaPorta (2023 2nd-round pick)

DT Brodric Martin (2023 3rd-round pick)

Reagovat
Dawon

Tyjo, to by bylo hodne huste, kdyby tohle prekonal zrovna Goff Ale preju mu to taky

Reagovat
Kowe

Reagovat
Sali5

Jinak aby to nezapadlo:

A record deal: Joe Burrow has reached agreement with the Bengals on an 5-year, $275 million extension that includes $219.01 million guaranteed and makes him the highest-paid player in NFL history, sources tell ESPN.

55/rok.

Reagovat
Sali5

Pro srovnání, všechno podpisy tenhle rok:

Joe Burrow: 5-years, $275M

Justin Herbert: 5-years, $262.5M

Jalen Hurts: 5-years, $255M

Lamar Jackson: 5-years, $260M

Reagovat
Busby babes

slusny kapesny

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

Reagovat
Kowe

Trošku zklamání, ale tak je to první zápas. Čekal jsem ale, že obě offky předvedou víc. WRs Chiefs se teda předháněli v čele s Toneym, takovou bídu jsem už dlouho neviděl ale krásná výhra od Lions, letos jim budu fandit ať dají PO, už si to taky zaslouží. Zatím se zdá že i trefili dobře i svý picky. PC Principal překvapuje.

Reagovat
Dawon

Ja jsem zvedavy na Gibbse, kdyz behal mimo tackly nebo chytal, tak vypadal skvele, ale ty inside behy byly dost bida, nekolikrat mi prislo, ze provahal sance vbehnout tam do diry a misto toho ho tacklovali nekde okolo line of scrimmage.

Reagovat
Zaschrona

Vypadá docela zjevně, že se moc nepočítá s tím, že by měl mít goal line práci. Monty nic extra, ale TD tam prorve.

Reagovat
Dawon

U nej mi prislo, ze se v prubehu zapasu zlepsoval a ke konci behal fakt dobre...mozna to je i tim, ze OL Lions zacla vic dominovat a bylo tam vic mista no

Reagovat
Kowe

On byl taky zraněnej celou preseason, takže se do toho teprve dostává.

Reagovat
mithro

Rams are placing WR Cooper Kupp on injured reserve

Reagovat
mithro

Purdy zatial slusne

Reagovat
Zaschrona

Purdy a Howell vypadají dobře. Nejlepší dva QB z loňského draftu vybraní v pátém a sedmém kole.

Reagovat
formic81

prvni week moc kvalita to zatim neni

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

mierne povedane

Reagovat
Trand

Tannehill exkluzivní výkon

Reagovat
Zaschrona

Dobbins zřejmě utržená achillovka.

Reagovat
mithro

Burrow mal radsej este liecit to lytko, to je dnes vykon

Reagovat
Trand

To hrají Browns tak dobře? Bengals na ně moc neumí, ale ty Burrowovy staty vypadají hrozně

Reagovat
mithro

je tam hnusne, su to Browns ale pride mi to dopredu hrozostrasne.

Reagovat
Trand

Vikings Ale Bakerovi to přeju

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

Bal jsem se, ze po odchodu Ryanse trochu zmizi energie z obrany, ale dokud tam bude Fred Warner, tak bude vse v poradku. Prijemny zacatek

Reagovat
mithro

a to som si hovoril, ze ten utok celkom ide

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Pozitivní pro Bears je, že jestli nechají Fieldse házet takhle celou sezonu, tak je Caleb Williams jejich. Nebo aspoň Maye.

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

cekal jsem s tema zbranema vic. Nicmene je zajimavy jak hral Love, nemyslim si ze to byl uplne wonder vykon, ale vypadal kvalitne. A to cca rok dva zpatky chodili zpravy od Packers insiders, ze vypada naprosto hruzostrasne a bude to bust.

Reagovat
Busby babes

ja videl jen sestrih a teda ten pick6 byl hroznej,a le mel tam i hezky veci. spis teda obrana mi prisla ze obcas dost den otevrenych dveri

Reagovat
Trand
Reagovat
mithro

njn, buchli krasne a nezvlada

Reagovat
Trand

Vyhrát 30:13 v Seattlu rozhodně vysoko nad očekávání Hráli jsme skvěle, Stafford přes 300 yardů, Nacua v prvním zápase v NFL 10 catchů a 119 yardů, obrana v druhým poločase neuvěřitelná - Seahawks měli do poslední akce zápasu v druhém poločase 4 drivy a z toho celkově 3 yardy, Geno za celý zápas 112 yardů, naše OL nepovolila jediný sack. Celkově na yardy Rams 426, Seahawks 180, ten druhej poločas byla neskutečná dominance. Jen tu běhovou hru by to chtělo vylepšit. Mám pocit že příští týden nás 49ers vrátí zpět do reality, ale víc od tohohle týmu asi není možný chtít.

Reagovat
KoryVCF

Paráda, šel sem spát když Maher missnul ty 2 FG a řikal sem si OMG :D ale druhá půle byla evidentně o dost lepší a jak Antwell tak Nacua příští týden čekám prohru, 49ers jsou jinde.

Reagovat
formic81

sledoval jsem vas po ocku a proste McVay a Stafford je dvojka co vas bude drzet i s "papirove" horsim teamem. Nicmene Seahawks vypadali otresne, absolutne nevim co se stalo s jejich running game a i celkove defka mela vypadat lepe. Investovali tam dost draft capitalu.

Reagovat
Trand

O poločase jim odstoupil kvůli zranění RT a v prvním drivu druhému poločasu se zranil LT, asi jeden z hlavních důvodů, proč vypadali tak špatně v útoku, plus pak docela divný playcalling mi přišlo. Šlo jim běhat, tak přestali běhat a zkoušeli nějaké bizarní dlouhé přihrávky. Ta defka jejich, tam nevím co se stalo. Běhová obrana jim fungovala velice dobře, i když paradoxně dostali 3 běhové TD, tak jsme měli průměr jen 2,3yds na běh a to ze 40 běhů. Ale ta passová obrana, to vůbec nevím co tam dělali, rookie WR z pátého kola proti nim hrál jak Kupp, Atwell taky přes 100 yardů, to si za rámeček určitě nedají. Navíc 0 sacků z jejich strany.

Jako nedělám si moc iluze, příští týden si myslím že nás srovnáte, naše obrana absolutně nemá hráče na to, abychom vás pokryli. Jak se ukázalo v prvním poločase, naše běhová obrana nic moc a pass rush byl prakticky nulový až do poslední čtvrtiny, CMC si na nás smlsne.

Reagovat
Dawon

Videl jsem jen par utrzku na redzone, ale Love vypada docela fajn Jako jestli Packers zase takhle bez mrknuti nahradi franchise QB a budou mit pouzitelneho hrace na te pozici treba 40 let v kuse, tak to je fakt masakralne dobra prace od vedeni.

Reagovat
Dawon

ehm, mela byt reakce na toho Lova o vlakno vys

Reagovat
Dawon

No po tom desivem zacatku nakonec Pats cloveku docela i dali nadeji do sezony...obrana dokazala prakticky cely zapas Eagles drzet na uzde a k tomu i utok slusnou cast zapasu zase vypadal jako NFL utok. Velka skoda, ze se ten obrat nedoklepl, to by musel byt hrozny boost pro sebevedomi nejenom Maca. Ale jako v ramci moznosti asi z toho zapasu odchazim docela pozitivne naladeny, coz bych po prvnich dvou drivech fakt netipoval

Furt tam ale hrozne chybi elitni ofenzivni playmaker, ktery by to proste v tech klicovych momentech potahal. Ten hod na 4. downu byl od Maca perfektni, ale kdyz to holt hazi na rookie ze 6. kola, tak to je tezko.

Reagovat
Dawon

Nektere hodne zajimave vysledky a vykony, ale tak je to week 1, takze klasicky cekam, ze tak polovina ze vsech hot taku se bude moct za tyden vyhodit do kose

Niners porad vypadaji, jakoby hrali Madden na nejlehci obtiznost Fakt neuveritelne, jak jednoduse to v jejich podani obcas vypada, jestli vydrzi zdravi, tak zas musi byt jeden z hlavnich contenderu. Zato Steelers teda ten hype z preseason moc nepotvrzuji.

Benga velky spatny, ale i pres dominantni vyhru teda Watson nehral o moc lip. Tam furt cekam na prvni zapas, kdy zas bude vypadat jako top 10 QB.

Ze sophmore QB teda zatim jako jediny s budoucnosti vypada Purdy Pickett, Howell, Ridder nic moc. Z rookie QB nejzajimavejsi vykon asi Richardson, Stroud a Young vypadali dost v lese.

A teda Bijan...wow...ten jeho TD, to byla chutovecka

Reagovat
kubys

Náhodou Stroud ale hodil svůj první pass v kariéře sám sobě, takže achievment.

Reagovat
Dawon

True

Reagovat
formic81

Cowboys vs Giants nekdo videl? to je taky sok silenej

Reagovat
Trand

Viděl jsem první drive Giants, který vypadal velice slušně, dostali se 8 yardů od endzóny Cowboys, pak na 3. down a 2 false start, následně na 3. down a 7 pokazili snap, takže se posunuli 14 yardů dozadu a na 4. down a 21 jim Cowboys zblokovali FG pro TD. Přitom do téhle katastrofální sekvence to byl velice povedený drive.

Reagovat
Dawon

Koukal jsem na kondenz, ale kdyz uz to bylo 20neco, tak jsem jen preskocilo nakonec Jako Cowboys dali 40 bodu s tim, ze meli 265 ofenzivnich yardu To snad musi byt nejaky rekord...Kdyz se clovek podiva na Dakovu statline ( 13/24, 143yds, 0 TD), tak by asi necekal uplne debakl

Obrana asi totalni dominance no. Jako jak pise trand, ten prvni drive vypadal super, ale pak se to cele totalne sesypalo.

Reagovat
Busby babes

Takze Jets si uzili Aarona 50 vterin? jako jestli si urval achilovku, tak v jeho veku, to je konec, ne?

Reagovat
Trand

Ale jinak pokud jo, tak je to hodně krutý. Docela jsem se na něj těšil v jiným týmu, ať je Rodgers jakej je..

Reagovat
Dawon

Jako tohle je masakr, ten tym je proklety

Pritom ta obrana je tak uzasna, k tomu super OL, Wilson vypada jako rodici se superstar...chybi jen ten qb no

Reagovat
mithro

vsak Wilson je rodiaca sa superstar

Reagovat
Dawon

Hm, to mi ani nedoslo Bohuzel ten druhy Wilson

Reagovat
Dawon

Ale mohli by tradnout pro Bradyho

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Ne ze bych tomu jinak veril, ale prej tim ze je castecny majitel Raiders, tak by to stejne neslo ani v teoreticke rovine

Reagovat
aither

Hrozný, bys jsem zvědavej, kam to s nima dotáhne.

Reagovat
Busby babes

ja bych se nedivil, kdyby mu to ukoncilo karieru no.

Reagovat
formic81

to byl docela zabavny zapas. Defka Jets vypada velmi velmi kvalitne, easy top 5 muze byt koncem sezony. Ta running game bude taky good, bohuzel ten QB je bude stat play-off. Ta divize je mega tezka, mozna nejaky posledni misto ve WC.

Saleh si vzal tu bad QB karmu asi od Kyla no... treba prekvapi

Reagovat
formic81

jinak uz jsem mel prvni dostavenicko s dazn supportem. O jedne fakin IP adrese na tri zarizeni jsem se dozvedel az velmi pozde bohuzel. Tohle vedet tak to odjedu na streamu.

Reagovat
Busby babes

takze nejde sdilet s kamosema, super no

Reagovat
formic81

nene mrdka

Reagovat
Dawon

Tak zrovna u sluzby, co cili primarne na zivy sport, mi tohle dava dost smysl...spis me teda prekvapuje, jestli na predchozim gamepassu tohle omezeni nebylo? To jsem asi mohl usetrit dost penez

Reagovat
Trand

Já si včera chtěl pustit Gameday Highlights, což mi přišlo vždycky lepší než jednotlivý highlights z každého zápasu a nenašel jsem to tam, takže taky super.

Reagovat
mithro

za mna tiez zatial skor horsie nez lepsie.

Reagovat
Dawon

Jinak trochu se to ignoruje ve stinu toho Rodgerse, ale Allen teda prevedl neuveritelne priserny vykon, to zas vypadalo jako jeho rookie sezona.

Ta obrana je sice top, ale jsi v situaci, kdy vis, ze souper proste body neda a jedine co ti staci je nedelat picoviny a dohrat to na jistotu...a on udela 4 turnovery Jako tenhle zapas jim regulerne prohral skoro sam, fakt totalne bizarni decision making z jeho strany. Po tom slabsim lonskem roku uz to musi byt pro fandy Bills trochu znepokojive, jak to po odchodu Dabolla slo dolu.

Reagovat
formic81

ja si myslim, ze dalsi zapas bude bounce back game a takovy vykon uz znovu letos nepoda, nicmene fakt nektery ty hody byli strasne spatny rozhodnuti a to nemluvim o dalsich trech sramblech, ktery skoncili open hitem.

Vybornej byl jeste ten skok do dvou obrancu pri 3 a 10, kdyz mu i tak chybeli 4 yardy na to udelat 1st down.

Jako on je asi iron man, ale jednou to telo se taky muze zlomit.

Reagovat
Kowe

Ten skok byl perfektní zoufalost

Reagovat
Dawon

Tak loni se prave zranil a pak ho to pry celou sezonu limitovalo, tak by clovek cekal, ze mu/trenerum dojde, ze takhle to hrat nejde. Hrozny rozdil videt tenhle tyden jeho a Hurtse, kdy Hurts naopak hral fakt extremne opatrne a pro hit sel jen kdyz to bylo nezbytne nutne, jinak vzdycky radeji nechal par yardu na hristi a slidoval.

Reagovat
Busby babes

Tak Rodgers prej complete tear achillovky. sezona out. to je velka smula.

Reagovat
Dawon

Jako to je fakt neuveritelne...Jets nemam rad a Rodgerse nesnasim, ale tohle bych fakt nepral ani svemu nejvetsimu nepriteli. Ta predstava, ze se celou offseason tesis, zpravy z kempu sou uzasne, Rodgers vypada hrozne happy a jako polity zivou vodou...a odehraje minutu a nazdar, realne treba i konec kariery a ty jsi zpatky tam kde si byl pred rokem - s totalnim bustem na QB a jdes si pro 7-9 vyher uplne k nicemu.

Jako stat se to memu tymu, tak fakt asi odjedu na rok nekam do hor a stane se ze me poustevnik, bych asi strasne nezvladl

Reagovat
Busby babes

jo no, chapu. Rodgerse nesnasim, ale tohle je kruty asi i na nej.

Reagovat
Busby babes

a nejhorsi je, ze me is Rodgersem na QB Kopyy porazil asi o 50 bodu.

Reagovat
Eric_The_King

S těma -2 bodama za ztrátu balonu můžeš být i rád, že ti QB neudělá mínusové body

Reagovat
Busby babes

no na lavicce jsem takoveho mel.

Reagovat
mithro

ja som dufal, ze tam teda buchne ale nie takto.

Reagovat
Dawon

taky bych mnohem radsi, kdyby treba proste jen hral blbe, nebo kdyby choknul v playoff

Reagovat
Trand

A já si o něm teda myslím, že je to mimořádnej idiot, ale nějak jsem se chytil toho offseason hypu a vlastně jim i celkem přál, ať mají dobrou sezónu. Škoda no, přivedli Lazarda a Cobba kvůli němu, šli do Hard Knocks, celou offseason budovali hype, obrana vypadala v prvním zápase dost dobře.. A pak se ti to sesype po čtyřech snapech.

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

reknu jedno jmeno Colt McCoy

Reagovat
Chazy

Musím říct, že Pats mile překvapili. Trvalo to, ale nakonec ta ofenzíva docela šlapala, Mac nehrál špatně. Jen je smutný, že ten tým je horší jak loni a přitom vypadá líp, stačí mít kompetentního OC. A když Jets zas nemají QB, třeba se můžeme reálně poprat o playoff, kdo ví.

Ale fakt bolí vidět, jak skvělej WR je Meyers a že není u nás.

Reagovat
Chazy

A teda já nějak zapomněl, že loni to byla asi nejhorší QB sezona, co jsem kdy viděl a že NFL je aktuálěn v situaci, kdy je asi nejméně QB kvality, co jsem já zažil a prostě... je to trend, kterej bude pokračovat. Brady byl loni špatnej, ale furt to byl Brady a hrál líp než většina QB v lize.

Pokud rookies, Pickett a 2021 QBs nezazáří, tak nevím nevím. Uvidíme zas sezonu, kterou potáhne pár QB, ale je to šance pro týmy, co mají super obrany a dobrého RB

Reagovat
Dawon

Ona byla prdel sledovat, ze pri tom finalnim drivu ani nebyl JuJu na hristi a byli tam misto nej Douglas a Boutte, na ktereho sel i ten klicovy pass, kde nedokazal udrzet nohy ve hristi (uz podruhe v zapase).

Kdyz se clovek podiva na ty kvalitni mlade QB, tak proste kazdy ma aspon jednoho premioveho WR a fakt myslim, ze to udela hrozne moc.

Reagovat
Kowe

Ten nepodpis Meyerse mě furt tak sere a to přitom ani není nějaká topka.

Reagovat
formic81

jinak bude po ocku zajimave sledovat Broncos. Danger Rusell vypadal velmi prumerne opet

Reagovat
Dawon

By byla sranda, kdyby dopadli podobne spatne jako loni, po tech kecech co mel Payton na Hacketta a kvalitu jeho coachingu

Reagovat
formic81

no a jeste ty picky za nej

Reagovat
Sali5

Same old, same old

Ale zas na druhou stranu 7. prohra v řadě proti tak skvěle fungující franchise jako jsou Raiders není vůbec žádná ostuda a určitě se to letos rozběhne

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/pkwestel/status/1701933537413190135

Every Division I school in the USA has people whose sole job is to get the football/basketball players up and make sure they attend class.

These are people trying to make it to the NFL/NBA. You'd "think" they'd be doing everything to help themselves but... they're still kids!

to me docela zaujalo. jako fakt?

Reagovat
Dawon

Takze Sanchuv problem ma jednoduche reseni, priradi se mu pikolik, ktery se bude starat, at chodi vsude vcas

Reagovat
Busby babes

no je to reakce na Sancha a me by zajimalo, jestli to tam fakt takhle funguje.

Ve vysledku to dava smysl. je to drobnost, ktera ti pomuze zhodnotit velkou investici, ze jo. a jako United maj 350 tisic duvodu kazdy tyden proc by neco takoveho mohli zkusit.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kubys

Je to tak, níže to kontrolujou i kouči sami, ale tady tyhle univerzity běžně mají class checkers/runners.

Reagovat
Busby babes

husty, dik ale jak rikam, dava to smysl

Reagovat
kubys

Tak ono bylo x afér s tím, že tam hráči nechodili, případně se za ně podepsal někdo jiný, že navštívili hodinu (pořád to je přeci jen student-athlete). Teď už je situace trochu jinde, řekl bych, že se to možná i uvolňuje v tomhle ohledu, na druhou stranu pokud máš třeba nejlepšího cornera, který má třeba 2.1 GPA a hrozila by mu suspendace, tak si radši zaplatíš borce, aby ho tam fakt dotlačil, protože často i velkou část známky dělá holá účast.

Reagovat
Busby babes

jasne, ja chapu proc nekoho takoveho maji a proc to delaji.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Dawon

Jestli data fakt mluvi ve prospech travy, co se zraneni tyce + to hraci preferujou, tak je mi fakt zahadou, proc se vubec na umelce jeste hraje

Reagovat
Busby babes

asi konecne je hodne dat aby se to tak dalo vyhodnotit? ale netusim no. ono umelka asi muze byt levnejsi na udrzbu?

Reagovat
Dawon

Tak levnejsi to bude urcite, ale zas to budou pro NFL tym korunove polozky, neverim ze to by mohlo hrat takovou roli.

Reagovat
Zaschrona

Nemluví, spíš i naopak. Zranění k tomu sportu prostě patří, stejně tak si tu achillovku mohl urvat jak Marino před 30 lety na trávě. Nebo jako Dobbins teď o víkendu...

Nemluvě o tom, že na některých stadionech trávu v prosinci prostě nenecháš vyrůst. Tím spíš, když se tam nehraje jen fotbal.

Reagovat
Dawon

Vychazim z toho tweetu no, sam sem o tom nic moc nestudoval...pokud by to melo byt bezpecnejsi, tak verim ze vsechno ostatni by pak uz bylo nejak resitelne. Pokud to bezpecnejsi neni a cucaji si ty informace z prstu, tak potom moc nevim co na to rict

Reagovat
Zaschrona

Koukám teda, že NFLPA před pár týdny prezentovala toto:

https://www.espn.com/nfl/story/_/id/36243906/nflpa-new-injury-data-shows-grass-significantly-safer-turf

Nicméně v minulosti byly studie, že povrch nemá vliv nebo tomu bylo i naopak, u jiných typů zranění, např:

https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/23259671211056083

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4780097/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32518672/

Neříkám teda, že NFLPA k tomu nemá co říct, nakonec na tom hrají oni, ale je to trochu zvláštní, že s tím jdou ven zrovna teď.

Reagovat
Busby babes

treba konecne nasbirali dostatek dat? ono tech zapasu zas tolik neni...

Reagovat
Busby babes

Jako Jerry Jones rika opak no

Reagovat
Trand

Jinak to zranění Rodgerse je blbý i pro Packers - měli dostat první kolo v případě, že Rodgers odehraje víc jak 65% snapů. Takhle dostanou jen druhý.

Reagovat
Dawon

Mala utecha pro Jets no, dobre ze si tam tuhle klauzuli protlacili, protoze predstava ze zaplati treba top 15 pick za hrace, ktery za ne odehraje minutu...

Reagovat
Busby babes

btw jeste ke Gamepassu. Kamos si ho plati roky, automaticka obnova a tak. Jenze ted jak to preklopili na DAZN tak ma problem. Zalozil si to kdyz pred lety zil v Belgii a ted mu nedaj pristup, protoze se prihlasuje z Cech a neodpovida to tomu, co kdysi zadal.

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

koukal nekdo na game in 40 a mel tam opozdenej komentar od 5s?

Reagovat
Dawon

Ano...zatim jsem videl tusim 4 kondenzy a v kazdem byl nejaky zasadni fuckup + teda je to porad hrozne spatne sestrihane a zbytecne dlouhe.

Fakt neuveritelny amaterismus zatim

Reagovat
formic81

ja uz jsem jim psal vsude kde to jde, chci refund aspon 80%

https://nfl-video.com/ tady najdete game in 40, ktera je lepsi nez fakin apka za 200 usd

Reagovat
Dawon

Tak to good luck no Z toho co sem o DAZN cetl, tak dostanes spise 0 %

Reagovat
Dawon

A teda ne ze by to driv bylo jine - jediny malicky refund co jsem za ty roky co pass kupuju bylo, kdyz to regulerne nekolik hodin nefungovalo behem nedelnich zapasu. Tak pak nam dali par dolaru no Fandim ti, ale nedavam tomu vicemene zadnou sanci

Reagovat
Trand

Jednou nešel gamepass na začátku SB a dávali myslím 10% refund ne? Ale teda jen těm, kdo si o to zažádali, mně nepřišlo nic.

Reagovat
Dawon

Jo to je vlastne pravda, ale to jsem asi koukal nekde jinde a neresil to no

Reagovat
formic81

jj most likely jo, ale zase tech lidi co reportuje priserny service je fakt hodne, tak treba neco udelaji

Reagovat
Dawon

No snad aspon zlepsi na zaklade tohodle tu kvalitu...ale ten DAZN to ma uplne v pici, uz predtim nez meli NFL sem prave na netu narazil na tunu recenzi, kde lidi meli reklamace, chteli prachy zpatky, chteli zrusit subscription a nic z toho se nedarilo a DAZN mel na parku.

Mozna by to chtelo spis bombardovat samotnou NFL, ze si kazi jmeno v Evrope

Reagovat
Chazy

Jako refund za to, že dostaneš službu, kterou sis koupil, jen ti nevyhovuje její kvalita... to asi nevyjde

Reagovat
Busby babes

tak je pak otazka, jestli dostavas sluzbu, za kterou sis zaplatil no. ale taky myslim, ze neni sance na refund

Reagovat
Busby babes

ja videl jen na youtube 12 minutovej a tam se jen jedna akce opakovala dvakrat za sebou

Reagovat
formic81

ty kokoti normal dali do tech 48 minut dve reklamy

Reagovat
Busby babes

a proto si to platis.

Reagovat
mithro

Reagovat
KoryVCF

To je ale skoro pokaždý

Reagovat
Chazy

To zklamání mě ale baví, já letos přešel v rámci práce pod ČSOB a převed jsem si tam všechny produkty, takže mám nový karty. A na tom mi selhalo obnovení passu každý zhruba 4 dny mi píšou, že platba selhala a ať si updatnu platební údaje. Ale asi vystačím se streamama

Reagovat
formic81

teda Tanehill vypada na odpis

Reagovat
Trand

Goff Mu zbývalo asi dvacet přihrávek do toho rekordu

Reagovat
niflheim

Geno

Reagovat
Chazy

Proč je Staley furt HC v NFL?

Reagovat
Chazy

kor v kontextu toho, co dělají Falcons s Mariotou a pak Ridderem

Reagovat
niflheim

Slabý GM či ownership.

Reagovat
Dawon

Absolutne nechapu, totalni bizar...to je proste na kriminal, jak spatne ten tym hraje

Reagovat
mithro

Jags v tej redzone dnes

Reagovat
mithro

Giants si preniesli formu

Reagovat
mithro

Giants outscored 92-7 in their last two-plus games

Reagovat
Zaschrona

Zaplatit Jonese místo tagu teda nevypadá jako nejlepší rozhodnutí

Reagovat
Zaschrona

Ale obrat řídil teda krásný.

Reagovat
Chazy

Cards i Colts vypadají lépe jak Eagles

Reagovat
Trand

Samozřejmě teprve poločas, ale naše OL je proti jedné z nejlepších DL ligy, ne-li nejlepší, úžasná. Stafford, Nacua, Atwell úžasný výkony a McVay zatím geniální playcalling a gameplan. Obrana nestíhá, ale tak to se dalo čekat, tam prostě ta kvalita není a navíc je tam spousta mladých. 49ers to stačí dát do ruky CMC nebo Deebovi, pár dobrých bloků a přeběhnou půlku hřiště.

Reagovat
Trand

A teď McVay první blbý rozhodnutí podle mě. Tenhle 4. down prostě měl hrát, obranou tenhle zápas nevyhrajeme, potřebujeme skórovat co nejvíc to jde.

Reagovat
Trand

Tak nedá se nic dělat, kvalita je prostě na straně 49ers a my jsme udělali v druhým poločase pár chyb, který si proti 49ers prostě nesmíš dovolit. Ale stejně jsem fakt spokojenej s výkonem, do toho nešťastného prvního interceptionu jsme hráli s 49ers vyrovnanou partii, což se většinou nedařilo ani když jsme měli dobrý roster, natož takovýhle. Jinak Brock za mě takový v pohodě výkon, ale nic extra. Neudělal žádnou velkou chybu, ale asi tak 3x netrefil dlouhou přihrávku na relativně volné hráče a 49ers celkově pouze 2/9 na 3. downy.

Příští týden na Bengals to bude další těžký zápas, i když ti teda zatím nevypadají moc dobře.

Reagovat
Dawon

Velka skoda, ten prvni debilni int naprosto zasadni a dost mozna ten zapas rozhodl. Jinak teda Stafford az do toho druheho intu naprosto famozni vykon, zatim mozna vubec nejlepsi QB v lize bych se nebal rict, vzhledem k tomu s jakyma zbranema pracuje. Snad se Kupp da dokupy, ten utok by mohl byt hodne zajimavy.

A ten Nacua, to je dpc co za zjeveni 5. kolo a borec trha nejlepsi obranu a rekordy NFL

Reagovat
Trand

Jako je to škoda no, ale co se dá dělat. S tím Staffordem souhlasím, hrál skvěle. Po tom interceptionu už to byla taková klasika, prohrávali jsme a Niners věděli, že budeme házet a ještě do toho začali blitzovat, to už pak bylo neudržitelné s tou kvalitou co máme. Ale stejně, i s těma všema chybama jsme byli v situaci, kdy jsme měli míč 5 minut před koncem a prohrávali jen o 7 bodů, takže z tohohle hlediska určitě převažují pozitiva, když si vezmu, jak na 49ers neumíme a jakej máme tým. Z toho druhého interceptionu Mark Sanchez jakožto komentátor vinil Jeffersona, že tu routu zaběhnul špatně a že je to jeho chyba, což teda nevím jestli jde tak úplně říct, podle mě to Stafford prostě hodil nepřesně, ale taky to stojí za zmínku.

Hele u toho Puky moc netuším, z training campu na něj šel hype, ale to jde každý rok na spoustu hráčů z každého týmu, takže jsem tomu klasicky moc nevěřil. Vždycky je každej v nejlepší formě svýho života atd. Ale každopádně Nacua vypadá úplně jako kopie Kuppa, běhá stejné routy, pohybuje se úplně stejně, podobně dobře čte zónovou obranu, to je fakt jak kdyby ses díval na Kuppa. Možná s tím, že Nacua zatím nemá tak jisté ruce a vypadá že není zatím tak dobrý v YAC, ale jinak hrají fakt úplně stejně, teď myslím styl hry, ne kvalitu. S tím se trochu obávám, že až se vrátí Kupp, tak Nacua půjde dolů, protože teď de facto Puca dělá vše, co normálně dělá Kupp a nevím, jestli je možné mít v útoku v podstatě dva totožné WRs. Atwell tam zůstane, jeho role bude neohrožená, protože má úplně jinej skillset, takže jedinej kdo by se dal nahradit je Jefferson, kterej ale běhá úplně jiný typ route a celkově běhá hlouběji, což podle mě pro Nacuu není. Ale uvidíme no, zatím každopádně velmi příjemné překvapení.

Reagovat
Dawon

Zas verim, ze kdyby hral dal takhle, tak mu McVay nejakou roli vymysli Ono to neni mozna typologicky idealni slozeni toho utoku, ale ta kvalita by nakonec mela byt rozhodujici.

O tom druhem intu sem to taky slysel no, ten byl takovy spis smolny/skvelny play od obrance. Ale ten prvni, to proste boli v takove situaci...

Reagovat
Trand

Tak vzhledem k tomu, že má momentálně projekci na 297 targetů, 212 catchů a 2 261 yardů za sezonu, tak by se tam asi místo našlo no.

Reagovat
Dawon

To tempo podle me v suchym triku udrzi

Reagovat
Zaschrona

Z toho co jsem viděl, tak ten int nebyl jediný moment, kdy Jefferson nevypadal zrovna dobře. Ono teda už minulý týden nevypadal moc dobře, vrcholem tam byl jeden úplně hrozný drop, který snadno mohl být TD. Vzhledem k tomu, že je expiring, moc času už nemá. Jak se oproti němu zlepšil Atwell, docela mazec.

Jedna věc je ale jasná, máte WR depth s nejvtipnějšími jmény v lize. Skowronka bych k tomu klidně přidal.

Btw zajímavý, jak už znova jste odepsali Akerse. Co tam se musí dít.

Reagovat
Trand

Jefferson je hrozně nevyrovnaný, tam je načase se smířit s tím, že z něj nic víc než průměrný WR nebude a asi ho po konci smlouvy pustíme bych řekl. Ono v celém tom útoku dělá hrozný rozdíl OL, za dva zápasy pouze 1 sack, Seahawks měli 2 pressures za celý zápas myslím, to 49ers měli určitě víc, ale pořád to nebylo nic hrozného. S tím Akersem, tam je to o přístupu. Už vloni jsme ho chtěli vytradovat, že špatně komunikuje nebo co. Pak ho nikdo nechtěl, tak jsme ho teda vzali zpět a teď má údajně nějaké jiné problémy v přístupu, takže se ho počítám zbavíme na trvalo. Je to škoda, před tím zraněním achilovky vypadal fakt dobře. Ale pokud to nedává v hlavě, tak se nedá nic dělat no.

Reagovat
formic81

to byl asi jeho nejslabsi zapas co odehral

Reagovat
Trand

Jj, koukal jsem na vaše fanouškovské stránky a tam to lidi psali. Pokud budou jeho špatné výkony vypadat takhle, tak si myslím, že jste dost v pohodě.

Reagovat
formic81

jj, musi jeste zlepsit ten deep ball. Ta defka me trosku desila v prvni pulce, Bosa uplne ztracenej a Staffy nas krajel. Hrali jste fakt dobre a podle me mate velkou sanci na play-off.

Reagovat
Trand

Broncos Taková legendární hail mary a pak nedají 2 point conversion. I když za měl tam byl celkem jasný faul obránce, to měl být flag.

Reagovat
Dawon

Ale jako asi bych se soustredil spis na to, ze z 21:3 proti Commanders na konci polocasu to v jednu chvili bylo 24:35 Jakoze Wilson ma momenty, vypada to rozhodne lip nez loni, ale v tuhle chvili uz bych fakt zacal mit obavy, ze to byl naprosto katastrofalni trade, ktery tu franchise naprosto potopil na x let dopredu.

Reagovat
Trand

Jako jo, ale sledoval jsem to live a strašně to zamrzelo, to mohl být legendární comeback. A ten faul mi teda přišel dost zřejmý, viz tady: https://twitter.com/JordanTLopez/status/1703557381051859101

Co se týče Wilsona, tak nemůžu hodnotit, já viděl jen útržky zápasů, ale nevypadá to úplně nejlíp no, i když zase asi líp než loni. Schedule mají Broncos docela brutální, viz:

.

at Dolphins

at Bears

vs Jets

at Chiefs

vs Packers

vs Chiefs

bye

.

Budou podle mě rádi, když z toho budou mít 2 vítězství, maximálně 3.

Reagovat
Dawon

Jako...hodit se dala, ale zas mi to neprijde jako tak priserny no-call.

No, to je dost brutalni schedule Tam to realisticky muze byt klidne jen 1 vyhra bych rek, 3 bych vnimal jako maly zazrak.

Reagovat
Trand

No já nevím, mně to teda přijde dost jasné, zatáhne tam Suttona za levou ruku/rameno a jemu se úplně nepřirozeně otočí tělo, což mu prakticky znemožní to chytit. Samozřejmě v plné rychlosti to vypadá trochu jinak a mohlo to vypadat, že si to St. Juste dobře načasoval. Ale je to asi jedno no, samozřejmě Broncos mají dost jiných problémů, na který se soustředit, třeba jak jsi psal, dostat se z vedení 21:3 do situace kdy prohráváš 24:35 není úplně ideální. A koneckonců i ta hail mary byla strašné štěstí, co se ti povede jednou za X sezón, takže to pak vypadalo těsnější, než to být mělo.

Reagovat
formic81

Reagovat
Zaschrona

Howell si jinak zaslouží zase zmínku. OL Commies dohromady nehraje zrovna dobře, přesto zas zahrál hodně solidní zápas a některé ty hody stojí za zmínku. V ruce má fakt talent, jen mu někdy trochu chybí sevedůvěra, aby šel trochu do rizika, pak ty míče někdy předrží. Asi nic, co ještě nemůže zlepšit.

Reagovat
Dawon

Jo, nakonec vypadal hodne fajn, mozna tam precejen neco bude

A treba je to vsechno Bienemy, celou dobu byl on ten skryty genius u Chiefs, proto ted Chiefs stoji za hovno a Commanders drti a celou dobu to opravdu nakonec od ligy byl rasimus, ze ho nikdo nechtel jako HC!

Reagovat
Dawon

Achjo Patriots, to je proste furt to same dokola...Vzdycky kousek chybi, jeden yard tu a tam, jeden nejaky big play, ten utok vypada na useky dobre, ale v ramci zapasu jako celku to je holt nikdy neni dost dobre. Jedna z nejhorsich OL v lize, zbrane pro Maca pri nejlepsim prumerne, takhle se proste neda hrat. Fakt sem na Billa neuveritelne nasrany za to, jak se na ten utok totalne vymrdal.

JuJu uplne zbytecny hrac, to byl zas naprosto katastrofalni podpis. Prodlouzeni Parkera jakbysmet, fakt at jdou s timhle do prdele. Nadejny rookie Douglas hraje super, udela jeden smolny fumble a ten picus ho zas na zbytek zapasu posadi. Proste dinosaur co se nedokaze pohnout s dobou, at uz jde fakt do prdele a cela ta franchise se zrestartuje.

Reagovat
Zaschrona

Všichni ale víme, že Bill tam bude do doby než sám skončí... Má cenu se rozčilovat? Můžeme být hrdí na ST a unikátní play designing.

Reagovat
Dawon

Uprimne receno tomu neverim, Kraft uz se po lonske sezone vyjadroval dost ostre a podle me vubec nejde vyloucit, ze by Bill po tehle sezone skoncil, kdyby to zas skoncilo nejakyma 6-7 vyhrama. Je treba mozne, ze by se to naoko udelalo tak, jakoze nebyl vyhozen ale odchazi sam, ale nevyhoditelny uz ted podle me neni.

A jako bohuzel se asi nema cenu rozcilovat, ale to nic nemeni na tom, ze se rozcilovat budu

Reagovat
formic81

jako ale jakmile to zabali, tak vy musite jit do vetsiho rebuildu stejne, protoze proste nemate zadny vetsi difference makery, mate dobry hrace, ale vzhledem k tomu jak ted vypadaji Bills a Phins tak nemate narok.

Reagovat
Dawon

No jasne, ale to je prave jadro toho problemu...ten tym je proste spatny, obrana hraje OK jen protoze Bill asi porad umi obranu elitne trenovat, ale dokud tam zaroven bude GM Bill, tak neverim tomu, ze se z toho zase podari udelat fakt kvalitni tym, ktery muze hrat o prsteny. Jakoze fakt nevim, jestli je v NFL nejaky horsi GM nez Bill v poslednich cca 6 letech, kdyz se clovek podiva na ty drafty i vetsinu FA podpisu, tak to je proste hruzostrasne.

Tam je treba to proste cele zapalit a zacit uplne odznova.

U Maca si zatim nejsem jisty, jestli z neco neco bude, v mych ocich ukazuje letos hodne zlepseni a furt tam mozna potencialne na solidniho startera je, nicmene ta situace kolem je jaka je. Ja kdyz nad tim premyslim, tak ten utok nevypadal o moc lip ani posledni rok s Bradym, ktery pak sel do Tampy a hral dalsi 2 roky na MVP levelu. V dnesni NFL se proste uz neda vyhravat jen skvelou stredni tridou a dobrou obranou, potrebujes mit hvezdy a playmakery a to Patriots hlavne v utoku nemaji uz fakt hrozne dlouho.

Reagovat
Chazy

Je to naprosto k pláči. Snad všechny týmy v NFL, když vezmou mladýho QB, tak kolem něj staví kvalitu, jak jen to jde. Prostě i Panthers a Texans brali klidně neperspektivní veterány, kohokoliv, jen proto, aby ten hráč měl co nejlepší protekci, co nejlepší chytače a co nejvíc možností, jak hrát. Aby prostě měl ten přechod co nejsnazší. Riskují tím horší pick, brání třeba rozvoji nějakýho mladýho hráče z pozdního kola, nebudují nic do budoucna, ale pomáhají tomu QB, aby se aklimatizoval a něco se od těch hráčů naučil v tréninku.

Pak jsme tady my, máme slušný RB, ujdou naši TE, ale kompletně se vysereme na OL a kompletně se vysereme na WR. Belichick prostě zažil úspěchy s Bradym, o třídu nejlepším Qb historie, kterej dokázal hrát obklopenej špatnýma hráčema, kteří by třeba jinde ani nehráli základ a vyhrát s tím zápasy, někdy i zabojovat o prsten. A pak prostě se to občas sešlo, ti hráči se rozvinuli a skončilo to skutečným runem na prsten. Ale dpč takhle se nedá developovat QB, nejde prostě vzít strategii šetření na útoku kolem Bradyho a aplikovat to na desektrát horšího a o 20 let mladšího QB, kterej je rád, že je rád a ještě mu každej rok měnit OC, benchovat mu nejlepší WR kvůli random chybě atp.

Je to čistá nekompetentnost. Prostě Belichick nic nedokázal u Browns, byl katastrofální s Bledsoem, je katastrofální s Jonesem. Je to geniální DC, geniální trenér, ale celá ta jeho koncepce stavění týmu byla jen o tom, že měl Bradyho. Kterýho si of course nadraftoval a developoval sám, jenže do týmu, kterej postavil Pete Carroll a kterej měl nejlepší OL v lize a spoustu playmakerů.

Reagovat
mithro

to bol super highlight

Reagovat
Trand

Pokud tě zajímají ST, tak tad máš desetiminutovou Billovu odpověď na téma jestli je potřeba držet speciální místo na rosteru pro long snappery Já si to teda nepouštěl, ale pokud někoho vyloženě zajímají ST, tak nic lepšího asi nenajde si myslím

https://twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1699570025839919541

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Jako to je naprosto v rozporu snad se vším, co se kolem Pats točí za info poslední rok. Jestli letos nedáme playoff, tak prostě končí

Reagovat
Zaschrona

Vím, ale nevěřím tomu. Potřebuje 31 výher na rekord. Byl bych překvapený, kdyby nezůstal do sezony než to překoná, pokud teda nebudeme fakt zoufalí, což na to zase nevypadáme. I Kraft o tom mluvil. Jakkoliv by bylo ideální mu vzít aspoň GM, přes to ego nejede vlak.

Reagovat
Dawon

Si teda myslim, ze Kraftovi muze byt nejaky rekord u prdele...a ve finale hodne verim, ze by Billa jiny tym jeste zkusil.

Nevypadaji sice zoufale, ale kdyz se podivas na ten schedule, tak to neni zadna prdel. Zacit dvema prohrama doma je v takovem pripade dost pohroma. A za me skoncit treba s 8 vyhrama je proste zoufalost a preslapovani na miste, ktere je absolutne k nicemu.

Reagovat
Dawon

+ teda jak rikas, je to 31 vyher. Jak dlouho mu to s takovou vykonnosti potrva? 4 sezony jsou realisticky naproste minimum a ani to neni garance. Seriozne veris tomu, ze by ho tam Kraft drzel dalsich 4-5 sezon se 7-8 vyhrama jen kvuli debilnimu rekordu? To podle me fakt vubec neprichazi v uvahu.

Reagovat
Zaschrona

Na jaře říkal: "I’d like him to break Don Shula’s record, but I’m not looking for any of our players to get great stats." pak dodával, že to je byznys, ale to bych samozřejmě čekal vždy.

https://www.bostonglobe.com/2023/03/27/sports/patriots-owner-robert-kraft-measures-success-wins-not-records/

Nevím, možná jsem v tomhle jen moc velkej pesimista, ale myslím si, že když to nebude úplná bída, tj. budeme minimálně do posledních zápasů blízko PO, tak jsou víc než slušný šance, že tam zůstane. Udělat 10-11 výher ročně, tak to může do roku 2025 dát. Je to dost optimismus, ale úplně bez šancí to taky není.

Reagovat
Dawon

No letos 10 vyher nedame, na to bych vsadil skoro svuj zivot Mame sice teda obrovske stesti, ze umrel Rodgers, protoze to nam pridava 2 vyhratelne zapasy navic, ale i tak je ten schedule fakt hrozne tezky a tenhle tym proste neni dost dobry na to, abych si treba i u Commanders nebo Jets bez QB rekl, ze to je jasna easy vyhra, fakt verim, ze prohrat muzeme uplne s kymkoliv z tech souperu.

Jako samozrejme pokud bysme davali 10-11 vyher, hrali o PO, tak ho nevyhodi, to se shodnem, ale ja to na 10-11 vyher rocne nevidim no.

Se podivej tady https://www.spotrac.com/nfl/free-agents/new-england-patriots/ na free agenty po tehle sezone. Mas tam 22 hracu, z nich cca polovina jsou starteri nebo alespon hraci, co realne hrajou dost. Mame QB na rookie kontraktu a presto nemame zadny cap space a zaroven ani zadne elitni hrace, tj proste naprosto bizarni soupiska fakt. Jasne, tahle kupa FA uvolni spoustu penez, ale to uz sme pak zase v situaci, kdy musis doplnit pomalu tretinu tymu nejak smysluplne.

Bill draftovat neumi a podpisy FA nejsou o moc lepsi, takze tam uprimne moc nevidim cestu, jak ten tym nejak zasadne zlepsit, pokud by neprisel uplne zazracny draft, kde by se trefilo fakt vsechno dokonale.

Reagovat
Dawon

Kdyz se divam na ten schedule, tak bych to delil asi do tri kategorii, tak jak to vidim v tenhle moment sezony.

Zapasy, ve kterych budem velky underdog a beru toho skoro jako automatickou prohru:

@Cowboys, Chiefs, 2x Bills, @Dolphins - pokud teda budu pesimista, tak sme na 7 prohrach uz ted

50/50 zapasy :

Chargers, @Vegas, Saints, @Steelers, @Giants - 3 vyhry z tohodle by byly super.

Zapasy, kde bysme asi meli byt favorit:

2x Jets, Colts, Washington, @Brocna - Ikdybysme vsechno tohle vyhrali, cemuz osobne neverim, tak sme na 8 vyhrach.

Fakt nedokazu videt scenar, kde ten tym pujde pres 8 vyher no. Samozrejme stat se muze vsechno, zrani se treba Allen a najednou mas 2 potencialne easy vyhry, ale tak jak jsou karty rozdane ted, tak to vypada hodne blede.

Reagovat
Chazy

Já nechpu, co by Kraft měl z toho, že Bill překoná nějakej rekord

Reagovat
Zaschrona

Hodně doporučuju nehledat to video se zraněním Nicka Chubba, nestojí to za to. Něco podobně hrozného jako zranění Gordona Haywarda nebo Paula George...

Reagovat
Kowe

Pro ty co to neviděli: Místo, aby se mu koleno ohnulo opředu se mu ohnulo pod stejným úhlem dozadu a ještě i do boku. Radost to vidět.

Reagovat
Chazy

Smutný je, že on už jedno takhle šílený zranění měl na college a myslelo se, že je to konec kariéry a řešilo se, jestli se neuchytí jako trenér aspoň. A prostě to chytne podruhý

Reagovat
Dawon

Jojo, a ma to byt to same koleno, coz je fakt uplna katastrofa...a zrovna takovy sympatak, zadne skandaly, zadne problemy, fakt cisty profik, skvely a zabavny hrac...beztak za to muzou Browns, kdyz prodali svoji dusi dablu za Watsona

Reagovat
Busby babes

ja to bohuzel videl.

Reagovat
Trand

Tak co, je už čas pomalu nad Watsonem začít lámat hůl nebo je ještě brzo?

Včera 22/40, 235yds, 1TD, 1INT (pick six, za který nemůže), 2 lost fumbles

Jako asi ještě nějaký čas má, ale být na místě Browns, tak už trochu panikařím, zatím odehrál za Browns neodehrál ani jeden vyloženě dobrý zápas, bylo tam pár ok výkonů a pár fakt strašných, to je tak vše. Teď v prvních týdnech přišel na celou sezónu o RT Conklina a Chubba, to nejsou moc dobré vyhlídky.

Reagovat
Dawon

No dneska mi to prislo lepsi, ale do nejake elitni QB hry to ma fakt hodne daleko. Je teda sice pravda, ze receivery nema zrovna elitni, ale od takoveho hrace za takovou cenu musis cekat vic.

Reagovat
Dawon

Asi primarne pro formice - muzes podepsat petici proti DAZN tady https://www.ipetitions.com/petition/dazn-is-destroying-the-gamepass-nfl-experience Jestli to povede ke nejakemu zlepseni je asi pochybne, ale nic moc jineho nez delat kraval nam asi nezbyva.

Dneska sem se taky snazil komunikovat se supportem DAZN a vicemene sem byl poslan do pice ("we will look into it" a nazdar). Zkousel sem psat na supoort nfl.com a tam to pro zmenu hazi errory, kdyz se chces spojit s clovekem, takze topka

Jako zacinam byt fakt hodne nasrany, protoze dalsi kondenzy a dalsi katastrofalni fuckupy, kdy tam regulerne chybi naprosto klicove snapy v tech zapasech, coz je za me fakt naprosto basic nefunkcnost toho produktu.

Reagovat
mithro

ja si uz nepamatam ako to bolo minuly rok ale ked som pozeral dnes 40 zo zapasu saints panthers tak mi tam skocilo hore skore z dalsieho zapasu a celkom ma to sralo

nebyvalo to spoiler free? ci sa to takto neda, ked im ten prenos robi nejaka specificka spolocnost?

Reagovat
Dawon

Zrovna tohle byl bohuzel problem vzdycky, oni maji proste feed z toho prenosu z americke televize a tam to je, s tim asi nic neudelaji. Ja to obcas resil tak, ze sem si to proste zakryl nejakym jinym zmensenym oknem no Takovy retardovany analogovy workaround, ale nic lepsiho asi k dispozici neni

Reagovat
Kowe

No, hlavně to bude chtít si zrušit předplatný pro další rok. Nakonec vždy money talks.

Reagovat
Dawon

Jo, to uz jsem dnes udelal...nicmene uprimne ja bez passu uplne nechci existovat, dost sem si na ten komfort zvykl Mnohem vic bych ocenil, kdyby na tom proste zamakali a fixli ty problemy. Co me desi je, ze podle vseho jim to NFL prodala na hodne let dopredu

Reagovat
Trand

The National Football League (NFL) and DAZN Group have agreed to a 10-year partnership to deliver NFL Game Pass International (NFL GPI) to sports fans around the world beginning with the 2023 season.

"The NFL is the premier sports media property, and DAZN is incredibly excited that they have chosen us as their international partner," DAZN CEO Shay Segev said. "DAZN is the only company that is single-mindedly focused on delivering the very best digital experience for sports fans worldwide and I am confident that we will deliver a superb experience for NFL fans, while helping the league engage new markets and demographics in the sporting phenomenon that is NFL. We can't wait to bring all the drama, passion and excitement that the NFL is renowned for to our customers as we continue to build the ultimate global destination for sports fans."

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

RIP ale treba je sundame ostrou letakovou kampani

Nicmene teda by asi mohlo byt v jejich zajmu nemit uplne priserny produkt, jestli to maji koupene na 10 let

Reagovat
Kowe

Pokud si tam každej změní to obnovení, tak by si toho měli všimnou docela rychle a tohle mi příjde jako velkej problém: "DAZN promised no price change for the GamePass but announcs it is transferring the yearly subscription to a (much more expensive) monthly subscription after 2023"

Reagovat
Dawon

Zni hodne jako zlaticka ta firma Kde si to nasel tohle?

Reagovat
Kowe

v té petici, kterou jsi poslal

Reagovat
Dawon

Reagovat
formic81

Reagovat
formic81

jinak teda jsem si vytrpel zapas Saints vs Panthers a Bryce Young jednicka draftu jo? on i Stroud teda zatim vypadaji otresne

Reagovat
Chazy

Vypadají nic moc, ale to vypadal i Luck, Peyton, Goff, Allen, Jones, Lawrence a spousta dalších legend i jedniček, který se staly nakonec hvězdama. Úplně stejně jsi tu odsuzoval Tagovailou a přitom už je jeden z nejlepších QB ligy, ale na druhý straně ses bil do krve za Lance jako poloboha se super swagem i v době, kdy začínalo bejt zjevný, že to je nejhorší draft choice za desetiletí zpět v tom sportu. Fakt by bylo super tu vidět nějakou názorovou konzistenci Ta pozice opravdu chce čas, kor když jdou do ligy jako underclassmani. A teda Stroud tak hrozně špatnej není, Young to ale vůbec nedává v tenhle moment.

Mě spíš trápí, jak vypadají Panthers jako celek, čekal jsem od nich opravdu hodně, vyloženě boj o playoff, ale je to zmar.

Reagovat
formic81

nazorovou konzistenci?

to nehrozi.

Reagovat
formic81

a s tim Lancem bych to uz nechal bejt, kazdej obcas si ulitne, uplne barvite si vybavuju jak ses minulej rok se mnou hadal ze Saka neni na urovni Sterlinga a ze by to byl u nas nejlepsi hrac, bla bla.. pak to bylo trosku jinak, never mind.

Kdyz jde o moje hrace nebo teamy, tak se neznam.

Tuu jsem hejtil jako kazdej tady, vyhral se, ale do velky miry ho z toho vytrhl McDaniel a duo Waddle a Hill.

Reagovat
Chazy

Ale to já nezpochybňuju, já ti dám z hlavy 100 svejch totálních failů ohledně nějakejch predikcí z NFL a nemusíme ani sahat do kopaný, kterou skoro nesleduju ale prostě mě osobně tohle irituje, proč prostě nemůžete kriticky soudit i svoje týmy a musím tady číst, jak je u X týmů všechno dokonalý, všichni jsou dokonalí, všechno je skvěle vymyšlený a pak na druhý straně u ostatních týmů je všechno hned daný a špatně. Prostě bavíme se fakt o nejsložitější pozici v NFL, kor po kariérách jako měl váš Alex Smith bych opravdu byl opatrnej ohledně soudů. Po první sezoně se psalo, že Lawrence je totální bust, prostě bullshit. Ta pozice se prostě učí dlouhý roky po přechodu do NFL, nic není daný, však ten Allen dva roky vypadal jako nejhorší QB v lize.

A já si pamatuju, že já se ho zastával, protože prostě.... je to QB pozice a podle mě už ten sport sledujeme všichni dost dlouho na to, abysme dokázali hodnotit hráče podle toho, jak reálně hrají a ne podle věcí jako jsou statistiky a nebo to, za koho a pro koho hrají. Tagovailoa prostě hodí věci, který většina QB nehodí, má možná nejrychlejší read v celý NFL. Tu ruku nikdy silnou mít nebude, ale je to lepší Alex Smith a zrovna ten Hill s ním dal 1,710 yardů, zatímco s Mahomesem jen jednou přes 1300, a to Tua vynechal 4 zápasy a v nich dohromady dal Hill asi 300 yardů. Stačilo teda 13 zápasů na to, aby spolu dali víc než dal s Mahomesem za všechny sezony krom jedný. Je prostě crazy good. Navíc ten argument by šel použít i na Purdyho.

A já tě nechci jako shazovat nebo buzerovat, jen prostě... easy na ty QB, oni se ten sport doopravdy na college nenaučí tak, aby v NFL uspěli okamžitě. Já jsem taky čekal víc, ale jen kvůli nějaký vlastní naivitě a těm raritním případům jako je Herbert, Burrow, Luck. Btw.. nikdo nevíme, jak by hrál Mahomes week 1 a week 2

Reagovat
formic81

hele je to diskuze a kdybychom si tady jenom rikali fakta a sdileli tweety, tak by to byla nuda. Obcas to proste rad takhle vypustim

Reagovat
Trand

Stroud otřesně? To bych úplně neřekl, minimálně čísla má dobrý..

Reagovat
formic81

ja jsem videl jeho prvni zapas a to bylo spatny, z druhyho zapasu jsem videl jenom momenty skrz redzone a nepusobil moc presvedcive, ale je mozny ze jsem videl jenom ty spatny momenty

Reagovat
Dawon

Stroud vypadal v druhem zapase dost v pohode, Young zatim vypada ztracene, ale zas nutno uznat, ze kolem sebe nema zrovna nejlepsi hrace, ti WR a TE stoji fakt dost za hovno.

Reagovat
Chazy

Každopádně pokud se něco rychle nezmění, tak Eberflus, Belichick a Staley prostě poletí. Stefanski a Josh to budou mít hodně nahnutý s tím, jak ty týmy vypadají.

Reagovat
Trand

The Rams and Cam Akers are parting ways. Los Angeles is sending Akers to Minnesota via trade, NFL Network Insider Tom Pelissero reported Wednesday, per sources. The Vikings will send a conditional 2026 sixth-round pick to the Rams in exchange for Akers and a conditional 2026 seventh-round pick, the teams announced later.

Krásnej trade

Reagovat
KoryVCF

My fakt neumíme trejdovat

Reagovat
Dawon

Hele tak uprimne, co by sis za nej jako predstavoval? 2 roky po sobe ho verejne odepisete v podstate s oduvodnenim, ze je to kokot Asi bych se o takoveho hrace uplne nepral

Asi v nem nekde je dobry RB, ale urcite ne tak dobry, aby za nej nekdo platil nejake kloudne picky

Reagovat
Trand

Tady se nic víc asi očekávat nedalo, až mě překvapilo, že se nějaký trade vůbec uskutečnil. Ale to co píše Kory je taky pravda, dostáváme za hráče hrozně nízký kompenzace, viz třeba Ramsey kterej šel jen za třetí kolo, Cooks, atd. Až v tom vidím spojitost s Arsenalem trochu, kterej prodávat moc neumí.

Reagovat
Dawon

Jako ty ostatni trady jsou urcite fair point, ale zrovna tady bych byl asi rad, ze ste ho nemuseli cutnout

Reagovat
Trand

Jo, však souhlasím. Divím se, že ho někdo vůbec chtěl poté, co jsme ho dvakrát vyřadili z týmu a v prvním zápase letos měl nejhorší průměr na běh z celé NFL (i když to bych vyloženě jen na něj neházel). Ale škoda, po té jeho rookie sezóně jsem měl pocit, že může být top10 RB v lize, pak přišlo to zranění achilovky a už to nikdy nebylo ono. I když u něj to dost možná nebylo způsobeno zraněním, ale spíš hlavou, protože i v tom období po zranění měl dobré zápasy, loni poslední 4 zápasy měl 4x přes 100 scrimmage yardů a vypadalo to, že z něj zase něco bude. Asi se nikdy nedozvíme, co je tam špatně no, s tím jak McVay vždycky mlží a všechno okecává.

Reagovat
Dawon

Cowboys CB Trevon Diggs suffers torn ACL in practice, out for remainder of 2023 season

Wow, tak tohle hodne zaboli.

Reagovat
formic81

tohle byl dalsi prumernej vykon od Brocka, nicmene kdyz ti da trojka CMC, Kittle a Deebo 300 yardu tak te to bolet nemusi. Jako zatim ten utok vypada fakt precizne od Shanahana a to tam jeste muze vykouknout ten Ronnie Bell.

Reagovat
formic81

@DrNiravPandya

Brock Purdy’s performance today may simply be due to a 4 day turnaround coming off major surgery. The biggest workload he has had in terms of live reps / contact since last year. #49ers

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

No prisel mi mnohem horsi v prvnim polocase nez druhem, coz bych asi cekal spis naopak, kdyby to bylo unavou/workloadem.

Reagovat
Chazy

Já nevím.... mně přišlo, že problém byl decision making a naprosto katastrofální ready dneska. Takovej den blbec, kdy mu nefungovala hlava

Reagovat
formic81

posilali na nej sileny mnozstvi blitzu, ze zacatku byl dost sleepy

Reagovat
kubys

Co se týče zítřejšího college, tak jedna celkem funny story.

Clemson kromě toho, že hraje špatně, tak docela špatně kopou. Došlo to až tak daleko, že doslova povolali frajera, který vyšel ze školy už loni. Swinney, ale zjistil, že borec ještě dělá online class (masters degree by měl mít v prosinci), takže je eligible a bude startovat zítra proti #4 FSU.

Tohle fakt bude buď totální tragédie nebo z něho bude hrdina.

Reagovat
formic81

Shanny a Lynch podepsali nove dlouholete dealy. To je pro me dulezitejsi zprava nez podpis Bosy.

Ano, Lance se jim do jiste miry vymstil, nektera prvni kola mohla byt lepsi, ale celkove delaji top praci. V tuto chvili z 22 starting hracu jich draftovali 14. Cap na pristi rok by mel byt v poradku a na draftu mame 12 picku, z toho 5 v prvnich trech kolech.

Reagovat
Dawon

Zach Wilson je fakt smutny, ten kluk proste snad nebudemit ani na to, aby byl pouzitelny backup

Reagovat
Dawon

@PFF

The Jets have -1 total yards after 4 drives

Reagovat
Busby babes

41 yardu

Reagovat
Busby babes

To byl skvelej drive od Lamara

Reagovat
Busby babes

jen to teda bylo to posledni, co ofenziva Ravens predvedla

Reagovat
Dawon
Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Tua je naprosto nereálnej

Reagovat
Dawon

Celi Dolphins jsou Snad vydrzi zdravy, vypadaji fakt uzasne

Reagovat
Chazy

Jako vem takovej tým a dej tam Fangia jako DC, no... Browns taky jsou letos o tolik lepší, protože mají Schwartze jako DC

Reagovat
Chazy

Love, Howell a Ridder těžkej návrat na zem

Reagovat
Dawon

Ja teda myslim, ze Ridder tu zemi nikdy neopustil Vypada velmi spatne celou dobu

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

My z toho jdem jeste delat drama

Reagovat
Trand

Gay je neskutečnej Společně s Tuckerem nejlepší kicker v lize.

Reagovat
Dawon

To uz je trochu neuctive co predvadi Dolphins s Backupama tam hazi bomby pres cele hriste

Reagovat
mithro

Robbie chosen Anderson

Reagovat
Trand

Dolphins 70 bodů

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mithro

Love pekny obrat

Reagovat
aither

Nene , Love se pěkně zvednul

Reagovat
Trand

Chargers Jestli tohle projedou.. Herbert 40/47, 3TDs, 405 yardů

Reagovat
mithro

to je ale ich sezona, utok ok a aj tak prehraju vzdy

Reagovat
Dawon

Opakoval bych se, ale Staley by me proste okamzite jeste dneska dat vypoved A to je proste defenzivni coach a celou dobu co tam jsou, tak mu hori obrana

Reagovat
Chazy

Jako poprvý letos hraje Herbert fakt dobře a stejně to může být k hovnu ale Cousins a Vikes jsou to samé

Reagovat
Busby babes

co se v tom Miami deje?

Reagovat
Dawon

Co to ted delaji Vikings pro zmenu 30 sekund domlouvaji play kdyz nemaji TO a zapas je u konce

Reagovat
Trand

Vikings To je souboj titánů fakt, jak si nechali utéct asi 20 sekund ještě a hnedka INT

Reagovat
mithro

krasny zaver ale snad to chargers nakopne trochu

Reagovat
Chazy

Snad ne, jinak ho nikdy nevyhodí

Reagovat
mithro

true

Reagovat
Chazy

Já nemám slov Vikes a Chargers jsou fakt nejhorší týmy NFL ve směru mrhání talentem, vidět je proti sobě je zážitek

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

U Vikes bych teda rekl ze hrajou zhruba tak, na co maji...0-3 je krute, ale vsechno to byly tesne zapasy, loni meli uplne to same, jen vsechny ty tesne zapasy vyhravali.

Reagovat
Trand

Jako na jednu stranu jo, na druhou dnes měli tolik příležitostí to vyhrát a dopadlo to tak jak to dopadlo. Chargers jim pořád dávali další šance a stejně byl ten konec ze strany Vikes totálně nezvládnutej.

Reagovat
Dawon

Jako to rozhodne, ale nevnimam je jako nejaky nadupany tym, ktery mrha potencialem...Cousins je ve finale proste karierni prumerak, tak to tomu asi odpovida ty vykony obcas no.

Reagovat
Trand

Jako celkově ten tým zas tak nadupaný není no, máš pravdu. Ale mají minimálně nejlepšího WR v lize, kterej má najeto na to, aby překonal rekord v yardech za sezónu a moc bych se nedivil, kdyby se mu to povedlo. A Cousins je prostě průměrák, ale v základní části v těch zápasech proti slabším týmům vždycky vypadal dobře. Jako nevím, sice nemají tak najetý tým jako v některých minulých letech, ale pořád z nich mám pocit, že mají na víc.

Reagovat
Dawon

Jako na vic nez 0-3 urcite maji, s tim souhlasim Ale to jsou proste Vikings no...loni vyhrali rekordnich 11 zapasu o jedno skore, tak to letos jdou fixnout extremnim zpusobem a vsechny tyhle zapasy pro zmenu prohrajou a skonci treba s 5 vyhrama

Reagovat
Dawon

Vikes by mohli prodat Cousinse do Jets, kdyz uz ted maji defacto po sezone

Reagovat
Chazy

Mě napadla Atlanta, no

Reagovat
Dawon

By taky davalo smysl no...ale hadam, ze to chcou zkusit letos s Ridderem

Reagovat
Chazy

To byl zas zápas od nás fakt jediný štěstí, že je wilson naprosto neschopnej

Reagovat
Trand

Rozhodčí teď v zápase Ravens Však to bylo vidět hned. To už je podruhé, co nepískli pro Ravens faul na 4. down v tomhle zápase. Předtím ta facemask u Flowerse nebyla vidět dejme tomu, ale tohle bylo úplně jasný teda.

Reagovat
Dawon

Ti je teda masakralne posrali

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kowe

Reagovat
Busby babes

Ravens a Colts, to je taky super. Rozhodci tam slusne delaj picoviny. nejdriv na konci zapasu prehlednou face mask u 3. downu a ted pass interference na 4. downu.

Reagovat
Trand

Gay 4 FG přes 50 yardů Už u nás byl úžasnej, jsem rád, že se tak chytil v lize po tom špatném začátku u Bucs.

Reagovat
Chazy

Minshew

Reagovat
Trand

Škoda pro Cards, že se nehrají jen první poločasy, ty mají skvělé.

Reagovat
Chazy

Cards jsou strašně hustí, fakt jeden z nejlepších týmů sezony

Reagovat
Chazy

To je fakt neuvěřitelný

https://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Gannon

https://en.wikipedia.org/wiki/Drew_Petzing

https://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Rallis

Jak tohle může udělat takovej turnaround a zprovoznit tým, co absolutně postrádá kvalitní hráče, startuje za ně naprosto netalentovanej QB a mluvilo se o tom, že budou mít co dělat, aby neskončili 1-17

Reagovat
Chazy

* 0-17

Když to člověk srovná třeba s těma Bears nebo Panthers, to je fakt neuvěřitelnej rozdíl

Reagovat
Trand

Za mě největší překvapení sezóny asi zatím. Velkej respekt vůči tomu, jak momentálně hrajou.

Reagovat
Dawon

Ale od Cowboys zajimavy vykon...kdyz prohravali o 2 skore, tak na tom drivu, ktery nakonec skoncil intem, meli asi 8 behu za sebou a spolkli tim 5+ minut...velice kuriozni playcalling od McCarthyho

Reagovat
Kowe

Není poprvé u něj no

Reagovat
mithro

Cards konecne za tie vykony vyhra

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Kowe

a ještě taková

Reagovat
Trand

At game's end, the Dolphins had registered the top six fastest ball-carrier speeds of the 2023 season so far: Tyreek Hill (22.07 mph, Week 3 vs. Denver); De'Von Achane (21.93 mph, Week 3 vs. Denver); Hill (21.66 mph, Week 1 vs. Chargers); Raheem Mostert (21.62 mph, Week 2 vs. New England); Hill (21.52 mph, Week 1 vs. Chargers); and Achane (21.50 mph, Week 3 vs. Denver).

A to mají v týmu ještě Waddla, kterému vloni naměřili 21.68 mph. To musí být radost bránit tenhle tým

Reagovat
Dawon

Masakr tohle A to mi ani nedoslo, ze vlastne vcera Waddle nehral

Reagovat
Dawon

Since the 2-point conversion was adopted in 1994, the Raiders are the only NFL team to attempt a field goal in the last 3:00 of the 4th quarter when down by exactly 8 points with less than 5 yards to go for a first down (or TD).

Bylo taky hodne zajimave rozhodnuti od McDanielse

Reagovat
mithro

https://twitter.com/benbbaldwin/status/1706358049542197680/photo/1

Quarterback grades and efficiency through week 3 (pending MNF games)

There are somehow two quarterbacks who have graded lower than Zach Wilson

CJ Stroud is having an incredibly encouraging start to his career

ten Tua tam

Reagovat
Kowe

Zatím to dle eye testu docela sedí chudák Lawrence

Reagovat
Trand

Chargers WR Mike Williams suffers torn ACL, out for the season. (via Ian Rapoport)

Chargers se něco povede a hned tohle

Reagovat
Trand

Neskutečně frustrující zápas. 4x v redzone a z toho bilance 1/4 a to ten TD padnul minutu před koncem, za to Bengals se do redzone dostali jednou Obrana hrála skvěle, offense první poločas taky, ale v redzone se to prostě zadrhlo, přestali jsme běhat úplně, nechápu. Stafford další smolný interception po teči na LOS, achjo. Ale když zkonvertuješ jeden třetí down tak nevyhraješ no. Strašně bylo vidět, že nám chybí starting LT a tenhle tým si prostě nemůže dovolit zranění na klíčových pozicích. A trochu víc štěstí by se taky hodilo, pořád jsem neviděl žádný průkazný záběr, že Atwell šlápl mimo hřiště při tom TD na prvním drivu, zajímalo by mě, na základě čeho to otočili, protože na hřišti to zahlásili jako TD a z replayů jsem teda neviděl, že by průkazně šlápl mimo, ani komentátoři to neviděli. Ten Wilsonův první interception za mě ok, tam to sice bylo na hraně, ale tohle bych asi jako catch uznával. No nic, příští týden v Indianapolis musí být bezpodmínečně výhra.

Reagovat
Dawon

Jak vypadal Burrow? Mel jsem cas mrknout jen na HL...vypada ta noha OK nebo se tam nejak pajdal?

Reagovat
Trand

Nebyl určitě 100%, pohyboval se trochu omezeně ale dalo se s tím hrát. Bootleg hráli snad třeba jen třikrát za zápas, možná ani to ne, takže evidentně ho to limitovalo, ale na první pohled to nebylo zas tak hrozné. Dvakrát tam trochu kulhal když u někdo stoupnul na nohu myslím, ale hned byl zase ok. Za celý zápas myslím ani jednou neběžel a víceméně se pořád držel v kapse. Měli snad třeba tři pokusy na dlouho přihrávku, jinak odhazovali všechno rychle a samé krátké passy, tak nevím, jestli to byl jejich gameplan kvůli zranění nebo by tak hráli i normálně. Každopádně hodil za zápas 49 přihrávek, takže si zaházel dost. A za ten interception bych mu taky vinu úplně nedával, respektive hodil to trochu moc dozadu na celkem dobře pokrytého hráče, ale to byl spíš skvělý zákrok od obránce než cokoliv jiného.

Reagovat
Dawon

Tak to je fajn, snad jim to uplne nepotopi sezonu. Ona jim dlouha passing game nejak nefunguje celou sezonu zatim mam pocit, takze tam mozna bude nejaky jiny, hlubsi problem.

Reagovat
formic81

myslite ze Falcons nebo Jets zkusi tradovat pro Cousinse?

Reagovat
Dawon

Hadam ze ne...pro Riddera je to furt teprve prvni plna sezona startovani, a ackoliv to zatim je spis bida, tak to ty tymy malokdy takhle rychle vzdavaji. Ale tam by to aspon melo nejaky trosku dlouhodoby smysl no, furt je mu 35, tak asi jeste par slusnych let mit muze.

A u Jets tezko rict no, Cousins asi neni uplne QB, ktery by s nima po naskoceni do rozjeteho vlaku vyhral prsten a pak se teda nabizi otazka, jaky by takovy trade na pul sezony mel smysl.

Reagovat
Busby babes

je otazka, jestli Aaron jeste nekdy bude hrat a jak... v jeho veku, takovehle tezke zraneni. ja bych na nej uz moc nevsadil.

Reagovat
Dawon

Tak podle jeho slov bude zpatky na hristi tak v prosinci Ale jako vtipky stranou, jasne, je to velka neznama...ale zas pochybuju, ze by ho hned odepsali a ani nepockali, jak to s nim dopadne.

Reagovat
Busby babes

sukajici delfini dejal divy no ale jasne, pockaji a uvidi

Reagovat
formic81

QBs who have been pressured the most this season, per @PFF:

Z. Wilson 51.0%

J. Fields 47.4%

B. Young 46.9%

D. Jones 46.7%

K. Pickett 46.5%

A. Dalton 43.8%

R. Wilson 40.7%

B. Purdy 40.6%

Reagovat
Dawon

Ti top 3 podle me tak za polovinu z toho muzou ale sami Hrozne moc predrzujou balon a driv nebo pozdeji se tam ten pass rush proste vzdycky dostane

Reagovat
Dawon

Lions pekne Hrozne me prekvapuje, jak dobre letos hraje ta obrana.

Jinak teda tam byl super moment, kdy packers na konci ctvrtiny rozehrali snap tak minimalne sekundu po konci ctvrtiny, byl z toho nejvetsi play zapasu a v tu chvili to vypadalo, ze mozna nadeje na nejaky obrat. Tohle me na NFL fakt naprosto neuveritelne vysira. Ze se to deje u playclocku je jedna vec, ale ze nejsou schopni pohlidat ani game clock, to uz je fakt naprosto na palici.

Proc tohle proste neni challengable? Naprosto jednoducha vec. Ukazes tam ze zaznamu i desetinne mista toho casu a je to challenge vyresena za 10 sekund. Fakt zahada pro me, ze se kazdy rok snazi vymyslet nejake skvele upravy pravidel a tady tenhle problem, ktery nastava pomalu v kazdem zapase, tam zrejme nikoho nesere.

Reagovat
formic81

presne

Reagovat
formic81

tvl Johnson (OC Lions) jsem si musel googlit jmeno asi bude mit hodne nabidek na HC job po konci sezony. Micha to Goffovi fakt hezky.

Reagovat
Chazy

No... on měl už letos hromadu interview, určitě mluvil s Texans a Colts nějaký sám odmítal, že má čas.

Reagovat
Chazy

Jinak ale Aaron Glenn je to samý. I on měl letos interview s Colts, sice je mu 50, ale to není žádná katastrofa a ten HC job klidně může dostat taky. Reálně můžou přijít o oba koordinátory jako Eagles

Reagovat
Chazy

Ten trade Goff <-> Stafford je fakt geniální od Lions. Získali picky, levnějšího QB, kterej je mladší, zdravější a zas o tolik hůř nehraje. Určitě je s ním složitější práce, protože má slabší ruku a tu obranu prostě nerozkrájí, ale zas má rychlejší a lepší read. Hraje výborně, měli by si ho podepsat na víc let a stavět to kolem něj. Za mě je lepší než Dalton a ten dostal Bengals snad do pěti playoff a vždycky jim to shořelo ne na něm, ale na tom, že tam Marvin Lewis prostě měl hromadu problematickejch hráčů, dělali spoustu penalt, byli přemotivovaní, zákeřní. Nejen Burfict, to byla spousta takových. Čím větší moment, tím víc se jim to rozpadalo.

Lions jsou opak, fakt funkční tým, super kultura, spousta kvalitních, profesionálních hráčů a Goff je může do SB dostat úplně stejně jako dostal Rams. Nesmysl, aby někdy dávali hromadu picků za nějakou nejistotu, co se bude muset vychovat, jen ať to dál staví kolem něj.

Reagovat
Dawon

Obcas proste asi dava smysl "smirit" se s nejakym Goffem a nehonit se porad (a vetsinou marne) za Mahomesama.

Sice ani Goffove uplne nerostou na strome, ale furt je takovych QB precejen v lize o dost vic a byvaji dostupnejsi...da to tomu tymu prostor usetrit treba i 10-20 mega oproti te uplne spicce, coz kdyz dobre investujes do toho tymu, pak muze ve vysledku znamenat podobne schopny tym.

Akorat to tomu tymu pak dava mensi prostor na chybu na draftu a v FA no, pokud ten top tym neposkladas, tak holt ten QB zas muze vypadat jako trotl, coz se asi s Mahomesem a spol nikdy moc nestane.

Ja hrozne doufam, ze az se Williams vrati, tak fakt bude dalsi difference maker, to uz bych je pak realne mohl zacit vnimat jako contendera.

Reagovat
Trand

Jj, pokud ten tým kolem máš postavený nebo víš jak na to, tak je Goff skvělej. Ale v momentě kdy ty hráče kolem sebe nemá, tak to bude vypadat špatně a sám ti žádnej zápas pravděpodobně nevyhraje. Ale postav kolem něj fungující OL, dej mu k ruce pár playmakerů a bude dobrej.

Reagovat
Chazy

První rok tam měl úplný hovno a stejně hrál hrozně fajn. Loni i letos to má lepší, ale od nějaký super kvality je to daleko. On ten tým fakt posouvá nahoru, není to tak, že by byl čistě závislej na hráčích. Spíš jde o to mu ty hráče správně poskládat, aby to fungovalo a jemu to sedělo na jeho skilly. Ale to je ve finále u většiny QB krom Bradyho, Mahomese a podobných. Jakože fakt jen získali

Reagovat
Dawon

Tak OL ma fantastickou celou dobu co tam je a to je ve finale mozna vubec nejdulezitejsi element pro takoveho QB.

Reagovat
Trand

Hrozně fajn bych neřekl, přišlo mi to hodně podobné jako poslední sezóna u nás. A souhlasím s Dawonem, u něj jde hlavně o tu OL a tu měl vždycky u Lions pokud vím velmi slušnou. Ale jinak souhlasím i s tebou, pro Lions se ten trade jeví čím dál tím líp.

Reagovat
niflheim

Viděl jsem nedávno statistiku, že je na tom lépe než Peyton po stejném počtu zápasů.

Lions neskutečně přeji, není možná sympatičtější franchise atm.

Reagovat
Trand

Začneme běhat v redzone a najednou dva TD ze dvou drivů

Reagovat
niflheim

Broncos jsou strašný dumpster fire.

Reagovat
Busby babes

Justin Fields off to a hot start

9-for-9

139 yards

2 TDs

158.3 passer rating

he is doing what now?

Reagovat
Trand

Broncos mají 6. nejdražší obranu v lize a dostali z posledních 19 drivů 14 touchdownů..

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mithro

skusi toho Cousinsa niekto? Vikings dnes asi skoncia, hraju hrozne.

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

Super, takže z vyhraného zápasu při skóre 23:0 je z toho ještě drama a Stafford kulhá a nemůže pořádně ani chodit, paráda.

Reagovat
Sali5

V suchém triku

Reagovat
aither

Solidní comebacky dneska

Reagovat
Chazy

Za mě hned vyhodit Eberfluse a povýšit Getzyho na HC. Třeba bude šikovný, ale nevidím jiný smysluplný krok pro ně.

Reagovat
Zaschrona

Hned ne, momentálně mají první dva picky v draftu. Vše vypadá ideálně.

Reagovat
Chazy

Jenže tohle je jako s mladým qb z pozdního kola. Prostě by to dávalo smysl, aby jim případně neutekl supertalent, ale chápu tvůj point

Reagovat
mithro

eagles

Reagovat
Dawon

Jako vysvetli mi nekdo, proc sli Eagles po dlouhem TD, kdyz to mohli asi v klidu dobehat a kopnout v posledni sekunde? Velmi zvlastni rozhodnuti

Ale Commanders velky respekt, Howell brutalne dobry drive

Reagovat
mithro

ceresnickou bol este ten taunting.

Reagovat
Dawon

Nacua je buh To je fakt nerealne ty jeho cisla

Reagovat
formic81

Howell mi docela pripomina Jimmyho G v jistych aspektech. Dokaze dobre chytnout rytmus a sazi to tam, ale taky je obcas docela neatletickej, vezme lacinej sack a nebo nevidi obrance. Asi se s nim da hrat chvili.

jinak Stroud teda ty prvni dva zapasy se mi vubec nezdal, ale ted je to trosku jina pisnicka. Ma docela spatnou o-line a do toho celil nejvic blitzu v lize.

Reagovat
Trand

Ještě že tak, ale suchý triko to rozhodně nebylo. Hlavně teď aby byl Stafford v pořádku, od toho zranění to až na ten poslední drive teď v prodloužení vypadalo dost špatně, sotva se mohl hýbat. Jinak Nacua dnes 9 catchů, 161 yardů, game winning TD.

Reagovat
Dawon

A ted Eagles uplne to same co to kurva vymysli dneska

Reagovat
Dawon

No jeste ze tak, ale strasne bizarni playcalling

Reagovat
mithro

dnes tu vyhru dost utrpeli

Reagovat
Dawon

To jo, zatim je to od nich letos hodne divne, ta ztrata koordinatoru je tam proste citit...ale vyhra je vyhra no

Reagovat
Dawon

McCaffrey je fakt cheat code Ten trade byl fakt neuveritelna vyhra pro Niners

Reagovat
Trand

Je pro ně skvělej, bohužel Za mě mají nejkompletnější tým v lize, vidím je momentálně jako tým číslo 1 a těším se, až je někdo pořádně prověří. Snad za týden Cowboys. Pak z těch úplně top týmů tam ve zbytku sezóny vidím jenom Eagles.

Reagovat
Dawon

Maji hrozne lehounky schedule no, je tam jako par zapasu, ktere asi muzou prohrat, ale prekvapilo by me, kdyby prohrali vic nez 2-3. Cowboys a Eagles se pomlati mezi sebou, navic Eagles maji AFC East, takze dva brutalne tezke zapasy mimo divizi jeste, na ten bye vnimam Niners jako velke favority v NFC.

Reagovat
kubys

Jako vím, že po tom, co Henry dal 2k sezonu a nedostal ani vote (i když se od loňska změnily pravidla) je trochu nereálné ho pasovat jako hlavního MVP kandidáta, ale fakt ho tam zatím vidím, i když Vegas odds jdou těžce proti tomu.

Hlavně aby vydržel zdravý, na něho je vždycky radost se koukat.

Reagovat
Dawon

Je brutalne dobry no, a hlavne diky tomu totalne slape cely ten utok. Branis beh a CMC? Ok, rozkrajime te tady 1v1 s top receiverama...jdes stahnout vsechny do coverage? No tak nazdar, CMC tady z tebe udela klauna Fakt tohle branit proste moc nejde.

Reagovat
formic81

No Kyle mu podle me dava zbytecne hodne touches, hlavne si myslim ze by casto ty 4 QTRs ani nemusel moc hrat...

Reagovat
Kowe

Reagovat
Trand

Respekt rozhodčím za to, že teď vyhodili Tilleryho Absolutně retardovanej zákrok kterej nemá za účel nic jinýho než zranit QB soupeře.

Reagovat
mithro

Mac

Reagovat
Dawon

No tak jestli do vcerejska tam u Pats vzdycky byly alespon nejake zablesky a dobre momenty, tak vcera to byl absolutni meltdown na obou stranach mice. Jako chapu, ze byl Mac uz asi zoufaly a snazil se to proste sam nejak urvat, ale bohuzel neni Mahomes a nektere hody, ktere tam zkousel, byly fakt bizarni rozhodnuti.

Je to vsechno spatne. Aktualne zraneni 3 CB vcetne Gonzaleze, ktery byl jeden z mala svetlych momentu tehle sezony a konecne dobry pick v prvnim kole, fakt se to vsechno totalne sype. A s tim schedulem, ktery letos mame, to muze byt jeste hodne dlouha sezona.

Reagovat
Dawon

A ted koukam, ze je out i Judon na dlouhou dobu...to se teda potencialne muze ta obrana absolutne rozpadnout a z toho tymu se stat naprosta kalamita

Reagovat
kubys

Caleb Williams volá.

Reagovat
Dawon

To by byla krasa, ale bojim se, ze tak spatne to nebude a skoncime nekde okolo 10. picku. Navic s tim jak maji nakroceno Bears, tak hadam ze si toho Williamse bezpecne pohlidaji jednim z tech picku

Reagovat
formic81

jako ja teda vidim Panthers jako extremne spatnej team, tam to bude velkej souboj. A uprimne i Broncos vidim max na 3 - 4 vyhry.

Reagovat
Dawon

No pick od Panthers maji Bears, takze prave proto rikam, ze k tomu maji hodne dobre nakroceno

Broncos taky vypadaji mega bidne, ale uz ted maji oproti Bears tiebreaker, coz u tymu, kde se da cekat jen par vyher, taky hraje dost velkou roli.

Reagovat
formic81

tvl tak to by mohli sneaknout top QB a jeste toho WR Harrisona.

Reagovat
niflheim

#Patriots average receiver separation against man coverage was 1.6 yards. League average is 2.5.

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

unreal tohle

Reagovat
Dawon

Not a surprise but no less devastating: Bills’ CB Tre’Davious White is believed to have torn his Achilles, per league sources. He will undergo an MRI on Monday to confirm.

Reagovat
Trand

Hroznej smolař

Reagovat
Dawon

Jojo...a teda silena rana pro tu obranu Bills, ktera zatim vypadala skvele.

Reagovat
formic81

sledoval nekdo Chiefs vs Jets? prej tam rozhodci delali velkou paseku na ukor Jets

Reagovat
KoryVCF

Viděl sem jen něco na X a bylo mi Jets líto.. to byla hrozná tlačenka

Reagovat
Dawon

Ja koukal na HL a kdyz to bylo vyrovnane, tak si pak na zaver zapl kondenz, a minimalne jeden velky poser Jets tam na tom poslednim drivu Chiefs byl videt, kdyz nehodili za me uplne jasny holding od OL u jedne dlouhe konverze tretiho downu...ten rozhodujici holding, ktery byl pri Mahomesove tretim intu, tam pak vubec neukazali, takze to uz netusim, ale z tech reakci na twitteru to zni jako dost neidealni vykon od rozhodcich.

Reagovat
formic81

The 49ers defense is giving up 14.5 PPG. For reference, the 2013 Seahawks LOB gave up 14.44 PPG Let's all chill about how poor the defense is playing.

jako uprimne nejsem z ty defky az tak vyplesklej, obcas tam jsou docela holes, nicmene cisla asi uplne nelzou. A to si myslim, ze bude pred TDL jeste focus bud na top CB a nebo se jeste narve d-line.

Reagovat
Dawon

To si nekdo u vas stezuje, ze vam defka hraje blbe?

Reagovat
formic81

tak najdes tam mensi mouchy

Reagovat
Trand

Btw Khalil Mack měl včera 6 sacků To nevím, jestli jsem někdy viděl takový číslo za zápas.

Reagovat
Kily

The record for most sacks in a single game by one player belongs to Derrick Thomas, formerly of the Kansas City Chiefs. Thomas achieved the record on November 11, 1990 against the Seattle Seahawks. The Chiefs sacked Seahawks quarterback Dave Krieg nine times on the day, with Thomas being responsible for seven of those sacks.

It’s hard to say if any player will ever equal Thomas’s total, but it’s doubtful. Several players have achieved six. In today’s game of constant adjustments, it’s hard to believe offensive coordinators would allow a pass rusher to go unchecked to the point of achieving seven sacks.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

Jones si vzal bag a Giants vyhodili 160 mega. Jako jasny, co v ty situaci budes delat, ale asi vetsine lidem bylo jasny ze DJ neni ta nejlepsi odpoved. Videl jsem ho proti nam a dnes proti Seahawks a teda v klidu atakuje top 5 nejhorsich QBs v lize s timhle. Seahawks nemuseli nic predvest, Giants respektive jejich utok jim to dal zadarmo.

Reagovat
Kowe

Ne že by Jones předvedl nějakej dobrej výkon, ale teda on má tu OL uplně v piči. Dnes bych se nedivil, jestli neviděl kolem sebe duchy, tím jak byl neustále pod tlakem nebo rovnou na zemi.

Reagovat
formic81

drzel mic dlouho, proti nam odhazoval daleko daleko rychlejs

Reagovat
formic81

https://vm.tiktok.com/ZGJcSEGNY/

mohl by jednou trenovat, nedavno jsem videl jeho clip z nejakyho seminare a frajer ma toho testosteronu fakt pokokot. Ten se vrati jeste za rok

Reagovat
mithro
Reagovat
niflheim

% of drives ending in a punt or turnover

29% - San Francisco 49ers

31% - Seattle Seahawks

33% - Buffalo Bills

36% - Dallas Cowboys

38% - Miami Dolphins

40% - Philadelphia Eagles

42% - Los Angeles Rams

46% - Arizona Cardinals

47% - Kansas City Chiefs

47% - Houston Texans

48% - Los Angeles Chargers

50% - Tampa Bay Buccaneers

51% - Denver Broncos

52% - Tennessee Titans

55% - Jacksonville Jaguars

56% - Green Bay Packers

57% - Detroit Lions

57% - Baltimore Ravens

58% - Washington Commanders

59% - Indianapolis Colts

59% - New York Giants

60% - Atlanta Falcons

61% - New Orleans Saints

63% - New York Jets

64% - Cincinnati Bengals

64% - Las Vegas Raiders

64% - Minnesota Vikings

66% - Carolina Panthers

67% - Cleveland Browns

67% - Chicago Bears

67% - Pittsburgh Steelers

71% - New England Patriots

Reagovat
Trand

Ti Lions mě docela překvapují teda, čekal bych o dost nižší procenta. Jinak u těch procentuálně nejhorších týmů není moc překvapení, jen pro Browns je to podle mě dost ostuda, i když Watson v tom svém posledním zápase vypadal konečně dobře.

A pak teda trojka Vikings, Raiders, Bengals je dost trapná, tam by to mělo být úplně jinak. Bengals se možná můžou nějakým způsobem vymlouvat na zranění Burrowa, ale stejně by ten tým měl fungovat líp. Raiders a Vikings pak nechápu vůbec.

Reagovat
niflheim

Sources: The #Patriots are trading for #Chargers CB JC Jackson. A reunion! The compensation is a swap of late-round picks. Back where he started.

Reagovat
niflheim

The trade for JC Jackson was necessary because… #Patriots CB Christian Gonzalez, who would have been a candidate for defensive rookie of the year, is likely to miss the rest of the 2023 season with a torn labrum from a dislocated shoulder on Sunday, sources say. Surgery soon.

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

Dobra Billovina

Reagovat
kubys

RIP Dick Butkus. Přitom to včera Bears šlo.

Reagovat
Busby babes

jinak jsem kouknul na sestrih a co me zaujalo, ze Fields asi 6x (a to jen v tom sestrihu) musel snap chytat ve vyskoku a jednou rukou to stahovat dolu.

Reagovat
mithro

Pats krasny zaciatok

Reagovat
Chazy

Omg, Saints nás úplně ponižují. Prosím, ať jde Bill po sezoně do prdele, prostě aktuálně všechno kurví a odnáší to docela talentovanej QB

Reagovat
Chazy

Dlouho mě v NFL nezklamal žádnej tým tolik jako Panthers letos

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Jestli jsi říkal, že budou špatní, tak ok, ale fakt jsem měl důvody . Jestli jde o Giants, tak ono se od vás asi dalo čekat, že se to pokazí. Ten tým je potřeba vybudovat jako celek

Reagovat
miky10

Jo bavili sme se o Panthers, moc sem ten tvůj optimismus nesdílel Giants a Jones sou sračky, to mě nepřekvapuje

Reagovat
Trand

Možná jsem přehnaně optimistickej, ale dneska by se měl vrátit náš starting LT a navíc bude hrát Kupp a s tím, jak nejistě Eagles vypadali, si myslím, že klidně můžeme vyhrát. Záleží na OL, jak vydrží a taky jestli Stafford nebude nějak limitovanej zdravotně.

Reagovat
mithro

Ravens

Reagovat
Trand

No a Pickens teoreticky taky mohl skončit před endzone a Ravens už by neměli šanci, přičemž Steelers by kopali kratičký FG.

Reagovat
mithro

imho vedel, ze dnes je to ich aky bottlejob dnes predviedli ravens to je neskutocne.

Reagovat
Trand

To jo Ten interception to zabil.

Reagovat
Trand

Počkej co se tam stalo? Jsem myslel, že doklekají a pohoda. Wtf

Reagovat
mithro

boli tam nejake penalty, aj redzone z toho bola prekvapena, ze zrazu mal Lamar este sancu.

Reagovat
Chazy

Red zone je překvapená ze všeho... Hansen je asi největší idiot v NFL industry jakože on je fakt úplně vylízanej, netuší vůbec nic o tom sportu, o pravidlech, o ničem, neudrží informaci z jednoho zápasu 5 minut, neustále se plete. Tam není 15 minut v kuse, kdy by neřekl sračku, přitom jen komentuje highlighty, jakože není lehčí práce na světš. Nechápu, že mu to nechávají, on je fakt nekompetentní, takovej Belichick mezi komentátory

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
formic81

Nacua je teda ukaz

Reagovat
Trand

Nemá úplně jisté ruce teda a s návratem Kuppa se jeho role logicky zmenší, ale nestěžuju si no

Reagovat
formic81

no jako bude to skvely duo

tak ci tak McVay s dobrym QB dokaze uvarit de facto kazdou defku. Na to asi spousta lidi zapomnelo pred sezonou. Jinak ta defka je plna novych jmen, prakticky znam tak 3 hrace, ale hrajou teda dost nadprumerne.

Reagovat
Trand

Nemáme pass rush žádnej ale, tam ten talent prostě není a to je mega problém, třeba dneska se to hodně ukazuje. Tam není jedinej dobrej edge rusher v tom týmu.

Reagovat
Trand

Nedá se nic dělat, příležitosti tam byly, ten TD Eagles těsně před poločasem, to se nesmí stávat. Obrana sice Eagles nedokázala pořádně zastavit, ale v redzone držela, zato offense v druhém poločase velmi špatná. OL to přestala dávat a celé se to sesypalo. Teď nás čekají domácí zápasy proti Cardinals a Steelers, pokud chceme mířit na wild card, tak je musíme bezpodmínečně vyhrát.

Reagovat
mithro

49ers slusna demolice

Reagovat
Dawon

Oni celkove Cowboys tak nejak sneaky stoji letos za hovno Hlavne teda v utoku...uplne McCarthymu to prevzeti kontroly ovoce nenese.

Zato Niners, to je fakt valec...jako asi nekde prohrajou, protoze je to proste sport a bla bla, ale kdyby dali ZČ bez prohry, tak by me to v tuhle chvili zas tak moc nesokovalo Moc tezkych zapasu tam na programu letos nemaji.

Reagovat
mithro

bolo to pohladenie vidiet ako vyzera fungujuci tim, potom co som vcera videl Pats

Reagovat
Dawon

Ja Pats nastesti vcera nevidel no Ale asi mam docela slusnou predstavu...4lety rebuild je dovrseny nejhorsi sezonou v Billove Patrioti kariere, velice precizni GM prace

Reagovat
Trand

Jinak pro Bills dost špatnej scénář. Teď prohra proti Jaguars a ještě k tomu ztráta Milana pravděpodobně na celou sezónu. To už jsou dva skvělí starteři z obrany a jedni z nejlepších hráčů v rámci celé NFL na svojí pozici, co jsou do konce roku mimo.

Reagovat
Dawon

Maji fakt prisernou smulu na ty zraneni v obrane posledni dva roky

Reagovat
Dawon

Colts QB Anthony Richardson suffers Grade 3 AC joint sprain, to miss one month or more, per @RapSheet

Ten timhle tempem bude tak za 3 roky na vozicku

Reagovat
Trand

A je to škoda, protože vypadá lépe než jsem čekal. Ale je to už třetí zranění od začátku sezóny, to je prostě hrozný. Přitom proti nám třeba ani nehrál nějak šíleně odvážně, soubojům se snažil vyhýbat.

Reagovat
Dawon

Jop, taky se mi prave dost libi...navic dokonce obcas i sliduje Snad je to jen blba smula, ze se mu to takhle seslo, ale je to dost znepokojive

Reagovat
Kowe

Tak to byl nejdřív otřes a teď tohle ne? to je docela blbá náhoda klidně, není to furt jedna část těla.

Reagovat
Trand

Plus v prvním týdnu ještě tohle: Colts quarterback Anthony Richardson was sacked four times and took six quarterback hits in his debut Sunday. Richardson hit his knee on the turf in the first quarter and endured a hit on his ankle late in the game.

Reagovat
Dawon

Ten prvni zapas s tim zranenim tusim ani nedohral ne? A pak byl limitovany v treninku

Reagovat
Kowe

96 % snapů no, nepamatuju si jak to bylo na konci

Reagovat
Chazy

Je to jen smůla, nijak injury prone není, naopak je totální monstrum. Může klidně bejt 10 let bez zranění, je větší jak Cam

Reagovat
Dawon

Tak nevim nutne jestli velikost je vzdycky automaticky ukazatel zranitelnosti Treba Luck nebyl zrovna prdola, co si budem povidat.

Reagovat
formic81

Greenlaw a Warner jsou fakt divocaci.

Reagovat
Chazy

No... tak na vyhazov jsou s Belichickem i McCarthy a Payton to jsou fakt strašlivý výkony všech těch tří týmů.

Reagovat
Kowe

Tahle liga není pro starý

Reagovat
Chazy

Carroll, mrož a Bowles nesouhlasí ale Harbaugh, Rivera a Reich zatím taky nic moc, no

Reagovat
formic81

u Ravens jsem to psal nekolikrat, tam uz proste prisel cas na zmenu.

Reagovat
mithro

Since 2000, the Patriots have now lost more home games without Tom Brady starting at QB (25) than they did with Brady starting at QB (24)

W/ Brady: 141-24 (.855)

W/o Brady: 22-25 (.468)

(Includes the playoffs)

Reagovat
Dawon

ALIZEE

Stala se nam takova politovanihodna udalost, Mihi tam ted tri tydny po sobe nenastavil sestavu, respektive hral zranene hrace, coz by za normalnich okolnosti uz znamenalo vyhazov.

Napsal jsem mu a ukazalo se, ze nejak zapomnel/nevedel, ze letos Acko stale hraje Nicmene teda kdyz uz ted zjistil, ze je clenem nejake ligy, tak by rad hrat dal a slibil, ze bude zase aktivni (Nutno rict, ze v minulosti s nim zadne takove problemy nebyvaly)

Za me osobne nicemu moc neprospeje mit tam letos zase jen neaktivni tym, takze ja bych byl pro mu dat jeste sanci, ale mela by o tom rozhodnou liga kolektivne, takze to davam do hlasovani zde:

https://www.eurofotbal.cz/souteze/gibraltar/rock-cup/2013-2014/reportaz/mons-calpe-red-imps-fc-369248/?nocount=1#post14622815

Lidi z acka teda prosim o rychle zahlasovani, diky.

Reagovat
Trand

The Rams traded Van Jefferson to the Atlanta Falcons in a swap of 2025 late-round picks -- sixth- and seventh-rounders -- NFL Network Insider Ian Rapoport reported Tuesday, per sources informed of the situation.

Tradovat hráče umíme fakt exkluzivně.

Reagovat
Dawon

To je presne ten kousek skladacky, ktery tu passovou hru Falcons odemkne

Reagovat
Kowe

Presne tak. Nic ti nezlepsi ofenzivu lip nez treti reciever, ktereho nebudes umet vyuzit.

Reagovat
Trand

To jsem si říkal, že z jeho pohledu to moc nechápu Pro Falcons si myslím, že je to v pohodě trade, prakticky za něj nic nedali a mají dalšího WR, co nějakým způsobem umí hrát. Samozřejmě že jejich problémy to nijak nevyřeší, když ani teď nebyli schopní využívat správně Pittse a Londona, ale WR co už má něco odchytáno, navíc prakticky za nic, jim určitě neuškodí. Minimálně je celkem rychlej, takže by mohl změnit gameplan obran. Otázkou samozřejmě je, jak ho budou brát vážně no, za tu dobu co je v NFL moc nezazářil.

Reagovat
Dawon

Jako jak to myslis z jeho pohledu? Vsak on v tom nema zadne slovo

Reagovat
Trand

Jsem myslel, že hráč to může odmítnout pokud opravdu nechce. Respektive ne odmítnout ten trade jako takový, ale vyhrožovat věcmi jako že nebude trénovat atd. A teda v případě Rams ti tradovaní hráči většinou odchází celkem v dobrém, takže bych se divil, kdyby to s ním neprodiskutovali předem. Ale možná jiná nabídka nepřišla no

Reagovat
formic81

to si muzou dovolit jenom superstars, normalni hrac tohle nemuze udelat, se rozkrikne o nem ze si otevira hubu a realne mu to muze zkomplikovat karieru.

Reagovat
Trand

To máš asi pravdu no. Každopádně od Rams šly zprávy v posledních letech, že občas vytradovali hráče do týmu, kam on vyloženě chtěl i na úkor toho, že dostali třeba trochu nižší kompenzaci než od jiných týmů. Na druhou stranu, to si týkalo těch hvězd a ne no nameů jako je Jefferson no.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

Jako podle me klidne muzou byt situace, kdy si toho hrace pozzve GM/HC do kanclu, rekne mu "vytradovali sme te" a nazdar V tomhle jsou ty americke sporty fakt tvrdy byznys

Urcite to s nim mohli probrat, ale mozna spis tak jako ze slusnosti, aby to pro nej nebyl uplny sok, nez ze by se nejak zasadne zapojil do toho procesu.

A pokud nikdo jiny zajem nemel, coz u takoveho hrace je asi klidne mozne, tak ma asi tim tuplem smulu

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

jako prijde mi ze nejvetsi leverage maji hraci v NBA, tam si dokazou vydupat toho fakt hodne a to asi i diky NTC tak jako to maji v NHL.

nicmene jsem cetl pribehy, ze se hraci dozvedeli ze jsou vytrejdovani skrz ESPN, Twitter atd. To je takovy vostry no.

Reagovat
Zaschrona

No, jo i ne. Lillard si chtěl vybrečet trejd k Heat, ale když nezaplatili, skončil u Bucks. Kawhi chtěl do LA, ale skončil u Raptors. Harden si teď chtěl vybrečet trejd ke Clippers a moc to nevypadá, že by ho tam měli Sixers měnit. NTC v historii NBA mělo jen 10 hráčů (není lehké splnit podmínky a týmy to dávat nechtějí) a ve výsledku to znamenalo, že Wizards za Beala nedostali skoro nic, v minulosti Knicks za Anthonyho taky velkou bídu.

Na druhou stranu pokud si hráč v NBA dupne, tak je slušná šance, že ho fakt nakonec tým vymění, destinaci ale moc řídit nejde, výjimkou jsou případy, kdy má hráč player option při konci smlouvy, kterou může využít při trejdu do jím preferovaného týmu. Udělal to třeba letos Porzingis k Celtics, v minulosti CP3 k Rockets.

Reagovat
Dawon

Jefferson je na IR, takze minimalne 4 zapasy out...myslim, ze to Vikings muzou oficialne zabalit.

Reagovat
formic81

Orlovsky: Mac Jones would play like Brock Purdy with the 49ers

discuss

Reagovat
Trand

Určitě by tam vypadal líp, ale absolutně netuším na základě čeho tohle Orlovsky tvrdí. Spíš mi to přijde, že klasicky řekne nějakou kontroverzní věc, aby přilákal pozornost

Reagovat
Dawon

No jeste loni jsem rikal, ze mit Maca, tak podle me date prsten Ale to co predvadi posledni dva zapasy je desive, ten tlak ho sundal a totalne se mentalne rozpadl. Ale je to hrozne tezko hodnotit, kdyz je ve franchise v takovem stavu. Jde asi o to, ze typove jsou to hodne podobni QB a na tom to srovnani stoji a vlastne vsechno v cem Purdy vynika, tak v tom mel pred draftem vynikat Mac.

Z opacne strany nemyslim, ze by Purdy u Pats vypadal o moc lip a ze by nejak vytahl ten tym ze dna. Taky teda Purdy ma drobnou vyhodu, ze ho rozviji Shanahan, zatimco Maca "rozviji" senilni Belichick nebo loni Patricia a Judge

Je tam strasne moc promennych, ale je asi trochu nefer tohle rict zrovna kdyz mel Purdy asi nejlepsi zapas zivota versus Mac dva nejhorsi zapasy sveho zivota a aktualne vypada jako nejhorsi QB v NFL

Ja si osobne furt myslim, ze az u nas Mac skonci (coz uz je ted asi dost nevyhnutelne), tak ho treba jeste nekdo schopny fixne a udela z nej pouzitelneho startera a Belichick bude jeste uplne na zaver kariery za kriminalne neschopnou picu.

Reagovat
Chazy

Oba jsou velcí talenti a takoví NFL dinosauři, pokud jde o quarterbackování. Purdy má silnější ruku a určitě má potenciál, aby mu posílila víc, což je podle mě zásadní. Mac to tak nemá. A prostě nemá ani tak rychlej read jako Tua, nemá takovou pocket presence jako Goff nebo měl Tony Romo. Prostě... je možný, že by Mac hrál u 49ers aktuálně stejně dobře jako Purdy. Pravděpodobně jsou na tom skillově velice podobně, nicméně Mac je v NFL déle a je o dva roky starší. Z toho, co vidím, tak oba budou dobří starteři dlouhodobě v NFL, ale Purdy má větší potenciál. Nicméně je možný a naprosto uvěřitelný, že v tento moment by podali pro vás podobný výkony. Long term ale jsou za mě oba super safe talenti, Purdy má nicméně ten Brady potenciál, Maca odstřelí ruka a skončí jako Alex Smith.

Reagovat
Dawon

Ta ruka je nejvetsi problem no, a jestli na necem pohori, tak asi na tom. Za 2,5 roku to proste vubec nezlepsil a hody mimo cisla k sideline leti vecnost. Tam pak je vzdycky obrovsky tlak na dokonaly timing, protoze kdyz to jde treba Allen hazet o pul sekundu pozdeji, tak tam hodi granat a nacpe to tam, Mac kdyz je tam o pul sekundy pozdeji, tak je tam obri sance na int.

Kazdopadne taky v tuhle chvili asi nejde uplne vyloucit, ze ho to letos semele a uz se z toho nevzpamatuje no, nebyl by asi prvni ani posledni.

Reagovat
formic81

castecne reaguju i na Dawona

urcite Mac asi nedostal top peci od tech lidi, ale ja bych asi ani neglorifikoval Shannyho jako nejakyho QB lovera, kterej ma trpelivost a pristupuje ke kazdymu stejne. On je extremne prisnej a logicky narocnej. Ten QB mu musi sednout hlavne mentalne. Musi mit top leadership, vysokej level perfekcionismu a hlavne chapat ten system a mit football IQ, tak aby dokazal odridit to schema. Lance to nedokazal a Kyle nad nim rychle zlomil hul. Spousta lidi rika, ze hlavni faktor u uspechu Brocka byl Brian Griese, kterej ho dokazal pripravit do ty role. Aspon takhle jsem to navnimal behem leta, kdy se resila ta QB saga, proc Brock jo, proc Trey ne atd. Tudiz chci rict, ze Mac ma sice kolem sebe horsi coaching, ale dostal(ne) vic casu. U Kyla by bylo mozny ze by Maca odstrelil fakt rychle, pokud by to nedal a radsi pokracoval s Jimmym. To jsou vsechno hypoteticky idei, nicmene si myslim, ze ta challenge pro oba QB byla dost podobna.

nevim proc NFL dinosauri, asi narazis na limitovanou atleticnost obou QBs, ale tady nemuzu souhlasit. Mac je skrin, Brock skrin neni. Ja si uprimne nedokazu vybavit moc akci, kde jsem videl by Mac dokazal prodlouzit play a delat ten backyard football ala styl Mahomes. https://www.youtube.com/watch?v=xu_8jHmEgi8 u tohohle by se zabil, jeho telo by mu to proste nedovolilo. Brock je sneaky good athlete, jak uz reklo nekolik insideru a to je podle me velkej rozdil v tom "quarterbackovani".

Brock ma samozrejme vyhodu top playmakers, ktery jsou do jisty miry anomalie, protoze takovej level talentu nejde udrzet dlouhodobe a on ho ma v dobe, kdy se etabluje jako QB, uci se ty spravny navyky a oni mu v tom kurva pomahaj. Mac tohle nikdy nemel a i to se mohlo podepsat na jeho vyvoji. NIcmene v tuhle chvili bych nerekl ze jsou skillove podobny, daleko vic se naklanim k Dawonovi a jeho skepci k Macovi vyvoji.

Reagovat
Dawon

Tak ono ale vsechno nasvedcuje, ze prave ta inteligence a pristup jsou u Maca v poradku, takze z tohodle hlediska bych ho nutne nezatracoval. On naopak byl loni celkem hlasite nasrany, ze nema dobre trenery, kteri by mu pomahali rust a zlepsovat se.

Jinak on jako popobehnout Mac umi taky, letos tam mel nekolik playu, kdy dokazal utect a hodit. Tam je ale klicove, z jake polohy ten QB dokaze hodit potom. Mac ma slabou ruku, takze kdyz se nedokaze pak srovnat, tak to vetsinou konci spatne. Purdy se tady v tom highlightu dokazal perfektne srovnat, hazel prakticky z idealni polohy. Ta atleticnost je v mych ocich hodne o tom, jestli dokaze hodit z neidealni polohy, tzn v zaklonu, z jedne nohy, v pohybu, do protismeru atd atd. Tak jak to dela prave Mahomes a spol. Tohle za me hodne oddeluje ty QB od sebe, protoze nejak popobehnout a utect o 100kg tezsim hracum na lajne zvladne skoro kazdy.

A jako taky by bylo fer rict, ze ten play v highligtu je designovany aby vybehl z kapsy, ti lajnari tam furt dobre blokujou a davaji mu prostor, neni to nejaky brekdown kapsy, kde by bojoval o zivot...on prakticky jen bezi rovne a pak udela jeden mini juke neni za me teda uplne level Mahomes

Reagovat
Chazy

Proto jsou pro mě tyhle debaty náročný, nakonec jsou niners a Purdy fenomenální prostě ve všem, dokonce je to i super atlet. Akorát že prostě není, no

Reagovat
formic81

ja jsem napsal ze je sneaky good, coz spis melo znamenat, ze neni tak spanej atlet, jak si vetsina lidi mysli. Fenomenalni atlet neni, to je LJ a ani jsem to hlavne nenapsal. A ani si nemyslim, ze jsem to nejak prehnal v superlativech. Jenom jsem popsal tu situaci, ktera se zacla vyvijet od ty doby co zacal Brock startovat a behem leta hodne storylines vyslo napovrch. Uprimne nerozumim tvemu uvazovani nad timhle, kdyz sam obcas vypalis prognozy, jak kdyby ses tim zivil. Napises to se stejnym levelem afirmace, jako kdyz ja mluvim o Niners.

Reagovat
Dawon

Tak zas by bylo fer rict, ze doslova napsal, ze ma Purdy vyssi potencial nez Mac a ze ma potencial byt Brady Vyssi chvalu asi moc dostat nejde.

Reagovat
Dawon

A abych to doplnil, protoze to mozna vyznelo prehnane negativne...na tom HL je skvele, ze nezpanikari, protoze hodne QB v takove situaci bud zahodi, nebo hodi na obsazeneho hrace nebo budou scramblovat pro nejake yardy...Brock tady videl, ze ma relativne cas a prostor, zachoval chladnou hlavu a udelal skvely play a to je primarne to za co zaslouzi mega pochvalu. Ale co se nejake atleticnosti tyce, tak bych rek ze vyjma polamanych duchodcu by tohle zvladl skoro kazdy QB v NFL

Reagovat
Dawon

Chiefs vypadaji zatim fakt mega divne...a tak jak Mahomes mival vetsinou stesti, ze ikdyz hazel nejakou totalni picovinu, tak to nekoncilo intama, tak letos se mu to mam pocit trosku vraci. Druhy int byl smaznuty takovou lehkou DPI, kdy to zas dost nesmyslne hazel do double coverage. Jedina funkcni vec je tam aktualne Kelce, ten kdyby se zranil, tak jsou asi hrozne v prdeli.

Nicmne na druhou stranu zas ta obrana letos vypada skvele, tak se to dost mozna vzajemne vykrati a ve finale Mahomes asi vzdycky neco vykouzli a zakonci tu sezonu treba 15-2 a budou mit bye

Ale Broncos To je fakt nekoukatelne ten utok. Tenhle vykon proti Chiefs mi hrozne pripominal lonske Pats, coz je teda velmi znepokojive

Reagovat
formic81

je to hrozny, ale vsichni vime ze v lednu zapnou na jinej level.

Broncos naprosto zoufaly, cekal jsem od Paytona neco pozitivniho, vnimal jsem ho jako fakt dobryho HC. Nicmene mu asi taky ujel vlak. Danger Russell vypada naprosto prumerne a teda ten jeho kontrakt je dobra kotva. Tam prvni cut nebo trade muze prijit po sezone 2026 a i tak to bude 30 mega.

Ja bych jim akorat vyloup Surtaina, to je jeden z mala co tam za neco stoji

Reagovat
Dawon

Jako to je otazka, nepamatuju kdy naposled ten utok byl od nich takhle meh. Je mozne, ze si to nejak sedne a rozjede se to, ale je proste otazka do jake miry jim tam chybi playmakeri mimo Kelceho a jestli to je az tak snadno resitelne. Ale taky od nich nic horsiho nez AFC champ necekam

Ten kontrakt je naprosta zrudnost no...teoreticky muzou pri cutu sezrat treba 100 mega dead money, prodat vsechno co ma nohy a zkusit uplne totalni rebuild od nuly no

Ze by prodali Surtaina asi moc nevidim, dost mozna jejich nejlepsi hrac, 23 let, zbyvajicich 1,5 let rookie kontraktu

Na prodej budou spis lidi jako Sutton, Jeudy, Clark

Reagovat
Trand

Jeudy po tom Smithově vyjádření asi na prodej moc nepůjde

Reagovat
Dawon

Ale tak zas nemyslim, ze by Smith byl kralem vsehomira v NFL

Reagovat
Trand

Tak jasně, to byl z poloviny vtip, nicméně Jeudy prostě zatím zklamal. Divil bych se, pokud by za něj dostali třeba víc než 5. kolo.

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

ty kravo to je vostry docela

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/PFF_Sam/status/1712674340649484410

Sean Payton believes Caleb Williams is a 'truly generational player' & is good enough that somebody will tank for him+cause the NFL to move to a lottery system to stop it happening again

I bring this up for no particular reason this October evening...

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Wondertalent Caleb dostal těžce na prdel 200 YDS, 1 TD , 3 INT, prohra asi o 20. To se bude řešit celou offseason, jestli je fakt Lawrence, Luck, Peyton

Reagovat
Trand

@RapSheet

The #Colts may have to wait until 2024 to see more of QB Anthony Richardson. Sources say season-ending surgery is being strongly considered, perhaps the best option to fix his shoulder long-term.

Reagovat
Chazy

Snad toho aspoń využije Minshew a ukáže se furt věřím, že je borderline starter a je mu furt jen 27.

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

no icka tam hadze krasne dnes

Reagovat
Chazy

Jojo, hraje otřesně zas

Reagovat
Dawon

No...operace na hazecim rameni v prvni sezone, to neni uplne ideal

Reagovat
Chazy

PJ Walker je jeden z mých nejoblíbenějších NFL příběhů chápu, že nemá na startování a ani na to, aby byl backup pro contendera, tam maximálně third stringer... ale je to fakt pozoruhodnej příběh, neskutečný úsilí vložil do toho, aby tu NFL dal. Přitom pro ni ani ten skill nemá

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

Tua víc a víc ukazuje, proč se říkalo, že se pro něj bude tankovat. Fakt pozoruhodnej hráč, vůbec není jasný, kdo z tý trojce s ním, Burrowem a Herbertem bude ten nejlepší.

Jen tak btw, z toho draftu je i Hurts a jen tak náhodou i Love. Už tak to bude nejlepší QB class v historii NFL, ale kdyby Love byl aspoň celokariérní starter, tak je to fakt totální bizár. Z těch podzních kol ale nevyjde nic, nejlepší je UDFA Huntley

Reagovat
kubys

V '83 máš 3 HOF QBs v prvním kole + serviceable O'Briena, tak nevím...

Reagovat
kubys

A dokonce i Pro Bowl UDFA QB, i když teda nevím jestli tomu dávat nějakou extra váhu.

Reagovat
formic81

well

dnes je to spatenka silena

Reagovat
Trand

Jsem si říkal, že Browns by vás mohli s Watsonem potrápit, ale s Walkerem jsem jim nevěřil. Nicméně prohra by vás zas tak mrzet nemusela, ale ty zranění jsou horší, tam bych měl obavy.

Reagovat
Chazy

Walker je prostě bůh loni porazil Bradyho, teď tady trápí niners

Reagovat
Chazy

Ale největší bůh je samozřejmě Schwartz, fakt neuvěřitelnej génius

Reagovat
Trand

No ten interception, kterým prakticky vrátil 49ers do vedení moc božskej nebyl. Ale drží se no.

Reagovat
Chazy

Tak je to týpek, co má dvakrát víc INTů jak TD v NFL ale má nějakejch 180 yardů a utekl pár sackům, trochu to po hřišti posouvá. Ale jasný, Mahomes z něj nebude

Reagovat
mithro

Geno tam dnes riadne kuzlil

Reagovat
Chazy

jako to jedno íčko posral, ale však nemá čas vůbec na nic.. absolutně pod tlakem.

Já nevím, co si myslet o Waldronovi. Občas vypadá jak bůh a jakože příští rok někde bude HC, občas je fakt na pěst. Dneska celej den divný cally v red zoně

Reagovat
mithro

ja hovorim hlavne o redzone, tam to drzal moc dlho. tlak bol, d bengals hrala dobre ale ked tam uz boli 4ty krat tak by to chcelo nejaky adjustment.

Reagovat
Chazy

Jako... já si nepamatuju každou tu hru, ale nevybavím si jedinou, kde měl na koho hodit, než ho sundali

Reagovat
Kowe

Ten čtvrtej down a sack, tam to měl házet. Ale byl brzo pod tlakem, nejde ho hejtit narozdíl od OL.

Reagovat
Trand

Seahawks Tolik možností to vyhrát a nic z toho. Naopak Bengals tolik možností to ukončit a taky nic. Obrana je zachránila, ta ten konec zvládla skvěle.

Reagovat
Chazy

Jako OL Hawks dneska, neuvěřitelný. Dvakrát měli 4 downy do end zony a tak 7x tam byl pressure na Gena, asi 3 sacky. Tohle je prostě příběh Seahawks už 10 let a furt se nic moc nemění, jen občas nějakej rok to vypadá líp

Reagovat
Chazy

Ridder prosím pryč z NFL

Reagovat
Zaschrona

Heinecke asi přípdně horší být nemůže... Měli by zkusit trejdnout pro QB, ten tým by jinak mohl mít šanci.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

co to tomu Gipsonovi piskli

Reagovat
Trand

Jako rozhodčí teď Niners teda vůbec nepomohli. U toho Gipsona chápu, že to mohlo vypadat jako faul, i já si to původně myslel, ale z opakovačky spíš ne. Ten holding Warda pak za mě byl hodně soft. Každopádně doufám, že to Browns dotáhnou.

Reagovat
Chazy

Jo, tohle bohužel rozhodčí hodí v 80 % případů a hodili bysme to všichni na jejich místě je to prostě rána, ta hlava se odrazí zpátky, tak to vypadá, že to šlo do ní. Ale ten holding... prostě jakmile napneš rukou dres, tak je to automaticky holding, s tím nic nenaděláš. Platí pro OL i pro DB

Reagovat
Trand

Mi přišlo, že Cooper v tom souboji byl stejně jako Ward teda, souboj 50 na 50. Ten Gipson jasně, tam jsem si byl nejdřív jistej, že to faul je no, tam bych rozhodčí rozhodně nevinil.

Reagovat
Chazy

Jo, Cooper dělal rukama hrozně moc ale to by prošlo oběma, no... jakmile tam ale ta ruka tahá dres, tak to podle mě hážou úplně bezmyšlenkovitě. Ale je to vomrd, fakt jim hodně pomohli

Reagovat
formic81

Reagovat
Trand

Walker dobrej střelec teď ten hod do endzone Stefanski musel dostat infarkt, když to viděl. Dost amatérská chyba od PJ, kromě toho možnýho interceptionu ještě dal Niners 40 vteřin navíc, což může hrát velkou roli.

Reagovat
Chazy

Jako cokoliv by bylo lepší, no mohl zkusit udělat nějaký yardy nohama, mohl slidnout

Reagovat
Chazy

Jsem rád, že máme tolik rozpočtu v ST, aspoň pak neděláme amatérský chyby

Reagovat
Dawon

Druhy rok po sobe, co mame ST mezi 3 nejhorsima v lize Jakoze ja nevim, tam uz neni proste vubec nic z tech veci, ktere ten tym vzdycky zdobily a neni to vubec jen o utoku. Fakt me absolutne nenapada argument, proc by Bill mel zustavat.

Reagovat
Chazy

Lol hezky Browns.

Každopádně Schwartz dneksa Shannyho fakt překoučoval

Reagovat
formic81

tvl ten Moody zatim vypada extremne shaky. No nic dneska to bylo fakt spatny, Kyle treti qtr prochrapal a uplne jsme vypadli z tempa.

Defka kvalitni, utok pruser a Brock byl fakt hroznej dnes. Mel tam dropy od hracu, ale i tak obcas to rozhodovani bylo velmi naivni, obcas chtel prodluzovat akci za kazdou cenu.

Reagovat
Dawon

Nebyl Moody do dneska 100%?

Reagovat
formic81

byl, ale v ps missnul snad trikrat a nekolikrat v sezone to bylo fakt tight

Reagovat
Chazy

Zas prostě pro Purdyho je složitý, že když se ta hra sere na hřišti, tak má dva cíle, kam jde a oba se mu zranily a prostě ta coverage byla skvělá

Reagovat
Chazy

Ale hlavně ať je CMC v pohodě tvl

Reagovat
formic81

jj ta man coverage nas zamkla, ale nechapu tu ignoraci Kittla a running game.

Reagovat
Trand

Však Moody do dneška trefil všechny FG i extra pointy ne? Proti nám dával 57yd FG si pamatuju. Jako dneska se sešlo proti vám skoro všechno co mohlo mi přišlo. Nejdřív zranění Trenta, kterej se naštěstí vrátil, pak zranění CMC a Deeba. Browns pomohli trochu rozhodčí na tom jejich posledním drivu, vy jste nedali FG co by normálně kicker asi dávat měl.

Reagovat
formic81

jj pisu nahore, ikdyz byl stoprocetni, tak ne vzdy to vypadalo uplne presvedcive

Reagovat
Dawon

No hezky Browns, ta obrana zaslouzi neuveritelnou pochvalu, sice tam byly klicove zraneni, ale i tak neskutecny vykon. Na konci trochu stesticka, ale asi si to i zaslouzili

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Jak je kurva možný, že Dobbs, kterej nebyl schopnej za Tennessee házet prakticky nic a fakt byl jen běhač, udělá takovej deepball jako v prvním drivu, teď takhle uteče sacku a skvěle hodí za běhu.

Je fakt hustý, jak občas dává smysl v NFL brát hráče kvůli intelektu, i když nemají moc talentu

Reagovat
Dawon

A samozrejme Jakobi TD ♥

Reagovat
Kowe

Juju otočí ještě celou sezonu

Reagovat
Dawon

Myslim ze kdyby odted Jakobi uz nechytil jediny mic, tak je hodne slusna sance, ze ho Juju nepreskoci v zadne kategorii

Reagovat
Kowe

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

tak Meyers TD done

Reagovat
Chazy

Do píči s tím, na nás se nedá dívat, už fakt tečeme týdny i v obraně

Reagovat
Dawon

Gonzalez a Judon byli dva nejlepsi hraci obrany a oba jsou out, to se proste musi podepsat...obzvlast v situaci, kdy ta obrana musi i psychicky byt dost v prdeli protoze vi, ze utok neudela nic. K tomu teda chybi za Gonzalezem sna dva dalsi CB, tam je to fakt v rozkladu.

Ja budu dneska asi rad, kdyz Mac aspon neudela ostudu a nebude benchnuty za toho divneho rookie wildcat QB

Reagovat
mithro

body !!!

Reagovat
Dawon

Boze Mac... to sou fakt priserne hrubky...a v situacich, kdy to fakt naprosto neni nutne.

Reagovat
Chazy

ježiši Parker je čůrák

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Tak povinnost splněna. První poločas byla šílenost, druhý už super. McVay si vzpomněl, že může callovat i runy. Naštěstí jsme hráli proti Cardinals, hrát proti lepšímu týmu, tak v prvním poločase místo FG skórují TD a může to být třeba 14:3 v poločase, což by pro nás bylo takřka nehratelné si myslím. Obrana celkem dobrá na první a druhé downy ale na třetí downy velmi špatný. Cards dnes snad 5x proměnili 3./4. down a 10 nebo víc. Tak příští týden snad sejmeme doma Steelers. Tam se jenom trochu bojím jejich pass rushe, to by nám mohlo dělat velké problémy.

Reagovat
mithro

Hurts

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/standings/league/2023/REG

Jako... jsme nejhorší v PF, ale jak strašně

Reagovat
Dawon

Giants jsou o bod horsi In Bill we trust!

Reagovat
Zaschrona

Bill by měl letět jen za tu novou smlouvu Parkerovi...

Snad z toho aspoň uděláme top pick a nezačneme hloupě najednou vyhrávat, tohle totiž fakt žádný smysl nemá.

Reagovat
Dawon

Je to silenost....Parker a Juju, to je tak strasne moc penez za dva naprosto zbytecne hrace. A hlavne u toho Parkera to proste nepochopis. Juju mel loni aspon jaks taks ok sezonu u Chiefs a je mladsi, ale Parker mel dobry rok naposledy pred 4 sezonama...v jinem tymu. Od te doby je konstantne zraneny alespon 3-4 zapasy rocne, kdyz uz hraje, tak je naprosto prumerny a k tomu mu za chvili bude 31...a ty mu das 3lety kontrakt.

Ja fakt nedokazu pochopit, jaky tam byl myslenkovy pochod. Za prachy tech dvou trotlu sme mohli mit Hopkinse a jeste by nam zbylo. Hopkinse, ktery ma mimochodem asi o 150 vic yardu nez ti dva dohromady.

Reagovat
Dawon

A k tomu vyhravani - ja myslim, ze snaha tam porad bude maximalni, ale tam moc neni kde brat. Netusim odkud by melo prijit nejake zlepseni. Gonzalez a Judon se nevrati, OL se zazracne nezlepsi s tim slozenim, WR to same...ja teda jenom doufam, ze nebudeme delat nejake hloupe trady na kratkodobe zlepseni ale spis zkusime prodavat, ackoliv tam asi moc prodejnych starych hracu stejne nemame.

Reagovat
Dawon

Tak se ta NFC vcera hodne solidne zamotala. Jets si z toho Rodgerse fakt musi skubat vlasy, protoze proste asi neexistuje scenar, kdy by s nim nebyli contender. A to by zdaleka nemusel hrat na nejakem MVP levelu. Eagles si uz nekolikrat hodne zahravali a ted je to konecne dohnalo, zatim to od nich je letos fakt hodne divne. Aby tam ten bye nakonec neurvali Lions By byla dost pecka.

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/FB_FilmAnalysis/status/1713693282155610381

Naprosto famozni pass blocking u te safety raiders Tam ti dva ani nemuseli byt a vysledek byl skoro identicky...ale teda chudak ten tackle, je to proste lonske 6. kolo, absolutne nema co delat jako starter v NFL, takhle to hrozne dostavat sezrat ze vsech stran, protoze svete div se, hraje presne jako hrac, ktery na hristi nema co delat. Takze dalsi velky palec hore pro Billa za to, jak mistrne poresil pro letosek OL.

A proc tam v takove situaci jako "blokujici" TE je Gesicki, ktery blokovat neumi, to by me taky docela hodne zajimalo

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Podle mě teda dost měla být penalta proti Bills na té poslední hře to mohl Waller chytat jen jednou rukou kvůli DB

Reagovat
Dawon

Taky sem koukal a rek bych, ze urcite mela no...jestli nemeli koule hodit b2b flagy, to je trochu smutne...a jestli to prehlidli, tak to je asi obdobne smutne, kdyz to cela ta crew mela primo pred sebou

Reagovat
Chazy

Patriots open as 9.5 underdogs to the Bills. It would be the largest Patriots home underdog spread since 2001, when they were 11.5 underdogs to the Colts in Tom Brady's first career start

Reagovat
niflheim
Reagovat
Dawon

Parker po tom zapase rekl "it hit me in the fingertips" absolutne dokonale hozene do naruce

Reagovat
Kowe

Tak on říká pravdu žejo

Reagovat
Dawon

No tak kdyz to takhle rekne, tak to hodne vyzni, jakoze to bylo prehozene a on na to sotva dosahl, zadne prijmuti zodpovednosti, ze to posral.

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

Chargers vs Boys zajimavej zapas aneb dva tymy, ktery hrajou pod svuj potencial diky prumernymu coaching staffu a to bych jeste rekl, ze Staley vylozene strada oproti McCarthymu.

A teda Cowboys ztratili velkou stavu v offense, kdyz to porovnam s minulym rokem.

Reagovat
Trand

Staley mi přijde že strádá oproti všem

Reagovat
Dawon

Priserny zapas...jednak sileny flagfest, a jednak oba utoky strasne marne, hrozne moc chyb...nevim jestli to bylo tim, ze Quinn ma Moora z pusobeni v Cowboys precteneho, ale ten utok Chargers byl proste uplne o nicem. K tomu teda Herbert jeden z nejhorsich vykonu, co jsem od nej videl. Tam mijel kolikrat uplne volne receivery.

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Jako Cowboys maj top 5 DC v NFL, tak je asi chyba mluvit o špatným staffu maj i na spoustě pozic super kouče, jen prostě McCarthy špatně calluje a jsou celkově zoufalí v red zoně jako útok.

Chargers jsou marný úplně celkově jako koučing

Reagovat
Trand

RB Kyren Williams sprained an ankle Sunday an MRI revealed and he could miss Week 7, Rapoport reported. McVay said Williams is going to be out for a little bit, though they don't have an exact timeline yet. RB Ronnie Rivers suffered a Grade 3 PCL sprain that is likely to sideline him four to five weeks, NFL Network Insider Ian Rapoport reported. Rivers will likely be placed on injured reserve. Head coach Sean McVay said Monday afternoon that Rivers is going to be out for a little bit, though they don't have an exact timeline yet.

Los Angeles Rams cornerback Derion Kendrick was arrested early Monday morning, hours after the team's 26-9 win over the Arizona Cardinals, per Los Angeles County jail records.

Kendrick zatčen prý za držení zbraně a trávy. Skvělé, ztratit starting CB a dva RBs. To chci vidět, jak bude vypadat ta protekce proti Steelers. Ten jediný zdravý RB co máme na rosteru má v NFL naběháno 10 yardů.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Dawon

Jsem u toho Kendricka doufal ve vetu "Head coach Sean McVay said Monday afternoon that Kendrick is going to be out for a little bit, though they don't have an exact timeline yet." Ale jinak neprijemne no

Reagovat
Trand

Jsem to kopíroval z NFL.com a dal to do jednoho bodu místo do dvou jak to měli rozepsané tam no. Ale abych tě neochudil o McVayovo vyjádření: "We're continuing to gather more information on that," McVay said. "Until then, I'm gonna just kind of leave it at that until I have all the appropriate information. I don't think it would be appropriate for me to speak on things that I don't have the totality of it, other than knowing that he was arrested early this morning, and that's kind of where we're kind of at at that."

McVay didn't speculate as to whether the cornerback would practice or play this week.

V podstatě řekl to stejné no.

Reagovat
kubys

Lidi, co hrajou dynasty, by ti řekli, že Evans je jasný sleeper. Škoda, že se o něho teď nestrhne boj, protože ho už má Jericho na soupisce.

Reagovat
Chazy

To bylo dost utrpení sledovat mně se hrozně líbí McCarthyho schéma, ale jako playcaller je už naprosto ztracenej, to je příšerný sledovat. Je to čistá west coast offense, jsou tam krásný hry, ale on to fakt kurví.

Moore je ale příšernej taky tam se mi ani nelíbí to, co se snaží hrát, tje prostě jak u Cowboys, já furt úplně nechápu ten hype. Ale zároveń tam byly situace, kdy si to vážně otevřeli a mohli snadno vyhrát, ale zkurvil to Herbert.

A Herbert obecně je další téma.On pořád nehraje tak dobře, jako hrál jako rookie. Tehdy bych řekl, že ho beru všema deseti před Burrowem a Tuou, druhej rok se mu vyrovnal Burrow, ale on hrál furt super. Ale už rok a půl je fakt marnej, talent má neuvěřitelnej, má potenciál hodit cokoliv, super v kapse, dokáže se pohnout, i když furt je to v principu socha. Ale těch nepřesností, špatnejch rozhodnutí, špatně přečtenejch blitzů... je toho moc, Tua i Burrow jsou lepší

Reagovat
Dawon

Jako me nejvic prekvapujou ty nepresnosti i u obcas fakt relativne jednoduchych hodu...zvlastni, co se s nim deje. Tady ten zapas mohli fakt uplne suse vyhrat, kdyby odehral nejaky standardni vykon. Na druhou stranu nutno rict, ze byl skoro nonstop pod obrim tlakem a utikal o zivot, coz neni nutne ideal.

Reagovat
Chazy

Jo, ty podmínky nejsou dobrý, ale je součást problému, no.

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/stats/player-stats/

Tua má 9,5 yardu na pokus a má o 200 YDS víc než druhý, i když v počtu attemps je až 15. To je fakt naprosto bizarní

Jinak ale je to letos šílená intovaná, většina má nakročeno na přesahnutí 10 a někdo by atakoval 20. A to se teda většinou tyhle čísla se sezonou jen zhoršují, jak se kurví počasí a obrany se adaptují na to, co ty týmy přes offseason vymysleyl

Reagovat
Trand

Howell byl sackovaný 34x? To je slušný úspěch za 6 zápasů.

Reagovat
Trand

Jako to beru, akorát koukám, že Burrow v té sezóně 2021, kdy byl prakticky pořád pod tlakem byl sackován za celou základní část 51x, Howell už má 66% z toho za 6 zápasů. Loni bylo maximum 55 za sezónu To musí snad mít najeto na nějaký historický rekord.

Reagovat
Dawon

Tak ono se ne nadarmo rika, ze sack je z velke casti QB stat Asi na tom bude mit chlapec jisty podil

Reagovat
Chazy

já bych se nebál říct, že u těch mobilních QB jako Fields, Lamar, můžou být sacky chyba QB i z větší poloviny. Moc dlouhý držení míče, utíkání před sackem, neochota zahazovat. Spousta QB zas to zaviní už před snapem, když nevidí blitz a nebo že ta OL je špatně postavená vůči obraně a rozpadne se.

Howell na tom bude mít velkej podíl, ale ta OL je fakt katastrofální. Celkově je hroznej brutál mít ve hře development QB z pozdního kola a nechat ho hrát za lajnou, kde nejlepší hráč je Leno on i dobrej center umí tomu QB pomoct s tím audiblováním a nějakou změnou hrytý lajny, ale tady je to random UDFA týpek

Reagovat
Dawon

Best yards per route run PFF has ever recorded was 3.7 something by Steve Smith.

Tyreek Hill is at 5.02 atm.

Five yards every time he runs a pass pattern.

Dolphins se letos fakt dost vymykaji vsemu Pro srovnani Kupp mel v 2021 (ta jeho legendardni sezona) 3.12 yards per route.

Reagovat
Chazy

Hill tam hraje svůj nejlepší fotbal v životě, no, McDaniel je fakt super trenér. Ale jaký Tua občas hází deep bally, já se nestačím divit musí být naprosto ultimátní hardworker.

Ale je zajímavé, jak ti weirdos jsou skvělí HC na začátku kariéry se všichni smáli Salehovi u 49ers za to, jak se chová a jak mluví, nakonec fakt HC supertalent. Všichni se smáli Campbellovi už u Dolphins, ještě víc teď u Lions a jaký HC je. McDaniel, Sirianni a Gannon to taky schytávali za podivínství a zvláštní projev.

Prostě a jednoduše, Stephen Belichick bude super HC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

https://www.covers.com/sport/football/nfl/statistics/team-defense/2023-2024

K té Schwarztově obraně dostávají o 60 yardů na zápas méně než druhý nejlepší tým, a to jim ani moc nefunguje útok

Reagovat
formic81

To byl docela prijemny TNF, ten drop na konci Moreau byl teda dost krutej, ale po delsi dobe solid prime-time game

Reagovat
Chazy

To jo, to byla super hra, super hod, škoda pro ně. Ale jinak Carr velký zklamání zatím

Reagovat
formic81

pro me moc ne. Podle me jenom duplikuje jeho vykony z LV. Vzdycky dokazal odjet drive jak Rodgers, ale zaroven hned na to udelat naprosto podprumernej drive. Proste dalsi karierni Andy Dalton type, nic vic jsem od nej necekal.

Reagovat
Chazy

Ale některý sezony měl fakt výborný, do toho je absurdně clutch a má hrozně moc obratů, winning drivů atp. A jako Dalton je takovej pojem nevelký kvality, ale Dalton prostě byl franchise QB, co dostal svůj tým 5x v řadě do playoff, 4x dali nad 10 W, 2x vyhráli extrémně těžkou divizi a dával svýmu týmu šanci na výhru SB.. podobně jako Palmer, Eli, Flacco, Prescott, Goff a podobní, co jsou na hranici a nebo těsně nad hranicí franchise QB. Carr ale na tom levelu prostě aktuálně vůbec není, přitom konečně má fakt super obranu, má obstojný hráče kolem sebe. I ten Dalton loni za Saints hrál lépe a to je prostě už ve strašným declinu x let.

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/news/nfl-qb-index-week-7-2023-nfl-season

Já mám tuhle rubriku rád, ale trochu mě irituje, jak to dokáže změnit kvůli jednomu zápasu celej rok si drží Purdyho v top 8 a pak kvůli jednomu zápasu ho hodí o šest míst dolů, i když týden předtím měl zápas kariéry proti top obraně. Tua byl jedinčka, pak jeden slabší zápas, aby se propadl o dvě nebo tři místa a už je zas jednička.

Jako samozřejmě, je to start sezony, tak se ty věci ještě mění dynamicky, ale stejně bych čekal větší trpělivost v tom hodnocení. Ale ten Mac na 32. je hrozná přeháňka

Reagovat
Dawon

No ja si uprimne nejsem jisty, jestli aktualne hraje nejaky QB hur nez Mac Ten hod na Parkera byl asi jedina dobra vec co za posledni tri tydny udelal

Reagovat
Chazy

Ale když on tam má každej zápas dobrý hry já furt věřím, že z něj něco bude, jen prostě potřebuje restart bez Billa

Reagovat
Chazy

Patriots OL Riley Reiff (knee) will not play in Week 7 vs Buffalo.

It’s the second straight missed game for Reiff since returning from IR. Reiff backed up in the only game he appeared in, playing 83% of snaps in Week 5. Vederian Lowe will continue to start at right tackle for the Patriots.

Lowe na RT si Mac zas užije. Naštěstí Miller ještě skoro nehraje po tom zranění

Reagovat
Dawon

Mam hrozny strach, ze to bude dalsi podobny masakr jako Cowboys a Saints

Reagovat
Chazy

NFL Network’s Ian Rapoport reports Bill Belichick signed a “lucrative multi-year new contract” in the offseason.

Per Rapoport, Belichick is locked up on long-term and owner Robert Kraft will not be inclined to move on from his head coach anytime soon. The contracts of NFL coaches are fully guaranteed, incentivizing teams to stick with their bosses to the bitter end. Even as they sit at 1-5 with a -80 point differential, the Pats are stuck with their head coach for at least another year or more. Per Rapoport, the contract was one of the “most closely held secrets in New England.” Now, at the height of the Belichick job security rumors, it has come to light. Curious.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

to uz vypada, ze jak Kraft, tak Belichick jsou dva dedci s omezenym chapanim reality.

Reagovat
Chazy

Uvidíme, jestli je to pravda, no. Nicméně když dokázali Patriots poslat pryč Bradyho kvůli declinu (ve kterým nakonec ani nebyl), měli by dokázat to samý u Belichicka. Kor když se jasně ukázalo, že ten "systém", kterej vyhrál 6 SB, byl prostě primárně Brady a ne systém Belichicka, ve kterým hrál Brady. Aktuálně žádnýho Bradyho nemáme, takže bychom mohli zkusit budovat něco aspoň v tom koučingu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Já to s Minshewem nevzdám takovej běhovej TD. Jeho jedinej reálnej skill je pocket presence, ale občas to fakt stačí

Reagovat
mithro

Watson mal radsej zostat este out

Reagovat
Busby babes

Lamar to dneska dobre nici. Nebo teda celej utok Ravens

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Monken byl super volba od Harbaugha. Může to trvat i roky, ale Lamar se fakt posouvá jako passer, je daleko trpělivější v kapse a běží až když se fakt hroutí a nebo má úplně volno pro první down. Ale fakt třeba v ty kapse postoupí dopředu od obráncu a dal někoho hledá, to by dřív nikdy neudělal

Reagovat
Chazy

Pats dneska ta OL překvapivě drží, Mac super, obrana super. Sice nám to kurví draft pick, ale aspoň nějaká radost

Reagovat
Busby babes

Bears taky nechtej pick.

Reagovat
niflheim

Zakřikl

Reagovat
Busby babes

zrovna mu to jdu psat. ale zas to nekurvi ten pick

Reagovat
Busby babes

nezakrikl

Reagovat
niflheim

LOL...

Reagovat
Chazy

PJ walker nejhorší pitch play, co jsem kdy viděl

Ridder zpomalil před endzone, takže mu vyrazili míč do end zony a míč pro Bucs

Naprosto fenomenální Qb nekvalita teď

Reagovat
niflheim

Takové "jo, dobrý, Bills bychom dali, ale teď si nekurveme pick"

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

ale dnes to vyzera na krasnu nedelu pre 1-5 timy, uplne povstanie

Reagovat
Chazy

Super pro sebevědomí Maca a umlčení nějakejch jeho kritiku je tohle fakt zásadní

Reagovat
Dawon

sice uz sem vnitrne presel do tank modu, ale dneska to byl fakt skoro perfektni vykon. Hlavne nechapu, ze tak dobre drzela OL. A ten Douglas fakt vypada jako super gem pozde v draftu, takovy hrac tam chybel.

Reagovat
Chazy

Je fakt neuvěřitelný, jak mají Rams doma naprosto venkovní prostředí tam mají při ofenzívě větší hluk než soupeř. Největší negativum stěhování franchise z toho sportovního hlediska

Reagovat
Trand

Proti těm populárním týmům to tak bohužel je no, i když se to trochu lepší. Navíc jsou prý drahé vstupenky, tak je domácí fandové za tu cenu nechtějí a nebo je přeprodávají lidem co žijí v LA a jsou z města soupeře, kteří si to jednou za tu sezónu zaplatí. To prostě bude trvat, než se ta fanbase vytvoří. Chargers jsou na tom ještě hůř podle mě.

Reagovat
Chazy

Že si to dělíte s dalším klubem, co tam nemá tradici, tje holt vrchol všeho, no Kalifornie prostě aktuálně patří 49ers, bude to trvat dlouho.

Jinak je to tak. Důvod bude ten, že vy jste se odstěhovali z LA do St. Louis asi na 15 let, kdežto Chargers byli v LA jenom jeden rok (1960).. oni tam prostě nepatří ani historicky, je to franchise San Diega. Přitom je to furt stejnej stát, takže by tam mohli jezdit jejich staří fanoušci, ale hromadně to bojkotují.

Reagovat
Trand

Jj, vím, vyrostla celá generace lidí, kteří v LA neměli tým a tak se uchýlili k 49ers a Raiders. Prostě se nedá nic dělat a jen se musí čekat no. Aspoň, že ten stadion je hezký

Reagovat
Chazy

Stadion je dokonalej, no. A jako hráli jste fakt v popelnici, ten stadion byl dle všeho naprosto otřesný ani marketingově to není dobrý místo a opravdu patříte do LA... ta chyba byla, že vůbec někdy Rams zapadli do Mizzu a nezůstali v LA. Takže podle mě je to extrémně moc pozitiv vůči pár negativům. Ale domácí prostředí je prostě ostuda, no

Ti Chargers jsou horší... tam je to prostě hroznej pojeb, podle mě jim nikdy nikdo ani fandit nezačne Mohli se tam odstěhovat a zůstat San Diego Chargers, sice by to bylo trapný, ale Jets s Giants se taky nepřejmenovali na New Jersey.

Reagovat
Chazy

Tyvole, ze San Diega do LA je to 2 hodiny autem, to opravdu snad i měli zůstat San Diego

Reagovat
Trand

Tohle to prohrát.. Do 4. čtvrtiny se nastupovalo za stavu Rams 338 yds, Steelers 108yds. Stafford prakticky hodil pick six, kicker nechal na hřišti 7 bodů. Tuhle prohru jsme si opravdu nebmohli dovolit. Steelers stačilo zahrát dobře jednu čtvrtinu a mají z toho nakonec celkem pohodovou výhru, No nic, tohle jsme si prohráli sami, obrovský zklamání. A to Steelers ani nevypadali nijak skvěle.

A rozhodčí se zase vyznamenali, letos mají dobrou fazónu

Reagovat
Chazy

Hele... rozhodčí dělají chyby, dělali vždycky, vždycky budou. Od toho jsou challenge. Bohužel McVay je mezi tak 5 nejhoršíma HC v NFL, když jde o práci s TO a s challengema

Reagovat
Trand

Však já tu prohru neházím na rozhodčí, ale když letos začali používat to expedited review, tak nechápu, proč s tím nemůžou zkontrolovat spot v takhle kritické situaci, když všichni tvrdí, že ten spot je špatný. McVay to challengovat nemohl, protože si vybral timeouty na zastavení času. Reálně tam tedy bylo 59 sekund, kdy nemohl challengovat mezi tím, kdy neměl timeouty a mezi two-minute warning, to bych opravdu neházel na něj.

A nehledě na to, že o hru předtím hodili DPI na Witherspoona, kde šlo o evidentně nepřesný hod Picketta a s faulem nesouhlasili ani komentátoři ani Blandino. Pak to teda "vykompenzovali" tauntingem a třetí down se opakoval, ale nehodit ten faul, tak Steelers puntují a není co řešit. https://twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1716226598708342857 Tady je vidět, že i Johnson očekával backshoulder.

Ale koneckonců to je jedno, do čtvrtý čtvrtiny se Steelers nechytali a Rams udělali prostě hloupé chyby, kterýma je vrátili zpět do hry a takhle to dopadá no.

Reagovat
Chazy

Ti řeknu, že za to může špatná práce s TO a ty na to, že to nemohl hodit, protože neměl TO... o tom mluvím, proto si většinou HC nechávají jeden TO do two minute warningu, aby mohli challengovat

Reagovat
Trand

Ok no, s tím asi dokážu žít Já zas nechápu, proč se na to nemohli podívat z New Yorku nebo odkud dělají ty review a říct jim, že ten spot je špatně, když to jsou schopní dělat u přihrávek atd. Další bizár je, že kdyby to vyhodnotili jako turnover on downs, tak ten spot zkontrolují, ale takhle ne.

Reagovat
Chazy

Oni by měli hodnotit jen to, co je naprosto jasný a rozhodnutelný během sekund. Což prostě spoty na hřišti moc nejsou, no. Ale je to škoda, že se to nestalo.

Jinak to zrovna bizár není, prostě se kontrolují všechny turnovery a turnover on downs je turnover.

Reagovat
Chazy

Jinak nejsem rozhodčí, nejsem pundit, tak to brát s rezervou, ale za mě osobně je to jasná DPI. Prostě předtím, než tam dolétl míč, tak mu víceméně jednu ruku stáhl mimo a celýho ho rozhodil, takže se ani nemohl pokusit to chytit. DPI je prostě o tom, že hráčovi bráníš tom, aby ten míč chytil nějakým větším kontaktem s ním a tak nějak větší kontakt s rukou... těma rukama to chytají a výjimka s uncatchable pass se dává za trochu jiný nepřesnosti, takže za mě good call

Reagovat
Trand

Ale on mu nechtěl nic znemožnit, reagoval na Johnsonův pohyb. Johnson čekal backshoulder pass, Witherspoon reagoval na pohyb Johnsona. Pickett přihrál nepřesně a proto se Johnson posléze otáčí na druhou stranu. Witherspoon mu tu ruku vědomě nijak neblokuje, shodli se na tom i komentátoři i expert na pravidla na foxu. Ale ok, whatever, nebýt totálního výpadku ve 4. čtvrtině, tak se tohle nemusí ani řešit. Navíc tam pak hodili celkem soft taunting Johnsona, co já bych osobně neházel, zas tak hrozné to nebylo.

Dnes údajně tohle hodili jako DPI (neviděl jsem, koukal jsem už na Rams): https://twitter.com/_MLFootball/status/1716190810893336973

Jestli tohle není uncatchable ball, tak už nevím. A jako rozhodně nejsem příznivce nějakých konspirací co píšou amíci na twitteru, že je to zaplacený a podobné nesmysly, to mě dokáže rozčílit do běla, že tomuhle někdo vůbec věří. Jen mi přijde, že letos je to každé kolo něco a přitom takové dost triviální věci, které by se prostě stávat neměly.

Reagovat
Chazy

Za mě osobně: Když QB podhodí míč a obránce naběhne do WR, kterej se otočí pro míč, tak taky ten DB nechtěl toho WR sundat, taky mu nechtěl zabránit ve hře, taky to nebylo jeho rozhodnutí, ale tak ta hra prostě na hřišti kvůli sekvenci situací se stalo, že udělal penatlu.

To je jak kdybys nepískal v kopaný hru rukou v situaci, kdy ten hráč chtěl centrovat na vzdálenější tyč, sjelo to na přední a ten obránce to nečekal, tak to vzal rukou. To je prostě jedno, jaká to byla hra a kam to Pickett chtěl hrát, prostě ten DB stál v cestě tomu WR a zastoupil mu prostor k chycení toho pasu a o tom je DPI. Musíš holt stínovat a buď ho pokrýt tak dobře, že tam míč vůbec neletí, nebo musíš ten míč tečovat předtím, než se k WR dostane a nebo mu ho musíš vyrazit v momentě, kdy se už dotknul on. Jakmile mu jakkoliv bráníš ve hře, tak je to penalta. Za mě je tohle 100 % stejná situace jako o 10 yardů podhozenej míč, kterej nečeká WR ani DB, WR se otočí a DB běží dál.

A když tomu nevěříš, tak proč to zmiňuješ NFL je furt stejná, vy jste díky chybě rozhodčích hráli SB, kterej byste jinak nehráli, to je prostě život. Je to každý kolo něco rok co rok a rok co rok se řeší, že jsou rozhodčí špatní, ale furt se nenašel způsob, jak je udělat lepšíma, protože prostě neexistuje způsob, jak to dělat lépe.

Jinak beru, že to expert a komentátoři nějak vyhodnotili, ale já budu rebel a nebudu s nima souhlasit

Reagovat
Trand

Zmiňuju to protože když si rozklikneš jakýkoliv status na twitteru s kontroverzním rozhodnutím rozhodčích, tak je to plné těchto nesmyslů a chtěl jsem se proti tomu vymezit.

Reagovat
Chazy

Bohužel je to hrozně americký, no Někdo to někdy vymyslel a už to nikdy nezmizí

Reagovat
Chazy

Jinak.... k tomu Xku, cos házel od Browns. Kdyby tam stál Joseph Fauria a trochu povyskočil, tak to určitě má jakože já upřímně nevím, jak se vyhodnocuje uncatchable pass, jestli z dané situace a nebo nějak objektivně, jakože jak kvalitní pas to byl a jestli z tý oblasti byl chytatelný

Reagovat
mithro

Steelers 4-2

Reagovat
Chazy

Tomlin je naprostej král. Já občas nad ním a Harbaughem začnu pochybovat, ale nakonec vždycky ukážou, že jsou tier 1 nebo tier 2 HC v NFL

Reagovat
Trand

No ale moc nevím co je královskýho na tom, že podržel Canadu jako OC. Dnes při zápase ukazovali statistiku, jak dlouho týmy NFL nedosáhli 400 offense yardů za zápas. Druhý tým měl momentálně šňůru 13 zápasů, první Steelers jich měli 53.

Reagovat
Chazy

Canada je naprostej tragéd, no. V tomhle je Tomlin hrozně na ránu, podle mě jak byl 10 let jeho DC LeBeau a prostě to skvěle fungovalo, tak se naučil být hrozně moc trpělivý a každou změnu na koordinátorských pozicích hrozně dlouho zvažuje. Bruce Arians byl super OC pro něj a dlouho, Todd Haley byl naprosto skvělej OC za mě osobně, on tam dělal s Bellem šílený věci. Fichtner ale byl tragéd a měl letět už po sezoně, místo toho byl sezony tři, Canada je ještě větší tragéd a jede s ním už třetí rok. Od konce Haleyho mají 0 výher v PO, i když to je samozřejmě i tím, že končil a skončil Big Ben... ale i tak.

Měl by letět on... hodně lidí volá po tom, aby letěl Getsy, ale podle mě se hra Bears zlepšuje a zvládl fakt dobrej zápas s backup QB. Stenavich u Packers ještě vypadá ztracenej a jak se Joe Lombardi dostal k dalšímu jobu, to je záhada. Ale Canada je určitě nejhorší OC v NFL teď

Reagovat
Chazy

Než mě opraví nějakej Packer, tak vím, že hry calluje LaFleur, ale ta exekuce je prostě strašná, gameplan je strašnej. S Hackettem to bylo daleko lepší

Reagovat
Dawon

Uplne nevim, co si o Fins myslet...meli 2 tezke zapasy venku a v obou dostali znacne na prdel. Tady je do zapasu vratil jen hodne haluzovy pick six, ale jinak utok 10 bodu, to je je proste bida. Za prohru venku na Bills a Eagles se sice nestrili, ale ze tam v podstate nebyli konkurenceschopni je trochu znepokojive.

Eagles jsou ale taky porad dost divni Ten ofenzivni playcalling se mi letos proste nelibi.

Reagovat
Trand

Podle mě jim strašně chybí ten Steichen a učí se fungovat bez něj. Nějak to jde, protože mají asi nejlepší OL v lize, skvělé skills hráče a dobrého WR, ale pocitově to prostě nefunguje a mělo by to být mnohem lepší. I ten Hurts nevypadá zas tak dobře letos, těch interceptionů má zbytečně hodně. I když jak už psal Chazy, letos jich mají snad všichni QBs hodně mi přijde, alespoň pocitově.

Reagovat
Chazy

To mají, ale Hurts má asi největší decline v lize, hraje fakt nic moc. Ale ten pas na konci na Browna byl naprosto luxusní, ještě to bylo za cenu brutálního hitu

Reagovat
Trand

*Dobrého QB

Reagovat
Chazy

Jako jo... ale jdi prostě na Eagles bez startujícího LT, LG, C, CB1, CB2, ještě se jim během zápasu srazí MLB se safetym. Celej zápas tam analyzovali ve studiu, jak debilně musí hrát safety, aby kryli Applea a dalšího náhradníka na cornerovi.

Já bych je soudil fakt až v moment, kdy budou mít aspoň trochu zdravej tým, aktuálně se perou sami se sebou. Jak odpadl Wynn, tak jsem nějak tušil, jak to skončí

Reagovat
Dawon

Tak neresim obranne absence, navic zrovna obrana paradoxne hrala velmi dobre a v podstate jedina ta jim davala nadeji. Ta OL je problem, ale cekal bych proste od nejlepsiho utoku v lize vic. Obrana Eagles neni letos zdaleka tak dominantni jako loni.

A bylo by fer rict, ze Eagles taky chybi pulka secondary.

Reagovat
Trand

Eagles WR AJ Brown has more receiving yards this season (809) than all Titans WRs have combined (789).

Reagovat
Dawon

Co teprve Tyreek, ktery ma o dalsi kilo vic ale i Nakua ma skoro vic (752) Tj fakt ukaz ten typek, se divam na jeho college karieru a to fakt nepobiram, kde se v nem tohle vzalo...jeste 50 yardu a prekona svoji nejlepsi college sezonu

Reagovat
Trand

Tak tam se použilo tohle přirovnání, protože u nich hrál a nechtěli mu zaplatit. A ten Puka, já nevím o co tam jde, on měl po 6 zápasech v lize už víc catchů než ve své nejlepší college sezóně. V neděli tam měl věci jako tohle: https://twitter.com/RamsNationCP/status/1716212254037958954 A byl to opravdu catch, protže Steelers to challengovali a z opakovaného záběru bylo vidět, že špičku nohy zapíchl ve hřišti. On je fakt magor, dobře čte zóny, skvělý v YAC, dobře blokuje. Jediný problém jsou dropy no, ale jinak je to neskutečný úkaz.

Reagovat
Dawon

No jo vidis, to sem si nejak nespojil, ze jim ho vlastne Titans prodali Velice povedeny trade od nich...v podstate od te doby stoji ten tym za hovno

Ale dobre jim tak, tohle mi prijde jako takova Belichickovska dinosauri mentalita - neplatit top WR a radeji to tam furt tocit s prumerakama a investovat cenne penize do special tymu, protoze tam se to vsechno rozhoduje a lame.

Reagovat
Kily

no prodali, spíš se ho zbavili, dokud měli možnost. Měl smlouvu na poslední rok, vedení pro něho chystalo novou (čtyři roky za 85 milionů) a on přišel s tím, že chce sto milionů, jinak bude stávkovat. Krásně tím tehdy podkopal tři roky dlouhá prohlášení o tom, jak je pro něho nejdůležitější tým a je velkým týmovým hráčem...

Reagovat
Chazy

Kámo, platy WR se trochu posunuly a když to podepisoval, už bral Hopkins 30 mega na rok, Hill je má taky, takže 100 mega za 4 roky je naprosto brutálně výhodný kontrakt u hráče jeho kvality. Byl to nejen validní požadavek, vpodstatě vám dal slevu a pak tu samou slevu dal Eagles výměnou za to, že nemusí čekat do FA.

Kupp i Adams berou víc a několik WR to překoná v blízkých letech, takže to bude jeden z nejvýhodnějších kontraktů v celý lize. Stávkování v NFL je naprosto normální, kor když nekompetentní tým se pokouší hráče okrást. Byla to fakt chyba, naprosto neuvěřitelná, absolutní selhání GM a neschopnost vyhodnotit trhovou cenu hráče. Důvod, proč jste mu to nedali, není ten, že by to bylo moc peněz (není, cap mají všichni stejný), důvod byl ten, že jste si mysleli, že není tak dobrý, že nemůže být top 5 WR v lize. Jinak byste mu to dali vy, ale vaše vedení ho neocenilo tak vysoko.

A ty poznámky, co zní jakože podkopal nějaký prohlášení (který nepodkopal, protože s váma chtěl podepsat), kolikrát ty jsi vzal v životě vzal práci za zhruba 75 % svoji hodnoty, abys kolegům a vedení firmy dokázal, že jsi fakt týmovej hráč? Kolegiálnost a věrnost dokázal tím, že s Titans chtěl podepsat, Titans ukázali neschopnost tím, že mu chtěli dát peníze, jako kdyby to byl nějakej lehkej nadprůměrák.

Reagovat
Chazy

Jinak bych poznamenal, že Vrabel je furt určitým způsobem původem z líhně Belichicka. A prostě jestli by někdo udělal tenhle dementní trade, aby nemusel dát hráči velký peníze, je to Belichick. Váš bývalej GM, co ten krok udělal (Jon Robinson) pracoval pro Patriots taky, takže i on byl Belichickův GM. Bohužel Belichick je možná nejhorší GM, co v naší éře v NFL působil, fakt udělal takových chyb kvanta (naprosto stejně pustil Chandlera Jonese a nikdy nenašel způsob, jak ho nahradit). Bohužel v NFL se chytají jen GM od Belichicka, kteří vůbec nedělají práci tak, jak ji dělá on (Dimitroff, Licht) a ti, co se snaží fungovat jako on (Robinson, Quinn), končí brzy bez práce. Uvidíme, jak dopadne Caserio u Texans.

Fakt tohle byl totálně Billovskej krok, upřímně jste těch Belichickovských rozhodnutí udělali za bývalého vedení fakt hodně a proto to dopadlo, jak to dopadlo Ten váš novej GM je z

49ers, což je fakt skvěle vedená franchise, takže to má o hodně větší potenciál. Myslím, že váš novej GM by mu dal 100 mega na 4 roky zhruba po 15 minutách rozhodování.

Reagovat
Kily

GM ale už moc variant na manévrování neměl a je tedy pravda, že klub se tady pod tlak dostal sám, jelikož mělo víc hráčů luxusní smlouvy a chystal se luxusní kontrakt především pro Simmonse. AJ dostal nabídku reálnou vzhledem k tomu, co si klub mohl dovolit, koukalo se i na to, že v tak mladém věku má operovaná obě kolena. Všichni samozřejmě věděli, že v případě stoprocentního zdravotního stavu patří do top3 mezi recievery

Reagovat
Chazy

Ten cap se vždykcy dá upravit, dá se s tím hnout, void sezony, přesuny bonusu, brutálně backloaded kontrakt. Těch nástrojů je hrozně moc, ale vy jste si vyhodnotili, že to neuděláte. Je to fakt chyba vaše, ne jeho. Ale toho GM už jste vyhodili a BTW prý hlavně proto, jak proti vám zahrál Brown .. tak jen si řekněme, že ta chyba nebyla v hráči, on vam fakt dával slevu, ale vy jste si řekli "Bill by tohle nikdy neudělal" a tak jste ho tradli.

Reagovat
Kily

ofenzivní lajna na hovno, Titans úplně zabili dva roky práce na týmu, který měl letos být na svém vrcholu. V tom týmu by se mohli sejít Brady, Gronk, Kelce a tři nejlepší WR v lize a stejně by to nebylo o moc lepší. Zázrak, že první QB skončil v nemocnici až po šesti zápasech. Minulou neděli jsem při hře pravidelně sledoval Hopkinse a takhle otráveného hráče jsem v NFL za 14 roků ještě neviděl

poslali pryč Byarda, za pár hodin půjde i Henry a ten tým absolutně ztratí identitu. Chudák Simmons si asi hodně vyčítá, že letos podepsal novou smlouvu

Reagovat
Chazy

Tak Henry má pravděpodobně tak 2 roky do momentu, kdy ztratí jakoukoliv hodnotu, váš hlavní QB už hodnotu a budoucnost nemá, ti mladí QB ji taky spíš nemají... nejspíš teda, u Levise uvidíme, jen já osobně mu nevěřím. Ale i kdyby byl dobrý Levis, tak do dvou let určitě nebude QB, co by vás tahal za prstenem, takže na co je držet Henryho? Na co by bylo držet Byarda. Byardovi je 30, Henrymu je 30 za pár týdnů. Je potřeba je zpeněžit, dokud se dá, protože za chvíli byste za ně nedostali vůbec nic.

To je fakt normální rebuild proces, necháš si mladý a talentovaný hráče a starý hráče s hodnotou pošleš pryč, postavíš nový tým. Jakože tohle za mě děláte dobře. A upřímně si myslím, že ani s lepší OL by to boj o prsten nebyl, protože Tannehill už na to fakt nemá. Bohužel je ve věku, kdy už někteří QB odchází a on fakt hodně odchází. Celou kariéru bojoval se zraněníma, nikdy neměl silnou ruku a te´d už vypadá, že v ní nemá sílu fakt žádnou.

Reagovat
Kily

Byard má super přehled, předvídavost a tackly, díky čemuž bude platný ještě dlouho. A Henry je prostě Henry a tady debata končí (a samozřejmě vím, že i u něj už šla výkonnost dolů, loni se taky podepsal pod nepostup do playoff, když na konci sezony během jednoho měsíce vyrobil víc fumbles než za celou kariéru). Tannehill byl super dvě sezony, ale pořád může být platný, což se ukázalo před rokem a čtvrt, OC mu z playbooku vyházel všechny delší a riskantnější passy a hlavním cílem útoku se stalo neztrácet lacině míče jako sezonu předtím a do jeho zranění to vlastně fungovalo

Reagovat
Chazy

Hele... free safety, tje fakt běžecká pozice, bude mít problém s věkem jako každý. Třeba ne, ale z 99 % ano. Většina hráčů je ve 31-33 washed, RB bývají washed ještě před 30. Třeba by oba byli výjimkou, ale spíš nebyli. Liga s hard capem a draftem je prostě hra bez citů, tady nemůžeš tohle řešit. Patriots tradli Bradyho, Colts pustili Manninga, Lions tradli Stafforda, prostě tahle liga je o tom jít pro výhru a využít pro to všechny prostředky. Tannehill ve 35-38, Henry ve 30-33 a Byard ve 30-33 žádnej úspěch už nepřinesou. Je potřeba začít znovu. Podívej se, kolik týmů takhle otočilo svoji budoucnost a doufej, že budete další. Věř mi, že z nějakýho GM hlediska, best practise historický, děláte aktuálně správný kroky. Může vám to vybouchnout do ksichtu, ale fakt to musíte udělat.

Základ je mít dobrého GM, HC a QB. GM podle mě máte velmi nadějnýho, HC máte fenomenálního a tyhle dva elemnty snad pomůžou tomu, abyste našli i dobrýho QB. Pak už to bude easy peasy

Reagovat
Kily

však já to vím, vlastně se na to i začínám těšit (už jen z toho důvodu, že se dva roky nebudu muset nervovat u zápasů tak jako v posledních sezonách). Jen jsem od úterý nasranej, že to během několika desítek hodin odnesou dva nejoblíbenější hráči. Ještě to nevyprchalo, počítám, že v neděli už to ze mě bude venku, hlava se přepne a na všechno se budu dívat jinak

Reagovat
Chazy

Já závidím, no.. Pats se budou plácet v tomhle prázdnu, dokud Bill nedostane vyhazov

Reagovat
Dawon

Cousins je buh...naprosto nerealny vykon jeste bez Jeffersona. A Addison teda vypada jako dalsi uzasna trefa od skautingu Vikings. Zaroven velky respekt obrane Vikings, sice Niners chybel Deebo a Williams, ale porad je to skvely ofenzivni tym a fakt je dokazali v podstate krome toho dlouheho TD CMC drzet totalne na uzde.

Potom co asi na druhem snapu zapasu hodil Cousins pick, tak to jsem si hned rikal, ze to bude blowout a fakt cumim, co pak predvedl.

Purdy paradoxne hral vetsinu zapasu podle me vyborne, fakt hodne tezkych hodu, parkrat skvele utekl pass rushi, ale ty dva inty to pohrbily no.

Reagovat
Trand

Moc hezké od Vikings, zvlášť když bez Jeffersona ten tým úplně hvězdy nemá. Teď je do bye weeku čeká 5 hodně hratelných zápasů, třeba by ještě teoreticky nemuseli mít po sezóně. Ale museli by si nahrát vítězství teď no, pak tam mají dvakrát Lions.

@ Packers

@ Falcons

vs Saints

@ Broncos

vs Bears

A Kirk dneska dobrý výkon v primetime a navíc proti top týmu, to jsou dvě věci, co se mu pořád vyčítají, že neumí hrát v primetime a proti dobrým týmům.

Reagovat
Dawon

Ta konference je hodne top heavy no, mohli by tam do WC proklouznout. Taky mu to hrozne preju, schytava nesmyslne moc hatu skoro celou karieru. Snad se Jefferson vrati hned po tech 4 tydnech.

Jinak tohle:

Cousins under pressure vs Niners

15/17, 240yds, 1 TD, 0 INT, Rating 138.4, YPA 14.1, Comp% 88.2

Fakt jako kloboucek

Reagovat
Kowe

A to bez Jeffersona a s porouchanými Hockensonem a Addisonem

Reagovat
Trand

The Eagles will send safety Terrell Edmunds -- a former first-round pick of the Pittsburgh Steelers -- along with 2024 fifth- and sixth-round selections to Tennessee in exchange for Byard, per Rapoport. The Titans subsequently announced the trade Monday evening.

Nevím teď přesně, jak moc Eagles využívali Edmundse ale přijde mi to jako hodně dobrý trade pro ně.

Reagovat
formic81

jj velky boost, Byard je furt top 3 FS v lize

Reagovat
Chazy

Já nevím, jestli je top 3, jak říká formic, ale obrovskou kvalitu furt má, je to 2 sezony zpět, co byl first team allpro. Obrovskej boost, Eagles si pro ten prsten strašně moc jdou

Reagovat
Kily

pro Eagles paráda, Byard byl důvodem, proč obrana Titans nekolabovala

a pro hráče fantasy, kteří mají problémy s QB, jednoduchý návod, aby si brali vždycky toho, který nastoupí proti Titans

Reagovat
Trand

The Los Angeles Rams have released kicker Brett Maher, two days after he missed two field goals and an extra point in a 24-17 loss to the Pittsburgh Steelers. The Rams went right back on the market and land on Lucas Havrisik. Havrisik has never kicked in an NFL game before. The 24-year-old was on the Colts practice squad in 2022 and now the Browns practice squad until the reported signing by L.A. is official. Havrisik kicked at the University of Arizona and there’s not much else to say about him. He made some, he missed some, now he’s on the Rams.

Achjo, to zas bude prohraných zápasů než se někdo pořádnej najde. Škoda, že jsme si nechali utéct toho Gaye, sice má celkem velký kontrakt, ale mít stabilního kickera je podle mě dost nedoceněné, jsme si tím hledáním kickera prošli v 2020 a byl to porod.

Havrisika vůbec neznám, ale na wiki se o něm píše tohle: Havrisik finished his career at Arizona going 73 for 78 on his extra points, and 34 for 53 on his field goal attempts for a 64.2% field goal precentage. Dávám mu tak 3 týdny

Reagovat
Dawon

zni jak gener z Football Manageru

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

opet je tu pasaz sezony, kdy delame blbosti

dela mi trochu starost Wilks. Vcera byl strasne konzervativni a nedokazal reagovat na utok Vikes. Zatim jsem z nej takovy rozpacity

Reagovat
formic81

@JoshDubowAP

#49ers fall to 0-36 under Kyle Shanahan when trailing by 8+ points in 4th quarter in regular season or playoffs. Niners have lost 37 straight in all in that scenario. Only Panthers have longer streak at 45 straight

tohle taky cool

Reagovat
Chazy

To MNF bylo super, Cousins hrál fakt skvěle, i když dvě klíčový hry byly hrozná haluz - ten 2. TD, to prostě hodil víc na DB a pak ještě na konci ten třetí down, kdy se kolem něj nějak záhadně rozpadl jasnej sack a on našel hráče ale štěstí je potřeba, Brady ho taky často měl a Kirk mu šel hrozně naproti. Naházet tolik yardů a třetích downů proti 49ers, tje masakr. Super výhra pro něj, seriozně mají shot na PO, O'Connell vypadá skvěle, Flores odkoučoval super zápas.

49ers to asi nemusí hrotit, Purdy hrál výborně, jen udělal dvě strašný kokotiny a měl smůlu, že obě potrestaný. Nicméně uhrát bye bude pro ně složitý. Celkově ale nevidím v NFL jasnýho favorita na SB účast ani v jedný konferenci, všichni mají výrazný slabiny.

Reagovat
Chazy

Jinak btw včera měl pár super catchů Brandon Powell, když se zranil i Addison, a to byl jeden z nejzábávnějších gatořích WR před 5+ rokama. A i když ho jako miluju, tak je absurdní, že s takovým materiálem něco Cousins zahrál v NFL

Reagovat
Trand

Jako říkal jsem si přesně to samé, poslední dva roky byl u Rams a fungoval jako solidní punt returner, ale jinak se na hřiště vyloženě jako WR skoro nedostával, a to tam nebyla skoro žádná konkurence. Má za 5 let v lize 500 nachytaných yardů, z toho 64 v posledním zápase.

Reagovat
Dawon

Ten TD na konci polocasu mi prisel skoro identicky jako ten Cousinsuv Int, akorat ze napodruhe ho Addison pretlacil no Ale jak rikas, stesticko k tomu obcas proste patri

Reagovat
Kowe

tam byl snad jedinej rozdíl v tom, že jedou začal padat ten a podruhý ten

Reagovat
Trand

Taky jsem si říkal, že mu to Addison hezky vrátil

Reagovat
Chazy

Ještě mě napadá offtopic, když jsem zmínil Florese. Všichni včetně mě hatili Dolphins za ten krok, že se ho zbavili, ale když se vezme, co tam přinesl McDaniel... nakonec super krok a ve finále když mají jako DC Fangia, tak mají i v té obraně asi většího experta.

Reagovat
Dawon

Jako jo no, nakonec jim to asi s trochou stesti vyslo (ikdyby meli McDaniela vyhlidnuteho, tak je vzdycky mohl oodmitnou), ale porad si myslim, ze Flores by mel delat HC nekde, protoze to tam proste vedl solidne.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

NFL Network’s Ian Rapoport reports Will Levis will be the Titans’ “primary quarterback” in Week 8 against the Falcons.

Tak uvidíme, co umí. Ale když se čekalo, že měl jít vysoký první kolo a šel nakonec ve druhým, tak čekám katastrofu, to tak nějak vždycky končí špatně Hackenberg, Kizer, Rudolph, Lock, Trask, ve finále asi i ten Willis. Kvůli něčemu vylétl a to něco se nakonec ukázalo, že nestačí a nikoho neláká, nebo to tam vůbec není. Víc věřím těm, co byli dlouhodobě přehlídnutí a nebyl tam nikdy ten absolutní ligovej konsenzus po zevrubným skautování, že to prostě na startování není.

Reagovat
Kily

jestli bude ještě horší než Willis, tak budeme muset najít jiný termín, katastrofa nebude stačit ale ono je to vlastně jedno, vedení odpískalo sezonu, ofenzivní lajna je ještě mnohem horší než loni a je jedno, který z dvojice Lewis/Willis zamíří do nemocnice dřív

Reagovat
Chazy

Jako mít špatnou ofenzivní lajnu není ideální, kor pro mladýho QB. Ale jestli na to má, tak to ukáže i přesto, že tu lajnu bude mít špatnou. Ve finále je to zranění Tannehilla trochu i užitečný, aspoň GM a staff budou moct vyhodnotit, jestli na něm můžou stavět a dát mu třeba příští rok. Pokud to bude fakt hodně marný, tak můžete jít pro QB na draftu.

U Willise se obávám, že je fakt jasno, tam nic není. Myslím, že bude mít trochu problém i najít práci backup QB dlouhodobě

Reagovat
Kily

mě tak napadá, jaký je rekord v letech po sobě, během kterých si jeden tým vždycky vzal QB?

Willis skončí v Tennessee a půjde z NFL, u něj není důvod, proč by si ho někdo měl brát

Reagovat
Kowe

Rekord je 5

Houston Texans 2013-2017

Jacksonville Jaguars 2011-2015

Miami Dolphins 2007-2011

San Francisco 49ers 2005-2009

Denver Broncos 1995-1999

New York Giants 1993-1997

Washington Redskins 1989-1993

Los Angeles Rams 1987-1991

New Orleans Saints 1985-1989

Reagovat
Kily

dík

Reagovat
Chazy

Těžko říct, no. Měl velkej hype jako projekt, takže myslím, že kempy si odehraje a pár let bude jezdit minimálně po practice squadech. Ale je to zklamání, z HL vypadaj jak talent pro první kolo

Reagovat
formic81

ty by sis Tannehilla nechal jo?

Reagovat
Chazy

Mně, mluvím tam o Levisovi

Reagovat
Chazy

* nn

Reagovat
Chazy

Brock Purdy is now unlikely to play Sunday vs. the Bengals based on this trend: No NFL player placed into concussion protocol this season has played the same week. The last player to be in concussion protocol who played the same week was 2022, when Kenny Pickett had a concussion in week 6 and was cleared to play in week 7.

Takže Darnold na scénu

Reagovat
Dawon

To je teda asi celkem možné, že byl mimo, když hodil ty inty sem na darnolda zvědavý, asi poslední šance, jak ještě zkusit zachránit kariéru, aby ho někdo zkusil aspoň jako bridge.

A pro Benga s nožem na krku teda rozhodně vítána zpráva, protože vyhrát venku na niners bych jinak moc reálně neviděl.

Reagovat
formic81

jj

jako necekam, ze to bude uplnej pruser, ale dost mozny ze budeme pred bye weekem 5-3 no.

Reagovat
Busby babes

neee, to hrozi, ze se Darnold dostane do kladnych fantasy cisel.

Reagovat
Chazy

Tak bude hrát, podle všeho to otřes nebyl

Reagovat
formic81

Jinak v utery je TDL a mohli by litat docela zajimavy jmena... Henry, Burns, Hunter, Jeudy, Young

Reagovat
Chazy

Tyvole Hansen... je to 4. a inches, ofenzíva se pokusí vynutit offside, obrana se nechytne, takže delay of game a 5 yardů penalta. Pak dostanou offsidem těch 5 yardů zpátky a on si myslí, že to bude první down.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

tvl Rams.

Reagovat
Chazy

Levis zatím hraje hodně nadějně

Reagovat
Kily

teď paráda, najednou je jako živou vodou politý i Hopkins

Reagovat
Chazy

Ok, tak Titans ještě sezonu ukončovat nemusí, stačí se zbavit Tannenhilla a zkusit poskládat něco smysluplnýho kolem něj.

Atlanta má letos naprosto skvělou obranu, takže to nemůže bejt úplnej luck. Samozřejmě v jeho prospěch určitě hraje, že nešlo udělat defenzivní plán na jeho hru, ale v ruce to má

Reagovat
Kily

oproti Tannenhillovi je ochoten počkat do poslední chvíle a klidně chytit ránu, snad se mu to nevymstí

Reagovat
Chazy

Oproti Tannehillovi má hlavně tak 90x silnější ruku ten poslední TD hodil jen rukou, tam nezapojil nohy, core, nic a stejně to letělo neuvěřitelně daleko. Takovej Newton hod

Reagovat
Kily

ty děláš, jako kdyby Tannehill nedohodil ani čtyřicet yardů

Reagovat
Chazy

Ale jo, ale to dohodí každej QB, měl i několik deep ball TD v životě. Ale prostě v tom hodu nemá tolik síly, podobně jako Alex Smith, Mac, Mariota a další, je to jeho největší slabina. Ten míč je věčnost ve vzduchu, trvá než doletí na sidelinu a nebo nabere šíleně moc vzduchu, když to je deep ball. Nakonec to těch 40-60 yardů uletí, ale není to tak přesný a letí to minutu. Levis ale má obrovskou sílu, měla to bejt jeho hlavní přednost a je to šílený, tje prostě švih a pak rána jak z kanonu, to ti obohatí playbook na dvojnásobek.

Reagovat
Kily

ono taky po odchod Browna trvalo věčnost, než nějaký WR k té sideline taky doběhl, když to vezmeš takhle, tak Tannehill byl dobrá volba, základ jakési chemie tam byl

Reagovat
Chazy

Já jako Tannehilla nijak nehatuju, je to fakt dobrej QB, vyhráli jste s ním divize, zahráli si playoff, udělal spoustu dobrýho. Nadprůměrnej QB a nějaký roky i fakt top 12 v NFL, takovej Schaub. Ale ty limity tam vždycky byly. A prostě síla v ruce je to první, co QB nějak ztrácí a když to je největší slabina, ten QB začne být relativně mladý k ničemu. Ve finále to má podobně i Dalton. Je čas to dát někomu dalšímu a Tannehill bude jen dobrej backup v NFL

Reagovat
mithro

Heinecke time

Reagovat
miky10

The Giants have 8 passing yards through 3 quarters.

Reagovat
Chazy

Jako zranil se Taylor a hrajete proti top obraně ale je to kuriozní

Reagovat
mithro

ale Jets o nic lepsie a to sa im Wilson nezranil

Reagovat
mithro

JuJu, to bol kauf

Reagovat
Chazy

Proč prostě Del Rio je furt DC, proč je Canada furt OC, proč nějakým lidem prochází ta naprostá neschopnost a to i několik let v kuse

Reagovat
Trand

Bitva o NY tak epická, že si zasloužila prodloužení

Reagovat
Chazy

Wilson hodil tak příšernej míč, až je z toho penalta a výhra to je nádherný

Reagovat
Busby babes

Kirk Cousins tore his Achilles today, per source. An MRI will be taken to confirm.

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

Reagovat
aither

Nejdřív JJ, který už by se mohl pomalu vracet a teď tohle.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Ty vole to snad ne, a zrovna kdyz mel tak super sezonu a vypadalo to ze se jeste poperou o PO Zaroven je po sezone FA, tak to je fakt pohroma. Vikings ted musi jit fakt tvrdy tank a doufat v top pick

Reagovat
Trand

"It doesn't seem like it's good, but we'll wait for full clarification..."

-Rams HC Sean McVay on with us @ESPNLosAngeles regarding the status of Matthew Stafford's injured hand

Reagovat
Chazy

Hmm, 49ers 3 prohry v řadě, to je slušný

Reagovat
mithro

Chiefs dnes slusny vybuch

Reagovat
Busby babes

zatim letos asi nejlip vypadaji Eagles a Ravens?

Reagovat
Dawon

Jako od Chiefs hororovy vykon, ale hadam ze to se uz letos opakovat nebude. Jestli Mahomes nekdy v patek/sobotu dostal chripku, tak to by asi trochu vysvetlovalo, proc vypadal misty hodne mimo. Ale kazdopadne se tim ten souboj o bye v AFC docela otvira no.

Chiefs maji pristi tyden Dolphins doma, coz bude velky test pro oba tymy a potencialne dost zasadni prave v tom boji o 1. seed.

V NFC to aktualne hodne vypada na Eagles, jakkoliv teda ty vykony za me nejsou vetsinou uplne presvedcive, tak 2 vyhry naskok v tehle fazi uz je fakt dost. A jako kdovi co Cowboys, oni jsou proste schopni soupere uplne zdemolovat, ale taky evidentne prohrat prakticky s kymkoliv.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Tyjo tak koukam, ze v NFC nekterym tymum trochu krivdim Na Hawks a Lions je to naskok jen jedne vyhry a Hawks uz jsou dokonce prvni v divizi s Niners U Hawks teda osobne neverim, ze by byli realny contender, ale ti Lions asi proc ne.

Reagovat
mithro

Dolphins doma vo Frankfurte

Reagovat
Dawon

Aha Tak to je docela gamechanger ale...se divim, ze se Chiefs vzdali home fieldu zrovna u takoveho zapasu.

Reagovat
Sali5

Reagovat
Trand

Gratulace

Reagovat
Sali5

Díky

První výhra proti Chiefs po 16 zápasech

První výhra Broncos proti Mahomesovi

Reagovat
Dawon

jako pecka Ale zaroven nutno rict, ze mit 5 turnoveru a nahrat jen 24bodu, to je fakt trochu desive Tohle by realisticky mel byt totalni blowout, ten utok ma zablesky, ale v souhrnu celeho zapasu je porad strasne bidny.

Reagovat
Trand

To jsem si říkal, že musí být super, jak to zmiňovali komentátoři včera. Jako já bych vám strašně rád přál, v tý divizi jste mi nejsympatičtější a taky mám docela rád Russe, i když je to docela bizarní člověk. Snad to nebude úplně zabitá sezóna, i když v AFC je to prostě těžší než v NFC no.

Reagovat
Dawon

Jako tomu tymu jako takovemu bych asi klinde i pral, ale nenapada me asi min sympaticky trener nez Payton v cele NFL A to se pak fandi dost blbe.

Reagovat
formic81

druhy polocas jsem nevidel, pac jsem v polocase usnul. Diky bohu, ze prichazi bye week. Obrana vypada v kurve a Brock s ickama taky nic moc

Reagovat
Dawon

Jako prijde mi ze vas prave obrana relativne drzela v zapase, tam nekolikrat byla sance ze Benga pujdou do vedeni 14+ a vlastne to nastalo az po tom druhem intu ve 4. ctvrtine. Bengals snad poprve v sezone vypadali zdravi a to pak je potencialne treba top 3 utok v NFL, tam nejde moc cekat, ze je uplne vymazete. Uz teda asi nejste nejlepsi obrana v NFL, ale treba top 5 asi furt jo.

Problem je ted spis v tom utoku, ze hraje mnohem hur nez na zacatku sezony a pak je najednou ta obrana pod uplne jinym tlakem. Zaroven teda souper nemusi v utoku treba tak tlacit a riskovat, kdyz v kazdem zapase nedostava TD skoro z kazdeho drivu.

Reagovat
Trand

Bengals vypadali včera fakt super. Takhle nějak jsem si je představoval na začátku sezóny. Pokud hráli špatně opravdu jen kvůli Burrowově zranění a teď už je zdravý, tak se má zbytek ligy čeho bát a přibyl další top tým v AFC. Ale ještě je asi brzy na to dělat závěry.

Reagovat
formic81

problem je behova obrana, to je velkej pruser. Na to jaky tam mame jmena, tak proste nehraje dobre ta D-line. Castecne Wilks je hodne konzervativni a malokdy vidim 5 man rush, 6 man rush jsem videl za celej rok tak trikrat.

jj v utoku to skripe a muze za to do jisty miry Shanahan. Bohuzel Brock k tomu zacina pridavat ty rookie decisions a najednou mame problem.

tudiz mozna musime nejprve vyresit play-calling, jak v obrane tak v utoku. Nicmene cely tym vypada dost unavene, posledni tri zapasy v tom nebylo srdce.

Reagovat
Trand

Co jsem tak četl, tak mi to naopak přišlo, že Wilks blitzuje hodně, viz například vyjádření Bosy:

Through seven games, the Niners are sending five or more pass-rushers on 24.3% of dropbacks, their second-highest rate since 2017, trailing only the 2020 team that was forced to do it more because of injuries to Bosa and others.

"It definitely works out sometimes," Bosa said. "I'm not used to it. We're usually a rush four kind of team and it's a little different this year."

But it's also fair to point out that Wilks has, on multiple occasions this season, been forced to lean into an aggressive approach because the front four isn't getting home consistently.

When the Niners don't blitz, they have a pressure rate of 23.5%, which is 23rd in the NFL. When they do, it's 40.5%, which ranks 18th. Perhaps Wilks is feeling out the best ways to deploy his blitz packages or how to use certain players, but the fact that the Niners aren't even in the top half of the league in pressure percentage -- let alone sacks -- with and without the blitz indicates that one of their foundational pillars is showing some cracks.

https://www.espn.com/nfl/story/_/id/38736100/49ers-high-priced-defensive-line-struggling-untracked

Reagovat
Dawon

https://www.pro-football-reference.com/years/2023/opp.htm

Podle tohodle ale blitzujou fakt malo v kontextu NFL, skoro nejmin ze vsech (druha tabulka, Team Advanced Defense). Ty cisla se teda trochu lisi od toho clanku (nejen ten blitz rate), tak je otazka, jak moc je tohle nejak standardizovane a da se tomu verit Ale obecne z pro football reference casto cerpam.

Nicmene kdyz tam kouknes na tu tabulku, tak Saleh a Ryans jsou se svymi tymy jeste niz, takze ackoliv blitzujou malo, tak to asi furt muze byt hodne v kontextu tech poslednich let

Reagovat
Trand

Tvl tak to je zajímavý, tady ( https://sactownsports.com/kyle-shanahan-gives-blunt-response-to-wilks-first-half-blitz-blunder/ ) zas píšou tohle:

"In his defense, Steve Wilks has discussed the adaptation to the 49ers’ ways since he got to Santa Clara. A former head coach known for dialing up the pressure, now having to adjust to the known success of defensive line coach Kris Kocurek and San Francisco."

Z toho mi vychází, že po něm chtějí, aby neblitzoval. Ale zajímavé každopádně, vychází z toho, že ta DL nefunguje tak jak by měla, ať už je příčina cokoliv.

Reagovat
Dawon

No tak ono to vlastne odpovida - Niners blitzuji malo, ale za Saleha a Ryanse asi blitzovali jeste min no Ale jak rikas, zkratka ta DL nejak sama o sobe neslape tak elitne jako v minulych letech.

Reagovat
formic81

jj za Ryanse a Saleha byl 95% casu vzdy 4 man rush a nejak to stacilo. U toho Wilkse jsem trosku narazel na to, ze na zacatku sezony byl odvaznejsi a posledni 3-4 zapasy tam ty pressures proste nejsou. A ta mira blitzu se musela zmensit jeste.

Nicmene letos prisel Hargrave a melo by to byt daleko lepsi a proste ten pressure tam neni. Bosa mu super pff grade, ale realne tam ten impact nevidim. Struggluje s blokama, nedostava se tam tak rychle. Kdo mi prijde, ze hraje nejlip nebo jako pomer cena vykon je Cleilin Ferrell.

Reagovat
Chazy

Hele, ale ty patterny jsou zajímavý, třeba to fakt není náhoda

1. Belichickova škola (1. Vikes, 3. Patriots), i když tohle bude náhoda, protože Pats jinak dlouhodobě určitě nejsou mezi top blitzovacíma týmama

2. Shanahanova škola (29. 49ers, 30. Texans, 31. Jets)

3. Carrollova škola (28. Hawks, 32. Colts, i když tady teda nezapadá Quinn)

4. Allenova/Paytonova škola (23. Falcons, 24. Lions, 25. Saints, tam i v procentech maj 19,9, 19,8 a 19,4)

Ale třeba McVayovi lidi (Rams, Chargers, Packers, Panthers) jsou úplně random rozházení.

Reagovat
Dawon

Ta jednicka bude spis nahoda no...nebo jako nahoda, Flores je proste takovy, u nas taky blitzoval jak sileny, ale i tehdy to prave byl hrozny nezvyk oproti tem typickym Billovskym obranam. Letos je to hadam hodne dane tim, ze po zraneni Judona proste nemame pass rush a jedina cesta jak generovat tlak je pres blitzy.

Reagovat
Dawon

A teda Flores u Vikings je fakt skvely Blitz na temer kazdem druhem dropbacku, o 11 % vic nez druhy nejblizsi tym

Reagovat
Chazy

NFL Network’s Ian Rapoport reports an MRI confirmed a torn Achilles for Kirk Cousins, ending his season.

Včera teda náročný QB den. Cousins konec sezony, Taylor, Stafford, Pickett a Ridder všichni zranění a nedohráli zápasy.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

Kendrick Bourne urvane ACL aneb kdyz se dari, tak se dari...snad to teda aspon povede k vice snapum pro Douglase a treba aspon poradne zkusime, jestli je Thornton dalsi zoufaly WR bust, nebo k necemu bude, k nicemu jinemu uz tahle sezona asi ani byt nemuze.

Si tak rikam, ze Patriots by rozhodne meli pred deadlinem prodavat, ale pak se tak clovek zamysli, a asi jediny zajimavy starsi hrac, na kterem do budoucna moc nebudes stavet, je Judon a ten je do konce sezony out Mozna nekdo jako Jonathan Jones by mohl nejake secondary solidne pomoct a je mu uz 30, ale je tam tech prodejnych hracu fakt zoufale malo.

Reagovat
Kowe

DeVante Parker

Reagovat
Dawon

Ten ma po nedeli tusim otres

Reagovat
Dawon

Trade! The #Giants are sending veteran DL Leonard Williams to the #Seahawks for a 2024 second-round pick and a 2025 fifth-round pick, per sources.

Zajimava posila pro Hawks...ale teda na to ze u Giants hral celkem prd, tak je to docela vysoka cena za nej. Ale Hawks teda v te relativne slabsi NFC asi citi sanci.

Reagovat
Chazy

No hlavně na to, že bude po sezoně FA

Reagovat
Dawon

Tak to jsem ani netusil, to je pak teda pro Giants docela famozni trade.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=21bo31Agpuk

Ten 4. TD Levise je fakt strašnej bizár ustupuje dozadu, nezapojí nohy ani tělo, prostě jen rukou na random hodí 50 yardů, dokonale přesně, ještě je to rána jak svině a obránce nemá vůbec čas se tam dostat. Samozřejmě všechny ty TD byly pěkný, ale ten 4., to by dal možná tak Allen s Mahomesem.

Jako je to gunslinger, podle mě u toho zatím moc nepřemýšlí a jak se na něj obrany budou víc chystat, tak přibude hodně INTů, hodně chyb, hodně nepřečtenejch coveragí. Naskočit do prvního zápasu v životě, kdy Titans 5 let hráli nějak a začít to krájet vzduchem, to je prostě easy scénář, i když proti naprosto elitní obraně. Ale potenciál je tam obrovskej, určitě musí dostat zbytek letošní sezony, celou sezonu příští a pak se uvidí. Tannehill může s klidem odejít, kontrakt mu končí

Reagovat
Dawon

Ti Raiders, to je fakt desive...Jimmy je jako regulerne na odpis, ten utok proste vypada podobne jako Jets. Adams si podle me musi chtit vystrelit mozek z hlavy, ten je tam uplne zbytecny. Bylo by od Raiders slusne vychovani, kdyby ho jeste dneska nekam tradnuli, ackoliv asi moc nehrozi, ze by to s recordem 3-5 vzdali, obzvlast kdyz Josh hraje o svuj HC zivot.

Vymena Jimmy-Carr se nicmene opravdu zoufale nepovedla. Ne ze by to s Carrem asi bylo vyrazne lepsi, ale na tohle se proste neda divat a to fakt maji ten utok relativne nabity.

Reagovat
formic81

cely spatne u Raiders. Myslim si ze Adams a par lidi by si zaslouzilo jiny angazma jeste, zrovna u Adamse mi to je docela lito. Fakt top WR

Reagovat
Chazy

Jo, asi je potřeba akceptovat, že Jimmy na startování v NFL opravdu nemá. Maximálně jako jednosezónní bridge u týmu, co draftoval QB a chce nějakýho veterána, kdyby ten QB potřeboval víc času. Ale to už je kategorie Minshew. A teda u takový pozice je blbý, že ani nevydrží zdravý

Reagovat
Dawon

Jako timhle se mu dvere na startovani musi definitivne zavrit no...jako backup uplne v pohode, kdyz naskoci na 1-2 zapasy, tak te asi nepotopi a mozna to i prezije ve zdravi, ale tohle fakt ne.

Reagovat
Chazy

Jo, on hlavně fakt nic moc neumí ve finále dělá zoufalý ready, nejde se spolehnout na to, že nebudeš ztrácet míč a když už prohráváš, tak nemá nic, čím by otočil. Podle mě je pod Dalton line, on opravdu nedává šanci na výhru prstenu.

Reagovat
Chazy

https://www.pro-football-reference.com/leaders/sacks_active.htm

Aktivní lídři v sack kategorii jsou zajímaví Je tam docela dost stovek, Mack to asi taky doklepe, Hunter, Chris Jones a další veteráni spíš asi ne.

Ale teda Garrett s Wattem už mají oba přes 80, přitom draftovaní 2017.

Bosa, Crosby a Brian Burns přes 40, i když začínali v roce 2019. Ještě k nim patří Sweat, Josh Allen, kteří mají přes 30, takže rok 2019 unikátní na pass rush.

A Parsons už má přes 30, i když draftovaný 2021. Jako ty alltime rekordy (200, 198) bude náročný dotáhnout, ale prostě dnešní hráči mají lepší zdravotní péči, měli by vydržet více, celkově je ten sport bezpečnější, mělo by trošku padat mnžoství zranění, hraje se 17 zápasů ročně místo 16. Třeba to někdy někdo ohrozí.

Reagovat
Kowe

Hunter by rozhodně mohl. Je mu 29, letos už za 8 zápasů 10 sacků. S tímhle tempem by mohl atakovat 20 letos. tzn by mu chybělo už jenom 10 do konce kariéry.

Reagovat
Chazy

Jo, on asi jo, ve finále i Joey Bosa, když vydrží zdravý

Reagovat
Dawon

mohl uz by taky nekdo prekonat ten debilni rekord na jednu sezonu

Reagovat
mithro

Vikings trading for Cardinals QB Josh Dobbs following Kirk Cousins' season-ending injury

Reagovat
Chazy

49ers acquired EDGE Chase Young from the Commanders in exchange for a 2024 third-round pick.

Jaguars acquired LG Ezra Cleveland from the Vikings.

Lions acquired WR Donovan Peoples-Jones from the Browns in exchange for a 2025 6th round pick.

Všechno naprosto výborný trady jak může Young stát tak málo

Reagovat
Chazy

Bills acquired CB Rasul Douglas from the Packers in exchange for a fifth-round pick.

Ok, to se jim taky hodí

Reagovat
formic81

jako mame plnou prdel picku, kor pro pristi rok a Young je samozrejme upgrade na druhou stranu k Bosovi, nicmene stejne tak nas pali secondary a kde horime jeste vice je o-line. Chapu ze o-line se shani tezko, ale i dobry backup (tackle by ted byla posila.

Reagovat
Dawon

Montez Sweat k Bears za 2. kolo.

Jako tohle je solidni bizar, od Niners to pravdepodobne bude pozdni 3. zatimco za Sweata od Bears to bude vysoke 2. Absolutne nechapu

Ten Young je teda fakt muze potencialne byt sileny steal...a jak muze byt levnejsi nez Leonard Williams, to mi taky uplne hlava nebere

Commanders to dobre rozprodali, to je ted urcite porazime a zkurvime si pick

Reagovat
Kowe

Jsem čekal, že když prodali Sweata tak si tim dělají prostor k podepsání Younga. No, zajímavé

Reagovat
Trand

Ten Young je skvělej no. Celkově 49ers získali od Commanders Younga a Trenta Williamse za dvě třetí kolo a jedno páté. Hlavně ten Trent, to byla neskutečná value, prakticky od začátku v 49ers se pohybuje na úrovni top3 LT v lize, možná je dokonce nejlepší. Tohle se 49ers velmi povedlo.

Reagovat
Chazy

CMC taky skoro zdarma na to, že byl pod kontraktem a část zůstala Carolině. Tyhle trady dělají dobře, nebojí se toho. Mi přijde, že NFL je občas až moc posedlá těma rookies, rookie kontraktama, vidinou hráče na 10 let a takhle se pak dá dost pod cenou získat šílená value.

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Young nemá fifth-year option, takže možná jen do konce sezóny a pak se uvidí.

Reagovat
Chazy

Jo, pokud na něj nedají tag, tak ho určitě ztratí

Reagovat
formic81

je to rental urcite, nebudou na nej penize. Leda ze by se neco udelalo s kontraktem Deeba

Reagovat
KoryVCF

Tak Josh i GM jsou cooked..

Reagovat
Dawon

Wow...jakoze vyhazov na konci sezony sem bral skoro jako jistotu, ale ze to bude takhle rychle, to fakt ne. Nakonec Josh dopadne jak Bill, kdy bez Bradyho nikdy nic nedokaze

Ale s takovou teda jeste mnohem vic nechapu, ze neprodali Adamse.

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

@AdamSchefter

It’s a new day in Las Vegas.

Raiders’ head coach: Antonio Pierce.

Raiders’ general manager: Champ Kelly.

Pierce will make his NFL head coaching debut on Sunday vs. his former New York Giants team.

https://en.wikipedia.org/wiki/Antonio_Pierce Zajimava volba ten interim HC

Reagovat
Trand

Prakticky bez trenérských zkušeností v NFL, ale zní jako velkej frajer, budu mu fandit.

Reagovat
Dawon

Jako treba to bude podobne jak kdyz delal Campbell poprve interima u Dolphins, kdovi

Antonio Pierce, the interim coach, is the 13th different HC for the Raiders since they last won a playoff game.

Taky solidni statistika.

Reagovat
formic81

tak on je celkove problem, ze tam jsou Chargers a Chiefs. Broncos i Raiders budou muset jit do obrovskyho rebuildu, narozdil od Broncos ale maji assetts na trady (Adams, Crosby, Jacobs) a hlavne QB bez silenyho dealu jako ma Danger Russ

tak ci tak, tam bych si fakt dal na cas

Reagovat
Dawon

Raiders gave Josh McDaniels a six-year contract in January 2022. He has over four full year left on the deal that the Raiders are obligated to pay.

A tohle se taky povedlo

Reagovat
formic81

tak ona uz tenkrat ta smlouva pro Grudena byla silena ten Davis to plati jak Kreta kdysi

Reagovat
Dawon

Jojo, je to dost ukazkove priserne vedena franchise

Reagovat
Chazy

Když už WFT nevlastní Snyder, tak je to nejhorší majitel v NFL, no

Reagovat
Zaschrona

A Jimmy taky. O víkendu má hrát AOC.

Reagovat
Trand

Tak to republikáni nerozdýchají

Reagovat
Dawon

...chvili mi to trvalo

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Juhů, budeme mít nového OC/QB coache

Reagovat
Trand

Jinak koukám v neděli super program, pokud má někdo volno tak tím může zabít cca 12 hodin :

15:30 Dolphins @ Chiefs (ve Frankfurtu)

19:00 Seahawks @ Ravens (i když tady nečekám moc hezký fotbal)

22:25 Cowboys @ Eagles

02:20 Bills @ Bengals

Reagovat
Chazy

Jinak ten Antonio Pearce byl v Arizoně State v takovým bizarním koučing týmu HC byl Herm Edwards, asistent HC a DC byl Marvin Lewis, no a ten Pearce byl DC společně s Lewisem. Ale je to hrozně moc NFL zkušeností a Lewis byl elitní HC, tak kdo ví, třeba něco pochytil

https://www.youtube.com/watch?v=b5-iJUuPWis

Reagovat
Trand

Tohle video tady už dlouho nebylo.

Reagovat
Busby babes

a je to skoda

Reagovat
Eric_The_King

Spočítal bych na prstech jedné ruky videa, které poznám i z odkazu. Tohle je jedno z nich

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Zaschrona

Já ty jeho Jets nikdy hrát neviděl, ale baví mě v kontextu tohohle videa tahla pasáž na jeho wiki:

"Overall, Edwards' tenure as head coach of the Jets was marred by chronic clock management problems, an ultra-conservative "play not to lose" mentality, and a lack of any discernible defensive philosophy, despite Edwards' supposed expertise in the Cover 2 defense."

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
kubys

Se dívám, že ten slugfest mezi Jets a Giants byla rekordní NFL návštěva na MetLife

Reagovat
Dawon

To rozdavali listky zdarma kolemjdoucim ne?

Reagovat
mithro

The Steelers are the only team in the Super Bowl era to have a winning record through 8 games despite being outgained in every game

5-3

Reagovat
Chazy

Levis zas super on má fakt neskutečnej arm talent, hodí cokoliv. Víceméně jen díky tomu v lize přežívali Cutler, Flacco a někteří další, takže bych se úplně nebál o to, že by nebyl dlouhodobej starter. Konzistentně trefuje hráče, měl tam i dobrý ready, nějaký ty off balance hody naprosto skvostný.

Je dost skandální, že on šel druhý kolo, ale Pickett, Love, Weeden, Manuel, Tebow nebo Lynch šli v prvním. Jakože by mě zajímalo, co dělal, jestli fakt byl totální kunda na pohovorech, něco tam nehraje intelektuálně a nebo prostě se nelíbilo něco na technice, možná hrál roli ten vysokej věk. Já myslím, že po letech se většinou prokáže, že skauti věděli, proč někoho nechtěli, tak se to třeba ukáže i u Levise, ale zatím vypadá jak někdo z prvního kola.

Naopak Pickett.. nevím, on fakt netrefí jednoduchý hody, progres žádnej, stejně jako Levis je dost starej.

Reagovat
Chazy

A vím, že já jsem na Levise pindal furt a kritizoval ho, ale já nejsem placenej za to, abych v tomhle měl pravdu a není to moje fulltime práce

Reagovat
Dawon

Tak on podle vseho i v preseason a v treninkach byl naprosto priserny a Willis ho prehraval na plne care, takze to je fakt zahada, ze najednou vypada takhle dobre Ale jakou souhlas, ten talent v ruce ma fakt neskutecny, sazi tam hody, co by fakt moc QB v lize nedokazalo.

Reagovat
formic81

https://vm.tiktok.com/ZGJE3cV7J/

ja ho miluju a urcite bali brcka

Reagovat
Chazy

Bears signed EDGE Montez Sweat to a four-year, $98 million contract.

To jsou luxusní prachy pro něj a celej ten trade je najednou luxusní i od Bears. Dělají tam dobrou práci, už jen najít dobrého HC, protože Eberflus to fakt nedává. Věřím, že bude dobrej DC zas někde nebo poziční kouč, ale franchise uřídit neumí.

A důležitá zpráva pro Německo:

Dolphins activated OT Terron Armstead from injured reserve.

By mohlo Tuovi dost pomoct, jestli nastoupí, kor když by se měl vrátit i Connor Williams. To znamená LT i C zpátky. Jinak ale jim pošel krom Wynna ještě jejich RG, takže aktuálně mají 4 startery z 5 ve statusu Q nebo O, což je fakt masakr. Snad aspoň ti dva budou hrát.

Reagovat
Dawon

Dobře pro ně, kdyby dali vysoké druhé kolo za půl sezony toho hráče v prohrané sezóně, tak to je zas na vyhazov všech

Ale ten děsivý trade Claypoola za 2. Kolo nad nima furt visí takže bych je zas úplně neprechvalil

Ale upřímně se Sweatovi divím, že si nepočkal do FA a podepsal to hned

Reagovat
Chazy

Já bych nepodceňoval to, jak moc hráči chtějí prachy na ruku a klid ohledně zranění a všeho, nemuset se otravovat s tagem atd. Ten AJ Brown, jak jsme řešili, se taky připravil o prachy, ve finále všichni QB by taky v FA dostali daleko víc. Ale jedinej, kdo měl koule to udělat, byl Kirk a nakonec šel přes dva tagy

Určitě to nějaká část udělá, ale zas je tu velká část, co dá slevu výměnou za to, že si už tenhle week můžou utrhnout ACL, achillovku a stejně jsou boháči.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/news/team-meeting-led-to-changes-in-josh-mcdaniels-demeanor-at-practice-prior-to-firi

Jako nic neříkám, být manažer je náročné ale je to fakt hrůza

Reagovat
Dawon

Hrozny bizar ze si Josh vybral zrovna Raiders, kdyz to byla pravdepodobne jeho posledni sance delat HC...otresny majitel, nemas top QB...jako urcite to tam nijak nepozvedl, ale proste podminky nemel zrovna idealni

Reagovat
Chazy

Na můj vkus 'Fins občas dělají až moc píčovin a je to celý overcomplicated

McDaniel je naprostý bůh, budoucnost ligy, wonderkid, já to nezpochybňuju. Ale podle mě se občas utopí ve vlastních kličkách a snaží se být moc chytrý. Ta obrana naprosto netuší, co přijde, což je v mých očích hlavní přínos těch divokých presnap actions. A člověk si říká, že "well, konečně toho jdou využít" a stejně... po chvíli klasický vertikální ofenzívy, která je naprosto efektivní, získají bez problémů 40 yardů a nikdo tam není pořádně pokrytý, tak zas zkouší píčoviny, backward passy atp. Zbytečně.. fakt to fungovalo.

Podle mě ta dramaticky pohyblivá ofenzíva prostě musí sloužit k tomu, že otevře prostor pro tu klasickou, konvenční ofenzívu. Která je klasická a konvenční proto, že je prostě nejefektivnější top 3 QB, špičkoví WR, tak to prostě hodím na ně a nechám je to poslat do TD, není potřeba tam furt něco vymýšlet.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

Pro Dolphins treti tezky zapas a treti vybuch...asi je trochu prestavam brat vazne jako contendera. Honit bambilion bodu a yardu proti tragedum je sice hezke, ale v lednu musi porazit i poradne tymy

Reagovat
Dawon

Tak mozna se jim budu jeste omlouvat Chris Jones je idiot

Reagovat
Dawon

Tak asi spise ne no, nepredvedli v utoku fakt absolutne nic Jeden "normalni" TD, jeden darovany a jinak totalni hovno.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

ale chiefs dopredu ziadna hitparada, celkovo som dufal v zabavnejsi zapas

Reagovat
Chazy

Já si jako užil ty obrany, no když zastavují dobrý útoky, tak je to fun

Reagovat
Dawon

Jako pochvalu zaslouzi urcite i obrana Fins, ale porad to od nich letos hrozne skripe

Reagovat
Chazy

Spagnuolo si McDaniela těžce povodil nebýt chyb v útoku Chiefs, tak neměli šanci

Reagovat
Trand

In Rypien we trust

Reagovat
Trand

Ale upřímně nechápu jak to může být náš backup, on vypadá fakt strašně. Aspoň že umí trochu běhat.

Reagovat
Chazy

To fakt sleduješ? Já teď dva roky po sobě viděl Pats třeba prvních 6 zápasů a jak je jasný, že PO nehrozí, tak se nedívám. Prostě radši jdu zápasy, kde o něco jde/red zone radost z NFL jako takový over bezvýznamný trápení s Belichickem

Reagovat
Trand

Sleduju, kdyby se dnes vyhrálo a Stafford se přes bye uzdravil, tak nás čeká domácí zápas proti Seahawks, které jsme už letos porazili a kdyby se vyhrálo i to, tak jsme najednou 5-5 a ve hře o wildcard ve slabší NFC. Ale Rypien je fakt hroznej teda, dnes to vypadá, že jediný skórování bude možný přes obranu.

Reagovat
Chazy

Holt na světě není dost QB, aby všechny týmy měly dva QB, co dokáží vyhrát jen tak zápas, no. Samozřejmě máš kolem ligy QB jako Wentz, Cam a další, co by něco dokázali hodit a byli lepší. Ale stáli by moc peněz a co je hlavní, jsou prostě kundy. Backup musí splňovat nějaký soft skilly bohužel

Reagovat
Trand

My jsme brali ve 4. kole Bennetta z Georgie, ale ten má nějaké osobní problémy, o kterých nikdo pořádně nic neví a je do konce roku mimo. Spekuluje se že je závislej na alkoholu, ale nevím, Rypien je ale prostě hroznej, to jestli se dnes nějak vyhraje, tak to bude zázrak.

Reagovat
Busby babes

Edwards je dneska zlaticko.

Reagovat
formic81

dneska je redzone jak nejaka groteska, to je sileny co se deje. To je v pici jaky yolo momenty se stavaj

Reagovat
mithro

pats

Reagovat
Trand

Dobbs je bůh

Reagovat
Trand

A Baker taky Strašně mu to přeju

Reagovat
Trand

Ok, tak Stroud je ještě víc special

Reagovat
Dawon

Jako tohle predvest kdyz s tim tymem mas asi 2 treninky, chybi ti 2 starting OL, chybi ti nejlepsi WR, hned ze zacatku se ti zrani aktualne druhy zdravy top WR a jeste tam musis necekane vlitnout kvuli zraneni Naprosty masakr

Hrdina dne bude Stroud, ale Dobbs si zaslouzi absolutorium co tam vykouzlil

Reagovat
Zaschrona

Arthur Smith zaslouženě potrestaný. Máš Bijana, máš Pittse, ale necháš z goal line běžet Allgeiera a Jonnu Smitha... aby z toho byl jen FG. Taky necháš Allgeiera běžet 9x po sobě...

Reagovat
Chazy

U Smithe platí to, co u Danielse, no. Je to úžasnej HC talent, ale občas dělá naprosto nepochopitelný rozhodnutí. Říkám, dělají to overcomplicated

Reagovat
Chazy

Jinak ale obecně mně osobně se extrémně líbí, jak Falcons pracují s Bijanem a Lions s Gibbsem. Prostě jestli někdo chce, aby ti RB prežili celou kariéru v tom týmu, nemůžou mít 300 touchů za rok. Podle mě by za top RB měl být co nejlepší backup a měli by se točit s tím, že ten bellcow dostane ty důležitý snapy.

Reagovat
Zaschrona

Souhlas. Ale někteří ti trenéři to prostě přehání - posazení hráče za fumble, za který ani hráč nemůže nebo záměrná snaha nechat hráče "si to vybojovat" a podobná rozhodnutí, nedává to často smysl.

Reagovat
mithro

stroud

Reagovat
formic81

Stroud hraje paradne. Ten s kazdym zapasem roste

Reagovat
Chazy

Stroud je hustější než Herbert jako rookie, po tomhle zápase jde statisticky i hodnotou fakt do boje o MVP

Reagovat
Chazy

A teda Slowik naplňuje očekávání, měl by bejt nejtalentovanější člověk od Shanahana a ta ofenzíva je naprosto úžasná

Reagovat
Dawon

To co dneska predvedl, to se naprosto vymyka jakymkoliv rookie vykonum...samozrejme asi fer rict, ze by tohle uz Bucs meli ubranit, ale to proste byl jeden dokonaly hod za druhym.

A asi by se uplne nemelo zpominat na Della Ten taky vypada jako uzasny steal ve 3. kole

Reagovat
Chazy

Jiank ale je mi líto Mayfielda... hraje o dost líp než Brady loni a prostě to nestačí, snad vždycky mají šanci na výhru a poserou to.

Ale jako Canales... prostě Mayfield nejlepší sezona za roky zpět, Geno zas o dost horší letos

Reagovat
Dawon

Jako dneska hral Baker fajn, ale zas bych se nenechaval unest, vetsinu zapasu je ten utok dost nekoukatelny V yardech i bodech na zapas sou v nejhorsich 10 tymech NFL...dnesek to asi trosku polepsi, ale neni to vubec dobre

Reagovat
Chazy

Jasně.. beru v kontextu Mayfielda je to prostě game manager, ale nedělá moc chyby, má tam dlouhý TD. Ale na začátku roku hrál fakt slušne, jim se to posralo poslední weeky

Reagovat
Dawon

2 z prvnich 3 zapasu nehodil pres 180 yardu

Reagovat
Chazy

Game manager

Reagovat
Zaschrona

Akers přetržená achillovka, už podruhé v kariéře.

Reagovat
Dawon

2 achilovky behem 2 zpasu v jednom tymu je teda taky solidni stesticko

Reagovat
Trand

Incredible stories from the Vikings' locker room today. Josh Dobbs didn't take a single rep with the offense in practice. No snaps from Garrett Bradbury. Had never thrown passes to anyone, and didn't know most of their full names. "That's for next week," he said.

When it was time for Josh Dobbs to come into the game, the Vikings' offense huddled on the sideline and went through the team's 5 primary cadences, said RT Brian O'Neill. That was the first time he had gone through it with the rest of the offense.

Reagovat
Chazy

No... v takový situaci se prostě asi hodí být na intelektuální rovině génius

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Silenost

Reagovat
Chazy

Cowboys

Reagovat
Dawon

To byl dobry souboj trotlu...nejdriv jim eagles darujou asi 60 yardu bez nutnosti vyuzit TO a pak jim to Cowboys obratem vrati

Reagovat
Dawon

Pekne Benga Jeste by ten 1st seed mohli v AFC dat oni

Reagovat
Trand

Nadcházející schedule Bills:

vs Broncos

vs Jets

@ Eagles

bye

@ Chiefs

vs Cowboys

@ Chargers

vs Patriots

@ Dolphins

Z toho mi vychází že tam mají minimálně 4 velmi těžké zápasy (Eagles, Chiefs, Cowboys, Dolphins), z toho 3 venku. No budou muset ještě zamakat

Reagovat
Dawon

No...tohle fakt neni prdel Ale doufam teda, ze to PO daji, protoze to by zas byla velka skoda.

Reagovat
Chazy

Oni ale nejsou ani tak zábvní jako dřív, ani na jedný straně míče prostě. Už jim nechybí jen Daboll, hrozně jim chybí i Frazier, do toho se jim nakupilo dost zranění. Moc nevěřím, že by v tom PO něco udělali, i kdyby se dostali.

Reagovat
Dawon

Tak na zacatku sezony vypadali super, uplne klidne by mohli jit daleko, kdyz se sejde forma a Allen da par dobrych zapasu po sobe. Ale nesmi je porad tak posirat ty zraneni.

Ale kdovi, jestli uz z toho McDermott nevyzdimal maximum a neprospela by tam zmena.

Reagovat
Chazy

Nad tím jsem tu uvažoval na konci sezony no, jestli by mu nehrozilo něco v případě, že další roky nepřijde už SB/těsnej boj o něj.

Ale prostě takhle jsem uvažoval i nad Harbaguhem a Tomlinem a oba pořád z těch týmů dostávají maxima a jsou králové. Stejně tak je nevyhoditelný Vrabel, i kdyby tři roky hráli v negativní bilanci. Jakože ta šance, že najdeš někoho lepšího, není moc vysoká, no, špičkovej HC je rarita. Ale určitě se o tom bude víc a víc mluvit, kor s lidma jako McDaniel, že prostě co by Bills byli, kdyby měli někoho takovýho. Akorát někdo takový měl být i Josh, Nagy, Hackett, Kingsbury, Lynn, Gase, Jay Gruden, Shurmur a mnoho mnoho dalších.

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/stats/player-stats/

Když se podíváte na ty čísla, neměl by fakt být Stroud v MVP konverzaci? Prostě kdyby je dostal do playoff, i kdyby na poslední WC místo, tak co víc vyjádří most valuable, než to, že vezme druhej nejhorší tým ligy a dostane ho do PO. Podle mě kdyby měl čísla trochu srovnatelný s těma na topu, měl takhle málo intů (Aaron vyhrál MVP víceméně jen díky tomu, i když Brady měl větší impact nat ým), ale dostal posranej Houston do PO, tak to musí dostat

Reagovat
Chazy

Jinak ale je to letos fakt šílená intovaná, všichni mají nízký ratingy. Vůbec nechápu, co se děje, ale aktuálně v lize obrany drtí QBs a ne naopak

Reagovat
Dawon

Jako asi bych si pockal, jestli na tenhle vykon nejak kloudne navaze, protoze ted ty dva zapasy predtim byly po tom skvelem startu zas spise slabsi. Jako teoreticky kdyby hral dal skvele a dostal je do PO, tak asi proc ne, ale to je asi fakt extremne nepravdepodobne.

Co se koukam, tak bookies ho po vcerejsku poprve zacli brat nejak v potaz, ale porad je tam mozna az absurdne hluboko (vyrazne pod Purdym, Herbertem, i nekolika neQB) https://sportsbook.draftkings.com/leagues/football/nfl?category=awards

Reagovat
Chazy

Proč pod Purdym

Reagovat
Dawon

No taky to moc nechapu, ale uz sem tu debatu nechtel zas nejak rozvirovat Ale proste rookies MVP nevyhravaji, tak by asi musela byt naprosta silenost, aby to vyhral.

Reagovat
Busby babes

Taysom Hill je za ostatných 60 rokov prvým hráčom NFL, ktorý počas svojej kariéry dosiahol najmenej

- 10 passových TDs

- 10 behových TDs

- 10 chytených TDs

Naposledy sa to podarilo členovi HoF Frankovi Giffordovi, ktorý kariéru ukončil v roku 1964

Reagovat
Busby babes

btw to nase becko v redraftu se dost rozpadlo. 3-4 lidi uz na to dlabou a ani nenastavujou sestavu. moc nevim, co s tim, ale na pristi sezonu to nema takhle cenu nastavovat no

Reagovat
Dawon

No do pristi sezony to asi bude chtit nejake zmeny...dame po sezone trochu hlavy dohromady a uvidime, co se podari vymyslet.

Reagovat
Trand

https://tinyurl.com/4awdbrjy

Ale jako reálně tohle je neskutečná výhoda pro Eagles, že to umí takhle dobře zahrát. V podstatě to znamená, že pokud se dostanou do situace, kdy je 2./3./4. down a 1, tak mají přes 90% na úspěch. Ani nevím kdo je už vlastně zastavil. Nám se to v zápase proti nim myslím povedlo dvakrát, ale to byly trochu jiné situace - v obou případech myslím 3. down a 2 a navíc to bylo v podstatě v garbage timu už. Takových stopek možná i teda bylo víc. Jinak loni pokud si dobře pamatuju, tak snad za celou sezónu je jednou někdo zastavil a jinak o nikom nevím. A dokonce i vidíme, že když to zkouší jiné týmy, tak jim to tak dobře nejde, takže doufám, že to nikdo nijak nezakáže, jak se o tom občas spekulovalo poslední dobou.

Reagovat
Kowe

V podstatě proti Eagles hraješ 1 & 9, ne 1 & 10

Reagovat
Kowe

kurva co to tady mají za hnusnej font s takovým ampersandem

Reagovat
Busby babes

o co jde? ja je letos asi jeste nevidel hrat...

Reagovat
Dawon

Tady ten nebeanitelny sneak https://youtu.be/ATMfvNIQfbk?si=L_a9tuVFVXv39nRD

Ale ono to funguje protože je prostě Hurts stavěný jak RB mixovaný s TE no nedělá to skoro žádný jiny tým

Reagovat
Busby babes

diky

Reagovat
Trand

https://www.youtube.com/watch?v=ATMfvNIQfbk

Nekoukal jsem na to video, ale snad by to tam mělo být vysvětlené. Ve zkratce umí strašně dobře zahrát QB sneak s tím, že za QB stojí dva hráči, kteří ho ještě strkají dopředu. Samozřejmě to spočívá i na kvalitě OL a na QB a Eagles mají úspěšnost snad přes 90% myslím. Nicméně sílily poslední dobou nějaké hlasy, že by se to mělo zakázat, protože je to moc silné. Viděl jsem ale tu stejnou hru zahrát ostatní týmy a zdaleka nebyli tak úspěšní jako Eagles, protože je to samozřejmě i o hráčích a ne jenom o formaci.

Reagovat
Dawon

Ja jenom doufam, ze to liga nezakaze...proste to neni zadny exploit, zadny jiny tym v lize to takhle neumi, zkratka maji na to jen nejlepsi hrace v lize a tak to vyuzivaji.

Akorat mi prijde skoda, ze uz trochu odhalili karty s tim, ze z te formace hrajou i nejaky fake...uz to udelali letos tusim dvakrat a obe dve ty situace mi neprisly az tak kriticke, aby to bylo nutne. Tohle si meli setrit na PO.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Trand

Tak já ty faky nezaznamenal, ale zas třeba tím chtějí ukázat, že je třeba to riziko fakeu brát vážně a že není možné aby se prostě 11 obránců vrhlo na Hurtse a OL a zvyšují tím šanci na úspěch toho sneaku. Nevím no, často si to takhle říkám u nějakých trick plays nebo mimořádně vydařených designů, že je škoda, že si to týmy nenechají na playoff a odpálí to už na začátku sezóny v situacích, kdy to není zas tak potřeba. Ale tak třeba si tim přirpavují půdu pro podzější fáze sezóny, těžko říct no. Jinak absolutně souhlasím, taky doufám, že to nezakážou, žádný exploit to není, jen je to prostě dobře zahraná akce. To že to ostatní týmy neumí tak dobře nebo na to nemají hráče, to je jejich chyba.

Reagovat
Dawon

Jako určitě za tím bude tahle myšlenka, ale bylo by hrozně cool vytasit první fake někdy v SB na rozhodujícím 4. Downu a nebráněný hráč by si došel pro TD když by všech 11 obránců skočilo na hromadu

Reagovat
Trand

Jako je pravda, že třeba tohle si pamatuju doteď a to ani nebyl SB https://www.youtube.com/watch?v=fw9ubs1A6kU A Philly Special vlastně taky, ale na to musí být HC tak trochu blázen a myslím že jich v lize zas tolik není

Reagovat
formic81

to byl krasnej zapas tenkrat, to byla snad tusim druha sezona co jsem to nejak sledoval a strasne jsem si ten zapas uzil. Hezka nostalgie

Reagovat
mithro

oni ten fake teraz zahrali prvykrat potom, co im ten sneak nevysiel.

Reagovat
Chazy

Týmy po tom budou ale hodně volat Patriots to párkrát zažili

Reagovat
Dawon

Myslíte že se Jets mlátí do hlavy, že nešli aspoň po nějakém QB? Podle mě by treba s Dobbsem vyhráli SB

Reagovat
Zaschrona

Rodgers povídal, že se za pár týdnů vrátí... tak uvidíme.

Reagovat
Chazy

Nedávno teda říkal, že se to už nevyvíjí tak, jak by si přál a že neví

Reagovat
Kowe

A včera právě, že je za pár týdnů zpět

Reagovat
formic81

ta obrana je electric, radost na to koukat, ale ten utok ma furt diry. Cekal jsem vic od tech WRs, ze tomu Wilsonovi pomuzou. Jako je mozny ze je to fakt mega trash QB, ale i tak jsem cekal vic od toho utoku.

Reagovat
Chazy

Hele, on je fakt naprostej zoufalec.. a receiveři bez QB nic neudělají, proto nemají žádnou šanci nikdy usilovat o MVP. Prostě WR tomu QB pomůže, ale jen v rámci jeho dovedností.., kam hodí, tam hodí, jak hodí, tak hodí. WR může mít větší catch radius a udělat víc YAC, ale je to prostě koncovej příjemce a nemá impact na ty věci před ním. To jen QB může udělat ze špatných WR dobrý, ale dobrej WR prostě čeká na míč, no... jak mohl Wilson jít takhle vysoko, to je fakt totální mindfuck, on nevidí na tom hřišti nic, je strašně pomalej, ani házet skoro neumí. Celej ten draft je mindfuck. Snad všichni skauti říkali, že Wilson i Lance jsou něco mezi 1. a 4. kolem, vytýkalo se jim extrémně moc věcí. Se týmy pomátly, že zrovna tam šli tři QB po sobě. Wilson je slušnej atlet, občas něco vykouzlí, skočí do toho po hlavě, uteče sacku a pak dokáže trefit volnýho hráče v rozpadlý coverage, ale tje celej jeho skillset. Darnold je sračka, ale Wilson.. tje fakt low end backup

Reagovat
Kowe

Nadruhou stranu bych řekl, že největší Wilsonův průser není samotný házení, ale to čtení hry. On si pro půlku sacků dojde sám, protože nic nevidí. Když už má čas hodit, tak háže ok. Ty jeho ratingy nejsou špatný

Reagovat
Chazy

Jako jo... dokáže hodit míč tam, kam chce ale to snad každej QB v NFL a i na college, no. On fakt potřebuje volnýho hráče nebo souboj 1v1, kde nemusí číst ostatní hráče v coverage a nesmí se tam stát nic neočekávanýho. Ale podle mě vůbec nemá ponětí, co se na tom hřišti děje.

Reagovat
formic81

jasny no, ale ono tech draftu bylo a bude... prijde mi ze obrok ty draft class bustujou silene

loterie jak blazen

Reagovat
mithro

Rams to sign QB Carson Wentz.

Reagovat
KoryVCF

to je tak na zapas a zase se zraní

Reagovat
Chazy

Jako.. měl jednou ACL, což se může stát komukoliv a jedno další blbý zranění, jinak nic, co by neměli všichni. To fakt není důvod, proč v lize není

Reagovat
Trand

No reálně kdybychom ho měli v zápase proti Packers, tak si myslím že vyhrajeme, respektive bude to alespoň vyrovnané a ne ostuda jako teď. Ale zajímavé, snad to se Staffordem není horší než to vypadá. Podle posledního vyjádření McVaye jsem trochu myslel, že po bye weeku je zpátky.

Reagovat
formic81

ono je vubec otazka jak moc smysl ma s Mattym pocitat do budoucna. V unoru mu bude 36, ten pad muze prijit velmi rychle jako treba u Matta Ryana. On to telo bude mit extremne zhuntovany z dob Lions. Dostaval sileny hity

Reagovat
Chazy

Titaninsder.com’s Terry McCormick reports the Titans have named Will Levis their starting quarterback.

dostane Tannehill šanci příští rok někde startovat? Osobně myslím, že ne a dopadne jako Dalton. High end backup v týmu, kterej má nejistýho/rookie QB

Reagovat
formic81

za me sel strasne dolu, backup maximum

Reagovat
formic81

[Maiocco] #49ers defensive coordinator Steve Wilks will move to the sideline to call games, beginning Sunday in Jacksonville, coach Kyle Shanahan said.

tohle muze lowkey pomoct

Reagovat
Chazy

Je na to nějaká statistika nebo něco, že je něco lepší? Já bych asi radši byl v boothu, prostě toho vidíš víc. Dan Quinn vždycky calloval z boothu třeba, myslím že i ten samotnej Shanahan v Atlantě, Daboll snad taky za Bills. Dole sice můžeš řvát na hráče, ale máš daleko horší přehled, to je místo pro HC. Ještě to trošku chápu u OC, aby mohl víc mluvit s QB

Reagovat
formic81

ja nevim, ale vetsina tech hracu byla zvykla na energicky chovani a fyzicky kontakt Saleha a pak Ryanse... muze to hrat roli

Reagovat
Chazy

No... ale Wilks je takovej hodnej strejda, kterýho hráči milujou, ale že by byl energickej... kdo ví no, já ho viděl nějak emocionálního asi jen když vyhazoval Andersona ze zápasu loni Saleh je prostě psycho, to jen tak nenajdeš. Já jsem zvědavej, jestli ho po sezoně vyhodíte... protože podle mě obrana furt drží a aktuálně to kurví útok

Reagovat
formic81

no na to prave poukazuju... hodnej strejda, kterej na ne kouka jak na mravence, asi nebyl ten nejlepsi pristup. Vim, ze je zvyklej jinak pracovat, ale Shanahan se s nim domluvil na tyhle zmene i s vidinou lepsi komunikace mezi pozicnimi coachy. Ale podle me treba Warner, coz je kapitan obrany byl casto zvyklej mluvit f2f s DC.

obrana hraje pod svoje moznosti, navic Wilksova domena je pry secondary... no to nevim zatim teda. Ale jako jasne, Shanahan posledni zapasy byl taky mimo.

Reagovat
Trand

Hurts is good against bad teams and even better against good teams; against opponents with winning records, he is now 10-0 since 2022 and 12-1 including playoff games (his lone loss came in Super Bowl LVII). He posted his second straight 130-plus passer rating (130.2) Sunday and recorded another rushing touchdown, tying him with Cam Newton for the most rushing touchdowns by a QB in NFL history in their first four seasons.

Jasně že to není jen o něm ale o celém týmu, který je velmi našlapaný, ale Eagles fungují fakt skvěle a on na tom má obrovskou zásluhu. 12-1 proti týmům s winning recordem včetně playoff je prostě skvělá bilance, to se jen tak nevidí. Škoda, že ta prohra byla v SB no.

Reagovat
Dawon

Jako mohli by jit letos zpatky a vyhrat to, ackoliv historie v tomhle smeru moc na jejich strane neni

Reagovat
Chazy

Je půlka sezony, tak jak odhadujete ceny na konci roku? Za mě:

MVP: Hurts

OPOY: Hill

DPOY: Watt

OROY: Stroud

DROY: Witherspoon

HC: Harbaugh

Vyhození HC: Eberflus, McCarthy, Belichick, Staley, Rivera

To MVP je letos naprosto otevřené, fakt může být asi 5 hráčů a nikdo to nedostane za kvalitu hry, na jakou jsme byli od MVP zvyklí poslední roky. Jediná jasná věc je asi ten OROY. A u HC je podle mě naprosto možný, že zůstanou Belichick, Staley i Rivera McCarthy by asi musel dostat Cowboys do SB, jinak podle mě končí

Reagovat
Dawon

MVP: Lamar

OPOY: Hill

DPOY: Garrett

OROY: Stroud

DROY: Carter

HC: Harbaugh

Vyhozeni HC: Eberflus, McCarthy, Belichick, Staley, Rivera, Reich, Bowles

Setrvani Rivery si teda osobne predstavit vubec nedokazu...kdyz pomines sportovni stranku, tak je tam novy majitel, ktery si tam urcite bude chtit natahat svoje lidi a proste u Rivery objektivne asi neni vubec zadny duvod, proc by tam zustaval.

Reagovat
Chazy

Vyhození Reicha po roce by bylo dost drsný a Bowles mi přijde, že vůči možnostem, co má, to drží doela

Reagovat
Dawon

Tak nechtel sem ty trenery mit uplne stejne jako ty Reicha asi spis nevyhodi, ale je to od nej teda velka bida zatim. A ten majitel Panthers taky nevypada jako nejvic trpelivy a rozvazny clovek na svete

Bowles je takovy meh, je to asi ok trener, ale asi tam muze prevazit myslenka, ze by si mohli polepsit. Ale bude hodne zalezet jak dopadne ta divize no, pokud ji vyhrajou a pujdou do PO, tak vyhazov asi nehrozi

Reagovat
Chazy

Právě mi přijde, že letos je to s těma HC takový dost obvious a budu dost zklamaný, když to udělají jinak

Jinak ten Bowles, já fakt nevím.. s Jets byl super, skoro dal PO s Fitzpatrickem, ale nikdy nedostal QB. Vyhodili ho defacto jen za to, že Darnold pod ním vypadal hrozně, ale to zestárlo špatně pro Jets a problém byl Darnold. Teď převzal Bucs s Leftwichem a nefungovalo to, ale hned další rok dokázal získat dost elitního OC talenta, kterej vyrobil Gena a hned relativně dost pomohl Mayfieldovi. Takže by to mohlo být dobré prostředí i pro rozvoj mladého QB, obrana šlape. Za mě je Bowles hrozně nedoceněný, ale třeba jsem jen nějak zaujatý.

A u Reicha podle mě se furt bude řešit to, že by měl být QB guru a má tam spoustu takových dalších ve staffu... něco jako Kingsbury dával smysl pro Murrayho. Ale kdo ví, třeba poletí hned, jen po prvním roce neletí skoro nikdy nikdo, no. Ale zas je otázka, kolik HC dokáže zlepšit record po takhle katastrofální první sezoně, možná tak Taylor.

Reagovat
mithro

Mac

Reagovat
mithro

pats nadherny zaver, ceresnicka

Reagovat
Trand

Wtf Pats

Reagovat
Chazy

To je bolest sledovat fakt je naprosto reálný, že už si nás letos nepustím, to se prostě nedá. Tam není jedinej pozitivní element, by člověk brečel

Reagovat
Dawon

Krasne utkani, opravdu lituju lidi co za to zaplatili Jestli tu sezonu Belichick prezije, tak at jdou vsichni kolektivne do prdele.

https://www.tankathon.com/nfl - kazdopadne pro budoucnost Pats super prohra Skoda ze tam mame jeste Giants bez QB, to se obavam ze by mohla byt vyhra ktera nas posere dvojnasob, protoze nas Giants preskoci na draftu a ti taky pravdepodobne pujdou po QB.

Hadam ze Cards s Murraym neco malo vyhrajou, Bears by asi taky mohli s Fieldsem...ale Panthers a Giants, to bude orisek

Reagovat
Kowe

ti tam pak mají hned GB, tam by zase mohli treba nejak uhaluzit vyhru oni

Reagovat
Zaschrona

No, naštěstí mě ten nápad si i kvůli tomuhle udělat výlet do Frankfurtu nakonec opustil, jakkoliv jsem ho reálně zvažoval.

Reagovat
Trand

Ten Dobbs to je něco Teď u toho TD neskutečný pohyb v kapse, každý rozhodnutí správný.

Reagovat
mithro

Dobbs

Reagovat
Kily

https://www.youtube.com/shorts/cLGpeTWCXdA

ehm, za 47 minut nejlepší akce útoku Titans

Reagovat
Chazy

Winston má fakt neuvěřitelnej upside, tje prostě věčná škoda, že z toho furt nic není

Reagovat
niflheim

Blowout a on tam pořád posílá CMC a dokonce na něj hází

Reagovat
Trand

Měl TD 17 zápasů v řadě, kdyby dal i dnes, tak má 18 což je rekord NFL. Ale jasně no, kdyby se zranil, tak nevím co by dělal

Reagovat
Kowe

když už bych tohle chtěl řešit jako HC, tak ho hraju jenom před endzonou teda

Reagovat
niflheim

Winston > Carr

Reagovat
Chazy

To určitě ne, ale někdo by ho ještě někdy měl zkusit startovat

Reagovat
formic81

startovat za ucelem ceho? jako nejakej bridge co udela 5 vyher. Na vic nema

Reagovat
Chazy

Je stejně starej jako Goff, furt se ještě může rozvíjet, ve finále jeho jediná slabina jsou turnovery. Ale talent má velkej, v ruce má všechno, co je potřeba

Reagovat
formic81

jedina slabina jsou turnovery, ktery jsou spojeny s casto silenym rozhodovani. By me zajimal nejakej prumer na zapas treba int-worth throws, kolik tak bude mit

Reagovat
mithro

Stroud pokracuje

Reagovat
formic81

tohle byl solidni bounce back. Dneska ten team slapal jak hodinky. Skoda toho rekordu

Reagovat
Dawon

Jako prijde mi bizarni kvuli takove picoviny tam dat CMC asi 10 touchu navic v rozhodnutem zapase Kdyby se tam zranil, tak Shanahana upalite

Reagovat
Chazy

Howell vypadá fakt dobře, Bieniemy vypadá skvěle a evidentně s ním umí pracovat. Na místě WFT bych klidně Riveru vyhodil hned, dal Bieniemyho jako HC do konce sezony a pak si to vyhodnotil. Ale asi se to nedělá při bilanci 4-6.

Ale Geno letos po dlouhý době top výkon

Reagovat
Dawon

Jako zcela beze srandy by cely front office Jets mel podat vypoved za to, ze se jim Rodgers zranil v prvnim zapase sezony a oni proste tu pozici odmitali resit. Kdyz se clovek diva na toho Dobbse, tak se nemuze ubranit dojmu, ze mit nekoho takoveho Jets, tak asi hrajou PO a maji sanci kohokoliv potrapit.

Vikings prisli o QB 2 dny pred trade deadlinem a okamzite to vyresili, ackoliv u nich je asi mnohem mensi sance, ze by byli realny conteder...Jets na to meli 8 tydnu a rozhodli se, ze Wilson je naprosto v pohode...to clovek proste nepochopi

Reagovat
Dawon

Jako mi prijde, ze se takhle snazi Wilsonovi nejak jakoze zachranovat sebevedomi a ego, ze by se pak sesypal jeste vic, kdyby mu privedli realnou konkurenci...i Salah ho vetsinu sezony na tiskovkach porad obhajoval, ale to je v mych ocich potom snad jeste horsi Vsak je tam do prdele 2,5 roku, co si jako mysleli ze se ted stane, ze se nejak zazracne nauci tu pozici hrat? Podle me je v lize treba 20 backupu, kteri mohli byt na prodej za nejake susne a byli by lepsi nez on.

Reagovat
formic81

ja si to nemyslim. Jako mozna by nejakym zazrakem presli pres WC, ale na ten pomyslnej vrchol by se nedostali.

Naopak si myslim, ze by meli pristi rok tradovat do top 5 pro QB, zkusit dat jeste sanci Rodgersovi a stinove piplat rozvoj novyho QB.

Reagovat
Dawon

Tak ten druhy bod se snad nijak nevylucuje s tim, ze by sehnali pouzitelneho bridge QB na letosek. Dobbs sel za swap late round picku, pak tam mas hrace jako Dalton, Brissett, Darnold, Bridgewater, Winston...vsechno tohle by byl v mych ocich velky az obri upgrade a asi by se tam nasly i dalsi jmena.

I s Wilsonem maji porad vlastne celkem realnou sanci na PO, ta obrana je proste pravdepodobne nejlepsi v NFL a opravdu dokaze vyhravat zapasy prakticky sama. Porazili Bills a Eagles, potrapili Chiefs do posledniho drivu. Fakt je takova blbost, ze by s trochou stesti v PO nadelali neplechu, kdyby od utoku dostavali o trochu vetsi podporu? Samozrejme nerikam, ze by byli favorit na SB nebo cokoliv takoveho, ale zrovna letos, kdyz ta AFC vypada bez nejakeho uplne powerhousu, by mohli udelat nejaky PO run ala Giants nebo Ravens kdysi.

QB at klidne letos draftujou, ale na ty nejlepsi stejne asi nedosahnou a uprimne receno myslim, ze jedine ceho by to dosahlo by akorat bylo nasrani Rodgerse. Radeji at mu zkusit zlepsit OL nebo receivery, fakt narvou maximum do win-now modu a uvidi, co to udela.

Mi osobne proste nejvic vadi ta pasivita. Ono samo o sobe jit do sezony s Wilsonem jako backupem za 40letym QB je trochu na facku...v FA bylo spoustu relativne schopnych QB, kteri prokazatelne maji na to nastoupit a nevypadat jak uplni kokoti.

Reagovat
formic81

Jasne nevylucuje, ale ja proste neverim, ze by meli sanci na uspech.

Podle me trosku podcenujeme, jak se meni hra v play-off. Vetsina takovejch tech promising teamu, co by mohli bejt "nebezpecny" dostane totalni wake up call hned ve WC. Druha vec je, ze mozna vysledkove powerhouse ted uplne neni, ale Chiefs jsou pro me v lednu jasnej powerhouse. Phins, Ravens, Bills, Bengals jsou jebly tymy, ale maji difference makery/system/QBs, ktery u Jets nevidim.

Vidim tam perfekt obranu, ale nemyslim si ze maji v utoku schema tak dobry ci position players, aby kdokoliv z tech jmen tam prisel, stoupnul si za centra a jenom svym skillem tu hru posunul o 30%. A ani to by podle me nestacilo, aby se pak mohli v lednu rovnat s temahle tymama. Navic z tech jmen nekdo vyhral v play-off zapas?

Draftovat QB podle me musi a meli by vyuzit tyhle slabsi sezony. Rodgers je starej, vraci se z tezkyho zraneni a ikdyz bude prumernej pristi rok, tak budou bojovat o play-off a logicky budou dal o tech lepsich QBs. Proto by meli udelat velkej trade up na pristim draftu a nechat ho redshirtovat. Navic to vypada, ze Rodgers uz otocil tu jeho neochotu ucit mlady QBs (viz tenkrat situace s Lovem) a mohl by pro toho QBho byt dobry leader, sam Wilsonovi dost pamahal v campu.

Reagovat
Kowe

No ale zase těžko se jim bude využívat slabší sezony, když i s ní budou mimo top10 pick. To už bych radši zkusil toho Dobbse, jeslti mi neudělá alespoň nějaký PO. Takhle budou bez QB na draftu i bez PO.

Reagovat
Trand

Rodgers se prý chce vrátit v půlce prosince. Nevím jak moc je to reálné, ale pokud by se jim měl vrátit ještě do týhle sezóny, tak je to za mě ze strany Jets jednoznačně promarněná šance. Nehledě na to, že pokud draftuješ QB a necháš ho nějakou dobu sedět, tak se ti půlka toho týmu rozuteče jinam.

Reagovat
formic81

jo tak to pak bezpochyby.

Reagovat
Trand

Zas abych byl fér, to že se chce vrátit v půlce prosince tvrdí Rodgers. Pak jsem četl články, které tvrdí že je to nereálné, takže kdo ví, spíš bych asi počítal s tím, že se nevrátí než vrátí. A pokud už nebudou mít o co hrát, tak se nevrátí určitě.

Reagovat
Dawon

Wilsonovi pomahal, protoze je to traged, ktery pro nej nebyl konkurence, to si snad nebudeme malovat cokoliv jineho...rad bych si pockal na to, jak by byl skvely leader a mentor, kdyby tam draftovali QB treba top 5 pickem misto treba generacniho WR nebo nejlepsiho OL na draftu.

Navic presne jak pise Trand, pokud opravdu existuje jakakoliv sance, ze se Rodgers letos jeste vrati, tak je to cele nasobne horsi z jejich strany.

A teda tohle je sama o sobe uz fakt komedie (tiskovka po zapase tento tyden):

Jets’ HC Robert Saleh told reporters today that he’s sticking with Zach Wilson as his starting QB. “He’s actually playing pretty well,” Saleh said.

K tomu draftu - opakuju, jaka je sance ze letos dosahnou na dostatecne dobry pick? Kdyz bych si mel aktualne tipnout top 3 picky na draftu, tak to budou Bears, Giants a Patriots...mozna Packers. Vsechny tyhle tymy pravdepodobne budou chtit QB draftovat, tak misto koho tam pak Jets maji tradnout? A co za to zaplati, jestli skonci na draftu treba 13.? Navic s jejich uspesnoti pri draftovani QB. Pokud se propadnou az nekam k top 3-5 tak jak je libo, ale to zatim neni uplne na stole.

Oni pro Rodgerse sli aby vyhrali prsten, byl to proste win-now move, tezko si predstavit, ze najednou otoci o 180 stupnu a pujdou nejak budovat budoucnost a Rodgerse v tom nechaji vymachat. Ano, je stary a po zraneni, ale nic lepsiho na stole nemaji. A ten utok ma porad diry, ktere je treba zalepit. Navic Jets nemaji zrovna nejlepsi record pri draftovani QB. Sam moc dobre vis, jak neuveritelna nejistota to je.

Je sance ze Vikings vyhrajou SB? Na 99 % ne...ale uprimne myslel si jediny clovek na svete, ze Eagles vyhrajou SB, kdyz se jim zranil starter? Rek bych ze asi spise ne. Aktualne Vikings vypadaji, ze PO daji a tam uz se pak muze stat fakt cokoliv. Treba se souperi zrani startujici QB, treba bude divne pocasi ktere jim pomuze, co ja vim. Zadny z tech tymu co je v PO nema 0% sanci vyhrat prsten.

A kdyz uz nic jineho, tak si aspon zahrajou relevantni fotbal v lednu a potesi fanousky. Jets hrali playoff naposledy v roce 2010, seriozne verim tomu, ze i vyletet ve WC kole by pro ne byl velmi prijemny progress. A davalo by to tomu tymu zase nadeji do pristiho roku. Navic uprimne receno vsichni ti lidi tam hrajou o svoje zivoty - jestli se to cele rozpadne a zbytek sezony uplne poserou, tak klidne muze letet GM, HC, prakticky kazdy, protoze vsichni jsou za tohle do nejake miry zodpovedni.

Reagovat
formic81

Ja nejvic souhlasim s tim poslednim odstavcem, to je vlastne velmi zajimavy aspekt. Stejne tak asi i fakt, ze jak Saleh tak mozna i Douglas trosku hraji o budoucnost.

Ja bych ty Eagles asi nedaval moc za priklad, protoze to zrovna byl ultimatni team. O-line a d-line z jiny galaxie, genialni play-calling. Ale jako jasne rozumim argumentu.

jinak s tim draftem, proste za me je lepsi tradovat z 13ky nez z 19ky, zajem o QBs bude kazdy rok. Nicmene to rikam vzhledem ke kontrastu Rodgersovi kariery. Pristi rok mu bude 41, to je fakt last season, mi nerikejte ze v 42 pojede jeste "contender season". To je blbost. Bohuzel se jim to SB window diky jeho zraneni zkratilo na jednu sezonu, misto dvou. Proto bych s tim developmentem novyho QB moc neotalel a sel bych tvrde po nem pristi rok. Moji optikou radsi budu mit Rodgerse a kvalitni talent za nim, nez nejakyho linemana ci playmakera pro dedu Rodgerse, kterej muze mit tu formu pristi rok dosti vselijakou.

nicmene vse pak meni situace, jestli nechaji Rodgerse jeste letos hrat a nejak pocitaj/pocitali s jeho dostupnosti. Pokud to tak bude, tak ano meli urcite tradovat pro dalsiho QB a zkusit vyhrat co nejvic zapasu.

Reagovat
Dawon

No ale tam je porad ta zasadni otazka, jak kvalitni talent za nim sezenes no. Jestli tam ziskas treba 4. QB na draftu, tak to uz je zas trochu vystrel do tmy a za 2-3 roky si porad na stejnem miste. Coz teda budes i pokud toho QB nedraftujes, ale treba tam aspon vezmes nejaky generacni talent na jine pozici, kde je precejen mnohem vetsi sance na trefu a muzes mit super hrace na dalsich 10 let.

Jako takhle, pokud tam identifikujou QB, ktery v jejich ocich muze byt franchise starter, tak by urcite byla kokotina ho nevzit, to souhlasim. Ale zaroven bych to nejak na silu netlacil, pokud uz tam ti elitni talenti nebudou k dispozici nebo by museli udelat nejaky sileny trade.

Reagovat
formic81

jj... ono je to cely zase hypoteticka diskuze, ale tak dnes je zrovna pohodovy den v praci, tak proc nerozumovat

Reagovat
Dawon

Navic my to hrozne casto berem jako Football Managera, kde sezonu odehrajes za vikend, ale obcas ty tymy proste potrebujou vyhrat nejake zapasy a potrebuji je vyhrat hned Obzvlast tymy, ktere fakt dekadu+ nevyhraly absolutne nic a jsou konstantne pro smich.

Hrozne to je videt treba na prikladu Krafta ted v Nemecku - verejne a durazne prohlasoval, ze to je pro nej hrozne dulezity zapas, ze opravdu hodne chce vyhrat a trochu tu sezonu restartovat a ja sem presveceny, ze nelhal a opravdu hrozne chtel vyhrat. Je mu objektivne ta vyhra k necemu? Absolutne ne, jedine co to dokaze je zhorseni draftu picku. Ale malokdo chce byt dobrovolne tyden co tyden ponizovan. Az na hrozne male vyjimky v NFL nikdo nechce tankovat a prohravat.

Reagovat
mithro

Bills to bol koncert

Reagovat
Dawon

Ten zaver opravdu jako z pohadky Aby se na seznam kandidatu na vyhazov nepridal McDermott Od toho zapasu v Londyne sou naprosto priserni a kdyby nedali PO, tak to by asi prezil jen hodne tezko.

Reagovat
miky10

No na PO to teď už nevypadá, maj naprosto brutální los a sice sou schopný porazit v dobrým dni kohokoliv, ale momentálně asi ne opakovaně týden co týden. Trochu se bojim, že jim v noci skončila sezona.

Reagovat
miky10

Change in Buffalo: Bills fired offensive coordinator Ken Dorsey, per sources.

Reagovat
Busby babes

1000+ komentu... nova diskuze?

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Chazy

Bills fire offensive coordinator Ken Dorsey; Joe Brady to take over as interim OC

Tak supertalent Joe Brady druhej pokus, jsem velmi zvědav. Každopádně Bills jen dokumentují, co může ztráta koordinátorů znamenat. Někdo mi tu loni psal, jak ten Daboll nechybí, ale chybí extrémně, chybí jim extrémně i Frazier. Alespoň McDermott ten krok dokázal udělat. Proč ho neudělá Tomlin, proč ho neudělal loni Bowles, to jsou takový záhady

Reagovat
Dawon

Asi nic moc jineho nezbyvalo...ten tym je furt dost talentovany na to, aby udelal nejaky run i s tema tezkyma zapasama, ale tohle evidentne proste zoufale nefungovalo.

Bylo by ale fer podotknout, ze i ta obrana v klicovych momentech dost hori. Vcera proste posledni dva drivy nebyli schopni Broncos zastavit a to se jim nestalo poprve. Akorat teda tam se to aspon castecne da hodit na ty zraneni, kde maji uz druhy rok po sobe fakt neskutecnou smulu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele