Baník Ostrava vyřadil v poháru Kroměříž až na penalty

21.09.2022, 21:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (65)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Ostuda

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Axelrose

Co ten Letáček? Jsem viděl jen sestřih a přišlo mi, že dva góly šly za ním?

Chytá třeba za B-tym, nebo to byl jeho první zápas v letošní sezóně?

Reagovat
Axelrose

Dva zápasy, pět gólů

Plus ten pohár, no paráda

Nevím jestli se smát, nebo brečet. Evidentně se ta výměna nevyplatila nikomu. Baníku, Pardubicím, ani oběma brankářům.

Reagovat
Nuno čomes

Tak ono oba ti golmani nemají na to být jedničky nebo?

Reagovat
Axelrose

Budinský nevím, ale Letáček jednu dobu v Pardubicích tuhle pozici dokonce, alespoň myslím, měl. Nebo k ní měl alespoň solidně našlápnuto.

Jenže zrovna brankář potřebuje důvěru od trenéra cítit asi nejvíc. A když ti rok co rok přivedou konkurenta na hostování, u kterého se předpokládá, že by chytat prostě měl, protože jinak už nám nikoho dalšího nepošlou (např. Markovič), tak to asi na psychiku dobře nepůsobí. Možná proto se Letáček věnuje i otužování .

Ale ten přesun do Baníku jsem nepochopil, a to ani z jedné strany. Lašti byl jako jednička jasný a nedotknutelný, navíc je to miláček ochozů - takový se těžko posadí na lavičku.

Ale co, jsou dospělí, tak ať si dělají co chtějí, že

Reagovat
Špilmachr

Pak si nikdo nevzpomene až bude hrát Baníček evropskou ligu ýe mohl být vyřazen na počátku

Reagovat
Seydou Doumbia

postoupili, jak to nikoho nezajímá ani kdyby pohár nevyhráli...každý den je tolik nových sraček ve světě že na ostudu není čas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

strašný debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného jsem bohužel čekal. Kroměříž je na vítězné vlně a Baník je v kříži...přesto je důležité, že to zvládli.

Reagovat
ACSMan

Baník Ostrava vyřadil v poháru Kroměříž až na penalty. Z toho nadpisu by člověk nevěděl, kdo koho vyřadil.

Reagovat
Bucky

Baník Ostravu vyřadila v poháru Kroměříž?

Reagovat
Likan7

No, ono to podle pravidel pravopisu jde psát i jako ten Kroměříž

Reagovat
Likan7

Ne, sorry. Překoukl jsme řádek. Tím pádem to je jasné. Ta Kroměříž.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Kroměříž, ta Olomouc

Reagovat
dontcallmeandre

Olomouc byl vždycky ten. Změnili to až komunisti a byla to tehdy poměrně násilná změna, msítní tomu tehdy říkali 100% ten olomouc (holomóc), Kroměříž byl dříva taky ten (100% ještě 1830), ale tam se to změnilo už dřív se snahou o zpravidelnění jazyka. A ještě dřív byla i Boleslav rodu mužského,a le tam se tozměnilo už někdy v 16. století.

Reagovat
smazaný uživatel

Z roku 1830 si to taky ještě pamatuju, ale vím, že v červnu 1833 jsem už na tržišti slyšel od pár lidí "ta Kroměříž".

Reagovat
$dolar$

Reagovat
dontcallmeandre

V roce 1830 začal vycházet Jungmannův němcko český slovník, ze kterého je hodně údoajů o tehdejší češtině. A vlastně na základě tohoto slovníku se spousta věcí začala nějak kodifikovat, řešila se pravidla atd. Takže pokud jste chodil na tržiště s nějakými obrozenci, klidně to tak v roce 1833 mohlo být.

Reagovat
bobis21

Tak zrovna Jungmannův slovník byl už v jeho době archaický. On sám čerpal hlavně z historických textů.

Reagovat
dontcallmeandre

Proto je docela dobrým studiem, jak vypadal čeština cca do tohop roku 1830. Právě na jeho základě začala modernizace češtiny, poměrně kvalitní, kdy vzniklo hormada odborných názvosloví. Chemické je možná nejlepší na světě.

Reagovat
verv

Reagovat
martin1

Reagovat
hornito

Reagovat
oli9

To hřiště bylo parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistické zesrane dresy na konci

Reagovat
srandamač

Kdo neměl hnědý dres, nejezdil po prdeli a mel by běhat kolečka ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Trapas. ale pomohl tomu šílený terén. To jsem zvědavej, jak na tom bude hrát repre zítra

Jinak snad bude mít Vrba koule a posadí Flašku, bohužel se to nestane. A Letáček snad poslední zápas v našem dresu. Zápas co zápas hrubá chyba, těžko říct čím to je, zda na to nemá, nebo to nedává hlavou?

Reagovat
smetos

Fleisman od zacatku sezony z formy, celkove ty kraje jsou letos otresne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Já mám Flašku i Ndefeho rád a oceňuju u nich to, že se na souboj nikdy nevyserou, ale včera je tam školili i borci z MSFL.

Vpravo si aspoň dovedu představit, že Sanneh by to do defenzivy zvládl lépe, ale vlevo prostě náhrada není. Šehič se mi zatím moc nelíbil.

Reagovat
doocetung

No flaška se na souboj sice nevysere ale stejně se už většiny skoro ani neúčastní protože nestíhá .. Šehič tam dostal jeden zápas .. a jak už někdo z banikovcu psal, mohl by se tam zkusit Pojezný

Reagovat
ratusek

Reagovat
doocetung

Navíc mi přijde , že poslední dobou už nemá ani vůbec nic do ofenzívy.. možná centr občas aspoň doletí do vápna což se nevidí u všech hráčů.. ale jinak jeho jedine věci dopředu jsou nákop a vytlučení borce na lajně..

Reagovat
bobis21

Já si u Flašky spíš říkám, jak by nesl vypadnutí ze základu. Zrovna u něj si nejsem jistý, že by pak nedělal problémy v kabině

Reagovat
lichna.

Neunesl, stejně tak jako Lašty. Což mi trochu kazí pohled na jejich působení v Baníku, protože jinak oba odvedli strašně hodně.

Ale tak od toho je tam už Vrba, aby si tohle ukočíroval no.

Reagovat
ratusek

Dočkala tak nějak ukočíroval, i přes to, že vypadl ze základní sestavy. Tak to Dočkal pochopil. Teda údajně, kdo ví jak to bylo.

Reagovat
bobis21

Dočkal mi přijde jako úplně jiný typ člověka. Od něj bych extra problémy ani nečekal, oproti oběma zmíněným je to naprostý kliďas. Ale zrovna Flaška mi jako člověk s porozuměním úplně nepřijde

Reagovat
ratusek

No mě tak sice taky přijde, ale hodně Sparťanů tu psalo, že kabinu rozesíral stejně jako např Lafata. Ale kdo ví, jak to je.

Souhlas s tím, že Flaška a Lašty odvedli ohromný kus práce a zasloužili by si odejít na vrcholu slávy, ale asi ani jeden toho není schopen a nasereme akorát potenciální náhrady a hlavně Hrubého, navíc když vidí, že přednost dostává i ten sněhulák Letáček

Reagovat
bobis21

U Hrubého mě teda ještě víc nasralo to, že teď v béčku chytal Murín a Hrubý až v U19

Reagovat
Nuno čomes

Golmani mají na hovno, že chytá jen jeden a v drtivé většině stabilně. Pak takový Murín má 23 a zachytá si max. za béčko. A mladých máš v klubu X. Pak se ti jeden chytne na 10 let a dalších X mladých máš prostě jen do počtu. Záleží pak samozřejmě co výkonnost. Pokud klub vidí někoho nadprůměrného, ze kterého může vytřískat velké peníze a bude i nějaká výkonnost, tak by jej měl stavět. A ostatní si mohou zase chuchnout. Záleží za jaké peníze kdo má jakou roli. Je to složitější prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Repre hraje v Kromclu jo?

Reagovat
ratusek

Dneska, U18 proti Finsku. To bude lahůdka, zvlášť když dnes bylo na nule

Reagovat
Axelrose

To víš, je to kluk z malého města, není zvyklý na velkoklub.

Mi vám zase děkujeme za Budínského, dle vyjádření M.Schejbala:

Kdybych měl říct jeden příklad, vybral bych si Viktora Budínského. Jemu hrozně uškodila pozice dvojky v Baníku. Sice byl ve vynikajícím klubu, ale když dorazil do Pardubic, byl z něho uspokojený „servisní“ gólman. Tím se můžete stát, když na to máte věk, ale rozhodně ne ve 29letech.

Reagovat
ratusek

co si pod tím mám představit? Něco jako že neurazí a ani nenadchne?

Reagovat
Axelrose

Tvl, taky mi to pořádně nedošlo.

Na jednu stranu tam Schejbal píše, jak je konkurence mezi brankáři důležitá a na druhou, že v podstatě přišel dělat dvojku. On tam tedy říká i to, že na něm "pracuje", ale nevím, no.

Osobně myslím, že oni budou v Pcích v podstatě rádi, když se spokojí s rolí č.2, protože podle mě jim Markoviče nechali jenom s tím, že bude dělat jedničku, pokud to nebude půl roku mrvit.

A Budínský má jistotu, že si zachytá dva docela dobrý zápasy, protože proti Slavii Markovič lapat nemůže

A Letáček měl asi vyšší ambice, no. I když si tedy nevybral zrovna klub, kde by se mohl chytit na úkor stávající jedničky

Jedině, kdyby se Laštovka zranil, ale zrovna on je člověk, kterému to nemůže snad nikdo normální přát. Takže, jen ať mu zdraví drží co nejdéle

Reagovat
inferno08

Před deseti lety postoupila Kroměříž do semifinále, když ve ČF vyřadila ligové Brno. Ono to taky není tak jednoduché. Pro ty hráče z nižších soutěží to je prostě svátek. Zápas, do kterého dají maximum a přitom nemají vůbec co ztratit.

Reagovat
srbic13

nikdo to hracum Caslavi nerekl

Reagovat
Greny

Třeba měli vsazeny poradny handicapy za barak, pak měli co ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký byl kurz na HCP -10?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že vítěz poháru nejde rovnou do skupiny EL, pak bych tu trofej přál někomu z 2. ligy nebo ideálně ČFL/MSFL, ať je nějaká sranda.

Reagovat
dontcallmeandre

Nejsme si jsitý, jestli by to MSFL mohl být, pro evropské poháry musí mít klub profesionální licenci. To mají u nás tuším jen druholigové, řešilo se to myslím právě před x lety zrovna u Kroměříže, když byla v semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak holt mi bude muset stačit někdo z 2. ligy. Zajímalo by mě, jestli by se Juliska vyprodala třeba na Union Berlín nebo Lille.

Reagovat
kilobyte

A tu licenci nejde získat jinak než postupem do druhé ligy? Pokud splní podmínky licence (což by asi stejně nedali), tak by neměl být problém, ne?

Reagovat
dontcallmeandre

Popravdě nevím, jestli můžeš mít status profesionálního klubu, když nehraješ profesionální soutěž. To by asi úřadovali právnici. A protože nepostup vítěze poháru by asi byla šance pro 4. (případně 5. kdybychom měli víc účastníků), tak moc nepředpokládám, že by to prošlo. Ale jak říkám, úřadovali by právníci a asi by záleželo, jak je kdo silný. Výkonostní fotbal byl berbrovou doménou, tak je možné asi všelicos.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě můžeš být profesionální klub ve kterékoliv soutěži. V 1. a 2. lize je to povinnost, to ale neznamená, že níž je to zakázané.

Reagovat
fabec1222

OT: https://crunchtime3.wixsite.com/website/post/kalemba-basketbal-v-televizi-komentovat-chci?fbclid=IwAR2MPFkRvCbIexp9nM2BYlrie0YTKn4f_oI5RBpgmefZw3N9rxtN0VrIfUQ Jsem zvědavý, kdy na ČT konečně někomu dojde, že držet na vedoucích pozicích dinosaury z devadesátek není pro další rozvoj příliš vhodné

Reagovat
doocetung

Hodně diplomatické odpovědi ale to se dá asi pochopit, každopádně mi je ho až líto.. a na ČT to nedojde nikdy nikomu, teda dokud budou hlavní část rozpočtu tvořit koncesionářské poplatky.. ono to tam tak je snad ve všech odvětvích, v tom hokeji jde třeba taky vidět jak je Záruba namyšlený a musí vždy a všude ukazovat že on tam je číslo 1, ale on to aspoň dělá poměrně dobře a hlavně se aspoň snaží jít s dobou. Ten bažant prostě stylem práce zamrzl tak v devadesátkách , tam to bije do očí a hlavně uši nejvíc

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Bažant mi strašně připomíná Rejmana z biatlonu. Řvou když se nic nedeje, dělají chyby, občas komentují jak z hospody.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba no

Reagovat
Špilmachr

A ted na Velvary další těžká bitva na cestě do Evropy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele