Baník Ostrava zužuje kádr, Almási bude hostovat v Osijeku

05.02., 17:52
Aktuality

Kádr Ostravy dnes zúžily dva odchody slovenských hráčů. Útočník Ladislav Almási odešel na hostování do chorvatského celku NK Osijek, záložník Matej Madleňák se vrací z hostování domů do Ružomberoku. Baník o tom informoval na sociálních sítích.

Zatímco krajní záložník Madleňák se v Baníku neprosadil, v Almásim Ostravané ztrácejí autora 23 gólů v 68 zápasech. Almási měl skvostný úvod angažmá ve Slezsku a hned ve své první sezoně nastřílel 16 branek. V aktuální sezoně se ale do základní sestavy přes Abdullahiho Tanka a Filipa Kubalu prakticky neprosadil.

"Je objektivní skutečnost, že Laco na podzim neměl takovou minutáž. Proto se v případě zajímavé nabídky pro všechny strany otvíral prostor pro jednání. A návrh Osijeku byl konkrétní a zajímavý. Zatím jde o hostování do konce sezony a v létě uvidíme," řekl šéf sportovního úseku Baníku Luděk Mikloško.

Ostravané už mohli zaregistrovat obě zimní posily Matúše Rusnáka a Quadriho Adedirana. Baník měl kvůli sporu s nigerijským klubem 36 Lions FC o podíl z odstupného za přestup Muhameda Tijaniho do Slavie blokovány transfery. V minulém týdnu ale mezinárodní federace FIFA vyzvala národní asociaci k opětovnému povolení přestupů.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
Hurrikane

Naviděnou v létě, protože opce nebude s jeho formou uplatněna..

Reagovat
oli9

Reagovat
Kepy_FCB

Což nevadí, chorvati by zaplatili stejně hodně málo

Reagovat
uff

Možno bude konečne zdravý a rozohrá sa k dobrým výkonom. Bola by to škoda, keby ostane len hráč dvoch sezón. Jednej v Ružomberku a jednej v Baníku.

Reagovat
Salfovic

Měl Baník po jeho první sezoně nabídku od jednoho z SS ?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stejne jsme ho nechteli.

Reagovat
ACSeRw!n

mozna Slavie

Reagovat
doocetung

Toho Madleňáka nechápu.. měl hostování na rok a my to zrušili po půl roce ? Tak proč odletěl na soustředění a normálně hrál? A kdo tam bude hrát když se zraní Kpozo ?

Reagovat
bobis21

Sehič

Reagovat
doocetung

Ajo na toho jsem zapomněl tak to už potom smysl dává

Reagovat
Banikovec7

To bude mít těžké zvládnout dohromady s levou zálohou, na které vyběhne v sobotu v základu.

Reagovat
ratusek

Počkej, to jako fakt? To doufám, že ne

Reagovat
Banikovec7

No pokud do té doby nepřijde Ewerton, tak nevím kdo jiný.

Reagovat
ratusek

Kdokoliv

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo ho dotáhl ten ať má taky vroubek

Reagovat
Emmett Brown

Ten Madleňák bol fakt taký zlý u vás? Rok dozadu vyzeral ako budúci reprezentant

Reagovat
suldik

Trochu silné slová podľa mňa.

Reagovat
Emmett Brown

Ak si vezmeš, že na tom poste hrá v reprezentácii Hancko, tak hej, ale minulú a predminulú sezónu mal výbornú a naozaj sa o ňom tak hovorilo, keby trénoval vtedy Calzona, nie telocvikár, tak by ho minimálne povolal.

Reagovat
doocetung

To my nevíme, na jeho poštu odehrál tak 95% času Kpozo , který má největší výplatu z týmu a asi i klauzuli že musí hrát pořád, jinak nevím proč ho tam Hapal cpal pokaždé a ještě ho na tiskovkách bránil tak že i vytahoval jeho běžecké data

Reagovat
ratusek

Osobně bych se zbavil toho zoufalce Blažka a naopak Madleňáka zkusil ještě. Vždyt nedostal ani pořádnou šanci. No asi si otevřel pusu a tak ho za trest poslali domů

Reagovat
Emmett Brown

Hm, tak to je fakt škoda.

Reagovat
HanzBP

Já ho viděl v několika zápasech B týmu a byl to těžký průměr, to Baník vážně není.

Reagovat
Mass

To je ten jak za něho chtěli 80M Kč?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Slusnej sesup.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
MrOffside

Co to je za bůčka za ním?

Reagovat
Civers

Hapal

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak ten Osijek moc krásný stadion

Reagovat
ACSeRw!n

starej byl mnohem lepsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele