BANÍK PŘIŠEL O VARADIHO I VAŠKA

01.05.2007, 19:59
Aktuality
Včerejší utkání se Spartou se Baníku moc nepovedlo. Nejenom, že se mu podařilo získat "pouze" bod, i přesto, že trenér Večeřa věřil svému týmu a doufal ve výhru, ale především přišel o dva hráče stabilní jedenáctky.

Varadi i Vašek ještě včera skončili v nemocnici a bohužel se potvrdilo zranění kolena u obou hráčů. Gólman Vašek opouštěl Bazaly o berlích a jak se později ukázalo, jeho koleno je podvrtnuté a vymknuté. "Naštěstí žádné další poškození se neprokázalo, a tak leduje velký hematom a asi dva týdny bude muset nosit ortézu," uvedl lékař Baníku René Boglevský.

To Adam Varadi je na tom daleko hůř, bohužel se potvrdilo mnohem horší zranění a jeho doba léčení bude o dost delší. "Hned šel na magnetickou rezonanci, která odhalila poškození chrupavky levého kolena. Ve čtvrtek jej čeká atroskopická operace, dobu léčení dohadujeme na čtyři až šest týdnů a bude záležet na dalším vývoji," dodal Boglevský.

Nahradit brankáře Vaška by měl mladík Antonín Buček, který včera přišel na hřiště ještě na konci první půle a nevedl si špatně. "Pro brankáře to je vždy hrozně nepříjemné, když jde v průběhu utkání na hřiště," poznamenal mladík, který už na podzim musel střídat v utkání se Slavií, tehdy ještě brankářskou jedničku Martina Rašku. Nahradit Varadiho bude mnohem těžší, protože společně se Střihavkou vytvořili obávané útočné duo. Síla Varadiho není jen ve střílení branek, kterých dal letos už pět, ale především v tom, že gólové šance dokáže sám vymyslet a možná také proto má na svém kontě nejvíce gólových přihrávek

Autor: Tomáš Honajzer / fcb.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Shevchenko

Varadi je jediný hráč ligy, kterého znám, je mi ho líto, ale ještě více mi je líto Vaška, ale Baník ma vždy výborné brankáře a Buček to odchytá.

Reagovat
Shevchenko

Kde teď chytá König ??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele