BAPTISTA STÁLE NEMÁ JASNO

13.04.2007, 16:57
Aktuality
Počet kol do konce letošních ligových ročníků se již dá počítat na prstech pouze jedné ruky a někteří hráči si pomalu balí kufry a připravují se na návrat do klubů, odkud v létě či zimě odešli na hostování. Takový je i případ Julia Baptisty, s jedním malým rozdílem, on o své budoucnosti jasno ještě nemá...

Brazilský ofentivní fotbalista změnil působiště na samém konci letního přestupního termínu. Manažer Arsenalu Arsene Wenger o něho stál již dlouho a tak jako Realu Madrid jako protihodnotu neváhal nabídnout Joseho Antonia Reyese. Ani jeden z těchto fotbalistů se v novém prostředí nedokázal prosadit podle svých představ, oba však mají zájem na prodloužení svých hostování nebo jejich změně v trvalé přestupy.

"Stále jsem nedostal žádný záchytný bod. Nevím, co se stane. Mohu zůstat tady v Arsenalu, ale definitivní odpověď zatím neznám," říká Baptista.

Baptista se do sestavy Arsenalu protlačil až v posledních měsících, kdy mu pomohla zranění Robina van Persieho a Thierryho Henryho. Před tím vysedával spíše na lavičce náhradníků a na hřiště se dostával v pohárových zápasech. Nejvíce na sebe zatím upozornil v utkání Carling Cupu proti Liverpoolu, v němž Arsenal na půdě svého velkého rivala vyhrál 6:3 a Baptista zaznamenal čtyři branky.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

at se vrati do realu

Reagovat
HOST*Tavo

V Realu nemá budoucnost, v Arsenalu nemá budoucnost... ani v jednom týmu se neprosadí do základu a neodehraje téměř nic. Měl zůstat v Seville.

Reagovat
Shevchenko

nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu byl sedmým nejvytěžovanějším hráčem - odehrál 3105 minut v 45 zápasech z 52 možných, a to byl měsíc zraněný a na svém nejsilnějším postu měl konkurenci v podobě Zidana. Takže v tomto bych byl opatrný...

Reagovat
HOST*Tavo

Ta statiska je zajímavá a já jsem fakt nevěděl, že toho odehrál tolik, takže díky, ale proč jste se ho teda zbavovali? Podle mě v Realu moc velkou budoucnost nemá... by byl něco jako Morientes (jestli se to tak dá vůbec brát...).

Reagovat
smazaný uživatel

Ne MY, ale Capello, nicméně u Schustera šanci má, protože ho dobře zná. Hodně bude záležet na tom, jakou pozici najde pro Robinha. Pokud ho bude chtít na levém křídle, tak o Reyese zřejmě stát nebude, pokud ale na mediapunta, tak má zase smůlu Julio.

Oba jsou to výborní hráči a myslím si, že v tomto ohledu máme docela příjemné starosti .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Capello se ho zbavil hnedka, on by se klidně zbavil i Robinha, ale to si vzhledem k jeho postavení mezi fanoušky nemohl dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista se mi v Arsenalu vůbec nelíbí, něco tomu pořád chybí.

Reagovat
HOST*R9

Julio vrať se!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baptistu som síce zvykol často kritizovať, ale tak po našom, v dobrom . V terajšej situácii v Reale je to jasné, musí sa vrátiť, však my nemáme hráčov smerom dopredu Celá ofenzíva je Raul, Rudo, Robinho, Reyes, Higuaín a Cassano. No a Guti samozrejme. To sa mi zdá teda vcelku hodne málo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele