Baraja zůstává ve Valencii, Netopýři s trenérem prodloužili kontrakt

19.06., 11:44
Aktuality
Rubén Baraja (© AFP)

Rubén Baraja si protáhne angažmá na lavičce Valencie. Španělský klub se svým trenérem a někdejším záložníkem podepsal novou smlouvu, jeho služby si zajistil do června 2026.

48letý někdejší reprezentant za Valencii deset sezon hrával a v únoru loňského roku se vrátil. Po několika měsících splnil cíl v podobě záchrany v LaLize, letos byli Netopýři dlouho ve hře o evropské poháry a nakonec obsadili devátou příčku.

"Klub chce tímto krokem ukázat pýchu a důvěru v osobu trenéra, který odvedl vynikající práci a přispěl ke sportovnímu rozvoji Valencie nejenom jako kouč, ale i jako hráč," zdůvodňuje vedení své rozhodnutí.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Marín za 15m do Neapole. Hodně dobrý prodej. Máme tam buy-back clause, takže se s ním určitě počítá do budoucna. Skoro bych ho i upřednostnil před Yorem už letos.

Reagovat
JakubOcko

Reagovat
Mass

S tim omezenym rozpočtem a neustálym rozprodáváním týmu to ani o moc líp nešlo, i když sem tajně doufal na 60 bodů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele