Barceloně se podařilo na poslední chvíli zaregistrovat čtyři nové posily

13.08.2022, 10:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (120)

Přidat komentář
GazzaPalo

Cirkus Barcelona pokračuje.

Reagovat
dejvikker

Protože zaregistrovali posily? Dej si prášek

Reagovat
smazaný uživatel

On je pacient z Madridu, to musíme tolerovat

Reagovat
ttopi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Za mě asi takto:

Lewandowski: Jeden z TOP 3 hráčů světa, ale poměr cena / věk - nesmysl. Navíc ho Barca nutně nepotřebovala.

Raphina: Pro mě nepochopitelný kupovat hráče za takový peníze, když má klub finanční potíže a několik svých kvalitních hráčů na stejné pozici.

Christensen: Dřív by o něm vůbec nikdo neuvažoval. Na Barcu nemá. To, že byl zadarmo nehraje roli, když na to nemá.

Kassié: Barca má kvalitnější hráče na stejnou pozici. Na lavičce můžou sedět vlastní hráči, když mají tak kvalitní mládež.

Koundé: Asi jedinej normální přestup toto léto a to je právě ten hráč, kterého nezaregistrují? Já vím, že přišel poslední, ale já bych ho registroval hned. To je právě ten hráč, kterého Barca potřebuje okamžitě na rozdíl od všech ostatních posil.

Pro mě Barca zase nepochopitelný, co tam se děje.

Reagovat
dejvikker

Koundé ještě není fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ho nutně nepořebovala? Sorry kamaráde, ale Barca byla zvyklá dávat góly. Ten tvůj Depay dal ve 38 zápasech 13 golů, to není moc top

Reagovat
smazaný uživatel

A z Dembélého jsi udělal ještě většího chudáka

Reagovat
Slavia10

Lewu Barca potřebuje. Nějakých 13 gólů Depaye nemůže stačit Barce. Raphinha je jasný TOP hráč, ví to Chelsea, Liverpool ho chtěl v případě že by šel Salah. Kessie na svém postu nejlepší hráč Seria A.

Reagovat
Kluivert9

Jasně, všichni potřebují široky kádr, jenom Barca ne

Reagovat
LAM

Je vidět že tomu hodně rozumíš.

Reagovat
Beči

To je slušná snůška nesmyslů.

Lewa je TOP 3 útočník planety a když ho můžeš koupit, tak to prostě uděláš. Koho měla Barca na hrotu? Depay na TOP klub nemá ani zdaleka a Auba je sice kvalitní, ale stárne, zpomaluje a i když může být pořád velmi platný, jako číslo 1 do útoku v TOP klubu už to úplně není.

Raphinha byl jeden z nejlepších pravých křídel na trhu a vědí to skauti doslova každého klubu, protože o něj stálo spoustu zájemců. Máš pravdu v tom, že ho VYLOŽENĚ nepotřebovali, ale zase Ferrán střídá skvělé výkony s průměrnými a Dembelé se může kdykoliv zranit na celou sezónu.

Christensen v Chelsea hrál poměrně slušně a byť to není úplně top úroveň, tak to rozhodně není ani hráč do počtu a svou kvalitu má.

Kessié byl nejlepší CM v Serii A, tam asi není o čem, když ho může mít zadarmo. Kór když Busq je už za zenitem, De Jong evidentně za Barcu hrát nechce a zůstává jen kvůli tomu, že mu dluží prachy a jediný použitelný hráč světové úrovně je tam kromě nich Pedri. Ostatní jsou výborní nadějní mladíci, ale zatím nemají na to, aby Barcu táhli.

Takže asi tak.

Reagovat
Freedo

A že vám není ve vaší finanční situaci dobrej Ferrán, kterej přišel před půl rokem za 55 mega a musíte kupovat další křídlo za ještě víc peněz, to je normálka?

Reagovat
Beči

Podívej se pořádně - já nejsem fanoušek Barcelony.

Reagovat
Beči

Ale pokud ti mám odpovědět i jako nefanoušek Barcy, tak ti řeknu, že Ferrán je dost univerzální - umí zahrát napravo, na hrotu i nalevo, takže se nedá brát Raphinha jako řešení místo Ferrána, spíš si myslím, že Ferrán bude hrát spíš vlevo. Tam je v podstatě jen Fati, který je zatím podobný případ jako Dembelé - tedy talnet jak sv*ně, ale neustále mimo hru.

Reagovat
exot12

Dal by som ti za pravdu, ak by Barca nebola brutálne zadlžená, respektíve nemala problém splácať svoje dlhy. A áno, má problém splácať dlhy nakoľko musí prosiť hráčov o zníženie platov, robí rôzne machinácie so zmluvami, dohaduje si splátkový kalendár kedy vyplatí hráčov plat… to sú presne veci, ktoré popierajú to, že je v dobrej finančnej kondícii!

Laporta hrá však all in. Chce titul v lige, myslím, že LM to nebude.

To čo robí by dávalo zmysel, ak by mal v sponzorských zmluvách bonusy za titul a to by muselo dať viac ako 150M, aby to dávalo zmysel v opačnom prípade to veľký zmysel nedáva, pretože z finančného hľadiska sa situácia Barcy nezmení ak bude v lige 1 alebo 2 či nepravdepodobne 3.

Taktiež si nemyslím, že by sa prejavilo na návštevnosti ak by Barca bola 2 alebo 1, aspoň nie nejak výrazne, nakoľko Barca je veľká značka.

Laporta však podľa mňa spolieha, že ľudia budú lietať do Barcy na zápasy, napr. že si kúpiš lístok a priletíš na 1 zápas za sezónu do Barcy, utratíš nejaké love v FanShope… čo mi príde postavené na hlinených nohách aspoň v súčastnosti keď je vysoká inflácia vlastne všade. Myslím, že veľa ľudí si takúto zábavu odpustí.

On mal možnosť zastabilizovať finančne klub, peniaze investovať do infraštruktúry a do zníženie dlhu, dať príležitosť hlavne mladým hráčom a zistiť čo v nich je a budúci rok to vhodne doplniť a mať mladé, perspektívne mužstvo s možnosťou vyhrávať pár rokov. Jednu sezónu by mu fanúšikovia odpustili.

Úprimne neviem čo sa bude diať ak jeho odhady neboli presné, alebo nastane nepredvídateľná situácia, že by museli hrať opäť bez divákov, či by boli obmedzenia v cestovaní.

Nemali by predpokladané príjmy, splátky budú mať rovnaké alebo vyššie, neviem či si ešte niečo požičiavali, príjem z TV práv z časti predali…

Reagovat
Beči

V těch financích s tebou naprosto souhlasím, o tom jsem vůbec nemluvil, jen čistě o potřebnosti těch hráčů. Ale nemají to právě kompenzovat ty prodeje studia, TV práv atd? To jim muselo vynést solidní prachy. Jasně, pořád budou ve velkých dluzích, ale v nich je třeba i Real a jsou v pohodě.

Reagovat
exot12

Ak som to pochopil správne tak peniaze z TV práv sa rozpustili do infraštruktúry a nákupov. To mal byť primárny dôvod.

Neviem o tom, že by predaje mali primárne slúžiť na splácanie dlhov. Podľa mňa sa dlhy splácajú podľa kalendára, ale nič naviac

Reagovat
Kluivert9

Barcelona má problém splácet dluhy? Zas pleteš víc věcí dohromady a řešíš něco, o čem víš úplný prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste donedavna mela. A misto aby ty dluhy minimalizovala na maximum, tak utraci jak ozraly milionar.

Vyhodi 150 milionu eur, pritom na volnem trhu bylo dost hracu "zadarmo". Napada me treba Dybala. Stale volny je Alexis Sanchez

Reagovat
Kluivert9

Alexis, kterej neměl na Barcu už před 7 rokama...

Reagovat
smazaný uživatel

pekna blbost

Reagovat
exot12

Ak nemá prečo potom žiadá hráčov, aby si znížili plat, prečo sa musí dohodnúť na predĺžení zmluvy s nižším platom či aký iný dôvod je, aby žiadala hráča o vyplatenie časti platu v budúcnosti?

Reagovat
Kluivert9

Dříve hlavně kvůli poklesům příjmů skrz Covid, jako v každém jiném týmu (to se týká hlavně těch splátek, třeba ten milionkrát omílaný De Jong) a teď aby se splnil platový strop La Ligy (třeba Pique).

Reagovat
exot12

Takže ona peniaze má a nemá to nič spoločné s cash flow, ale len to musí zaplatiť neskôr? Tak znie tvoje vysvetlenie

Reagovat
Jordi Alba

lol

Reagovat
Spalovač šancí

Při vší úctě, už u prvního máš totální nesmysl. I pokud budu akceptovat, že je vzhledem k věku přeplacený, tak nevidím jediný důvod, proč by neměli chtít hráče, který je TOP3, nota bene na pozici, kterou Barca už minimálně 3 sezóny pokrytou nemá

Reagovat
USA_osloboditel

Rozumne, ano treba mat konkurenciu ale kupovat hracov za kazdu cenu znizenia zisku je nelogicke.

Reagovat
celeb

tak pozeram, ze vela cules je z Laportu uplne zmagornenych. Podla nich je v najlepsiom poriadku, ako rekordne zadlzeny klub minie najviac zo vsetkych klubov v prestupnom obdobi, navyse ako pises, niektore prestupy su velmi otazne. Raphinha je v tom top. Dobry hrac, ale prichadza na post, kde je obrovsky pretlak. Je prave taketo minanie to, co by mal klub vo velkych financnych problemoch robit? Lewa - vyhodene peniaze v snahe dosiahnut okamzity uspech. Zaplateny znizenymi ziskami na dalsich 25 rokov. Ako kvalitny hrot sme potrebovali, ale v nasej situacii platit 50 mega za hraca s poslednym rokom zmluvy, navyse ktory bude mat 21. augusta na zaciatku sezony 34 rokov !!!

Toto si moze dovolit PSG, ktoremu chyba 1 hrac a chcu mat LM teraz, tak napriek vsetkemu do toho idu.

Nie klub, ktory je EXTREMNE financne v prdeli.

Inak za rok budeme Lewu prosit, aby si znizil plat, tak ako zvykneme posledne roky stresovat nasich hracov v priprave.

Kounde - napriek tomu, ze je to sympatak ako hrom a rastie z neho TOP stoper - my mame stoperov plnu prdel a problem nie je v nich, ako v nefunkcnom strede pola s doharajucim dochodcom Busquetsom, ktoreho Xavi nie a nie a nie stiahnut z CM a je tam 90 minut na zapas, a ak sa hra predlzenie tak az do konca. My potrebujeme zmenit fungovanie zalohy, ktora neprodukuje tolko sanci smerom dopredu pre utocnikov a smerom dozadu je neista.

Tam sa neporiesili nie, resp. dosiel Kessie, ale zrejme nie na CM ( co je skoda).

Pred par rokmi by tu cules nadavali na madridsky galacticos - momentalne sa o galacticos snazime my, miname horibilne sumy za nepotrebnych hracov, ktorych navyse nevieme zaclenit do funkcneho stroja.

A ked uz to minulu sezonu vyzeralo tak, ze ok, mame problemy, museli sme sa zbavit hracov, ale pozrite sa, co Koeman spravil z Pedriho, Gaviho, Nica, Ilaixa, Desta, Arauja, ... - bola aspon perspektiva, ze to pokryjeme vlastnymi mladymi talentami ... tak nie. Galacticos za kazdu cenu, nech Barca aj zbankrotuje. Laporta to platit nebude, vyhovori sa na Bartomea.

Do coho siel vedel, namiesto zachrannych prac hazarduje dychvyrazajucim sposobom. On proste vsetko vsadil na to, ze Barca zacne vyhravat trofej - a ze to zaroven bude stacit, peniaze sa zacnu hrnut a vsetko splatime, vykupime spat vysielacie prava ... Len aka je realna sance, ze to tak aj bude???

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Připomínáte mi nás

Reagovat
marke7

Reagovat
misinho7

Reagovat
Muffi

Pro mě jako někoho zvenku to jde chápat fakt těžko.

Lewa vás na tři roky vyjde na 106 milionů eur s tím, že se budete modlit, aby nedejbože fyzicky neodešel. Záda mu jistí Aubemeyang, který má na nahradníka šílený plat.

Na křídla máte fatiho, prodloužil jste Dembeleho, v zimě přišel Ferran a teď Raphina? Utraceno 100 mega, roční platy dalších 40.

Na stopera máte Garciu, Arauja, Piqueho a přivedete Christensena a Koundého? Kdyby Pique skončil a místo Christensena přišel jasný náhradník s odpovídajícím platem, dá se to nějak brát. U christensena s Kesiém je taky důležité, aby jejich platy nebyly problém pro nový klub při případném neprosazení se.

Navíc dnešní fotbal diktovaný především Pepkem a Kloppem je strašně moc o herních vlastnostech hráče, kdy systém a spoluhráči vykryjí případné nedostatky. Jsou ve sportovním vedení a na lavičce lidé schopní tohle garantovat? Pokud ne, ani top hráč na každém postu to nezachrání.

Další věcí jsou odchody. Braithwaite, Depay, Dest jsou na prodej, tak to má být vyřešené co nejrychleji a ne se handrkovat o 5 milionů, když Depay bere 10 ročně. V půlce srpna se kádry zpravidla nestaví.

Podobně de Jong. S jeho platem a cenou musí být jasná opora a ne hráč s nejasnou budoucností. Pokud nefiguruje v plánech, má smysl ho prodat i za nižší cenu s tím, že mu budoucí klub výměnou dorovná peníze, protože po další protrápené sezoně nejenom že ztratí na hodnotě, ale ještě mu za to královsky zaplatíte.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Svatej

Busby uz tu píše i články

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Reagovat
Aldeano

"Finančními problémy zmítanému velkoklubu FC Barcelona se těsně před dnešním vstupem do španělské ligy podařilo zaregistrovat čtveřici nových hráčů včetně hvězdného Roberta Lewandowského. Podle informací místních médií jsou způsobilí nastoupit v La Lize vedle německého kanonýra i další útočník Raphinha, záložník Franck Kessié a obránce Andreas Christensen."

Asi jo.

Reagovat
Edgar Davids

Pise se v tom clanku neco o nemeckym utocnikovi Lewandowskim....to bude stopro on

Reagovat
Ligter

Reagovat
Nihilister

Reagovat
teenz

Reagovat
JM

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
ACSeRw!n

ostuda.. uz aby se odtrhli a sli do ty Francouzsky ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona potřebuje investora. Je to takový skeleton momentálně, který nemůže finančně přežít do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kto dokáže zachrániť FC Barcelonu, je "El Profesor".

Reagovat
Ligter

za tu přezdívku bude Busby rád, ale zdá se mi to trochu nadnesené

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešnom komunikačnom svete a hlavne vo svete sociálnych sietí, kde je klamstvo pravdou a naopak, je prezývka asi tou najposlednejšou vecou, nad ktorou by sme sa mali pozastavovať. Obzvlášť na eurofotbal.cz, kde sa každý užívateľ registruje pod nejakým nickom.

Reagovat
hematop

Nečekaně na poslední chvíli. Jak opravdu znovu nečekané. Ti kdyby hromadně znásilňovali malé děti v útrobách stadiónu, tak z toho vyváznou s tím, že dělali přípravku.

Reagovat
blaugrana

tebe dobre jebe

Reagovat
PtákOhnívák

Když tvůj nejoblíbenější klub a zároveň úhlavní rival tohoto "paklubu", pošle do prdele jeden z nejlepších hráčů na světě a ty místo toho koupíš za nesmyslný peníze one season wonderkid na pozici, kde máš lepšího hráče... A zároveň "paklub" udělá hráče, jaký udělal... Tak to zacvičí i s jinačími borci, než je tento potrat...

Reagovat
madridcan

No...on má byť potrat a ty si zjavne tá spomínaná prípravka

Reagovat
hematop

Ještě teď ho děsí strejda Serqio

Reagovat
hematop

Slováci vymysleli již ve středověku alternativu dnešního kondomu a to ovčí střevo. Ovšem pokrok nezastavíš a v 19.století napadlo chytré hlavičky střívko z ovce vytáhnout hezkou neděli braťia

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
USA_osloboditel

Zadlzit sa na 30 rokov a ochudobnit sa o zisky aby mali 50 mil. na hraca, to chce kuraz.

Reagovat
rominhoFCB

https://pbs.twimg.com/media/FaCA_MXXoAE-wNO?format=jpg&name=large

Nominacia na uvodny zapas La Ligy.

Ako inak vnimate mozne zotrvanie Pjanica ?

Reagovat
Rattlesnake

v přípravě se ukázal slušně na té busově pozici. radši bych, aby tam sbíral minuty nico, ale když pjanič souhlasil, že půjde dolů se smlouvou, tak může být tuhle sezónu k užitku.

Reagovat
rominhoFCB

Ja som chcel vidiet Nica a Pjanica spolu, ako jednu z taktickych moznosti, po vzore AC Milan. Pjanic playmaker na Busquetsovej pozicii a Nico box to box zaloznik..

A osobne si myslim, ze Nico mal dost sancu pred Kessiem, ktory strasne kazi.

Reagovat
Rattlesnake

na CMkách je momentálně přetlak, tam by toho nico tuto sezónu moc nenahrál, nehledě na to, že tam pod xavim minulou sezónu spíše zklamal. mám dojem, že se s ním do budoucna počítá na štít (v béčku tam toho neodehrál zrovna málo a má na to ideální profil), když vezmeme v úvahu, že bus pravděpodobně po sezóně opustí klub - proto to nicovo prodloužení smlouvy a odchod na hostovačku, bez opce, k netopejrům.

Reagovat
Jordi Alba

Nico už má bejt ve Valencii.

Reagovat
Rattlesnake

já vím, proto píšu, že bych byl radši, kdyby byl býval zůstal a kryl záda busovi.

Reagovat
2miguel1

Busquets bude hrat 80% času, Nico musi hravat v tomto veku. Nica budu pozorne sledovat tento rok, hra o zaklad na buduci rok. Bude to extremne ťažke nahradit Busa. Nikto s takym profilom nieje. Tu naozaj len La Masia môže niekoho ponuknuť. Držim Nicovi palce vo Vale

Reagovat
Kluivert9

Hostování ve Valencii je podle mě to nejlepší, co ho mohlo potkat.

Reagovat
PtákOhnívák

Myslím, že už v zimě Xavi požadoval, aby ho mohl stáhnout z hostování. Xavi v něm vidí pravděpodobně vidí sebe, když ještě hrával. Proto mu chce dát šanci a má v něj důvěru...

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem se bál, že se Christensen vrátí k nám

Reagovat
Figurehead

Reagovat
jsemdement

Fandí celý Doosan! Fandí celý Doosan!

Peníze! Jiných!

Peníze! Jiných!

Šálalálalá, Šálalálalá.

Jo sorry, špatný článek.

Reagovat
madridcan

Prečo sa ospravedlňuješ s týmto nickom?

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Reagovat
2miguel1

Vamos Barça!❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Hejtři mohou opět jenom planě blekotat.

Reagovat
kilobyte

Fakt úspěch zaregistrovat hráče těsně před zápasem.

Reagovat
blaugrana

vy ste tak ustreleni na hlavu, ze uz tu idete hodnotit aj rychlost registracie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
USA_osloboditel

To su skor vo vasom vedeni aspon.

Reagovat
janinho

to je skoro jak prva trofej sezony kks, presne som vedel ze tu o veci ktora by mala byt povazovana za absolutnu samozrejmost budes pisat namachrovane kktiny

Reagovat
blaugrana

samozrejmoszt je tu trapny.hejt

Reagovat
janinho

to bolo v akom jazyku prosim ta?

Reagovat
messi80

Tu ide o to že sa tu týždeň smejete z Barcelony že možno nedokáže zaregistrovať hráčov a keď ich včas zaregistruje tak hodnotíte kedy to spravili

Reagovat
janinho

už fakt ze s tým má klub ako Barca problémy je vizitkou absolútneho amaterizmu a neskutočná hanba. ale gratulujem k uspesnej registrácii kupenych hracov (niektorí) cules asi nemajú vysoké nároky keď aj toto považujú za úspech

Reagovat
dinss

Škoda

Reagovat
pesky passer-by

To už je fakt na film

Reagovat
wesleyborland

Rok maximálně dva, pak se to sesype jak domeček z karet

Reagovat
Petrinho17

Keď to isté pred 15 rokmi spravil Real tak sa mu to tiež "sesypalo"??

Reagovat
wesleyborland

Neděláte nic pro to, aby se to nesesypalo

Reagovat
king23

Co to meles

Real nikdy v celé své historii neprodal práva na zisk z televizních práv.

Před 15 lety real prodal samotná práva, což udělat musel stejně jako všechny ostatní kluby, protože v té době je ne prodávala centrálně La liga jako je tomu dnes.

Tak aspoň příště prosím nelzi. Díky.

Reagovat
misinho7

co tu zas tares

Reagovat
janinho

to iste no jaaa teta

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
DonAndres

House of cards? Takovou radost ti neuděláme

Reagovat
wesleyborland

Však uvidíme jak to dopadne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
messi80

Zosypat znamená čo ? Veď v najhoršom prípade ich po bankrote kúpi súkromný vlastník ako to je skoro v celom anglicku.

Reagovat
wesleyborland

Už vidím jak je bude kupovat soukromý vlastník s dluhem jako kráva

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
DonAndres

A Déšť na přestupový trh

Reagovat
Petrinho17

Logicky ťah. Bohužiaľ na to nemá a často pôsobí veľmi splašeno.

Reagovat
celeb

boze to su dristy.

A Alves na to minuly rok mal, Roberto ???, ani Araujo sa na RB na Desta nechytal!

Ako ak mame na to, pretiahnut Cancela z City ci TAA z LFC, tak som za!

Ale aka ma byt alternativa na RB, as sa zbavime Desta???

Budu sa tam trapit stoperi Araujo s Koundem?

Alebo ste sa uplne pomiatli a chcete tam vidiet slimaka s alibistickym branenim a nulovou pozicnou hrou Roberta?

BTW: preco nejde het Roberto? Ma snad 5x vacsi plat od Desta a je uplne ale uplne k hovnu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
esmuellert

To bude breku, až zkrachují.

Reagovat
janinho

na vine bude Franco

Reagovat
DidusIneptus

Barcelona mě oklamala. Dlužníkům a podvodnikům nepřeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidím, pán Alemany pred časom iba kecal. Dembelé je stále v tíme. A bolo, že to rečí ako musí preč. Hi hi hi.

Reagovat
ttopi

Tyhle řeči mají vždycky jen vyvíjet nějaký tlak v určitou chvíli. Je to stejný, jako když Bayern do posledního dne tvrdil že s Lewou počítá a že ho neuvolní, přitom od prvního dne, co Lewa projevil přání do Barcelony jit, každej věděl, že to tak dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Dembouz pristoupil na ten snizenej plat. Kdyby ne, tak v Barce neni.

Reagovat
db18

Lewa vypadá, jako by to měl na háku...

Reagovat
SIRBRANIKE

Však za celý polčas nedostal presnú prihrávku.

Reagovat
db18

Taky si o žádnou pořádně neřekl a do hry se nezapojuje...

Reagovat
ttopi

Tyhle analýzy po 1 ostrém poločase

Reagovat
patas92

aktivní je teda dost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele