Barry se odejít nechystá

30.10.2007, 18:47
Aktuality
Jakmile se začalo spekulovat o odchodu Franka Lamparda ze Stamford Bridge, to by bylo, aby se bohatá Chelsea nezačala poohlížet po kvalitní náhradě. Nedávno se ve fotbalových kuloárech začalo živě diskutovat o tom, že by do Londýna mohl zamířit kapitán Aston Villy Gareth Barry.

Roman Abramovič byl údajně připravený se v zimě opět pořádně plácnout přes kapsu, když za anglického internacionála prý měl vedení Aston Villy nabídnout 15 milionů liber.

Dnes však ikona desátého týmu Premier League uklidňovala příznivce Villy, že prý o žádném zájmu Chelsea neslyšela a v zimě se klub opustit nechystá. "Do jaké míry je to pravda, nevím. Určitě se ale nebudu zaobírat nějakým přemýšlením nad tím. Rád bych ujistil fanoušky, že se nechystám opouštět klub."

Už před ním se k celé věci vyjádřil i kouč Aston Villy Martin O'Neill a taktéž veškeré spekulace rázně popřel. To pravděpodobně znamená, že celý tento problém okolo Barryho transferu se nezakládá na pravdivých informacích. Už v minulosti se však několikrát stalo, že hráč přestup popíral jen kvůli tomu, aby nenarušil atmosféru v kabině, a pak se vesele pakoval pryč. Za všechny stačí jmenovat jen letní senzaci, a to Henryho přestup z Arsenalu do Barcelony.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Dr.H.

No jo no. Ale stejne Lampard neodejde, takze si myslim ze to nebude nutne. A pokud ano, tak povoli

Reagovat
HOST*

Lampard odejde do Juventusu a BArry zůstane ve Ville ....konec

Reagovat
HOST*

a co v tom juventusu bude delat? to muze jit rovnou do sparty

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele