Barton v Newcastlu končí, klub ho nechá zadarmo odejít

01.08.2011, 17:50
Aktuality
Joey Barton po čtyřech letech opouští Newcastle United, anglický klub totiž dnes oznámil, že osmadvacetiletého záložníka umístil na trh s volnými hráči. Vyvrcholily tím neshody vedení Strak a kontroverzního hráče ohledně nevydařených jednání o nové smlouvě...

”Newcastle United může potvrdit, že Joey Barton byl dnes umístěn na trh s volnými hráči. Bylo mu sděleno, že může zadarmo odejít z klubu,” stojí v oficiálním prohlášení klubu, který se v uplynulé sezóně Premier League umístil na dvanácté pozici.

Barton má v St. James’ Parku kontrakt do konce příští sezóny a v průběhu května údajně mělo dojít k jednáním o prodloužení vzájemné spolupráce. Zkušený středopolař, který do Newcastlu přišel v létě 2007 z Manchesteru City, se ale následně nechal slyšet, že však žádnou nabídku nové smlouvy nedostal, protože klub chce mladší, lepší a levnější hráče.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (517)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele