Bayern Mnichov dotáhl přestup De Ligta z Juventusu

19.07.2022, 18:25
Aktuality
Matthijs de Ligt po třech letech odchází z Juventusu, jeho novým působištěm bude Bayern Mnichov, s nímž uzavřel smlouvu do roku 2027. Úřadující německý šampion může i s bonusy zaplatit 77 milionů eur...

Bayern pošle na Apeninský poloostrov základní poplatek 67 milionů eur, zbývajících 10 milionů je součástí bonusů, při maximální sumě tak bude Juventus tratit 8,5 milionu eur.

Pro mnichovský velkoklub jde o druhý nejdražší transfer v historii po Lucasi Hernándezovi, za něhož před třemi lety zaplatil Atléticu Madrid 80 milionů eur. De Ligt tak může vytvořit s Hernándezem nejdražší stoperskou dvojici v historii.

"Jsem šťastný, že se mohu stát hráčem tohoto skvělého klubu. Bayern je nejúspěšnějším klubem v Německu, jedním z nejúspěšnějších v Evropě a také na světě," prohlásil De Ligt po podpisu smlouvy. "Mám radost, že jsem součástí historie FC Bayern," doplnil.

De Ligt za "Starou dámu" odehrál 117 soutěžních zápasů s bilancí osmi vstřelených gólů. V sezoně 2019/20 pomohl k zisku Scudetta, kromě toho vyhrál domácí pohár a Superpohár.

Pro bavorský celek je De Ligt, jenž se po dokončení přestupu vydal za novými spoluhráči na turné do USA, čtvrtou letní posilou po Noussairovi Mazraouim, Ryanu Gravenberchovi (oba Ajax) a Sadiu Maném (Liverpool).

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, kicker.de

Komentáře (212)

Přidat komentář
FCSL

Reagovat
m.sali

za kolik, že to tam maj ty stopery? to pude někam ke 200m Eur, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ve 23 bezpečně nejdražší stoper historie při součtu všech přestupových částek.

2. Luiz

3. Bonucci

4. Maguire

5. van Dijk

Reagovat
TaLy___

Ten Maguire tam

Reagovat
fenixLFC

tak ma dva z troch najdrahsich prestupov stoperov v historii nie?

Reagovat
AjaxFans

Máme ještě nějaké procenta?

Reagovat
Csaplárova past

To bychom se meli ptat my tebe ...

Reagovat
AjaxFans

No, upřímně nevím.Sel ale za takovou pálku,že tam procenta asi nebudou.

Reagovat
jáá

Nene, nebo jsem nic nenašel. Se nám to v tom Bayernu nějak schází.

Myslis že se Tadic vrací na pozici falešný 9? A Brobbey by mi za ty prachy přišel zu viel.

Reagovat
AjaxFans

Te veel, ano. Je to dost,možná bych za ty prachy koupil někoho jiného.Jinsk sestava vypadá papírově dobře.Videl jsi včerejší zápas?Hodně faulů a chyba Rensche.

Reagovat
jáá

Přesně tak, ke všemu když ještě odešel zadarmo a teď taková komedie, fakt bych mu řekl, nechtěl si tu být, tak čau a přesně jak říkáš, za ty prachy bude jiný. Viděl jsem jen první poločas, pak jsem musel na pracovní schůzku. Souhlas, ale věřím že si to sedne, moc nevím co čekat od toho Taylora, jen vím že v Jongu byl dobrý a Kudus se snad vyhne zranění a chytne se.

Myslíš že letos půjdou chytnout lupeny do amstru na nějaký match? Naposledy jsem byl před kovidem, pak to nešlo a když jsem koukal, tak byl vyprodaný každý zápas.

Reagovat
AjaxFans

Tylor bude skvělý Super náhrada za Gravenberga....Kdo ví,jak to tam bylo s jeho agentem u Brobbeyho.Neco jsem nl četl,že podepsal v Lipsku když nehraval,ale pak začal hrát v Ajaxu a litoval toho.Tak či tak 20 MgA je moc.

Já možná budu pozvaný na narozeniny do Amersfoortu,tak bych chtěl taky mrknout na nějaký zápas

Reagovat
jáá

Jasný jasný, no budu se těšit. Tak že by hrál v Lipsku víc bych neřekl, dokonce jsem četl nějaké jeho omluvné prohlášení jak ho to mrzí a tak, ale to spíš jako hostovačka, dvacet je moc. Bergwijnovi věřím, tak snad se za ty prachy ukáže.

Paráda paráda. No držím palce ať ti to vyjde. Naposledy jsem vyjel za kopec na BVB a Dynamo Dresden, kamarád fandí od mala BVB, plný stadion a super atmosféra, tak jsem mu řekl, počkej až uvidíš Amsterdam Arénu

Reagovat
AjaxFans

Bergwijn už se těší na J.C Schaal.Tak snad to bude cajk.Dortmund má snad největší hukot na stadionu, záleží,co budete mít za sektor v Amstru.Na narozky bych jel tam rád,ale minule,jak jsem jel z NL,tak jsem měl štaru od Politie DE a byla to lahůdka Pokud potřebuješ něco pomoct v NL jazyků,tak napiš Učitelka mě chválila,že sú nejlepší žák

Reagovat
jáá

Paráda paráda. Jooo policie, myslím že nejsem žádný grázl nebo tak, ale vždy chytnu nějakého s prominutím idiota a to se řeší věci, alá "vy jste ztratil občanku? Ano..A proč jste ji ztratil!?....No to si říkám už 3 hodiny. No děsný.

Jooo to věřím, byly jsme v kotli hostů, a byl o hukot v Drážďanech!

Ty jo tak děkuju, Anglicky jsem ty dovolený a prezentace vždy zvládnul, ale trochu jsem jí prosral, jooo v mém oboru pracovat v Holandsku, to byla bomba, bohužel ten můj nejoblíbenější architektonický ateliér je z Rotterdamu, tak to bych musel oželit. Ale chci se kousnout a zkusit to ven, trochu jsem se z toho posral a nevěřil si, ale tady se člověk může snažit jak chceš a dostaneš jen klacky pod nohy...

Reagovat
AjaxFans

P.s lístky nebyly ke konci sezóny,teď by to neměl být problém, doufám

Reagovat
Seydou Doumbia

15.7.2022 FC Kaiserslautern - Hannover 96 2:1 (Wunderlich, Kraus - Nielsen)

Je dobrý mít kamaráda, který ti v úterý napíše, jestli nechceš jet v pátek na zápas a prostě se jede, bez zbytečných keců a dvaceti letého plánovaní, protože robota, prachy, baba, děcko atd. Tak se mi to líbí

V pátek okolo 13:30 do Lauternu, kde jsme přijeli kolem sedmé hodiny. Měli jsme tam být dřív, ale zúžení jízdních pruhů hodinu před cílem způsobilo lehké zdržení. Cestou jsme viděli i stadion Hoffenheimu, který stojí po levé straně hned u dálnice. Dojíždíme, parkujeme a jdeme hledat stadion. Stadion leží v kopcích, tak si vybíráme lesní cestu, která nás k němu měla zavést. Cestou vidíme vychcané Němce, kteří parkuji přímo v lese, což mě sere stejně jako stav kdy mám 0 promile v krvi. Kašleme na to a jdeme hledat ten stadion. Vyjdeme schody a zjistíme že jsme na opačný straně na Sudtribune. Tak lezeme z kopce dolů, abychom stoupali ke stadionu z druhé strany. Dojdeme konečně k naší bráně a za nějakých pět minut sedíme už na sedačkách. Tak jsem konečně v klidu a jdu pro pivo a něco k jídlu. Tam si vystojím frontu asi 30 minut, ale konečně mám v ruce pivo, tak jsem opět pro okolí přívětivější. Krombacher je kvalita, měl jsem ho už ve Frankfurtu a tohle pivo se pije samo. A mám další kelímek do své sbírky, protože ve fanshopu není nic zajímavého co bych si chtěl odnést domů a utrácet za to peníze.

Kaiseři se vrátili do druhé ligy po baráži s Dynamem Dresden, předtím hráli čtyři roky až třetí ligu. Po několika výjezdech jsem pochopil jedno - Němcům je v zásadě u prdele, jestli ten tým hraje o titul, střed první ligy, druhou ligu, třetí. No dobrá, třetí liga pro takový tým byla už opravdu ostuda, ale chápeme se. Důležitý je aby bojovali, jezdili po prdeli a neflákali to a dokážou jím odpustit i špatný výsledky nebo technické nedostatky.

Zápas začíná, rachot jako hovado, domácí kotel narvaný, hostující taky solidně zaplněný. Kapacitu necelých 50k se podařilo zaplnit 40 000 fanoušky. První gól přichází z ničeho nic, kdy obránce hostů posere malou domů na brankáře a domácí jdou dva na Zielera, Boyd posílá přihrávku na Wunderslicha a ten se stává golem na 1-0 nejstarším střelcem Lauternu v jejich historii (36 let a 112 dnů). Domácí v prvním poločase byli lepší, ale celkově můžeme říct že to byl spíš boj ve středu pole o každý metr, velké nasazení od obou týmu a občas i nějaké to dohrání souboje. Ve druhém poločase Hannover konečně začíná více těžit z držení míče, které má celý zápas o dost větší. Vytváří si šance, Lautern upustil od pressingu a aktivity. Hosté tlačí a vyrovnání je každou minutou více na spadnutí. Nakonec srovnává v 80. minutě Nielsen po zmatku v obraně domácích. Od této chvíle čekám otočku hostů. Domácím začínají téct nervy a sbírají další žluté, bohužel, kdy to už už vypadalo na hromadnou rvačku, tak se to až příliš rychle uklidnilo. Zápas bez červených karet je zbytečný zápas, to je snad jasný. Po rohovém kopu minutu před koncem nakonec rozhoduje zápas ve prospěch domácí Kraus a stadion skoro padá. Zápasu by spíš slušela remíza, ale koho to zajímá.

Co se atmosféry týče tak možná nejlepší zápas na kterým jsem zatím byl a to jsem navštívil dříve špil budesligy ve Frankfurtu a Gladbachu. Zápas jako takový bych zase řekl že nejhorší, byla to spíš bitva s velkým nasazením, o nějaké technické kvalitě jsem si tady mohl nechat jen zdát. Většina akci a kombinaci selhala právě na individuálních schopnostech hráčů. Ale nebyl jsem nějak extra překvapený, tady jsem jel vyloženě kvůli atmosféře, v tomhle ohledu jsem byl maximálně spokojený.

Na domácí straně se mi celkem líbil Terrence Boyd, bývalý americký reprezentant, který mi na takovou vzdálenost připomínal Artura Vidala, akorát bez toho účesu. Jediný hráč, kterého jsem znal před zápasem byl Ron Robert Zieler. Tak po Chelsea, Frankfurtu, Lipsku, Gladbachu tedy pátý zahraniční tým, který jsem navštívil. Už teď se těším na další výjezd.

Reagovat
AjaxFans

Cestuješ si,jo?

Reagovat
Seydou Doumbia

hele to byla taková hurá akce...ale ještě letos bych rád někam vyrazil

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem přesně k přestupu De Ligta potřeboval vědět

Reagovat
esmuellert

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
hornito

Reagovat
hitZor

Reagovat
gunner123

Reagovat
Bucky

Reagovat
srbic13

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
godwood

Reagovat
Rudnevs

Na ten zapas som sa snazil dostat, pozeral som listky na stranke 1. FCK, ale nedali sa zohnat (logicky, prvy zapas po dlhej dobe v druhej lige), nakoniec som to bohuzial nevidel ani v telke. Pekný report od teba každopádne, to sa pre mňa ako pre fanúšika Lauternu cení.

Lautern má ten káder celkom slabý, ale práve bojovnosť je niečo, čo sa v druhej lige ráta, čiže ak to bude fungovať ako tím, tak s podporou fans a nováčikovským nadšením to pôjde. Boyd bol práve dosť nedocenený hráč, nikdy som nechápal, čo útočník jeho kvalít tak dlho robil v Halle či kde to bol. Lautern toho využil a pre nich to bol skutočne kráľovský transfer a veľká posila. Wunderlich je “futbalový dôchodca”, ktorý však napriek veku dlhé roky patril k tomu lepšiemu vo Viktorii Köln, stálica, u ktorej som nečakal, že pôjde v jeho veku ešte vyššie. Lautern ho za drobné priviedol a ešte aspoň krátkodobo dobre poslúži aj na Betzenbergu.

Čo hovoríš na štadión? Betzenberg je známy svojím retro štýlom, strmými tribúnami a podobne.. v lete sa však rozhodli osláviť postup novými graffitami a trochu to aspoň vizuálne obmeniť (tuším tam bol Rehhagel, Fritz Walter a ďalšie legendy, toho maliara som sledoval na instagrame, šikovný chlapík) v útrobách štadiónov, kde sa nachádzajú bufety a ďalšie unimobunky.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdy si koukal na lístky? My ve středu koukli a normálně koupili a ještě jich dost zbylo...ale možná třeba měsíc, dva dopředu to bylo jiný, netuším...

Tak to jsem nevěděl že ten Boyd je opravdu tak dobrý

Hele ten stadion se mi líbil, parametry úplně v pohodě na první ligu...těch grafitu jsem si ani nevšiml hele nejvíc se mi na tom stadionu líbí že díky těm proskleným částem v obou rozích působí kompaktně jako jedná stavba a není to rozdělený tribuna od tribuny, jako na jiných stadionech občas bývá...chceš v sezoně na někoho do Německa jet mimo ten Lautern?

Reagovat
Rudnevs

Mne sa tiež ten štadión páči, aj keď som si na neho musel chvílu zvykať. Ešte krajší by bol, kebyže sú všetky tribúny rovnakej veľkosti/výšky, ale chápem, že je to ovplyvnené tým, že sa robil postupne a že tá nezapadajúca severná tribúna bola spravená najprv. Inak to je ale ikonický štadión pasujúci klubu.

Na lístky som pozeral dávnejšie, to máš pravdu. Rád by som skúsil ten Lautern, tým, že je to druhá liga, tak sa tam človek má šancu v sezóne dostať jednoducho a navyše to nie je ani zas až taaak ďaleko. Škoda, že to mesto až tak za moc nestojí a keďže som študent bez auta a bez peňazí, budem musieť vymyslieť nejaky vlak alebo niečo, kto vie ako sa tam vlastne ide..

Reagovat
Freedo

Co ty vlaky za 9 ojro, co teď zavedli? Neplatí to prý na IC a ICE, ale něco by se třeba dalo vymyslet, pokud máš čas cestovat.

Reagovat
Freedo

Hezkej report

Reagovat
Seydou Doumbia

díky šéfe...jezdíš taky na dojč bundeslig?

Reagovat
Freedo

Snažím se celkově cestovat za fotbalem. V Německu už jsem taky víckrát byl a mám hodně rád tamní fotbalovou kulturu.

Reporty sepisuju na blogu Za hranicí vápna. Zrovna poslední článek je Bundesliga, ale druhá - baráž, kde hrál právě Kaiserslautern proti Dynamu. Ještě jsem to sem nedával, tak kdyby si chtěl někdo počíst: http://zahranicivapna.blogspot.com/2022/07/bundesliga-2-dynamo-drazdany-1-fc.html?m=1

Reagovat
Seydou Doumbia

určitě, zajímá mě vše ohledně takových výjezdu...počtu a napíšu

Reagovat
Seydou Doumbia

moc pěkný kámo...máš toho najetu už celkem dost co máš dalšího v plánu? a ten club maté to je nějaká obdobá yerby maté?

Reagovat
Freedo

Díky moc. Když jsem zakládal blog, tak původní idea byla publikovat i cizí reporty a udělat ucelenou databázi, kde půjde vyhledávat podle ligy či klubu a když někdo někam pojede, tak si bude moct zjistit info.

2 cizí články jsme i na začátku "otiskli", ale zájem o to moc nebyl. Samozřejmě autor z toho nic nemá a komu se dnes chce psát delší texty pro zábavu. Nicméně pořád jsem tomuhle otevřen, tak kdyby jsi ty nebo kdokoliv jiný z EF měl zájem, tak není problém.

Časem se snad i zlepší design, kterej vypadá strašně. Plus bych mohl líp pracovat se sockami.

Pokud jde o plány, tak v srpnu budu na asi týden v Itálii na severu a aspoň 1 zápas bych chtěl dát. Nevím jestli třeba Verona je dobrá, tak třeba někdo poradí.

A výhledově mě láká Balkán, spojit třeba i víc zemí a porovnat fotbalovou kulturu tam. A taky Skandinávie, zase spojit třeba Dánsko a Švédsko do výjezdu a porovnat. Snad něco další sezónu vyjde.

Club maté je z té rostliny, ale je to limonáda. Vychlazená mi hodně chutná. Mám ji dost spojenou s Berlínem, kde je všude.

Co tvé další plány s výjezdy?

Reagovat
Neuminho92

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, já tam jedu v srpnu na zápas se St.Pauli

Reagovat
Seydou Doumbia

Paráda, taky cestovatel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, celý život, zatím se mi docela daří, už jsem toho viděl docela dost

Reagovat
Seydou Doumbia

Máš taky nějaké fotbalove články?

Reagovat
Remt

Skoro tak zabavne a poutavé jako hláška o tom chlapikovi jak šel v Brně po Svobodaku, jak to tenkrat vlastně bylo?

Reagovat
Seydou Doumbia

vůbec se nechytám

Reagovat
Remt

já čekal, že se tu chytnou všichni v diskuzi je to jedna z legendárních "hlášek" respektive v tomto případě spíše "historek", kterou tu x-krát někdo zkopíroval, respektive analogicky navlékl na danou diskuzi a rozjel se tu neskutečnej shistorm na způsob "ahá, jak machruje, že šel po svoboďáku, ahá, jak machruje, že má holku, jak machruje, že bydlel na kolejích" a tak jedna z nejvtipnějších diskuzí co si tu pamatuju

Reagovat
Seydou Doumbia

jak se chtěl pochlubit že má holku...jo tak tohle znám, ale ten původ jsem neznal

Reagovat
Furia Ceca

To je strašně trapný... Horší už je jenom "Tvrdíku, jednej"

Reagovat
Front hell

To tenkrát bylo něco s giroudem a nějakým popěvkem na něho jestli se nepletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Long story short

Reagovat
Mass

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda to ta low ball nabídka docela uspěla, jestli přihodili už jenom 7 miliónů navíc.

Reagovat
Bayern +

67 je celkom v pohode cena, keď si predstavím za koľko šiel taký Romero k Spurs, čiže do klubu druhého sledu bez možnosti získať nejaké trofeje.

Reagovat
Kenneth

A v porovnání s Hazardem nebo Coutinhem je vlastně zadarmo

Reagovat
Bayern +

Prečo by som ho mal porovnávať s ofenzívnymi záloznikmi, keď ho porovnávam so stoperom? Či zasa si mimo?

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Ctrl + Alt + De Ligt

Reagovat
ACSMan

Tak co taky ho odchod pozvedne jako Dejana?

Reagovat
10

100%

Reagovat
Melchior

On je monstum už teď. Potřebuje jen fungující tým.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pospech11

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho. Sice je to takový trošku De Hand, ale stejně si myslím, že mohl v Juventusu zůstat

Reagovat
PtákOhnívák

Ty jo, docela šupa... A jak to jako Bayern bude hrát?

To znamená že po 1 sezóně jen tak odstřihnou Upamecana který stál taky ranec? Nebo budou hrát na 3 stopery? Jako že stopera jim bylo třeba, ale že by za něj museli vyhodit 80M, to si teda vážně nemyslím. Určitě by se našel někdo mladej, kvalitní, s velkým potenciálem za půlku. Kdo by hrál rok, dva "třetí housle" a postupně by nahradil Hernandeze... Hodně zajímavej přestup, s ohledem na ty prachy... De Light v současnosti není úplně top.

Reagovat
smazaný uživatel

"h" ve jméně nemá. Už si to zapamatujte!

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Lemiux66

Ve jmene ano, v prijmeni ne. Uz si to zapamatuj.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mass

Mattijs de Light

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Eichel

Reagovat
Nickname 9

Nagelsmann chce hrát 3 obránce plus je Pavard na prodej.

Reagovat
Gazdo

Mna teda prekavapuje ze viac sanci nedostane Nianzou lebo takto sa v podstate bud odstrihne alebo sa prejde na troch stoperov

Reagovat
Ferragamo7

Upamecana určite neodstrihneme,ale Bayern potrebuje nejakú alternatívu k nemu,lebo jeho výkony boli tragické.Zo súčasného kádra by mohol hrať v strede obrany ešte Pavard,ale vyzerá to na jeho odchod.Ja osobne neverím,že De Ligt bude horší ako Upamecano.Nahradiť Hernandeza, nemá logiku,nakoľko Lucas je náš najlepší obranca,resp.zo všetkých obrancov mal vlani najstabilnejšie výkony,problémový je Pavard a Upamecano.Dúfam,že Noussair Mazraoui porieši pravú stranu obrany a De Ligt pozíciu stopera.Dosť fandov sa diví,načo bude Bayernu DeLigt,ale každý kto sledoval Bayern v poslednej sezóne,tak mu musel vidieť,že výkony Upamecana boli v niektorých zápasoch doslova tragické a preto vedenie muselo reagovať a kúpilo De Ligta.

Reagovat
M11

At se dari

Reagovat
Nickname 9

Super přestup, snad už ta obrana bude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Expres zprávy: 19:20 Juventus koupil Bremera

Reagovat
smazaný uživatel

no tak dobře 19:52

trochu jsem je přecenil

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Strašně přeceňovanej hráč, ale strašně..

Reagovat
Salfovic

Takže v různých tabulkách a statistikách přestupů bude uvedeno těch 67 mil? Předpokládám, že kritéria těch bonusů budou tajná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je podmínkou titul, můžeš si napsat 77

Reagovat
Rich

Super posila, snad ta obrana bude už fungovat.

Reagovat
EaP

Neviem. Ten prvý prestup z Ajaxu do Juve za tú astronomickú čiastku sa dal celkom chápať nakoľko Juve kupovalo 18 ročného kapitána. Ale z pohľadu Bayernu si niesom istý , či ho potrebovali. V podstate je to skoro totožný stopér ako Upamecano. Fyzicky silný , ale brutálne neohrabany , rýchlostne skôr priemerný a s loptou to tiež nieje úplná sláva. Potenciál síce stále má ale ak sa za 3 roky v Taliansku nikam neposunul , neviem si predstaviť, že v Bundeslige sa to zmení. Ale tak, Bayern má peniaze tak takýto risk si dovoliť zrejme môžu. I keď ich tento prestup v podstate nikam neposunul. Nieje to rozdielový hráč.

Reagovat
Salfovic

No, moc nedal, to byl podobnej přepal jako u de Jonga.

Reagovat
Csaplárova past

Ten kdo dnes odejde z Juve, tak se vsem v novem klubu klani, dekuje a liba jim nohy a ruky. To je fakt vysvobozeni ...

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
10

to máš bohužel pravdu, ten sešup poslední sezony je značný a docela rychlý...snad se to povede tuhle sezonu zastavit, jinak je potřeba zásadních změn

Reagovat
smazaný uživatel

Po týhle sezoně,co Allegri předvedl za hnusnou nekoukatelnou sračku, chtěli asi odejít všichni.

Jenže takový pitomce jako Ramsey, Rabiot nebo Arthur nikdo nechce ani zadarmo. Zadara si vzali jen Bernardeschiho a Dybalu

Reagovat
10

Tam reálně není hráč, co by mohl odejít za víc, než kolik stál...

Buď se za něj dalo tolik peněz (Vlahović, Chiesa, Locatelli, De Ligt), že by nikdo víc nedal, nebo prostě žádnou pořádnou hodnotu nemá (zbytek). Pokud se ta hra výrazně nezlepší a bude pokračovat degradace hodnoty těch hráčů, tak Juventus zbankrotuje.

Reagovat
10

stačí se podívat - https://www.transfermarkt.com/juventus-turin/startseite/verein/506

tragédie, kam se to dovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt děs

Reagovat
mistr129

ten Arthur je tak marný?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě marnější

Reagovat
10

To je úplně zbytečnej hráč.

Reagovat
Mass

Jednu dobu ho culés oslavovali jako nového Xavi

Reagovat
10

já vím...třeba mu trénování půjde

Reagovat
Eichel

On hral ale v tej svojej prvej sezóne fakt dobre. Jasné, nikdy nemal vysoké čísla, ale dokázal skvele diktovať tempo hry a posielať predfinálky, plus teda sa čakalo, že ešte pojde hore. A stále verím, že sa ho viete zbaviť skor ako Barca Pjanica.

Reagovat
El Cid z City

Na vítězné Copě byl fat skvělej.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Zark

tak to je ovšem berná mince

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom bude, že Allegri v hráčích ten potenciál zabijí. Jasným příkladem je Vlahovič

Reagovat
10

Chiesa byl pod ním do zranění taky jako vyměněnej...pod Pirlem jeden z nejlepších hráčů v lize, pod Maxem trápení

není to jen o něm, ale další taková sezona ten tým rozloží úplně...

Reagovat
Messiáš

Je nějaká naděje, že něco další sezonu odehraje Soule ? Ci někdo z trojice Miretti, Fagioli Rovella? Prijde mi, že takovou kopu talentu jste neměli v primaveře, akademii, na hostováních a bůhví kde snad nikdy. Akorát nevím, jestli dinousaur Allegri je zrovna ten ideální pro jejich rozvoj

Reagovat
10

Pokud aspoň jeden z nich odehraje 1000-1500 minut (buď Rovella nebo Fagioli) v Juventusu příští sezonu, tak to budu považovat za úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje není po pravdě VŮBEC ŽÁDNÁ.

Když už byl k nasazení mladých na konci minulé sezony, ze všech stran nucen, poslal tam ojediněle někoho v čase 90+3

Reagovat
10

Od začátku do konce provar vedení a klubu. Samotná Pimenta se musela divit, jak snadno to celý proběhlo, jak rychle a snadno vedení kapitulovalo a souhlasilo s takovou částkou...

Reagovat
Pipo123

Hlavne čo posielate do Torina az Bremera je to super obranca, ale nemá skúsenosti v repre, v pohároch atd. Hral za priemerné Torino a boom 47 mega. Strašná pálka, Juve teraz ujebalo Interu hráča, ale preplatilo ho bohovsky

Reagovat
10

To je klasika. Ven se slevou, dovnitř o 30% víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
10

Hlavně trošku seriózní vedení neprodá De Ligta aniž by mělo v týmu náhradu, to je logický, že je všichni natáhnou, když vidí v jaký jsou situaci.

Oni nedělají nic jinýho, než hasí průsery, pořád dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

Toto vedenie je tam rok, tak o čom tocis? Aké prusery stále dookola? Veď len dávajú naporiadok Paraticiho prusery.

Reagovat
10

jedinej, kdo tam je rok, je CEO Arrivabene, jinak jsou tam všichni 10 let+

Reagovat
pistacik11

Tak isto namiesto Paraticiho je tam Cherubini, ktorý mal doteraz úplne inú rolu. Takže hovoriť, že sú tam tí istý čo doteraz je scestné. Jediný z vedenia, ktorý ostal je Nedved.

Reagovat
10

jasně, Cherubini se po 12 letech v Juventusu z úklízečky stal DS...ty si naivní tyvoe

jedinej novej člověk v managementu Juve je Arrivabene, kterej má na sportovní část minimální vliv

Reagovat
pistacik11

Pomaly to čistia, ale tiež to není FM-ko a trochu to potrvá, kým sa to vyčistí.

Reagovat
10

kdyby si četl, co píšu, tak bys možná pochopil, že je to reakce na aktuální přestup...takže meleš klasicky úplně z cesty

Reagovat
Pipo123

Ako od Juve to je asi fajn, je to stále pekná suma, ale tých 47 za Bremera? To mi príde strašne moc

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoupit jeho by už nikdo nebyl, maximálně tak ten Pan Tau z Villarealu

Reagovat
Pipo123

Torres by bol delo, je otázne za koľko by šiel, u Bremera mám trošku pochybnosti.

Reagovat
Il Architetto

Torres půjde za 25 nebo zadarmo.

Reagovat
Phillipinho

?

Reagovat
10

60m+

Reagovat
Gazdo

Torres hlavne povedal ze tuto sezonu neodide a nevie ci vobec niekedy bude mat tu potrebu odist.

Reagovat
Phillipinho

45 mega euro

Reagovat
10

41+9 je aktuální kurz, zítra to bude 60 a ještě z De Ligta zbyde na první rok smlouvy

Reagovat
milan78

Reagovat
Dejwa

Jsem rád, že nakonec zůstane Škriniar teď to vidím na Acerbiho, potřebujem někoho za Žabáka

Reagovat
Pipo123

Acerbi by u vás hral dobre, on v 3-5-2 hral vždy výborne, za pár miliónov by to bola dobrá posila, ale u nás to je trápanie, fans ho nenávidia + v 4 člennej obrane hraje hrozne,

Reagovat
Dejwa

Jak říkáš, jako první náhradník na stopera pohoda

Reagovat
10

https://football-italia.net/inter-president-zhang-allegedly-owes-creditors-e250m-report/

abyste nakonec nešli do sezony se stoperama D'Ambrosio-Acerbi-Radu

Reagovat
Pipo123

Radu dnes oznámil koniec kariery, po sezóne, samozrejme v drese Lazia

Reagovat
Zark

takhle zhatit marottovy plány

Reagovat
Pipo123

Acerbi + Fazio nová obrana Interu

Reagovat
Dejwa

mohli by to aspoň konečně prodat

Reagovat
Eichel

Neznepokojuje ťa, že mu končí zmluva?

Reagovat
Dejwa

Měl by prodloužit... zprávy už o tom nějaký jsou, ale aktuálně si nemůžu být jistej ničím

Reagovat
Nuno čomes

V téhle situaci lepší, když zůstane Skriniar. Škoda de Vrije, za nej měla přijít náhrada už letos, když za rok zdrhne zadarmo. Kdyby udelali ještě letos Milenkovice, zlobit se nebudu.

Reagovat
db18

Tak to jsem rád, že Bayern přestal o Bremera mít zájem (nebo že Bremer odmítl?)

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juve k skvělé posile sice jste ho přeplatili ale hráč je to vynikajicí

Reagovat
smazaný uživatel

Měli si alespoň rozjednat Koulibábu

Reagovat
10

toho podle mě zkoušeli, proto ho ADL tak rychle prodal do Anglie...a pravděpodobně by do Juve nechtěl ani on sám

Reagovat
smazaný uživatel

Takový byl asi původní plán, za peníze za De Ligta koupit Koulibábu i Bremera a jeho plat jim rozdělit

Reagovat
stuff

Reagovat
milan78

největší výhra pro zimu ?

Reagovat
Rich

Přestupák Bayernu nekončí, podle Bildu a tz.de je hlavním cílem Bayernu 17letý talentovaný útočník Mathyse Tel... Brazzo a Marco Neppe odcestovali do Francie, aby dohodli přestup... Částka, kterou požaduje Stade Rennes je 20 milionů...

Reagovat
Seydou Doumbia

snad tomu telovi dojde že tam nemá chodit když vidí jak se v bayernu prosazuje takový kouassi a jak se počítá se zirkzeem tohle pro toho synka není dobrý přestup

Reagovat
Rich

To je otázka, já čekám, že Bayern se možná domluví tak, že ho koupí, ale že bude ještě dva roky se třeba rozvíjet u nich... Ale fakt záleží na hráčích... Nianzou by se mohl zvednout, já doufám, že půjde někam na hostování a odejde Pavard... Zirkzee je dobrý hráč, ale jak se psalo už v nějakém komentáři, Nagelsmannovi se nehodí do systému... Celkově mi přijde, že ho nemusí, ale takový Musiala dostává šanci, věřím, že i tento by dostal...

Reagovat
Seydou Doumbia

takový kouassi jsem čekal že už ted bude světový bek s hodnotou 50,60 mega ten měl v psg obrovský potenciál, ale nehraje no...jo kdyby tam ještě zůstal tak by to smysl mělo, ale zase proč by rennes ho upřednostnovali, když už je vlastně prodaný? zirkzeeho je škoda, ale zase ty goly dával v belgické lize tak kdoví jakou má vlastně uroven...ale kdyby šel někam do ajaxu/psv tak bude hvězda si myslím

Reagovat
Rich

On tam půjde, v Bayernu u Nagelsmanna by zahříval pouze lavičku, ač tedy myslel jsem si, že Choupo bude už pryč a dostane šanci právě Zirkzee, kort ta čísla jsou fakt skvělá...

Reagovat
Pinturicchio

85,5 milionu za přestup, vykupka 120 mega, dva roky smlouva. Nechal bych ho na tribuně i kdyby měl pak odejít zadarmo.

Reagovat
spider_8

Stejne jsme ho nechteli

Reagovat
Zark

máte Koulibalyho, ne?

Reagovat
spider_8

Radsi bych tohto.

Reagovat
Nuno čomes

Když si vzpomenu, jaký vysměch tady dostal Hasan, když přistál na letišti s první nabídkou, tak si je nakonec krásně povodil

Reagovat
Pinturicchio

Výsměch byl oprávněný, že jsou ve vedení Juve retardi na tom nic nemění, mongoloide.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Vzhledem k tomu, jaký deal Hasan nakonec udělal (i když i tak je to ještě moc, ale v kontextu té platné výkupky dejme tomu), tak ne, nebyl oprávněný, tragéde.

Reagovat
Pinturicchio

Byl, hlupacku. To, za kolik měl jít a za kolik nakonec šel, souvisí s amatérismem vedení Juve. Ale moc nad tím nepřemýšlej, uděláš si na mozku uzel a stejně to nepochopis.

Reagovat
Nuno čomes

Byl možná pro Vás rádoby fans. To, za kolik měl jít, nikoho krom Vás totiž nezajímá, tak už neplakej a pokoušej se dál to odlehčovat snahou o stěr

Reagovat
Pinturicchio

Však a proč by to mělo někoho zajímat, demente? Měli jsme představu, za kolik by měl jít, stejně jako to mají fanoušci jiných týmů o jejich hráčích.

Snažit se nemusím, ty se tady každý den stiras sám každým svým příspěvkem, zoufalce.

Reagovat
Nuno čomes

pojď, ještě.

Reagovat
Pinturicchio

Podle téhle reakce už jsi to konečně pochopil a trvalo to jen 11 hodin a 5 příspěvků, gratuluju.

Reagovat
Nuno čomes

Ne já se jen bavím nad takovou existencí jako jsi ty Jak si libuješ v tom mít poslední slovo a zároveň shazovat svými komentáři ostatní fans a dohadovat se jak dítě ve školce Geroj za počítačem, takže na to jistě přijde ještě nějaká tvá klasická stupidní reakce o hlouposti a můžeme to zas na nějakou dobu ukončit

Reagovat
Pinturicchio

Bla, bla, bla.

Reagovat
fabec1222

OT: Kdo letos komentuje MS v atletice? Je tam Dusík, Lukšů a ten třetí je kdo?

Reagovat
Seydou Doumbia

tam je někdo třetí ?

Reagovat
fabec1222

Tak dva vždy komentujou a třetí dělá rozhovory

Reagovat
Salfovic

Ty už nedělá Žanetka

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak podle hlasu by to opravdu měl být ten Klement

Reagovat
Greny

Však on atletiku má ČT dělá dlouho. I ME a MS často komentoval

Reagovat
Seydou Doumbia

Takový zanedbatelný článek...vím že tam je ale nepamatuji si ho nikdy po jménu

Reagovat
Greny

Klement?

Reagovat
The Krupy

Neuveriteľne bezpohlavný, necharizmatický hráč

Reagovat
db18

Ty dresy jsou příšerný...

Reagovat
IgorMičinec

Jo no, at hrajou v těch Realskejch bilejch radši furt, než tyhle pyžama

Reagovat
Rich

Přesně, jako pyžama, ale ani ty bílé se mi nelíbí, fakt mi přijdou jako kopie z Realu, snad se brzy objeví dresy jako byly v sezóně 2014/2015, ty byly top nebo 2015/2016...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Paulito jebnul dvě sedmičky šampusu, než si šel sednout na tribunu. Mancini + Iba + Cristante v módu řezník kiksař, zbytek neviditelný, všude pozdě nebo simulace.

Reagovat
Maritazzi

Tohle byl přesně zápas, kterej ukázal nutnost příchodu jednoho fotbalovýho / dynamickýho střeďáka a stopera s rozehrávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byli ale mimo všichni, doufám, že těžké nohy z tréninků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak za takový nemotorný a neohrabaný vemeno mohl už dvakrát někdo dát tolik peněz nechápu. Je silnej, ok, to je tak vše. Rychlostně to taky není žádná sláva a za dobu v Juve se nijak neposunul. Trochu mu narostli vousy.

Reagovat
Nuno čomes

přímo

Reagovat
Yanek

Milánské mercato je jedna velká deprese. Mám takový pocit, že Maldini to nepoložil jen kvůli tomu, jaký kolektiv se tam vybudoval. Nechtěl podrazit hráče, kteří udělali spoustu kompromisů na to, aby mohli hrát za AC. Jestli se potvrdí spekulace, že to bude bez posil na RW, tak TOP4 bude obrovský úspěch.

Reagovat
Nuno čomes

2 roky po sobě s tím kádrem něco uhrát bude kumšt. Ale nejste to jen vy, celé italské mercato stojí za hovno..

Reagovat
pistacik11

* celé Milanske si chcel napísať Rím a Juve zatiaľ spokojnosť.

Reagovat
maras93

Sleduji to každej den a je to děs. Údajně by dnes měli dotáhnout CDK, ale nebudu tomu věřit, dokud to nebude ofiko. Momentálně za TOP4 budeme opravdu ještě rádi.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pinturicchio

Jinak Ramsey ani Rabiot nejedou na turné.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiot taky ne?

Reagovat
Pinturicchio

Ani Rabiot, píše, že po dohodě s klubem, aby dokončil fyzickou přípravu.

Reagovat
Pijanista

Podtext na druhé fotce? Nepoznám hráče vlevo :D

Reagovat
Pinturicchio

Blondak Maxi Lopez a vpravo Mauro Icardi, který mu přebral tu blondýnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane s největší pravděpodobností Škriniar, takže spokojenost. Jen je škoda, že ho nekoupil někdo z Anglie. Pro Juve velká posila a další kvalitní dílek do skládačky, no nerad to říkám, ale z Juventusu jde respekt.

Reagovat
The Krupy

S Allegrim budeme vždy na smiech.

Reagovat
Pipo123

Dries Mertens è molto vicino alla Lazio, pressing costante di Sarri che ha anche convinto Lotito

Dybala

Reagovat
Seydou Doumbia

podepište dybalu i mertense a pak se můžeme bavit o titulu pro lazio

Reagovat
Furia Ceca

Ale Lotito říkal, že SMS...

Reagovat
Pipo123

Čo SMS? teraz moc nechápem

Reagovat
Pipo123

To som nečítal, ale tak ma pravdu. Je to nasa star, som rad ze ho nepredal

Reagovat
Alberto Aquilani

DYBALA OFIKO!!!

Reagovat
j_mrazik

Jak tipujete vlastně italskou ligu? Kdo je favorit na vítězství v lize a posty pro LM?

Reagovat
Agnelli

Inter x Juve, ale zhodnotíme po mercaru.Pokud Interu odejde Skriniar tak věřím Juve. Ale fakt těžko říct Lazio posílilo,AS. AC tým pohromadě.Myslim že to bude vyrovnanější než obvykle. Vypadá to že Neapol půjde trošku dolů. 1 Juve, 2 Inter, 3 AS, 4 Lazio

Reagovat
pistacik11

1./.2 Juve/ AS, Murinho ak mu neukradneme Zaniola bude mať veľmi dobrý tým, a bude veľmi ťažký súper. Plus tradične má veľmi dobrú 2. sezónu.

3. /4. AC/Inter

Reagovat
Zark

je moc brzo

Reagovat
Il Architetto

Inter, AC, Juve, Roma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele