Bayern se obejde bez Pavloviće, záložník má zlomenou klíční kost

20.10., 11:50
Aktuality
Aleksandar Pavlović (© ADAM PRETTY / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Bayern Mnichov včera po dvou bundesligových remízách konečně zvítězil a před vlastními fanoušky nedal šanci Stuttgartu, ne vše ovšem z jeho pohledu bylo ideální. Utkání nedohrál Aleksandar Pavlović, německého reprezentanta čeká delší pauza.

Bavorský klub vyhrál 4:0 a německý reprezentant na trávníku pobyl jen necelých osm minut. Hned v úvodu si na první pohled poranil pravé rameno, vedení krátce po skončení duelu upřesnilo diagnózu a fotbalista má zlomenou klíční kost.

"Pro samotného Alekse je to hodně kruté, ale v kádru máme kvalitu na to, abychom se s takovou ztrátou vyrovnali," nepochybuje sportovní ředitel Max Eberl.

"V dosavadním průběhu sezony byl naším možná vůbec nejlepším hráčem. Jeho kariéru zranění nijak neovlivní, pro nás je to samozřejmě škoda, bude nám chybět," nechal se slyšet trenér Vincent Kompany.

Pavlović letos za Bayern odehrál devět soutěžních zápasů a na jubilejní desátý start si bude muset počkat až do prosince, na marodce totiž stráví šest až osm týdnů. Jeho povinnosti na trávníku by měl z velké části převzít João Palhinha, portugalský středopolař přišel před sezonou za více než padesát milionů eur z Fulhamu a zatím plnil jen roli náhradníka.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele