BECKHAM: MILUJI REAL MADRID

23.04.2007, 15:35
Aktuality
David Beckham se v sobotu vrátil do sestavy Realu Madrid a opět ukázal svou ohromnou cenu pro španělský velkoklub. V zimě již odepisovaný záložník měl jako střídající hráč velký podíl na vítězství svého týmu nad Valencií...

Beckham se v zimě po velkých průtazích rozhodl neprodloužit smlouvu na Santiago Bernabeu a dohodl se na angažmá v Los Angeles Galaxy. Trenér Fabio Capello ho za to vyřadil z prvního týmu, anglického záložníka to ovšem neodradilo, rozhodl se bojovat a italského kouče svým přístupem přimněl změnit názor.

"Miluji tento klub a dokud tu budu, dám mu to nejlepší. Bude mi moc chybět hrát před těmito fanoušky. Nejlepší věc, jaká může fotbalistu potkat, je hrát na Santiago Bernabeu," pochvaluje si Beckham své angažmá v hlavním městě Španělska.

Beckham se ve víkendovém utkání proti Valencii vrátil do týmu po zranění kolena a nakonec to byl právě on, kdo spolurozhodl o vítězství svého týmu. V 73. minutě zápasu si postavil míč k trestnému kopu a přesným centrem vyzval ke skórování Sergia Ramose. Tento gól byl nakonec vítězný a Real díky němu stáhl ztrátu na první Barcelonu na dva body.

"Stále budu hrát naplno, pořád tady chci něco vyhrát," nechybí Beckhamovi motivace do posledních týdnů jeho působení v Realu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

skoda ze odesel je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

a my milujeme tebe, Becksi

Reagovat
HOST*Becks

presne tak Becksi mi miluje tebe a snad si jeste kopnes za Anglickou repre a ttady v REALU ukopes titul REAL MADRID FOREVER!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

musím uznat, že přeci jenom je to kádr.. a ode mě to zní fakt divně, když patřím za jeho největší kritiky tady

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham bol vždy dobrý hráč, len bol chvíľku z formy, čoho využil Fabio

Reagovat
RMCF

Beckham je stale dobrý hráč, ale pořád si myslím, že neměl do Realu přijít...

Reagovat
smazaný uživatel

Možno to ani nebola jeho vina to, na čo asi narážaš. Možno to bola len zhoda okolností, že jeho príchodom už kalich pretiekol a Galacticos prešli pomyselnú čiaru reality / megahviezdy : zbytok tímu / . Mohol to byť aj ktorýkoľvek iný hráč.

Reagovat
RMCF

tak sem to nemyslel, ale spíš že sme postupně začali ustupovat od našeho bývalého herního stylu, do kterého David nezapadá, měl přijít Ronaldinho, ale vedení se zaměřilo na Davida a z dinha sešlo, taky myslím že vyhození Del Bosqueho a příchod zrovna Queiroze bylo částečně i kvuli Beckhamovu přizpůsobení. V záloze vznikl zbytečný přetlak který začal odnášet Figo a pokaždý hrál jinde... Z těch věcí neviním Bechama, ale prostě vedení udělalo snad nejhloupější nákup co pamatuju, koupit pravého záložníka, když mám Figa který do španělska a konkretně Realu zapadá mnohem líp je hloupost, kdyby tenkrát koupili Vieiru a nebo nepustili Makeleleho a koupili stopera kalibru Nesty nebo Ferdinanda a začli pomalu shánět náhradu za staříky(a ne jak to udělali se Zidanem, že skončil a náhrada nikde) tak věřím, že by Real dál fungoval a získával trofeje.

Reagovat
Pharrell

jj, musim s tebou souhlasit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele