Běloruská liga pokračuje a prožívá velký boom

30.03.2020, 10:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (71)

Přidat komentář
Elliasson

Zajímavostí je, že BATE prohrálo oba dva první zápasy. A Dinamo Minsk taky. Bělorusy a nadšené fanoušky běloruské ligy čeká velmi zajímavá sezóna. Tedy, pokud nezasáhne král koroňák.

Reagovat
Franck

asi zasáhne později, všici co se chvástali že u nich nic po týdnu panicky nařizují všem fabrikám aby vyráběli roušky...

Reagovat
smazaný uživatel

No nedelal bych si uplny iluze, spoustu lidi to zajima i z duvodu, ze tusi, ze se na danym zapase ten virus prenasi mezi divakama, hracema, funkcionarema. Ale fotbal jako takovej mi chybi taky, kdyby to koupila nejaka ceska TV, tak bych taky mrknul

Reagovat
oli9

A není lepší si pustit nějaký super zápas že záznamu než cumet na tohle

Reagovat
king23

Nikdy jsem nepochopil, jak někdo může koukat na záznamy, když dopředu ví jak to dopadne. Já osobně jsem snad viděl jeden jedinej záznam - tenkrát jsem zaspal finále ligy mistrů a když jsem se probudil, tak za půl hoďky to běželo ze záznamu, tak jsem si to pustil. Ale že bych se na to koukal třeba za týden? Za rok? To fakt ne.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Y.N.W.A

vysvětlím ti to - rád se občas na něco takto mrknu, v klidu sleduješ rozestavení, taktiku při ofenzivě, změnu do defenzivy, hru stoperů, nabíhání beků (záleží jak je zápas starej), styl hry útočníků, vývoj kvality brankářů (nejen hra nohou), taky třeba úprava pravidel (dříve malá domů, pohyb golmanů, posouvání zdi, neuvěřitelný simulace ve vápně, který fakt už nejsou) apod.... časem se to mění a když tě fotbal baví i z tohoto historickýho pohledu, tak je radost sledovat, jak se hrálo zrovna na tomto konkrétním MS, který týmy a kteří trenéři táhly revoluci a kdo se k nim postupně přidával, co bylo skvělý a chytlo se, co skončilo apod....

ale jasný, je to spíš z takovýho "vědeckýho" hlediska než z pohledu "teď jsem týden makal, tak si sednu a vy mě bavte vy předražený idioti a běda jak prohrajete"

Reagovat
Gazdo

Mas nejaky link jde sa daju tieto stare zapasy pozriet napr nejake stare MS? Uplne idealne by bolo keby tam bol nazov zapasu a vedla neho by hned nesvietil vysledok

Reagovat
Kocour Klapuška

v sekci videa jsou skvělé zápasy Níže zasílám link na finále MS Asie z roku 1980 mezi Kuvajtem a Korejskou republikou

https://www.eurofotbal.cz/video/kuvajt-korejska-republika-17128/

Reagovat
Salfovic

Reagovat
HL-#11

footballia.net

Stačí registrace zdarma (nechtěj po tobě kreditku, ledvinu nebo jména obou rodičů) jenom e-mail.

Jsou tam komplet MSka až někam do šedeátejch let a tisíce dalších zápasů.

Reagovat
Gazdo

Super dik

Reagovat
didosh

coooo?To je přesně co hledám!

Reagovat
bobis21

Tak když se díváš třeba na 6 let staré zápasy, tak si asi nepamatuješ přesný výsledek každého zápasu. Normálně se na to taky moc nedívám, ale teď se radši podívám na staré MS než na běloruskou ligu.

Reagovat
Elliasson

Já kdybych si měl vybrat, tak mám radši zápas, u kterého nevím, jak dopadne než zápas, u kterého vím konečný výsledek. I když, že bych byl zastánce Lukašenka, to teda ne.

Reagovat
bobis21

Tak moje pointa byla právě to, že si třeba nepamatuješ přesný výsledek všech zápasů z MS 2006.

Reagovat
mayday

Ligových zápasů a pohárových jsou mraky, tam si to pamatovat někde, ale repre bych čoveče řekl, že bez dívačky bych řekl 99 % výsledků všech MS a ME až do roku 1996 Tam si to prostě z nějakýho důvodu pamatuju.

Reagovat
Kantos

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si vcera zapnul zapas Ligy Mistru, Leverkusen-AS Roma, skupinova faze, rok myslim 2017. Absolutne jsem netusil, kolik to tenkrat skoncilo, zapas nadhernej, plno branek, skore se prelivalo z jedne strany na druhou, k tomu spousta individualit, fotbal vic nez peknej a ja se kralovsky bavil

Reagovat
bobis21

Kde takové věci sleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam O2 TV, tam vlastne ted zijou jen z vlastniho archivu. Je dobry, ze davaj ze zaznamu treba i zapasy MLB, ruzny MMA vetsi karty, davaj i starsi TIKI-TAKA. Je toho dost co ti v normalnim rezimu utece a da se to takhle zpetne nakoukat...Ale zrovna MLB co loni koupili, jsem videl uplne vsechny zapasy bud live nebo zpetne ze zaznamu, jen si nepamatuju vysledky, takze mi to ani moc nevadi a koukam na to klidne ted znova

Reagovat
naheCZ

Já se maximálně občas kouknu na nějakej sestřih.

Reagovat
mistr129

Sestřihy si pouštím často, ale sledovat třeba Slavii se Sevillou, když vím, kdy padne gól a kdy si to budou jen kopat vzadu, to mě nebere

Reagovat
monty25

Já často dělával u basketu, že jsem přišel ze zápasu a hned jsem si pustil záznam, protože v televizi to kolikrát vypadá jinak. Nebo když třeba přijdu z fotbalu, tak si zpětně vyhledám nějaké důležité nebo sporné momenty ze zápasu, ale jinak mě záznamy taky nebaví. Prostě skončí zápas a druhý den už se těším na další, o tom ten sport je (momentálně teda bohužel ne). Jediná výjimka, kdy si třeba rád pustím záznam celého zápasu, jsou výročí nějakých slavných zápasů. Takhle už jsem několikrát viděl Nagano a teď v dubnu se chystám připomenout si vítězství basketbalistek USK v Eurolize z roku 2015.

Reagovat
mistr129

U basket je to jiný, tam padá kos každou půlminutu a ne dvakrát za zapas

Reagovat
monty25

To je fakt.

Reagovat
Coutinho10

proto musíš koukat na zápasy, kde ten výsledek nevíš...takto si projíždím 90s LM a Pohár UEFA

Reagovat
king23

Co jsem se tak díval na livescore, tak na celém světě, kromě Běloruska už hraje jenom Nikaragua.

Takže pokud se jim tam Koronavirus nerozjede, tak na tom mohou solidně vydělat (nejenom na fotbale).

Reagovat
Bucky

To jo, zájem o korupci a match fixing z celého světa se přesune do těchhle sranda lig. Z toho budou mít všichni fanoušci radost.

Reagovat
Y.N.W.A

no jo no... celej svět dává dočasně přednost obecný ochraně zdraví před ziskem, jen dvě totality - Lukašenkova a Ortegova v tom viděj jasnej profit bez ohledu na dopady na zdravotnictví, který je stejně na nízký úrovni, takže to tam asi stejně nepoznaj... nehledě na to, žejim to vyřeší důchodovou reformu

Reagovat
Elliasson

Nicméně, zlatý přístup Běloruska oproti členovi týmu formule 1.

https://f1sport.auto.cz/clanek/marko-chtel-pro-jezdce-usporadat-koronavirovy-tabor-a-zamerne-je-nakazit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spejbl

Marka nemůžeš brát vážně, ten vypustí takový "příspěvěk" každých 5 dní..

Reagovat
Elliasson

Nemůžu i můžu. Kde by byl Red Bull bez něj?

Reagovat
Spejbl

Já jsem jen zhodnotil relevanci jeho výroku(ů). O tom, co pro Red Bull udělal/kam až ho pomohl dotáhnout, se tu vbc nebavime.

Reagovat
Elliasson

Jeho výroky mám rád. Některé jsou velmi nesmyslné, některé při hlubším zamyšlením dávají smysl. Toto je snad první výrok, který jsem posoudil hned. Nicméně, tohle píši jako velký fanoušek Daniila Kvjata.

Reagovat
8lampard8

jsem si to včera pustil a docela holomajzna dobrý je, že ty streamy zprostředkovává i fortuna

Reagovat
Franck

hodil bych to na ČT4 sport aspoň

Reagovat
8lampard8

ono otázka jestli má cenu kupovat televizní práva, když za dva týdny může být liga taky přerušená. Ale to by Lukašenko asi nedovolil

Reagovat
Franck

tak jen vždy na další kolo

Reagovat
TheMally11

neblázni, to je archivní kanál

Reagovat
REPLIKATOR

"A až se znovu obnoví fotbalový život i jinde, doufám, že fanoušci budou dál sledovat i běloruskou ligu a ne jen anglickou či italskou," dodal jeden z fanoušků.

Tak určitě

Reagovat
Kepy_FCB

Když si někdo oblíbil anglické zapadákovy tak by klidně mohl i ty běloruské

Reagovat
Losinho

fandím jim

Reagovat
Stannis Baratheon

Po vzoru BATE by mohlo několik českých klubu obměnit znak.

Třeba ten teplický si o to přímo říká.

Reagovat
Kepy_FCB

to spíše ten primitivní slávistickej

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, taky klidně, vrátit se ke korunce.

A Baník též.

Reagovat
TheMally11

Baník, by si tam měl hlavně dát Vítkovice

Reagovat
insane

Takovyhle jednani je s prominutim uz na nejakou vnejsi intervenci. I ten Putin by Lukasenkovi mohl domluvit. Tohle je proste hrani si s ohnem. Kdyby tam fakt nemeli ani jeden pripad, tak by se o tom v pripade tak izolovany zeme polemizovat, ale jak to tam uz jednou je, tak to tam proste je...

Reagovat
smazaný uživatel

I ten Putin by mohl Lukasenkovi domluvit

Reagovat
insane

Patri do jeho sfery vlivu. A i kdyz si Lukasenko rad hraje na vsemocnyho, proti Putinovi je malej pan. A ackoliv nejsem fanouskem Ruska a jejich pristup k ty hrozbe taky neni ukazkovej, porad to berou mnohem vazneji a sam Putin se v oficialnich statnich medii ukazal s pomerne ustaranym oblicejem a hrozbu priznal.

Nebo co je na tom tak vtipnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Na vychode berete vsechno moc vazne. Svera vlivu je o ekonomice a vojenskych zalezitostech. Ne o fotbalu a pandemii.

Reagovat
insane

Tak ja samozrejme nemyslel, ze by ho mel ovlivnovat jenom v otazce fotbalu, ale obecne v otazce verejnyho zdravi a pristupu k hrozbe, ty vychode.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to v praxi vypada? Jakoze je vysteruji starostu kvuli sundani sochy? :) Vychod se proste nezapre.

Reagovat
insane

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Hokaido

Pokud se to snad k někomu nedostalo.

„Není potřeba panika, prostě je třeba pracovat. Obzvlášť příjemné je vidět v televizi: lidé pracují s traktorem, nikdo nemluví o viru. Traktor vyléčí všechny. Pole všechny vyléčí,“ prohlásil na téma pandemie koronaviru běloruský prezident Alexandr Lukašenko.

INFORMACE O COVID-19

17. 3. 13:56

Autoritářský vládce dodal, že radí lidem chodit do suché sauny, protože prý virus hyne při 60 stupních. Poradil i časté mytí rukou, pravidelnou snídani, oběd a večeři a každodenní pití vodky.

„Já nepiji, ale v poslední době žertovně říkám, že vodka není jen na mytí rukou, ale také na otravu viru. V přepočtu na čistý alkohol 40–50 gramů denně. Ale ne v práci!“ varoval Lukašenko, který letos oslaví 26 let v čele státu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salaminoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Jako byl by to neuvěřitelný troling pro všechny co někoho vyfotí bez roušky jen když se chceš napít

Vystrašené státy atd

V tuhle chvíli nemají ani 100 nakažených a žádného zemřelého což je trochu bizár když člověk vidí jak fungují tam a my tady

A pokud mi tenhle přístup náhodou vyjde tak to bude výsměch jak prase, téměř celému světu a hlavně nám v ČR

Vydělá na tom nejen fotbal ale i jiné odvětví

Docela rád bych se koukl i na tu Běloruskou ligu

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Sandstorm

Země která se stavěla laxně i k radiaci z Chernobylu asi nebude brát vážně koronavirus...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
krisa

i kdyby mu pochcípala třetina země, kdo mu co vytkne, nebo dokonce udělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry ale podle mého je toto právě ten nejsprávnější přístup ze všech a za tohle má ode mne Lukašenko palec nahoru jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, hloupost názoru přímo úměrná úrovni pravopisu. Takže klasika...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele