Benitez vyloučil odchod Crouche

30.11.2007, 17:09
Aktuality
Manažer Liverpoolu Rafael Benitez vyloučil odchod Petera Crouche z Anfield Road. Španělský kouč tak reagoval na informace, podle nichž se o hráče začal vážně zajímat Manchester City...

"Nechceme Petera prodávat. V novinách nějaké zvěsti být mohou, ale my jsme s ním spokojeni. Hráči v těch nejlepších klubech vědí, že nemohou hrát v každém zápase, ale na Peterových výkonech můžete vidět, jak moc je pro nás důležitý. Chceme si to užít a vidět Crouchieho dávat góly," prohlásil Benitez.

"Peter se na každém tréninku chová jako absolutní profesionál. Je vždy připraven a pokud nehraje, tak tvrdě pracuje, aby byl připraven na příští zápas," dodal bývalý trenér Valencie a Tenerife.

V útoku Liverpoolu je veliká konkurence a je to pávě Crouch, na koho často zbývá místo pouze na lavičce náhradníků. Největší důvěře Rafaela Beniteze se těší Fernando Torres a častěji než vytáhlý anglický reprezentant hrají i Andrej Voronin a Dirk Kuyt.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Crouch je vynikající hráč a prodat ho by byl tragický omyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno ja ho moc nemusim, ani se mi nelibi jeho styl hry.. taky 2 dosek, ale aspon umi kopnout do mice...

Ale je ve veku kdy potrebuje hrat a tudiz by pronej byl mozna prestup nejlepsi, navic Man City nehraje v posledni vubec spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si ze by mel zustat liverpool ho potrebuje kdyz je nejhure takze radsi vyhodne voronina je k nicemu Torres,Kuyt a Crouch uplne staci

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že mu benitez hodně křivdí. se koukněte - skoro ve všech zápasech, do kterých nastoupí z lavičky, tak skóruje... prodal bych voronina. připadá mi, že toho hodně naběhá, ale zas nedává skoro žádný góly. torres, kuyt, crouch a babel sou o několik tříd lepší než on. navíc sou mladší

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vynikající útočník. Patří do té top třídy útočníků. Svoje kvality potvrzuje i přítomností v národním dresu Anglie. Ale myslím si, že by mu přestup pomohl být ještě lepším. Sedět na lavičce není dobré pro nikoho! Je mladý a má vynikající potenciál. Kdyby pravidelně nastupoval mohl by se ještě zlepšit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele