Bennacer podstoupil operaci, AC Milán nepomůže do konce roku

16.09., 18:03
Aktuality
Ismaël Bennacer si do konce roku nezahraje. (© AFP)

AC Milán do konce roku nebude k dispozici Ismaël Bennacer (26), který ve Finsku podstoupil operaci lýtkového svalu. Alžírský reprezentant se bude zotavovat čtyři měsíce.

"AC Milán může potvrdit, že Ismaël Bennacer dnes ráno podstoupil ve Finsku operaci pravého lýtka. Doba jeho rekonvalescence se odhaduje na čtyři měsíce," stojí v prohlášení Rossoneri.

Bennacer si na srazu alžírské reprezentace přetrhl lýtkový sval a potýká se s druhým vážným zraněním během šestnácti měsíců, od května 2023 mu na půl roku vystavilo stopku koleno.

Trenér Paulo Fonseca nemůže s Bennacerem počítat v zápasech Serie A a Ligy mistrů, kde se Rossoneri již zítra střetnou s Liverpoolem. Uvolněné místo uprostřed zálohy by měl zaujmout Youssouf Fofana, jenž dorazil z Monaka, šanci jistě dostane také odchovanec Kevin Zeroli (19). Kromě italského mládežnického reprezentanta má Milán v rezervě jeho vrstevníka Silvana Vose.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Hrozná bestie, škoda že je tak skleněný

Reagovat
Rox

Bestie byl před zraněním, minulej rok to už bohužel nebylo ono, ztratil dost z rychlosti a už toho tolik nedobránil nebo spíš vůbec nic. Tenhle rok byl risk si ho nechat, když mohl ještě odejít za slušný prachy, tak zbývá jen doufat, že tohle pro něj není konečná.

Reagovat
Seydou Doumbia

S jeho zdravím už to ted vidím tak na nějaký Galatasaray. Na takového maličkého chudáčka má ale masakr trénink.

https://www.youtube.com/watch?v=iqc__WcmPPY

Reagovat
Moshe Dajan

asi mu to moc dlouho nevydrželo, když jsem viděl nedávno jeho vanu...a zajímalo by mě, jak fotbalista využije box nebo mlácení kladivem do penumatiky

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak i hráči potřebují mít silný ruce a komplexní cvičení, to mě zas tolik nepřekvapuje. Spíš se nedivím že se tohle nedalo dlouhodobě udržet, tělo nic nevydrží a to věřím že měl profi stravu, rege i vše. Škoda ho, protože v určité době jak píšeme výše byl fakt bestie.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele