Berlusconi: Můj syn bude prezidentem AC Milán

18.12.2007, 11:08
Aktuality
Prezident AC Milán Silvio Berlusconi oznámil, že jeho nástupcem v nejvyšší klubové funkci by měl být jeho syn. Bývalý italský premiér zatím pouze neví, který z jeho synů do prezidentského křesla usedne.

"Naše rodina je spojena s AC Milán. Doufám, že můj syn se stane prezidentem, jen musíme rozhodnout, který z nich," prohlásil Berlusconi, který má dva mužské potomky.

Kromě toho klubový prezident ohlásil, že chce tým omladit. "Chceme tým postupně obměnit nákupem mladých talentů," uvedl Berlusconi. "Myslím, že v příštím roce se to bude týkat hlavně obrany, jelikož Paolo Maldini a Cafú skončí kariéru."

"V záložní řadě a v útoku nás nic netlačí. Už jednou jsem řekl, že Gourcuff je nový Zidane. Doufám, že jsem se nemýlil," dodal Berlusconi.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Osvětlete prosím, nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Yoann Gourcuff je mladý talantovaný Francouz, ale kdo je Zurane tak to fakt nevím ani já. Asi myslíš Zidane ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no jeste aby chtel jeste starsi hrace, to uz snad skoro ani nejde, a vypada to ze se ten flek bude dedit dedicne dokud rod Berlusconiu nevymre

Reagovat
smazaný uživatel

Yoann je jedním z mých nejoblíbenějších hráčů..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to nebude jen čestná funkce pro mladého Berusconka(ještě neví který ) tak se může stát, že si AC zahraje časem II.ligu i bez trestu

Reagovat
M11

vypada to vypada.. ze se jen tak tohoto rodu ve fotbale nezbavime

Reagovat
smazaný uživatel

Mafie se vším všudy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt rodinná firma. Jen se mi nechce věřit, že Maldini a Cafů skončej kariéru. Vždycky jsem myslel, že tyhle dva (hlavně Maldiniho) budou muset ze hřiště odtáhnout násilím. Ale na to kolik jim je, jsou ještě pořád dost dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to mě taky napadlo....hned jsem si vzpomněl na Kmotra, tam se řešila podobná věc taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Každej podnik, který zdědí syn od otce je podle tebe mafie? Berlusconi není vůbec žádnej andělíček (viz soudy s finančákem), ale žádnej Vito nebo Michael Corleone to není.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda - a jeste, ze tak - delal by rodine Corleone ostudu

Reagovat
sansiro

On to vyhlásil už dávno, že všechno převede na svého syna, který bude pokračovat. Milán je rodina!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele