Bílka potěšilo, že Plzeň vyřadila Brest i bez řady opor, teď se bojí o Beauguela

29.07.2021, 23:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Axelrose

Tak velšský tým by měl být pro Plzeň také povinnost. Jen mi vrtá hlavou, proč všechny týmy v nejlepší lize Evropy (ne-li světa), mají na lavičkách druhořadé hráče.

Alespoň podle vyjádření trenérů, a to včetně Trpišovského ve Slavii.

Bych čekal, že když mám na soupisce 22 hráčů, jsem ochotný dát za ně ruku do ohně. Ještě bych pochopil, že to řeknou o mladých, ale hráči z lavičky nad 23 let, by měli být schopní nahradit kohokoli ze základu. Jinak mi přijde zbytečné je platit.

Reagovat
fsada

Naprostý souhlas, tohle si myslím také. Hráč z lávky by podle mě, měl být schopný nahradit hráče ze hry.. Pokud to nedokáže, tak je něco podle mě špatně a v týmu by být neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

No něco jiného je nahradit a něco jiného je plně nahradit. Co třeba typologie, momentální forma, fyzička atd. Prostě vybereš to nejlepší co máš aktuálně máš

Reagovat
Beči

Tak zase nemůžeš mít na lávce stejně kvalitní hráče, jako ty v základu. To by pak nedávalo smysl, proč by souhlasili s tím, že k tobě do týmu půjdou leštit lávku, když tu kvalitu na základ mají.

Reagovat
Pablos

ne asi

Reagovat
Firkraag

Doufám, že je porazíme, ideální čas na to s nima hrát.

Reagovat
delfin

No Welsani by teda meli byt snazsi orisek nez ti Belorusove.

Reagovat
Martin9719

Ti bělorusové nebyli nebezpeční prakticky ničím, tu odvetu defakto odchodily místo toho aby nás dostávali pod tlak, většinu prvního poločasu si nevypracovali žádnou herní převahu, nějaký střely z přímých kopů, nebo náš nedůraz a propadnutí při standartce jim žádnou kvalitu nepřidává. TNS budou nebezpečnější.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele