Boca Juniors dotáhla Riquelmeho přestup

30.11.2007, 08:19
Aktuality
Juan Román Riquelme je vysvobozen z villarrealského vězení. Argentinského záložníka včera získala na trvalý přestup Boca Juniors, která věří, že novou posilu bude moci využít pro blížící se mistrovství světa klubů.

Riquelmeho přestup do Argentiny byl poslední týden na dobré cestě a včera se kluby definitivně dohodly. 30letý záložník podepsal s Bokou třicetiměsíční smlouvu do roku 2010.

"Dnes mám opravdu dobrý den," zářil Riquelme po podpisu smlouvy štěstím. "Vracím se domů, do svého klubu a budu šťastný, až obléknu dres, který jsem postrádal poslední měsíce."

Juan Román Riquelme v Boce hostoval od února do června, jenže pak začaly jeho patálie. Boca si nemohla dovolit jeho přestup, ani jiný zájemce nezaplatil Villarrealem požadovanou částku a tak hvězdný záložník, který byl ve Villarrealu v nemilosti, hrál zápasy pouze za argentinskou reprezentaci.

Nyní jeho trable skončily. Spekuluje se o částce, kterou musela Boca španělskému klubu zaplatit a hovoří se až o patnácti milionech eur. Nový zaměstnavatel věří, že Riquelmeho bude moci použit už na mistrovství světa klubů (7. – 16. prosince), s tím však musí souhlasit FIFA.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně!! Hráč jeho kvalit si zacházení, jakého se mu v posledních měsících dostávalo ve Villarrealu, rozhodně nezaslouží. Hodně úspěchů Romane! PS: Na MS klubů nakopejte pr*el Milánu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je tahle sága u konce. Jsem zvědavej, jestli se někdy dozvíme, na čem souhra Riq - Villareal vázla

Reagovat
smazaný uživatel

No a má po problémech v Boce bude zase zařit jako na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

No,konecne se ho ponorka zbavila. Doufam,ze za nej vyfasovali slusnou castku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele