Boehly povede Chelsea jako dočasný sportovní ředitel, Granovská skončila

23.06.2022, 09:30
Aktuality
Stamford Bridge (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (110)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale nééé, tak i Marina odchází.

Reagovat
VojtovaChelsea

Odchází až po konci tohohle přestupáku

Reagovat
Gazdo

Tak a dobre predaje sa skoncili

Reagovat
Agent z Melmacu

a možno dobré nákupy prídu

Reagovat
Manik...

Proč si nenechat kvalitní lidi

Reagovat
Largo

Reagovat
Csaplárova past

Byznysmem jiste skvely, snad rozumi taky fotbalu ...

Reagovat
John Obi Mikel

Pod vedením Mariny máme za sebou hodně přešlapů, ale o Boehlym mám pochyby jak to zvládne. Tenhle přestupák máme hodně co řešit a zatím jsme řešili akorát Lukakua.

Reagovat
Svatej

Tak ona resila finanční stránku veci, ne výběr ne?

Reagovat
TopinB

Cíle identifikovali ostatní, ona se jenom snažila vyjednat co nejlepší podmínky

Reagovat
ajouki

Kdyby to tak bylo, tak třeba i v Chelsea zůstane. Ale ona měla rozhodující slovo. Však ji také nahradil Boehly a hned rozhodl o uvolnění Lukaku. Žádné jiní, rozhodovala Marina a teď Boehly. Ten nejspíš jen dočasně, rád by měl na toto vhodného člověka. Například Edwardse, který odchází z Liverpoolu ale Chelsea zatím odmítl.

Reagovat
Busby babes

tak Marina asi neprisla za Tuchelem a rekla mu: hele ten Lukaku pujde...

Reagovat
ajouki

Tuchel může dát doporučení, že si přeje odchod Lukaku, ale nerozhoduje o tom. Někdo nad ním to musí posvětit. Stejně tak někdo musel rozhodnout, že jej pustí hrubě pod cenou. Najednou to je podle všech Boehly, ale předtím to dělala asi nějaká neviditelná komise. Ne, dělala to Marina. Však taky všude píšou, že být stále v čele, tak dále víc chrání svou investici do Lukaku a dopřála by mu ještě jednu sezonu. Jestli tohle není exekutivní rozhodování, tak už nevím co jiného.

Reagovat
Busby babes

no vsak to je to, o cem mluvime. Marina nerozhodovala o fotbalove strance, ale o financni.

Reagovat
ajouki

O "finanční" stránce je velké nedocenění její pozice. To si jako myslíš, že jí – jako pravé ruce Abramoviče – nějaký pašalík řekl, že rozhodli o příchodu Lukaku a ať jim to finančně dojedná?

Reagovat
Busby babes

Ano, Tuchel rekl, ze potrebuje hrot, skauti rekli, ze nejlepsi je Lukaku, tak sli za Marinou a ta jen rekla: ok, na to mame nebo ne, na to nemame prachy.

Reagovat
ajouki

To je solidně naivní představa, že by nikdo stran Rusáka o takhle velkých přestupech nerozhodoval. Že by jím výhradně pověřená osoba dělala jen a jen rozhodnutí, zda je v kase dostatek peněz.

Reagovat
Busby babes

no vsak o tom rozhodovala. ale ne stylem: potrebujeme privezt utocnika, bude to Lukaku. S tim prisel sportovni usek. Ona mela urcite slovo v tech vecech, hlavne co se tyka financi. Vsak Chelsea i nekolikrat kvuli tomu od dealu odesla a o tom rozhodovala ona.

Reagovat
ajouki

Vždyť to je ale klíčový člověk, který rozhoduje o směřování celého klubu a má naprosto klíčovou zodpovědnost. Sportovní úsek přišel s Lukaku, ale vsadím boty, že na papíře byly i další jména.

To máš stejné jako se smlouvami. Kdo myslíš, že rozhoduje, jestli hráčovi bude nabídnuta nová smlouva? Podle vás to musí být nějaký člověk který pak zaúkoluje Marinu, aby s agentem vyjednala konkrétní podmínky. Nicméně takový člověk v Chelsea není. Marina dělá nejen finální vyjednávání, ale i rozhodnutí, zda smlouva bude vůbec nabídnuta. A to je ten zásadní rozdíl, kolem kterého se točíme. Dle váš dělá jen tu finanční část, ale přitom má naprosto klíčové slovo i v rozhodování o části první.

Reagovat
Busby babes

takovy clovek v Chelsea neni... no je, rikate mu Thomas Tuchel.

Reagovat
ajouki

Opět. Každý článek zmiňuje, že po změně vlastníka a plánovaném odchodu Mariny bude mít v Chelsea více rozhodovacích pravomocí Thomas Tuchel. Od koho je získal, když Marina rozhodovala pouze o financích?

Reagovat
dave30

Já si myslím, že máš Marinu postavenou trochu výš, než opravdu byla. V PL (tady především) je trenér zároveň sportovním ředitelem. On se zodpovídá za výsledky, proto má také rozhodující slovo při výběru hráčů. Lidé jako Marina (prostě ekonomický ředitel) potom do toho vstupují s tím, že se snaží s klubem a hráčem dohodnout, případně řeknou trenérovi (sportovnímu manažerovi), že dohoda není možná, ať se poohlédne jinde. Opravdu za tím nehledej nic jiného.

Reagovat
Busby babes

jinak o Edwardsovi pisou i k nam, ale to moc nedava smysl, asi jen dalsi hodime tam United at to ma hodne clicku.

Reagovat
ajouki

Kdo by ho nechtěl, reputaci si udělal výbornou. U vás by byl členem nějakého týmu, kdežto u Chelsea by měl asi větší slovo. Asi lákavější nabídka. Stejná pozice jako v Liverpoolu, ale lepší budget.

Reagovat
Busby babes

no u nas tu pozici ma Murtough

Reagovat
Svatej

Bylo to nedavno popisováno tak, že její podpis musí být pod vším, co klub kontaktově zařídí, to ale neznamená to samý..

+ Uz pred dvěma lety se někdo, kdo s ni vyjednaval obchod (mozna ti pravnici z Neapole?), vyjadril k tomu, ze Marina při vyjednávání ani nepředstírá, ze perfektně zná hráčovy charakteristiky a bla bla..

Nebo spíš to pojmu jinak, podle tebe byla ona i hlavou skautingu a jezdila na zapasy jinych týmů? obdržela zprávu, která doporučí nákup hráče a ona do toho jde, takhle to funguje, těžko ji vinit za to, ze vyjednala špatnýho hráče, když výběr hráče závisel na někom jinym...

Reagovat
Mimalu

v zásadě řešila finanční stránku věci, to jestli Lukaka pustit nebo nechat ve finále je lose-lose situace tak jako tak, jestli ho nechtěla Interu pustit tak lacině jak se spekuluje vůbec nevypovídá o tom, že by měla Marina hodnotit Lukakův sportovní přínos

Reagovat
ajouki

To si rozhodně nemyslím. Co si myslím je, že ona rozhodovala, zda je v zájmu klubu tohoto hráče přivést. Z pohledu pořizovací ceny a hodnoty, kterou pro klub bude mít. Kdyby řekla, že takový nákup není pro klub vhodný, tak to padá pod stůl. A sportovní úsek se může stavět na hlavu. Už jen že v roce 2013 prakticky sama přivedla Mourinha pro druhé angažmá. To musíš mít jo slovo, že jdeš proti významné části klubu a tohle dotáhneš do konce. To byl rok 2013, od té doby její vliv dále rostl.

Reagovat
Svatej

Však to je její práce ale Zhodnotit hráče, vzít sportovni spis, zjistit marketingovej potenciál a zamitnout hráče, to je věc, kterou bych u ni předpokládal, když několik slozek převýší tu sportovní.

Ze si byla schopná vybrat Mourinha může bejt v pohodě vyjimka (je nekde potvrzeny ze to byla jeji prace? Ctu to teď prvně od tebe), nedává smysl aby ona vybrala sama hráče, když ani nevi, v cem je kterej dobrej, to je i logicky nesmysl

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ajouki

Dá se to dohledat v různých článcích, ale úplně ten hlavní zdroj ti nenajdu. Nicméně je vtipné, jak popis co se stalo ji postupně připisuje větší a větší zásluhy na těch rozhodnutích. Ona je v pozadí, nikde nikdo nevykřikuje co dělá. Je třeba skládat mozaiku.

Mourinho nebyl jediný. Dosadila Tuchela, Lamparda, Benitéze. Zrovna čtu větu: "She was responsible for interviewing Rafael Benitez when he was appointed as interim manager". Vybírá trenéry, dělá s nimi pohovor, ale nemá hlavní slovo u přestupů? Nějaké divné, ne? Sportovního ředitele měla Chelsea naposledy za Emenala, kde byl jasně patrný jeho rukopis. Ten je pryč a žádný člověk jej nenahradil. Rozhodovací pravomoce přešly právě pod ni.

Jasně že nedělá úplně všechno. Charakteristiky hráčů dělá někdo jiný, ale ti většinou dodají několik možností. V Chelsea není člověk jako v Liverpoolu, který by jasně řekl, že buď Van Dijk nebo nikdo. Zrovna Van Dijka Contemu a sportovnímu úseku zamítla, že ten hráč se kupovat nebude. Když například Chelsea kupovala Kepu, tak ona měla na stole minimálně dva další brankáře (o kterých se ví). Alissona a Oblaka. Právě Marina se rozhodla, že za Alissona nedají tolik peněz aby pak zaplatila o další miliony víc za Kepu. To ona udělala klíčové rozhodnutí, který hráč do Chelsea nakonec přišel. Už v roce 2011 rozhodla, že Chelsea přivede Torrese za každou cenu, natož v posledních letech.

Reagovat
spider_8

S tim Allisonem pokud vim to bylo trochu jinak. My jsme ho chteli, ale uz byl v pokrocilych jednanich s Liverpoolem a uz se nam ho nepodarilo pretahnout. Podobne s Oblakem, sli jsme po nem dost tvrde, ale nakonec se to ukazalo jako moc slozity prestup. Kepa byl takova z nouze ctnost, kdyz uz nam nezbyly dalsi moznosti. To urcite nebylo tak, ze bychom cilene zaplatili vic za Kepu a uprednostnili ho pred Allisonem a Oblakem.

Reagovat
ajouki

Tento narativ byl známý v době přestupu. Jak jde čas, tak postupně je okrýváno více. Tak jako například od Matta Law z The Telegraph nebo v článku The Athletic o přestupové strategii Chelsea. Allisona Chelsea nezískala proto, protože Marina byla přesvědčená že Courtois zůstane a kvůli jejímu váhání šla cena nahoru a nakonec odmítla jít takhle vysoko. Přitom to byl hlavní přestupový cíl.

Jinak ten článek nese příznačný název: Covert scouts, modern data and Marina the leader: Chelsea’s transfer revolution.

Marina the leader.

Reagovat
spider_8

To bych si precetl, nemas odkaz? Ale na Athleticu to byva blokovane ne?

Jinak jasny, mne slo hlavne o tu casovou posloupnost kdy na Kepu doslo az uplne nankonec, kdy jsme v podstate nemeli jinou moznost, nez zaplatit vykupku. Protoze Sarri tenkrat nutne potrenoval golmana s rozehravkou.

Reagovat
ajouki

Myslím, že zde: https://theathletic.com/1713452/2020/04/01/frank-lampard-chelsea-recruitment/

Jasně, nakonec nezbylo Chelsea nic jiného než koupit Kepu. Nicméně kdyby byla Marina jen finanční dojednávač, tak má Chelsea Alissona. Dostala by úkol a ten by splnila. Jenže ona reálně rozhoduje o celém směřování, proto v tom roli hrál Courtois a přepočítání se v tom, že navzdory všem signálům odejde.

Tady originální odstavec, pokud to nemáš přístupné:

Perhaps her most notable miscalculation was the sequence of events that led to Chelsea making Kepa Arrizabalaga the most expensive goalkeeper ever in the summer of 2018. Talks over a deal with Roma for Alisson, the club’s first-choice target, reached an advanced stage but Granovskaia had still hoped to convince Courtois to stay. Liverpool capitalised on their rivals’ hesitation to snatch Alisson, Courtois went on strike and Kepa was No 2 on the recruitment list. The only option left was to pay the £71.6 million buyout clause in his contract with Athletic Bilbao.

Reagovat
spider_8

To byla velka bota s tim Allisonem

Reagovat
Talker

Hele ona byla schvalovatel a vyjednávač, ale těžko čekat, že sama hledala hráče, odhadovala jejich marketingovou hodnotu atd.

V takové situaci budeš mít několik lidí involved, ať už scouting, u větších marketing, sportovní úsek (buď trenér Ačka nebo rezervy, pokud jde o mladšího hráče), Čech, možná i další... Třeba ne osobně, ale minimálně dodají složku a na Teamsech řeknou svůj názor.

Reagovat
ajouki

Však ale nikdo nepíše, že by vybírala hráče. Nicméně není to žádný prostý finanční vyjednávač, jak se tady někteří snaží naznačit. Byla to ona, kdo měl u každého přestupu finální slovo, kdo to mohl shodit pod stůl. Zároveň to byla ona, kdo v Chelsea určoval směřování celého klubu a přestupovou politiku. Všichni ostatní měli poradní hlas a dávali maximálně doporučení. Nikdo jiný nemohl rozhodnout ve stylu: Koupíme Lukaku a ty nám to Marino vyjednej.

Reagovat
Talker

Vždyť ano - má finální slovo, kdy zváží, zda pozitiva převáží negativa. Ať už se jedná o věk, doporučení scoutingu, marketingovou hodnotu, finanční náročnost přestupu, dostupnost cíle atd. Každý klub takového člověka má.

Víceméně nějaký tým (scouting+trenér+Čech atd) vytvoří seznam cílů a pak se diskutuje, co si můžeme dovolit, co chceme udělat.

Klub má určitě dlouhodobě nasledované desítky či stovky hráčů, které hodnotí a porovnává a řeší, koho přivést. Jen jsme v situaci, kdy jako upgrade na naše hráče existuje na světě třeba 10-20 hráčů na každé pozici (někdy ani to ne) a v tu chvíli je ten výběr omezený. Třeba na hrot

Následně Marina (respeltive i nějaký tým kolem) začne vyjednávat s těmi kluby, kolik by to stálo a zároveň s agenty, kolik by ten hráč chtěl. Z toho nakonec vyjde přestup. Takže pokud třeba Alison není úplně dostupný a Courtois nás posere na poslední chvíli, tak jsme zareagovali třeba 3.-4. volbou, která byla v kategorii "potenciál".

Reagovat
ajouki

Výše jsem dával citaci z článku. Alisson byl dostupný, dokonce v pokročilém jednání s Chelsea. Byl to jasně definovaný hlavní cíl sportovního úseku. Proč to nevyšlo? Protože Marina mimo jiné rozhodovala o budoucnosti Courtois a zároveň se sama rozhodla, že v tu chvíli Chelsea nepotřebuje přivést hlavní cíl na pozici brankáře. Předpokládám, že když ho sportovní úsek doporučil, tak počítali s tím, že nahradí Courtois.

Ve výsledku to byla Marina, kdo udělal rozhodnutí, které vedlo k unáhlené koupi Kepy. Mimochodem, nikdo ze sportovního úseku podobné rozhodnutí udělat nemůže. Ti dávají jen doporučení a potřebné materiály. Na tomto jednoduchém případě musí být snad všem jasné, kdo měl v Chelsea nejdůležitější slovo.

Reagovat
John Obi Mikel

To ale na věci nic nemění. Drinkwater, Kepa za raketu a Lukakua taky tak o 20 přeplatila.

Reagovat
Csaplárova past

Já si stejně mslím, že si Tuchel přivede Lewu

Chtěl výzvu, Chelsea je výzva v současné době. A Tuchel je mu jistě sympatický ...

Reagovat
thiago_oder_nix

Za krasnou Marinou mi bude smutno, vzdy svojim sarmom ozivila predstavovanie novej posily

Reagovat
VojtovaChelsea

Třeba přijde jiná milf. Například India Summer

Reagovat
Agent z Melmacu

znamená to že prestávaš honiť?

Reagovat
Remt

ja teda ne

Reagovat
Mastný Chobot

kým máš zdravé ruky, tak sa nežeň, ako vravieval môj tréner

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je silné

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bowie

Reagovat
Nikikrew

Ja si teda ale pamatam dalsi vyrok tvojho trenera ze ak chces rychlejsiu erekciu tak si pred honemin pritlac ruku zadok ....(dobre som to napisal? )

Reagovat
Mastný Chobot

Prisadni si ju na 5 minut a potom je to jak od cudzej (alebo od cudzieho, zalezi od preferencie)

Reagovat
J0EL

To je z filmu 60 sekund

Reagovat
Salfovic

Cage si přisedne ruku a pak si s ní 60 sekund kydlá šišáka

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je to z inbetweeners

Reagovat
Nikikrew

Hej už si pamätám

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
thiago_oder_nix

Kdeze, teraz budem honit uz len na tebe a tvojich komentaroch

Reagovat
Agent z Melmacu

budeš honiť do konca života

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Nejprve byla nucena k odchodu kundička Eva Carneiro a teď Marina.

Reagovat
Agent z Melmacu

Eva bola riadna flajterka

Reagovat
Agent z Melmacu

bude hrať Chelsea na 3 obrancov?

Reagovat
jk

Asi ano. Víc už jich stejně nemáte ne?

Reagovat
Čenda

Reagovat
icemike

Pokud přijde Kounde, tak máme 3

Reagovat
Mariano13

Reagovat
jk

Mi připadá, že v příští sezóně chce Conte hrát 3412 s Dekim na desítce a tak jsme kontaktovali toho Raphinhu. Protože jako backup mi nedává smysl.

Reagovat
DieryVonry

Jestli příjde Sterling, tak běžte do hajzlu

Reagovat
Remt

to by bylo prave docela prima

Reagovat
jk

Nám teď agenti nabízeli Icardiho ale Conte nemá zájem. Celkem bych se divil, kdyby ho nezkoušel prodat i do chelski Tuchelovi. Tak třeba ten Sterling ještě nemusí klapnout

Reagovat
Talker

Jsem zvědavý, kdo bude sportovní ředitel. Rád bych viděl Emenala, jeho práce se mi moc líbila u nás.

Reagovat
SunFells

To bude průser

Reagovat
J0EL

OT: Nkunku podpisal novu zmluvu v Lipsku

Reagovat
Mastný Chobot

Aj tak by stal 50m+ a uz sme kupili Vieiru. Skoda, ze sme nanho vtedy nemali tych 5m, ked isiel z PSG no

Reagovat
smazaný uživatel

buduci rok vykupka 60 mil., bude velky boj

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pôjde domov do PSG.

Reagovat
Mastný Chobot

Understand that negotiations for Arsenal to sign Gabriel Jesus are progressing well. Negotiations with agents around the overall package have been positive. There is a feeling from those around the club that it’s now a matter of ‘when’ rather than ‘if’.

https://twitter.com/Freddie_Paxton/status/1539922547789254656?t=3FODmOsE6oGZFlZN8JEi7g&s=19

Ak to bude nas marquee signing do utoku, tak z toho nemam velmi dobry pocit

Reagovat
jk

Ale tak je to celkem logická volba pro obě strany.

Reagovat
Čenda

toho se právě taky bojím, navíc po podepsání Eddieho o to víc. Jakoze naše útočná hlavní dvojka bude Jesus a Eddie? Uopne slyším ten otravenej hlas..džizs, eddie?

Reagovat
Busby babes

Henderson k Nottinghamu na hostovacku je prej hotovej, plati celej plat. A ve spanelsku pisou o dalsi nabidce za FDJ, o 5 mega vic.

Reagovat
Infernoqt

#mufc's new offer for Frenkie de Jong is €65 million plus €20 million in add-ons. The first offer was €60 million plus a further €20 million [@Luis_F_Rojo]

No jestli je tohle ta nabídka, nad kterou uvažovali celej měsíc, tak potěš pánbůh.

Reagovat
Busby babes

no tohle se potahne do 30. cervna. Tam pak Barca zverejnuje vysledky hospodareni, budou mit obri ztratu. Tak je otazka jak moc dobre/spatne to dokazou ucetne zaflekovat a jestli budou potrebovat ty prachy pred tim datumem nebo ne

Reagovat
Hlahart

To ale zveřejňují výsledky za loňský rok přeci

Reagovat
Busby babes

no za jinej nemuzou... sorry, nechapu, jak to myslis?

Reagovat
Hlahart

Můžou čtvrtletní/pololetní/jiný mezitímní, třeba jako Untied koneckonců.

No nechápu, proč by měli potřebovat peníze před zveřejněním loňských čísel.

Reagovat
Busby babes

nejsem expert, ale hrajou primarne o to, aby jim La Liga povolila utratit za posily. A ty vysledky na ten vypocet maji nejakej vliv. A prijem z prijmu za hrace pak vykazuji hned (bez ohledu na to, kdy je to zaplaceno), takze jim to muze pomoct v tom vypoctu.

Je prave otazka jak moc v pohode z tohodle uhlu pohledu Barcelona je.

Reagovat
Busby babes

These are medium-term goals, but shorter-term deadlines are looming — including June 30 for the close of the club’s financial year, July 31 for La Liga’s salary limit calculations, and the closing of the summer transfer window on September 1.

La Liga president Javier Tebas reminded everyone this week of his organisation’s rule of one-to-three for teams in this situation — “If Barca sell players for €100 million, they can spend €33 million on new players,” Tebas said.

plus problem muze byt i jeho plat: Barcelona’s total wage bill in 2020-21 (with Messi, Antoine Griezmann et cetera) was €617 million. Their budget for wages last season was €470 million, but in the end, the total came out as €90 million more than that — €560 million.

If no money is raised from the levers (BLM, Barca Studios or future TV rights) before the end of this month, the only way to avoid big losses in the 2021-22 accounts will be the transfer market — Selling players is another of the levers that Barcelona could turn to.

https://theathletic.com/3366941/2022/06/17/barcelona-lewandowski-de-jong-socios/

Reagovat
Hlahart

These are medium-term goals, but shorter-term deadlines are looming — including June 30 for the close of the club’s financial year, July 31 for La Liga’s salary limit calculations, and the closing of the summer transfer window on September 1.

No, takže tolik k tomu, že za jinej nemůžou. Pak to dává smysl.

Reagovat
Busby babes

jj, taky jsem na to koukal. tak ocividne muzou.

Reagovat
SunFells

Burnley in advanced talks to sign Daniel Ballard from Arsenal on a permanent transfer.

#AFC intend to insert a clause into the deal which would grant them the opportunity to match future bids from prospective buyers.

@TheAthleticUK

Ale klauzule mi přijde celkem o ničem, to už je lepší buyback.

Reagovat
Liveral

Jn a ty 2 mega o kterejch se píše taky není žádnej super vejvar když za Bielika jsme dokázali dostat skoro 10 (??)

Reagovat
SunFells

Neznám detaily dohody, ale tu částku jsem viděl zmiňovat jen hovna a ryzí částka taky nemusí znamenat mnoho. Co znám je ty hráče a Bielikův potenciál byl teda znatelně výš.

Reagovat
Liveral

Jo, ja se moc neorientuju mezi spolehlivějma zdrojema, jen jsem to na Twitteru viděl docela dost. Ale Watts už teď píše i že je tam sell on clause. Což je fajn,.pokud to budou nějaký relevantní procenta ... O něco vyšší potenciál Bielik měl, ale nějakej diametrální rozdíl mi to nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

bielik bol obrovsky talent, znicili ho dve aclka po sebe

Reagovat
SunFells

On byl křehký i předtím, ale to koleno ho ovlivnilo nejrazantněji. Fakt ho škoda, jeho kariéra mohla být dost odlišná.

Reagovat
johan14

Chelsea ide dolu vodou. Marína zvládla svoju prácu na jedničku s *

Reagovat
spider_8

To bych teda uplne nerekl.

Reagovat
spider_8

Jsem zvedavy, jak ted bude nase prestupova politika vypadat. V poslednich letech sice muzeme rict, ze odchody super (az na uplny zaver), ale prichody docela bida. Ten pomer vydarenych prestupu (hlavne v ofenzive) je docela tragicky. Je to teda dost dano zmenami treneru a jejich stylu, ale za to je koneckoncu taky zodpovedne vedeni a tedy i Marina. Takze verim, ze zmena muze byt k lepsimu i horsimu.

Reagovat
Koubic_

Reagovat
Salfovic

Zrovna dneska jsem se koukal na vaše nákupy nad 50 mil Euro a je to jedna velká katastrofa. Nejlepší je snad Jorginho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

No ono i ty odchody, kdy stále máme Babu, DD do konce smlouvy, Barkleyho atd. Podařilo se nám prodat pár těch high profile hráčů.

Reagovat
John Obi Mikel

Drinkwatera už nemáme, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Jo takhle, už tomu rozumim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele