BOLTON: ANELKA NEODCHÁZÍ

30.07.2007, 18:58
Aktuality
Bolton Wanderers a jeho manažer Sammy Lee musí znovu popírat zvěsti o možném odchodu Nicolase Anelky. Podle některých médií předložila za francouzského útočníka konkrétní nabídku Valencie, která za jeho služby nabídla třináct milionů liber...

Lee Anelkův odchod nevyloučil a je ochoten uvolnit ho do některého z klubů, které budou hrát Ligu mistrů. Valencia tuto podmínku splňuje a brzy ji čeká třetí předkolo prestižní soutěže.

Španělský klub se o víkendu účastnil Emirates Cupu a vedle hráčů údajně nezaháleli ani jeho funkcionáři. Ti měli za Anelku nabídnout třináct milionů liber a možné realizaci celého transferu nasvědčoval i fakt, že francouzský útočník chyběl v sestavě Wanderers během přátelského utkání s Tranmere.

"Žádnou nabídku jsme neobdrželi. Jsme si velice dobře vědomi spekulací o jeho budoucnosti, ale v utkání s Tranmere chyběl kvůli obnovení zranění na noze. Pokud bude fit, nastoupí ve středu proti Espanyolu, ale jenom pokud bude opravdu v pořádku," řekl Sammy Lee.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

at jde aspon do arsenalu trochu pomoc...i kdyz henryho nenahradi nikdo...a jakej je ëduardo da sïlva? jako typ utocnika? je aspon dost ryhlej....??? ptze velkej moc neni a to se proti obrancum v pl moc neprosadi jedine tou rychlosti

Reagovat
HOST*villa

No nevim do Vale myslim že si spíš měli nechat prachy na jiný hráče. Útok je skvělej : Villa-Morientes lávka : Arizmendi a Mata

Reagovat
HOST*Lenny204

EDUARDO DA SILVA:

http://www.youtube.com/watch?v=EfXGOGzEAwk

Podle mě talent,do Arsenalu patří

Reagovat
HOST*Lenny204
Reagovat
HOST*floppy

to mě poser .. dyť polovina z toho sou jenom míče co doklepával z metru nebo penalty .. achjo

Reagovat
HOST*

Peknej srac EDUARDO Arsenal mel radeji koupit toho Anelky..

Reagovat
HOST*Fernandéz

Bože sem musel to video v půlce vypnout...žádný sprinty jako Henry,žádný parádičky.At de AW do prdele s Eduardem! Měli radši koupit zkušenost a ne tohodle malýho hovnaře!Chorvatská liga je úplně jiná dimenze než premier league!Sice mam Arsenal rád,ale tohle vážně asi Wenger posral.....Anelka by byl v Gunners skvělej!Místo toho bude hnít v Boltonu....přeju mu přestup do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl nebo je podle vás nejpřeplacenější fotbalista? podle mně to byl Nakata v Parmě

Reagovat
HOST*

Kuka všude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele