BOLTON JMENOVAL LEEHO

30.04.2007, 12:27
Aktuality
Vedení Boltonu Wanderers nijak neotálelo se jmenováním nového manažera. Na tuto funkci o víkendu po osmi letech z osobních důvodů rezignoval Sam Allardyce, jehož místo zaujal dosavadní asistent Sammy Lee...

48letý kouč byl původně dosazen do funkce pouze pro zbývající zápasy letošního ročníku Premier League, v nichž bude Bolton hrát o účast v příštím ročníku Poháru UEFA, u vedení klubu si ale za dva roky získal velkou důvěru a dnešní oběd si tak může dát již jako novopečený manažer.

"Jsem nadšen tím být manažerem Boltonu. Je to velké dědictví, že Sam odešel a nyní je na mě, abych tento tým vedl. Trvalo mi jednu vteřinu, než jsem se rozhodl tuto nabídku přijmout," prohlásil spokojený Lee, který na Reebok Stadium přišel v roce 2005.

Lee má již bohaté trenérské zkušenosti z Liverpoolu a anglické reprezentace, manažerem se však ve své kariéře stává teprve poprvé. "Jsem velmi pyšný na to, že tu teď před všemi sedím jako nový manažer Boltonu Wanderers," dodal Lee na dnešní tiskové konferenci.

V souvislosti s prací manažera Boltonu se skloňovalo ještě jméno současného kapitána Garyho Speeda, který by nyní mohl působit jako hrající asistent.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*nofan

Král je mrtev, ať žije král. Ale proč Allardyce přesně odešel, to by mě zajímalo. Asi za lepším, janak nevim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele