Bosenská média: Štěstí se otočilo zády

24.07.2013, 09:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
havrys99

Kdyby na hrot postavili švédskou bednu, tak zahraje lépe než Adilovič

Reagovat
smazaný uživatel

Nekorektní jednání hráčů Plzně? A proč pan novinář nenapíše o tom, jak "hezky" se choval ten jejich simulant, který místo aby šel sám na braku spadl a kvůli kterému Plzeň tou dobou hrála neprávem o deseti?

Reagovat
FUnk

Podotýká také, že druhému plzeňskému gólu předcházelo nekorektní chování hráčů Viktorie ma se hrat dokud se neprerusi hra, nebo pokud to je vazne a ne po kazdem spadnuti hrace na zem....

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc domácí si za toho mohli sami, jak se chovali, jak by už napsáno simulace, fauly Adilovice na Kozáčika a další zbytečné dohrávání.

Reagovat
Sw!fty

Zápas jsem bohužel neviděl - byl jsem v práci, ale nekorektní chování Plzně není žádnou novinkou (viz. naše liga) Druhá věc je spor o tom, zda hrát nebo nehrát, když se taková situace stane. V pravidlech nikde psáno o přerušení nic není, přesto by to mělo být součástí jisté etiky. Zastánci obou stran se v tomto asi nikdy neshodnou

Reagovat
Kily

míč ale jednoduše nechtěl do sítě - zajímavá věta vzhledem k tomu, že ve druhém poločase měli domácí jenom jednu tutovku v poslední desetiminutovce a jinak se omezili na nepřesné střely z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč se možná svíjel na zemi, ale byl to čistej zákrok a rozhodčí samozřejmě nepískal...

Kdyby radši přiznali, že na nás neměli...

Reagovat
boryland

Ty vo.e jaký štěstí kdyby Plzeň hrála v plným počtu tak dostali bůra vo.e..

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo o štěstí, ty jejich střely to bylo jak z okresního přeboru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele