Bournemouth dokončil příchod útočníka Afobeho

10.01.2016, 19:34
Aktuality
Benik Afobe se podle očekávání stěhuje z Wolverhamptonu Wanderers do Bournemouthu. Ten si služby 22letého kanonýra údajně zajistil za 10 milionů liber a podepsal s ním kontrakt na čtyři a půl roku...

Bývalý mládežnický reprezentant Anglie je odchovancem Arsenalu, za první tým Gunners se však nikdy neprosadil a po většinu londýnského pobytu chodil na hostování.

Afobe tak postupně vystřídal dresy Huddersfieldu, Readingu, Boltonu, Millwallu, Sheffieldu Wednesday a MK Dons. Před rokem pak Arsenal opustil definitivně, když přestoupil do druholigového Wolverhamptonu Wanderers, kde stihl do této chvíle nasázet 22 gólů.

Další už by měl přidávat mezi anglickou smetánkou, kde se za nepotvrzenou částku 10 milionů liber stal historicky nejdražší posilou Bournemouthu. "Benik předváděl za Wolverhampton skvělé výkony, jsme moc rádi, že se nám ho podařilo přivést," prohlásil generální ředitel Neill Blake, jehož tým hledá náhradu za dlouhodobě zraněného kanonýra Calluma Wilsona.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (174)

Přidat komentář
Uwe háže buly

10 milionů liber

Reagovat
smazaný uživatel

strašný

Reagovat
herbage

jste ho v 16-ti chtěli přetáhnout do Barcelony, ale Benik vašemu vábení odolal. Teď bude řádit za Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Dražší než Aubameyang

Reagovat
stas87

Ked na to maju...ti hraci ale casom budu nepredajny,uz vidim ked sa nepresadi v PL,ako si vsetci dobovolne znizi plat a vrati sa do lig,z ktorych prisli.

Reagovat
Talker

Když se neprosadí, tak si může vybrat, jestli sedět na tribuně nebo zkusit restartovat karieru do champu. Přestupová částka a plat jsou 2 různé věci.

Reagovat
stas87

Pisal som o cudzincoch,nie o anglicanoch aj ked sa to dalo pochopit inak.Ten priliv peniazi tymto slabsim klubom pomoze akurat k tomu,ze budu oberat castejsie favoritov a ten favorit uz si nebude moct dovolit postavit zostavu s nahradnikmi.Tym sa akurat anglicke timy oslabi v europe lebo nemaju kadte na dve sutaze.Takze aby som to zhrnul,za mna maximalna spokojnost.

Reagovat
Talker

Ono je to tak, no... Kde jinde si může dovolit nováček narvat 10 mega liber do hráče? V které lize mají týmy rozpočet 130 mega euro a více minimum?

Ono to má své pro a proti - žádný zápas předem vyhraný, každý zápas náročný, protože nepřijde do ligy otloukánek, který má podprůměrné hráče. Ta kvalita ligy se prostě zvedá, ty týmy ze spodku tabulky můžou vyhrát. Navíc jak píšeš, že ti hráči, kteří vyhoří jsou neprodejní, tak stejně neprodejné jsou i opory - ty kluby nemají důvod pouštět hráče za 5, 10 milionů. Týmy ze středu tabulky chtějí 20 milionů minimálně. Z vršku tabulky, kde cítí LM chtějí 50 mega a víc. Takže stabilita kádrů bude úplně jinde než v jiných zemích, kde je kdokoliv na prodej u 15 týmů ligy.

Proti je to, že ty týmy v Evropě budou muset mít širší soupisky, protože to nemají jako Barcelona a Real, kdy mají po 15 minutách hotovo a jedou na 100 bodů za sezonu. Stejně tak i koupit hráče ověřeného ligou, případně jeho hvězdu je náročnější - Lukaku a spol budou extrémně nákladní, přičemž pár let zpátky by šli za 30-40 mega. Teď bude Everton u 50-60 milionů uvažovat.

K tomu si vem, že PL má ještě jednu soutěž navíc. Takže zatímco Barcelona, Real atd mají 50-60 zápasů za rok, Bayern 50-55, tak v PL to klidně může vylézt na 70. Což je rozdíl klidně 20 zápasů za sezonu oproti německým týmům.

A výsledkem bude, že PL bude mít 3 týmy v LM, pokud ty kluby ty peníze fakt efektivně nevyužijí a nevytvoří si soupisky na 4 soutěže...

Reagovat
stas87

Ale kvoli FFP si nekupis dve plnohodnotne jedenastky,to proste nepojde.Pri sirokom kadri mas rizika toho,ze ti co sedia na lavicke to vydrzi ale casom budu chciet hrat.Nikto nechce byt vecnym nahradnikom a to nerobi dobre v kabine.To je prace ta pasca tych milionov za TV prava.Kluby v PL to nikdy nedonuti pracovat s hracmi co su v akademiach ci rezerve.Na co ked vedia ze hotoveho hraca kupi z Francuzska za babku..potom je vysledok to,ze ti hraci chodia po hostovackach do Championship a vytlacaju hracov co prave hraju Championship do League One..a samozrejme ide aj o platov.Pod Tuchelom tam niekto skusil navrhnut,aby BVB skusalo kupit niekoho z PL.Prestupna ciastka by problemom nebola ale plat hej,cize aj pre taky klub akym Dortmund je,je naprosto nerealne kupit hraca co sedi v Anglicku.Ked si to nemoze dovolit Dortmund,kto okrem B+R,PSG a dajme tomu Juventusu si to dovolit moze?

Ano,pocet zapasov je dalsi nezanedbatelny problem na ostrovoch.Bayern väcsinu zapasov rozhodne do polcasu,druhy len dohrava a hraci neplytvaju silami.Je minimum zapasov,kde Bayern hra vylozene do konca naplno,do poslednej minuty.Za ten stav je ciastocne zodpovedny aj Sammer,ktory pochopil ze na lavicke musi mat 6-7 hracov top kvality,schopnych okamzite naskocit aby to ten tim herne aj vysledkovo nepoznamenalo.So silou Bayernu a konkurencie v Nemecku to realne je,so silou ligy v Anglicku a FFP to nepojde.Aspon si to teraz v tuto chvilu myslim.

Ja si myslim,ze ot k tomu nevyhnutne smeruje.Vsimni si,ked nahanalo Nemecko Taliansko.Bol to beh na dlhu trat ale tym ze nemci mali viziu ci koncepciu ako toho dosiahnut,tak sa podarilo.Aj ked mali nemci v europe relativne hluche obdobie,vdaka dobrym vysledkom v EL tu poziciu uchmatli pre seba.Taliani prestali na sebe pracovat,uspokojili sa a o to miesto prisli.Jasne ze za tym bolo aj CP ale to nie je jedina vec oc za tym upadkom stalo.

Toto ale v PL nehrozi.Tam nie su peniaze problem ale ich efektivne vyuzitie.Daj cloveku takmer neobmedzenu kontrolu a vidis ako to dopada.Kupi hraca,ten sa nepresadi ale klub ho stihne este udat do ineho timu na ostrovoch ale financne ho to tolko nepali.To je v Nemecku nemyslitelne,taky Werder,HSV ci VfB su v srackach kvoli nerozvaznej prestupovej politike a minaniu peniazi za hracov,co neuspeli a klub sa dostal do straty.

Reagovat
Talker

Tak kvůli FFP... Spíš jde o to, že kluby v PL budou mít příjmy jako 2-4 kluby ve Španělsku, Německu či Itálii. Takže je tu prostor pro to si koupit více hráčů, aniž by porušili FFP. Ale musí to být efektivní. Navíc se nebavím o dvou jedenáctkách, ale o tom, co píšeš ty u Bayernu - mít 16-18 hráčů na podobné úrovni, které bude tým rotovat. Takoví Citizens tomu udělali krok kupředu v létě, kdy koupili 3 TOP hráče na posty, kde vyloženě nepotřebovali. Spíš jde o to, aby ten krok udělaly i ostatní týmy. My pod Mourinhem udělali přesný opak, pustili ty výborné hráče a natahali si odpad, který je zbytečný.

Jde o to, aby na to ty kluby prostě myslely a hledaly kouče, kteří jsou schopní takové práce.

Ono u PL je otázka, jestli (a případně kdy) se dostanou kluby druhého sledu (Spurs, Everton, Soton atd) na úroveň, kdy budou na tom lépe, než kluby ze zahraničí. Ona ta Itálie je blbej příklad, protože oni jsou posledních 10 let švorc, navíc díky aféře odpadl Juventus. Od přelomu nového tisíciletí vyjma 2-3 klubů neměli na utrácení. Kdežto prostě Spurs nemají problém si koupit kvalitního hráče z Německa. A příští rok budou mít o dalších 40 mega víc každý rok. A v tu chvíli si klidně budou moci zaplatit výkupku 30-40 mega nějakého TOP hráče v Německu.

To tu taky dříve nebylo. Vem si, že i průměrné týmy budou schopné dát 20-30 mega za hráče - Vyjma Bayernu, Wolfsburgu a Dortmundu není nikdo schopný dát 15 mega a víc. Pro takový Bournemouth bude možnost jít po hráčích, kteří jsou opory. A týmy z vrchu tabulky budou moci jít po hvězdách ligy.

Jinak jak píšeš, ta efektivita je mizerná, no...

Reagovat
Uwe háže buly

Z toho se mi chce zvracet, nedovedu si představit, že nějaký lopaty ze severu Anglie si vykoupí třeba Schalke s AS Roma, ty hráče během půl roku naprosto zničí a stejně budou zas vysmátí a budou moct nakupovat znova.. už by to chtělo totální krach PL, což se teda asi nestane, stejně jako se všichni modlíme aby finančně zkrachovalo USA a jejich přidružené státy z západní Evropy..

Reagovat
kvasha16

"ty hráče během půl roku naprosto zničí " ako?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Zabudnú hrať futbal

Reagovat
Talker

Krach USA a západní Evropy by byl kouzelný, no..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stas87

Lenze u Dortmundu,Wolfsburgu ci Gladbachu nefunguje poriadne rotacia hracov.Tak ako je Nemecko davane za vzor,tak v tomto sa nelisi od inych lig.Zober si len Kloppov tim..pevna 11ka,ktoru az vplvyom zraneni narusili hraci ako Durm alebo Löwe.inak hrali +- stale ti isti.Gladbach ma teraz az na post IV vsetky pozicie obsadene dobre len nemaju utocnika.Respektive maju ale ten sancu nedostava a ak hej tak maximalne ako nahradnik.

Budu schopne vyplatit 20 mega ale nemecke timy nie su hlupe,nepusti v jednom okne dvoch alebo troch hracov zakladu,cize nejaky odchod isto bude ale nie v takej miere aby to ten tim spravilo nekonkurencie schopnym v lige aj v europe.Aj Bayer uz plati za hraca 10+ mega,Gladbach mozno uplatni opciu na 12 mega za Hinteregera(sakra,ako sa pise? )To im umozni peniaze od UEFY za skupiny CL.Ja stale verim,ze pre hracov ako Draxler,Kramer ci Bender je nerealne ist do tych Aston Vill,Sunderlandov a podobne.Dobrovolne si nepokazi sportovu karieru peniazmi.

To si dobre napisal,Mourinho v podstate rozpradil lavicku a nechal si zaklad.Lenze aj na ten zaklad zakonite dolahne casom kriza a ak nemas alternativy na lavicke,nevyhrabes sa z tej krize tak rychlo.

Je treba si uvedomit jednu vec-tym ze Leicester vyplati tolko za Okazakiho Mainzu,to ten tim nepolozi.Nemci dokazu za malo peniazi vela.Tie nahrady su pripravene z vlastnych zdrojov alebo zo zahranicia.Ani si neviem predstavit,co by taky Heidel ci Allofs dokazali postavit,ak by mali volnu ruku a nemuseli pozerat na to,ci to v dlhodobom horizonte dovedie klub do problemov.

Reagovat
Talker

A to je dáno i tím, že mají až o 10-20 zápasů méně než týmy v PL Samozřejmě ne než všechny...

Neříkám hloupé... Spíš jde o to, že zatímco doteď si přestupy ze středních klubů BL a jiných lig mohlo dovolit +-6 klubů, tak teď toho bude schopných 17... Tím samozřejmě neříkám, že vykoupí 4 hráče z každého klubu v Německu, ale někdo tam sem tam šáhne, někdo šáhne do Francie, někdo do Španělska... Ale dá se očekávat, že to bude častěji.

A nemyslím, že Draxler a Kramer půjdou do Aston Villy nebo spodku tabulky. Ale nebudou mít problém si dojít pro oporu srovnatelné velikosti klubu v Německu.

A že to nepoloží ten tým je jasné. Spíš jde o to, že za rok si prostě takový Everton klidně bude moci dovolit Draxlera a podobně, což už nejsou tak snadno nahraditelní hráči a zároven ten klub zvednou o úroveň výš (i v rámci Evropy).

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Fuj

Reagovat
Zaschrona

S FFP nebudou mit v dohledne dobe anglicke kluby absolutne zadny problem - naopak si bude moct kazdy PL klub dovolit nakoupit presne ty dve plnohodnotne jedenactky, kvalitne zdvojit pozice, cele to dovoli nova TV smlouva, ktera da klubum 30-60 milionu liber navic oproti soucasnemu stavu - a uz ted si kazdy klub muze dovolit nakupovat za velke penize. To, ze hraci budou chtit hrat je jasne, nicmene to spis prave bude k uzitku nez naopak - vetsi motivace se prosadit.

Mit siroky a kvalitni kadr je i vzhledem k tomu, jak narocna sezona v Anglii je, naprosta nutnost. PL nema zadnou prestavku, ma o pohar navic a naopak v dobe, kdy ostatni kluby odpocivaj, tak se v PL hraje nejvic zapasu. Bez sirokeho kvalitniho kadru je nemozne nasledne hrat konkurenceschopne ve vsech soutezich - jak v Anglii, tak v Evrope. Nicmene dulezitost evropskych poharu bude pro anglicke kluby docela hodne klesat, i pro ty nejlepsi anglicke kluby nova TV smlouva znamena, ze je pro ne financne atraktivnejsi PL nez LM, ktera je spis takovy fajn bonus. Nebo jinak receno - 20 z 30 nejbohatsich klubu sveta bude hrat PL. PL bude velmi brzo celkovou kvalitou lepsi nez LM - ve zbytku Evropy zustane akorat nejakych 10-15 dalsich evropskych klubu, ktere budou moct tem z PL konkurovat. Zbytek budou jen totalni farmy.

Se smlouvami problem bude jen castecne - ty smlouvy nejsou nikdy nekonecne. Ten narust penez je navic takovy, ze kluby si budou moct dovolit riskovat koupit hrace s velkou smlouvou i s tim riskem, ze ho pak treba budou muset i platit, i kdyz bude jen sedet na tribune, pokud to bude fail. Navic, prave treba Dortmund bude muset jit s platy nahoru, pokud si teda bude chtit v dlouhodobem meritku udrzet konkurenceschopnost. I kdyz otazka je, jestli to vubec bude mozne, spise se da ocekavat jeste dalsi velky rust PL pote, az bude kvalita skutecne v kazdem PL tymu a bude jeste vetsi zajem o zapasy v TV, nez je ted. Naopak BL nebo PD sice rostou, ale ani nahodou ne takovym tempem. Maji pred sebou sakra hodne prace, aby jim PL navzdy neutekla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Barca s Realem nemají většinou za 15 minut hotovo a určitě nejedou na 100 bodů za sezonu. Když budu předpokládat, že Barca vyhraje dohrávku, tak bude mít po podzimu 45 bodů. To na stovku na konci nevypadá.

Reagovat
Hokaido

Bargain.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to neuveritelne, ale za podobne ciastky tam utocnici prestupuju aj vramci ligy.

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, to jsem taky zaregistroval, to je eště větší wtf.

Reagovat
Hokaido

V čem je to wtf proboha? Je to dáno silou trhu. V Anglii stojí pivo 4.50£, v Česku by tolik za pivo nikdo nedal a ta cena se zdá přehnaná. Nicméně pro anglična je to běžný a z výplaty si může dovolit zhruba stejně piv, jako čech doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to pivo za 4.50 libry aj za niečo stálo

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

točený Foster není špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ten som nepil, ale ďakujem za tip.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Uwe háže buly

To neni moc dobrý příklad.

Reagovat
Hokaido

Proč né?

Reagovat
Uwe háže buly

Těžko si z Anglie skočíš na pivo někam do Česka. Ale hráče ty kluby kupují ze všech koutů světa.

Reagovat
Hokaido

Fakt nechápu ten argument.

Reagovat
fenixLFC

a?

Reagovat
Uwe háže buly

Právě koupili Staročecha za cenu Svijan.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Usty

Stejně piv si dovolit nemůžou, mladí Angličani se opíjí doma, prý je to i pro ně hrozná perda.

Reagovat
Hokaido

Asi ano, ale čistě matematicky při srovnání průměrných platů a ceny za pivo 4.50£/40kč si čech může dovolit asi 640 piv, angličan jen o 20 méně.

Reagovat
Uwe háže buly

Až na to, že 40 korun neni u nás průměrná cena piva ani náhodou

Reagovat
Hokaido

Věděl jsem, že se někdo ozve. Nevím jak je to jinde v Anglii, ale 4.50£ je cena v Londýně, tak já jsem pro nás použil cenu pražskou.

Reagovat
Uwe háže buly

Asi bydlím v jiný Praze no

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som bol tento vikend v 4 roznych podnikoch a priemerna cena 60. A ziadne Staromaky a Alcrony...

Reagovat
Uwe háže buly

I na Staromáku seženeš točenou Plzeň hluboko pod 60 korun

Reagovat
Alan_Shearer

To jsi musel byt v nejaky restauraci. Ve spickovych pivnicich typu U Hrocha, U Jelinku nebo i U provarenych Pinkasu a Tygra si das tu nejlepsi Plzen do 40 Kc, respektive 45. Jinak na Zizkove si das slusny pivo do 30 korun a verim, ze tomu tak je po cely Praze.

Reagovat
Uwe háže buly

U Jelínků

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

U Hrocha a koleno k tomu

Reagovat
Alan_Shearer

Matesy

Reagovat
jany kozak

dopice v parizi som kupil jedno za 9,50e

Reagovat
Uwe háže buly

Já v létě v Praze za 18Kč

Reagovat
Usty

Jde o to, že tady vůbec nejde o nějakou platovou hladinu kauzální čistě ve vztahu anglický peníze - anglický fotbalový trh; ale o ty šílený tržby z TV práv, který už souvisí především s atraktivitou PL po celým světě.

Reagovat
Hokaido

Však jsem to uváděl jen jako příklad. Spíš jsem to uváděl jako metaforu pro anglickej fotbalovej trh a v podstatě všechny jiný fotbalový trhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne normálna cena.

Reagovat
Uwe háže buly

Jasně že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to porovnávaš na základe iných líg, čo je ale blbosť. Každá liga má svoj svet a svoj nastavený level, pri súčasnom stave PL je to normálna cena, nad ktorou sa netreba pozastavovať.

Reagovat
Uwe háže buly

Porovnej to klidně i na základě jedný ligy a jednoho týmu.

Reagovat
fenixLFC

tak ako vsade mas niektorých bohatsich a niektorých chudobnejsich. lenze aj ti najchudobnejsi v PL si mozu dovolit vsetkych okrem par vynimok

Reagovat
Uwe háže buly

Měl sem na mysli to, že tenhle sráč stál víc než největší hvězda týmu, otřískaná kvalitní soutěží a reprezentací.

Reagovat
fenixLFC

tym mas na mysli koho?

Reagovat
Uwe háže buly

Gradela.

Reagovat
smazaný uživatel

Gradel je ale podstatne starší.

Reagovat
Zaschrona

Rozdil je v tom, ze ten hrac prestupuje v ramci zeme, kde je cenova hladina nastavena diky obrovskym penezum, ktere se v anglickem fotbale toci, uplne nekde jinde. Z ciziny maji anglicke kluby mnohem levnejsi nakupovani - vsude jinde se v celkovem objemu ve fotbale ani nahodou tolik penez nevyskytuje.

Reagovat
Uwe háže buly

Já tomu rozumim, proč je ta cena vyšší, ale nerozumim tomu, proč ji ten klub je ochotný zaplatit.

Reagovat
Zaschrona

Hrac je zvykly na anglicky fotbal a kulturu, nutnost vlastnit dosatatek HG hracu - v neposledni rade asi i nedostatecne propracovany skauting mnoha anglickych klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna on tu cenu úplně v klidu má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Konečne ho uvidím v PL sledoval niekto ako sa mu darí u vlkov?

Reagovat
pa3ce

*darilo

Reagovat
nani92
Reagovat
SunFells

Krása, už to zas dělaj jak maj

Reagovat
Rssa

10 mega

Za nounejma....ja myslel, ze to je nase specialita...

Reagovat
Kang & Kodos

Vaše specialita je 40 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rssa

Nase hrace ale aspon zna prumerny fanda PL.

Reagovat
Uwe háže buly

Tyhle legendární přestupy znaj i lidi, co se o fotbal vůbec nezajímají.

Reagovat
Rssa

To je dobre. Aspon to pritahne fandy k LFC.

Reagovat
Mata

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýr Beník

Reagovat
Uwe háže buly

Teď koukam, že se tak fakt jmenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je videt, ze si nekdo precetl jen nadpis a sel hned na komentare...

Reagovat
Fenri

Ať se daří. Od odchodu z Arsenalu se krásně vypracovává nahoru, snad to dotáhne ještě výš.

Reagovat
Wat

Hlavně, aby hrával pravidelně základ.

Reagovat
smazaný uživatel

u nas megatalent, ktoreho akurat v rozhodujucich rokoch skosili zranenia

nakoniec super vidiet, ze sa dokazal vysplhat tam kam patri

nech sa mu dari...aj tak je ale skoda, ze sancu nikdy nedostal, a taky sanogo hral proti bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

"megatalent, ktoreho akurat v rozhodujucich rokoch skosili zranenia"

to si můžete nechat patentovat

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Counter

Stejně teď zpětně nechápu, jak mohl Sanogo hrát proti takovým soupeřům tak dobře. Dortmundu dal i gól

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy som mal vsadene ze da gol

bwin nechapal a ani mi neuznali vyhru najprv

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
jany kozak

Reagovat
wesleyborland

Newcastle se zajímá o Saiveta

Newcastle by se mělo spíš týhle francouzský naplaveniny zbavit a ne hledat další. Dřív jsem je měl docela i rád, ale tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Informácia je dosť stará, našťastie bordeaux odmietlo ponuku teraz sa zvažuje či ju zvysime alebo nie, snáď nie, našou prioritou ostáva Jonjo Shelvey

Reagovat
smazaný uživatel

Hrady a Frantíci jsou fakt k

Reagovat
smazaný uživatel

Myšleno v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

No áno no, žiaľ súhlasím. Hlavne nech príde niekto normálny, odíde mcclaren a nehráme o záchranu do posledného kola a budem spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

OSPRAVEDLNUJEM SA za mylnu INFO, Saivet ma dnes alebo zajtra podpísať nový kontrakt, doladuju sa detaily. Shelvey takisto

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

cena trochu hodně (na poměry Třešní) ale jinak není to 100% náhrada ale bude to fajn

Reagovat
SunFells

Na poměry je celkem odpovídající Za Mingse dali 8.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas přeji udržení i přes všechny posily atd.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

a teda tuto sezonu by u nas asi nazbieral kopu minut..skoda ho no

Reagovat
Counter

Kdyby zůstal, tak třeba nemáme Joela...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda..alebo uz nemame girouda

Reagovat
smazaný uživatel

"Nevím proč nezůstal v 5 nejlepší lize světa kdo chce moc nemá nic." Jirka Skalák

Reagovat
smazaný uživatel

Zapacilo sa mi to prislovie "kdo chce moc nemá nic."

Tak som si to vygooglil a nasiel som toto:

https://www.youtube.com/watch?v=nJtt1V4KB4k

Vie mi niekto vysvetlit ten zaver ?

Reagovat
Hokaido

No podle mě jí chtěl zabít, protože sežrala zmrzlinu velkou jako prase a ani mu nedala ochutnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som skor cakal, ze to skonci sexom. Aj ona tak vyzera zo zaciatku, ze to chce. Jemu ale zjavne usli vsetky signaly, az mu ruplo v bedni vytiahol noz a vydobyl si to, co si zaumienil. Pritom to mohol mat aj bez nasilia. Velmi poucne. Obzvlast ked ide o video zo zakladnej skoly. Len by som to premenoval na kto chce moc, skonci v base...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky je odebiras? podle me sla uroven jejich channelu v posledni dobe docela dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Si šikovný

Reagovat
jany kozak

Kto vela nechce ani malo si nezasluzi

Reagovat
patas92

22 let, hahah to jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá jako zachovalej čtyřicátník

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Milan.B

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate nekdo link na tu predsezonni tipovacku? Chci se podivat jestli sem v prvne vyhozenych trenerech nechal toho Ranieriho nebo to nakonec zmenil tady na Eddieho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kedy je los FA? Zajtra?

Reagovat
I am Mancunian

zajtra vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra o 20:15.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Usty

Podobnej typ jako Wilson a King, ale hlavní je, aby dával góly... Snad se chytne

Reagovat
Usty

Každopádně skutečnost, že místo potřebný posily na stopera přijdou 2 ofenzivní jména, to je prostě... Howe, no.. pokud se udrží, tak to bude obrovský úspěch.

Reagovat
Hokaido

Nejlepší obrana je...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SpecialOne

Stihnou Gradel s Wilsonem letos ještě nějaké zápasy?

Reagovat
Usty

Wilson by mohl bejt zpátky na hřišti v dubnu, Gradel o pár týdnů dřív.

Reagovat
vladis271

Danny Ward bol povolaný späť do tímu. Super. Poháre môže chytať on.

Reagovat
vladis271

Z Aberdeenu naňho idú skvelé referencie.

Reagovat
Counter

Nedal náhodou Aberdeenu poměrně nedávno nějaký český tým 5:0 nebo tak?

Reagovat
Kily

jj, Olomouc

Reagovat
Counter

Reagovat
Realita

ale to nebylo 5:0, ale 1:5 a 3:0

Reagovat
Ferguson6

V roku 2009

Reagovat
vladis271

Ty to sleduješ. Fakt sa mu tam tak darí?

Reagovat
Counter

Už jsem starý. Ještěže je tu swarley.

Reagovat
smazaný uživatel

V FM-ku mi zářil v 5.lize za Luton Town za 2 sezony 78 branek

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že se mu bude dařit. Strašně jsem si přál, aby se udržel v Arsenalu a prosadil se do prvního týmu. Jeho přestup mě tehdy dost zklamal.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řikáš...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele