Brabec: Chceme potvrdit, že na Euro patříme my a ne Kosovo

11.11.2019, 19:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec mě fakt docela překvapil. Musím uznat, že se v poslední době hodně zlepšil v klubu i v repre.

Reagovat
Blasphemer

Teď když jsem viděl po dlouhý době hrát Hubníka, tak zaplaťpánbůh že máme místo něj už připraveného jako lídra jeho.

Reagovat
db18

Reagovat
Franck

s tou Anglií byl neskutečnej, dozadu snad nejlepší z našich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Srbsko

Reagovat
wyqinac

*Jugoslavie

Reagovat
smazaný uživatel

Kosovo nepatri nikam. (Kosovo Pole)

Reagovat
ronaldik

Ale patří. Do propadliště dějin.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše skupina až na silnou Anglii je úplně k pláči, tymy totálně bez kvality.A ze se perem s Kosovem o postup to je silná kavicka.

Reagovat
dave30

A co bys očekával od takového "materiálu"? V top5 ligách pouze Vaclík a Kadeřábek hrají v popředí tabulky. Ostatní nehrají (hrají málo), nebo bojují o záchranu. K tomu pár vytrvalců ze Slavie... Co s tím chceš dělat?

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
kilobyte

Ostatní skupiny nejsou o nic lepší.

Reagovat
frankiefcb

podívej se na další skupiny a pomlč.

Reagovat
PaYaB

nevím proč z nás někdo dělá fotbalový odpad Evropy, když jsou větší země, které byli taky na světové úrovni a teď se plácají někde ve 4. koši....

Reagovat
smazaný uživatel

Kosovo se ale stejně asi dostane. Buď skončí před náma a když ne, tak mají jistotu toho play-off z Ligy národů, kde budou hrát s hodně slabýma.

Reagovat
vanGomm

Týmy jako Gibraltar,San Marino atp. jsou v kval. skupinách stejně pouze do počtu.Ty se nikdy nikam nedostanou.Jo ledaže by to EURO jednou rozšířili na 48 a víc. Na EURU tak momentálně startuje polovina týmů Evropy a přesto začíná mít ČR potíže se tam dostat.Za tohoto stavu by měl být pro tu naši repre postup povinnost a on se místo toho oslavuje jako nějaký mimořádný úspěch.Když už něco chtějí oslavovat,tak pouze postup na MS!Pokud jde o to EURO,tak by místo těch kval. skupin stačilo sehrát malé předkolo a pak by dvojice hrály pohárovým systémem o postup.Většina týmů by odehrála pouze 2 utkání a tím by odpadly ty repre pauzy,které stejně moc populární nejsou a dělají jenom problém v nahuštěném fotbalovém kalendáři.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Přesně tak, moje slova

Reagovat
Acrocephalus

Delas, jak kdyby liga byla vsechno. Coz samozrejme neni. Reprezentacni akce veskere klubove zalezitosti prevysuje,neni vic nez reprezentovat narod, narozdil od klubu, kde zalezi, kde si jaky hrace koupis (neni nic zajimavyho na tom si hrace koupit, ale jaky hrace si dana zeme vychova, to je jina meta). Klubovej fotbal sleduji nadsenci, reprezentacni fotbal i ti, kteri fotbalu tolik neholduji.

A prskani na ME je taky docela novodobej vystrelek, naprosto nesmyslnej. Jako kdyby MS bylo vsechno a ME jen jako nucena povinnost (kez by ani nebylo, ze?). Jsem rad, ze na reprezentacni fotbal tu nemusime cekat co je rok dlouhej, pro nekoho je fotbal JEN reprezentace.

Reagovat
dontcallmeandre

Já bych reper fotbal taky zrušil. Respektive mě neazjímá, lepší fandit klubu, kde hypoteticky můžeš sdílet nějaké hodnoty, zatímco repre uspokojuje nacionalistické ego všelijakých idiotů. A že není víc, než reprezentovat národ ve fotbale? To zase tak nežer. Je to pořád jenom fotbal

Reagovat
Reggie

To jsem si nějak nevšiml, že by se něco oslavovalo. Oslavovala se výhra nad Anglií, což je asi logický. Za Kosovo dostala repre zaslouženou sadu. Jaký mimořádný úspěch? Postup se bere jako povinnost. Tohle jsou hrozný žvásty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele