Brazilci i bez Neymara v kvalifikaci MS opět zvítězili

18.11.2020, 10:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Modroočko

Čo Brazília, ale Ekvádor...síce je pravda, že im dá rojálne na prdel prvý schopnejší tím, ktorý bude vedieť, čo je to taktika, ale pekne sa na tú ich hru pozerá

Reagovat
Inter Eterno Amore

to bol veľký výsledok

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně...koho zajímá Brazílie...tak katastrofické bránění Kolumbie jsem ale nečekal...krásný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Ten pátej gól, to byla lahůdka od toho mladíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tejto generácie čakám veľké veci. Hrajú veľmi energický futbal

A už v roku 2022 ich čakám vysoko verím tomu že postúpia na šampionát.

Reagovat
veikko

Hele, já jsem čekal, že první střet s realitou bude Uruguay (4:2), pak jsem si říkal, že Kolumbie se na ně připraví skvěle (6:1). Já bych se nakonec nedivil, kdyby je doma vykleplo třeba zatím marné Peru.

Ale jinak ten tým šlape jako hodinky i přes slabší stopery. A ještě k tomu jsou to většinou mladí borci. Takový Moises Caicedo je hráč pro velkoklub, Plata to samé. K tomu ta energie... Alfaro byl, vypadá to, neskutečná trefa a Ekvádor může být rád, že se jim na to Cruyff vykašlal.

Reagovat
Reggie

Ten Ekvádor... Já je sledoval teď pár let zpátky na MS U20, došli snad do finále? To už nevím, ale určitě tam měli super potenciál.

Reagovat
veikko

Na MS byli třetí, vyhráli juniorskou Copu. Ta ofenzivní čtveřice ve složení Campana, Alvarado, Rezabala, Plata byla brutální. Navíc zatím až na Rezabalu se prosazují i v dospělém fotbale celkem. Ten jejich juniorský tým prakticky neměl slabinu.

Reagovat
Reggie

Paráda, to je budu po očku sledovat, vypadají fakt zajímavě . Platu znám z Fify

Reagovat
Seydou Doumbia

Sportingggggg

Reagovat
RadekVonCZE

Jo to je tenhle

Reagovat
Modroočko

Včera som mál v pár fázach zápasu pocit, že stačí taktickejšie vyspelejšie mužstvo, ktoré ich zatlačí do defenzívneho bloku a rozpadnú sa. Tá ich hra dozadu fakt pokrivkáva, ale páčia sa mi skladbou kádra a poňatím hry, to jednoznačne. Dnes som si tak podrobnejšie prešiel rozpis zápasov v ich kvalifikácii a bude to naozaj test vyspelosti, ten záver majú dosť ťažký.

Reagovat
veikko

Ekvádor už v minulé kvalifikaci nejprve nasbíral dost bodů, aby následně snad 9x za sebou prohrál, tak snad se to nebude opakovat. S tou obranou je to pravda, ale zase třeba v Argentině prohráli 1:0 gólem z penalty, jinak Argentinci prakticky nic neměli. Spíš se možná Alfaro rozhodl, že nejlepší obranou je útok.

Reagovat
Seydou Doumbia

taktika jako já v csm ''všechno do útoku, hovno do obrany'' a potom jsem hrál s každým týmem formaci 3-3-4 a bud a nebo

Reagovat
smazaný uživatel

za 1 vetu

Jsem presvedceny,ze nepotoupi ze skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo Plata budúca star

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele