Brazilský svaz stále věří, že k reprezentaci přivede Ancelottiho

13.06.2023, 22:55
Aktuality
Carlo Ancelotti (© AFP)

Brazilský svaz se nevzdal naděje, že se mu k reprezentaci podaří přivést trenéra Carla Ancelottiho, přestože italský kouč chce zůstat v Realu Madrid. Prohlásil to šéf svazu Ednaldo Rodrigues.

"Podle nás je to jeden z nejlepších trenérů na světě. Je to vítěz a všichni hráči, kteří pro něj hráli, tvrdí, že to byl jejich nejlepší kouč a jak moc jim chybí," řekl Rodrigues v Madridu při představení přípravného utkání Brazílie se Španělskem.

Čtyřiašedesátiletý Ancelotti už dříve brazilskému svazu vzkázal, že si zájmu velmi cení. Bývalý kouč AC Milán, Chelsea, Bayernu Mnichov nebo Paris St. Germain však dodal, že hodlá dodržet smlouvu s Realem, která mu skončí po sezoně 2023/2024.

Rodrigues se však naděje nevzdal a během návštěvy Madridu se chce se Ancelottim sejít a zkusit ho přemluvit. Brazílie je bez trenéra od prosincového mistrovství světa v Kataru, po němž u týmu skončil Tite.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Csaplárova past

Titul ve všech pěti TOP ligách, 4x Liga Mistrů. Nejlepší z nejlepších ...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Čaplár

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele