Bresciano o Juventusu: Je to skromný tým

23.11.2007, 14:10
Aktuality
Jeden ze šlágrů víkendového kola Serie A se odehraje v Turíně, kde změří síly Juventus s Palermem. Do sestavy sicilského klubu by se po měsíční přestávce měl vrátit australský záložník Mark Bresciano, podle něhož se atmosféra v táboru soupeře po přeřazení do Serie B značně změnila...

"Už jsem v pořádku a jediné, co potřebuji, je trochu dohnat fyzickou kondici. Je na trenérovi, zda se rozhodne nechat mě proti Juventusu hrát. Je normální, že každý by na mém místě chtěl být na trávníku, zvláště když se jedná o zápas proti takovému soupeři," prohlásil australský fotbalista.

Juventus se loni dokázal vypořádat s přeřazením do druhé nejvyšší soutěže a okamžitě se vrátil mezi elitu. Něco se však změnilo, o Staré dámě se vždy hovořilo v souvislosti s příčkami nejvyššími, letos se ovšem o titulu vzhledem k loňským událostem příliš nemluví a všiml si toho i Bresciano.

"Juventus má ambice a to je v pořádku. Bianconeri jsou týmem s mnoha šampiony, ale zároveň jsou skromní. Změnili se a to je možná jejich tajemství," domnívá se Bresciano.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

forza juve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale titul mohou klidně získat,vůbec bych se tomu nedivil. Mají vnitřní sílu a hráči kteří neodešli v době přeřazení taky charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli, jen pokud by v Serii A nehráli Inter a AS Řím, takhle vyhraje Scudetto Inter:)

Reagovat
Sosi

Juve na to má, AS pouze v případě, že nebude zraněn Totti. Škoda, že skončil v repre, dalo se na to koukat.

Reagovat
M11

JUVE !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele