Breznaník se teď chce soustředit na rehabilitaci

09.03.2014, 22:41
Aktuality
V Rusku sa šikovný stredopoliar či obranca adaptoval veľmi rýchlo, veď skóroval v drese Amkaru Perm hneď v prvom zápase po zmene klubu. Nasledovali však mnohé zranenia, z ktorých sa doposiaľ Michal Breznaník ešte nevystrábil. Zamestnávateľovi došla trpezlivosť a tak si slovenský reprezentant jeho dres vyzlečie.

V Perme naďalej pôsobí Slovák Martin Jakubko, ale jeho krajan Breznaník v tíme skončil. Odohral za ruský mančaft vinou mnohých zranení len 9 duelov a celkom 465 minút: "Potrebujem ešte mesiac rehabilitovať, takže ligu by som už možno ani nestihol. Tréner Čerčesov sa rozhodol, že chce so mnou kontrakt ukončiť," povedal bývalý hráč Slovana Bratislava.

Podľa svojich slov nie je smutný ani sklamaný: "Taký je futbalový život. Teraz sa musím dať zdravotne dokopy, pretože som behal viac po doktoroch ako po ihrisku. Počkám, či bude mať niekto o mňa záujem a s manažérom to budeme riešiť," dodal pre Denník Šport.

Dovtedy sa bude hráč tešiť najmä na súkromný život, pretože s manželkou Zuzanou čakajú o necelý mesiac prvý prírastok do rodiny.

Autor: Ľubomír Hudačko / Denník Šport

Komentáře (5)

Přidat komentář
Civers

Můžete to prosím někdo přeložit? Neumím maďarsky..

Reagovat
Aldeano

Tady to máš slovensky

Oroszországban , egy ügyes középpályás vagy védő alkalmazkodott nagyon gyorsan, akkor szereznek a mez Amkar Perm már az első meccs után, a változás a klub . Majd , azonban a sok sérülést , amelyből idáig Michal Breznaník még nevystrábil . Munkáltató elege lett , így ő a szlovák csapat leveszi az ingét .

Perm tovább dolgozik a szlovák Martin Jakubko , de honfitársa , a csapat Breznaník véget ért. Játszott az orosz mančaft miatt sok sérülést mindössze 9 párbajok és összesen 465 percet : "Azt kell több hónapja , hogy rehabilitálják , így a liga tudtam volna esetleg hiányzott . Čerčesov edző úgy döntött , hogy ő akarta, hogy felmondja a szerződést velem , " mondta egykori játékos Slovan Bratislava .

Azt mondta, nem szomorú vagy csalódott : "Ilyen a futball élet . Most kell összerakni fizikailag , mert én voltam a futás után a doktori több, mint a pályán . Várni, ha bárki is érdekelt engem, mint egy menedzser , hogy meg kell oldani ", tette hozzá , hogy Sport napló .

Addig is , a játékos lesz , különösen örömmel magánélet , mert a felesége Susan vár kevesebb, mint egy hónappal az első mellett a család.

Reagovat
djwenca

v pohodě, bůh každému nadělil podle svého uvážení....

Reagovat
smazaný uživatel

Duševní mrzák

Reagovat
Hubna

Tak třeba zase Liberec...i když, nevím, jak by jej zaplatili

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele