Brian McDermott již není manažerem Readingu

11.03.2013, 19:05
Aktuality
Reading FC v posledních kolech výrazně tápe a v tabulce Premier League momentálně zaujímá až předposlední příčku, vedení klubu se tak rozhodlo situaci řešit a dnes odvolalo Briana McDermotta. Jednapadesátiletý manažer ze stadionu Madejski odchází po více než třech letech...

Brian James McDermott na lavičku jihoanglického celku usedl 27. ledna 2010 a loni s ním vyhrál League Championship, díky čemuž se klub po čtyřech letech vrátil do Premier League.

Zde ale Reading v poslední době ztrácí v boji o záchranu, v posledních čtyřech ligových utkáních neuhrál ani bod a v tuto chvíli ho od samotného dna tabulky dělí jen skóre. Na sedmnáctou Aston Villu Royals ztrácí čtyři body a smazání tohoto manka již bude úkolem nového manažera.

"Majitel Anton Zingarevič děkuje Brianovi za odvedenou práci. Hledání jeho nástupce začíná okamžitě a klub věří, že nový manažer nastoupí co nejdříve," stojí v oficiálním prohlášení Readingu.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (967)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele