Bruce zkritizoval březnová přátelská utkání

28.03.2008, 09:50
Aktuality
Manažer Wiganu Steve Bruce zkritizoval pořádání přátelských mezistátních utkání v této fázi sezóny. Jeho mužstvo nehraje dobře a Brucovi vadí, že v boji o záchranu na týden přijde o možnost trénovat s kompletním kádrem.

"Nejsem spokojený s tím jak hrajeme, ale co s tím mám dělat, když své hráče celý týden nevidím a sejdeme se až v pátek na hotelu před zápasem s Portsmouthem?" ptá se naštvaný Bruce.

"Samozřejmě, když podepíšete hráče z Ekvádoru, Hondurasu, Jamajky nebo Barbadosu, pak musíte počítat s tím, že budou hrát za svou reprezentaci. Ovšem cestování přes půl světa kvůli přátelskému utkání v této fázi sezóny? S tím nemohu být spokojen," uvedl Bruce s dodatkem, že se jen snaží bránit zájmy svého klubu.

"Ať to vymyslel kdokoliv, je to nesmysl," uzavřel výstižně bývalý zadák Manchesteru United.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

blbost, prohrajete i bez tech pripravných zapsu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny je to stejný, Portsmouth má taky reprezentanty podobně jako všechny týmy v PL, ale hlavně Wigan by měl přestat hrát na svém stadionu ragby.

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš se tam přestane hrát fotbal. Na to rugby se přeci jen kouká líp

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tam měli přestat hrát rugby? Wigan je rugbyové město a jeho stadión je především rugbyový stadión.....fotbal tam je jen na návštěvě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele