Bryan Ruiz odchází z Fulhamu na hostování do PSV Eindhoven

15.01.2014, 10:59
Aktuality
Bryan Ruiz zažil své zatím nejpovedenější roky v Nizozemsku a do tamní Eredivisie se nyní vrací. Kostarický útočník opouští londýnský Fulham a zbytek sezony stráví na hostování v PSV Eindhoven, oba kluby vše potvrdily na svých internetových stránkách...

"Klub může potvrdit, že Bryan Ruiz odešel na hostování do konce sezony do PSV Eindhoven. Všichni ve Fulhamu by kostarickému kapitánovi rádi popřáli vše nejlepší do jeho dočasného angažmá v Nizozemsku," stojí v prohlášení Fulhamu.

Ruiz v minulosti hrával za Twente a výrazně na sebe upozornil v sezoně 2009/2010, během níž nastřílel 24 ligových branek. Do Fulhamu přestoupil koncem srpna roku 2011 a na Craven Cottage se mu nedařilo podle představ, celkem dal jenom sedm ligových gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / fulhamfc.com

Komentáře (81)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš jestli jsme o něj taky stáli?

A jak to vypadá s Castaignosem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, ze by sa chcel vratit spat. Co sa tyka kadra Twente, je stavane na mladikoch a sucasny trend je velmi dobry. Castaignos zostane podla mna minimalne do leta. Ono mu to sice striela, ale boli casy , ked som ho doslova hnal. Je to silovy utocnik, ziadny technik s futbalovou myslienkou. Z eredivisie je tam viac adeptov , o ktorych by bol zaujem. A aj pre neho je lepsie este minimalne toho polroka zostat, nez sa hnat na ostrovy, kde by v horsom pripade pendloval medzi lavickou a tribunou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ten kádr není tak špatný. Ale přeci jenom si myslím že s případným postupem do evropských pohárů (což si přeju) by se ten kádr posílit měl. Otázka jak to bude s Tadicem, protože jsem někde četl že o něj je zájem a v případě nepostupu do pohárů nevím nevím jestli zůstane a nevim jak to máš ty,ale pro mě to je jeden z klíčovejch hráčů.

Reagovat
Arsenalista

Asi se od něj čekalo více no.. ovšem mezi lepší tam určitě patřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Jeste muzou pustit a Kacaniklice a nevidim duvod, proc jim prat zachranu, pritom jsem je vzdycky radil k tem nejvic sympatickejm klubum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo no. Taky proti sestupu asi nic mít nebudu, aspoň se to vyčístí od toho odpadu a Berba by stejně odešel i tak. Podle mě se ale stejně zachráněj.

Hráčů, který mě uplně neserou, zbejvá jen pár. Ideálně by po sestupu mohli zůstat jen odchovanci + Stekelenburg, Hughes, Riether, Hengeland a Kačaniklič.

Reagovat
papos182

Pred chvili jeste velky fanda a ted uz je ti jedno sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že chápaní textu nám moc nejde, viď. V zájmu toho, že sem podle tebe ''velkej fanda'¨jim právě ten sestup a následný vyčištění od odpadu přeju. Pomůže jim to, stejně jako třeba tenkrát Newcastlu.

Reagovat
papos182

Jenze po sestupu se ocisti nejen od odpadu. A jsem presvedceny, ze by meli hoodne tezke se vratit do PL. Lepsi by bylo, kdyby se toho odpadu zbavili v PL bez nejakeho sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, přát klubu sestup je fakt na hlavu...a srovnávat situaci s Newcastlem, který měl kompletně tragické vedení, to snad ani nejde

Reagovat
Kluivert9

Další "kometa" z holandska, co hodně rychle zhasla...

Reagovat
kiwwi

tak snad namiesto neho pritiahnu toho Ravela...ale zrejme k hammers poslali dost smiesnu prvu ponuku, kedze bola okamzite zamietnuta

Reagovat
smazaný uživatel

Prej nabidli 4m, to by odmitl asi kazdej. Uvazoval bych tak o sedmi.

Reagovat
kiwwi

tak to je teda este smiesnejsie, nez som si myslel

ja si myslim, ze pod 10 ho WHU nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny, ale takovou hodnotu nema. Zalezi na tom, jak moc je nespokojenej a na tom, kolik klubu se o nej bude zajimat Myslim, ze pokud se ho budou chtit zbavit, pujde tak kolem 7-8 milionu. 10 bych za nej nedaval, ani kdybych se jmenoval Vincent Tan a Ravel se narodil 8.8.1888

Reagovat
kiwwi

kazdopadne Big Sam trepal cosi o 20 mega (v suvislosti s tym, ze keby sa o neho zaujimali United, nechcel ho pustit, ale keby prisli s takou ponukou, tak by asi nebolo inej moznosti)

Reagovat
Bayern +

Ako som písal včera, Caulker + Noone a nech si ho Ole berie.

Reagovat
Zaschrona

Pry v pripade nabidky 10+ mega liber mu stoupne automaticky o mnoho stoupne plat. Tak teda bych rekl, ze v pripade takove nabidky by pak urcite sel pryc. Jen teda nabidnout za nej takove penize, to chce mit kuraz... nechtel bych ho do sveho klubu ani zadarmo, je to pitomec...

Reagovat
smazaný uživatel

Morrisona? To by byla paráda...skoro až sen :-)

Reagovat
M0rb1D4S

We're told West Ham have made a complaint to Premier League over comments made by Fulham's manager in relation to Ravel Morrison. We're told West Ham furious after Rene Meulensteen said about Ravel Morrison: "The player wants to come here." - Bryan Swanson

Reagovat
tulen

tak už sa písalo aj o klauzuly v zmlúve - 10 mil., ale to je somarina podľa mňa, jediné čo je reálne je to, že ak príde za neho ponuka nad 10 mil. tak sa mu automatický zmlúva mení na 60k. ale boli by sme hlúpi ak by sme ho pustili, ak nastúpi tak je skvelý, do tej 60 minúty, potom prestáva hrať, ale to dávam za vinu veku, trochu s ním popracovať a môže ísť za lepšie peniaze a už vôbec nie do fulhamu, to nie je posun.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ruiz je dobrý hráč, má záblesky geniality, bohužel jen záblesky. Je škoda, že žádný trenér od nás z něj nebyl schopný dostat maximum, pořád si myslím, že v případě správné motivace a podmínek by klidně mohl být i střelcem jako Berbatov (i když ten to solidně fláká teď). Ten odchod byl na snadě, je to nejlepší řešení jak pro klub, tak i hráče. Myslím, že spokojený u nás nemohl být, nedostával tolik šancí a návrat do Eredivisie ho probudí. Bohužel ale už ne pro nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze mu Meulensteen tych prilezitosti dal, vsak? Ale nie, pracoval len pod Jolom, ktory ho nedokazal vyuzit. Neviem kolko by dal golov, ale na hrote nikdy nehral a na podhrote bol prd platny,pretoze casto sa stahoval pre lopty a nestihal byt potom aj vpredu a naopak. Plus typologicky podobny Berbovi, i v tej hnilosti On tej futbalovej geniality ma dost, problem bola jeho motivacia, ked po par dobrych az vybornych zapasoch prisiel rad odchodenych az odflaknutych. Mam pocit, ze si s Jolom velmi nevychadzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Meulensteen podle mě není ani vhodným manažerem. Popravdě, chtělo by to někoho, kdo jako osobnost dokáže nadchnout hráče, přítáhnout je a vzbudit trochu nadšení u fanoušků zase. Občas mi přišlo v zápasech, jako by společně s těmi vágnějšími výkony i reakce fandů začínaly být laxní a nakonec to vypadalo na Craven Cottage jak na pohřebišti...Kéž by se vrátila tvář týmu z dob pod Colemanem. Sice měl problémy s taktikou a obranou, ale měl srce, byl to cottager a Fulham pod ním hrál se zápalem, chutí do hry.

Já bych tak strašně rád Curbishleyho jako manažera, to by byl ten největší tah pro Fulham v posledních letech. Jenže ne, my si necháme toho...škoda mluvit. Jako asistent, nebo trenér, to může být výtečný. Ale aby se z člověka stal skvělý manažer, to chce osobnost. Já ji v něm nevidím, a ono je dost možné, že to nevidí ani hráči. Ty poslední výkony byly tragické. Zejména od Berbatova celou tuhle sezonu...skoro až bych ho rovnou prodal, protože jestli chce každý zápas odchodit a rozhazovat rukama, tak to ať jde dělat jinam.

Já si Fulham zamiloval pro jeho bojovnost, rychlý anglický styl fotbalu a nezdolnou sílu i v dobách, kdy nikdo kromě fanoušků a hráčů nevěřil, že je možné vyhrát, zachránit se. To chci vidět zpátky...

Reagovat
smazaný uživatel

Maynard do Wiganu, nadhera

Reagovat
Bayern +

Paráda. Ja som skoro zabudol, že on je v Cardiffe vlastne. Ten bordel ale nesledujem, hral tam vôbec?

Reagovat
kiwwi

chazy, hefy...nejake gifka, videa na vcerajsie Powellove goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal target, Julian Draxler out till March with hamstring injury

Tak to už v zime nepríde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze uz se adaptuje

Reagovat
SunFells

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
raduinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Draxler got injured in mid-December. Schalke expect him back in mid-February.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem, že stihne LM.

Reagovat
SunFells

Jeden německý zdroj dokonce říká, že by měl hrát už za 10 dní po pauze BL.

Reagovat
Counter

Teď ještě kdyby to byla pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lacina Traore has been given the green light to join West Ham United on loan

Reagovat
vodka

jsem zvědav...

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou tam budou mit pretlak

Reagovat
Bayern +

Síce traja skoro identickí hráči na jeden post, no. Ale nevadí, Lacina by vraj nemal byť technicky úplne mimo. Hlavne, že útok je hotový, teraz v kľude posilniť obranu.

Reagovat
tomasinho

Na jak dlouho je ještě out Reid?

Reagovat
tulen

29.1. by sa mal vrátiť do tréningu

Reagovat
fantomas

At sestoupej fakt.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Chazy

Pryč s nima, přál jsem jim to už ten rok, kdy měli ten zázračnej závěr a záchranu z ničeho. Navíc to tehdy odnes Zarate.

Reagovat
vodka

ale Bullard jim to vykopal paradne

Reagovat
Stiksxx

Tak jsem na něj zvědav..krapet mám obavu z toho, že si od něj slibujeme že bude zase kanonýr jako v Twente a bojím se, aby to nedopadlo jako jeho přestup do Fulhamu..

Reagovat
Bayern +

Lacina Traoré už brzy odejde z AS Monaco, kam nedávno přestoupil z Machačkaly, na půlroční hostování do West Hamu. Londýnský klub pro vysokého útočníka získal pracovní povolení.

Super. Teraz síce očakávam odchod Maigu, ale nebude chýbať. Radšej nech zostane Carlton.

Reagovat
tomasinho

Lacina-Andy, to bude něco jako Jenda Koller a Vráťa Lokvenců, smrtící dvojka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Il Architetto

DinoŠoula

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Traore je s tou technikou uplne nekde jinde no...

Reagovat
Zaschrona

Taky ten Lokvenc ma byt Carroll...

Reagovat
božský John

Jestli to myslis tak, ze traore=koller a carroll=vrata, tak musim souhlasit. Lacina je fakt bestie

Reagovat
tulen

tak Carlton podpísal novú zmlúvu na rok a pol, čiže len sa modliť nech niekto ponúkne slušný peniaz za Modiba .. a k lacinovi, ja som rád, škoda, že nevyšiel prestup, o ktorom sa jedného času hovorilo, ale čo už, hádam Sam vyskúša niekedy hrať aj s dvom útočníkmi

Reagovat
Counter

Mannone do MU, to by byla parádička

Reagovat
kiwwi

nechapem kto s tym prisiel preboha (dufam ze nie Moyes ) - v pripade odchodu Lindegarda mame stale Bena...

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maher, Schaars. Hiliejemark, Wijnaldum, Park, Ruiz, Toivonen. Not bad

Reagovat
Stiksxx

Maher mi přijde že hraje pod své možnosti. V AZ byl mnohem viditelnějším hráčem..To může být jen způsobeno jinou rolí v týmu a možná jinou kvalitou spoluhráčů..Jinak si to nedokážu vysvětlit..Je to obrovská škoda. Schaars s Hiljemarkem klasické štíty. Moc konstruktivní nejsou..Někdy by to chtělo přidat na důrazu..Bůh ví v jaké formě se vrátí Wijnaldum po dlouhém zranění.. Ruiz uvidíme..Toivonen je hroznej bídák. a Park? Tam si netroufnu hodnotit..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry priklad toho ze mena futbal nehraju

Reagovat
Mindas

Reagovat
cristiano.K.

já už jsem to psal minule, jeden z dvojice Berba-Ruiz musí pryč. Pokud odejdou oba,tak to bude na hromadu cintronků a není to nereálný

Měli pustit Berbu a Ruize si nechat.

Reagovat
papos182

Tak to asi bude od leta.

Reagovat
kiwwi

no to vies

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
afc ajax

mohol ešte týždeň vydržať

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
Stiksxx

A taky mě sere to spojení Vitesse s Labyadem!

Reagovat
smazaný uživatel

The agent of Tottenham playmaker Nacer Chadli has claimed that he is looking for a loan move for his client. The Belgian has only made seven Premier League starts for the Lilywhites this season and his representative Daniel Evrard wants to keep his client’s World Cup dreams alive.

“His situation is not easy at Tottenham at the moment. The World Cup is arriving so it’s a problem,” Evrard said.

“For him to play at the World Cup it’s important so why not a loan? We haven’t spoken to Tottenham yet but I know there are clubs interested in him.

Prosim prosim nech vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

preco by mal vypadnut?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele