Bucha doufá, že Plzeň v domácí odvetě TNS zválcuje a postoupí

06.08.2021, 08:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
LokoLFC

Všechny české kluby mají stejně krásnou pozici do odvety... -2 góly... Csaplárovo srdce plesá!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Válcovat můžeš leda trávník za barákem pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Je úsměvný jak všichni naši zástupci dostali na prdel, všichni prohráli o 2, ale všichni se cití být lepší a v odvetě to otočí a postoupí

Reagovat
didosh

Trošku lzes, neslyšel jsem od Sparty či Jablonce že by něco takového řekli, spíš naopak...nějak mi to nevychadza...

Reagovat
verv

Reagovat
7kaka7

Nicméně jediná Sparta hrála s opravdu špičkovým týmem... (chápej širší evropská špička)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbý když už vypadávaji s kdejakými TNT nebo VŘSR

Reagovat
salaminoo

Dat 4 fiky z zadne sance je kouzelne

Reagovat
kilobyte

Co teprve jestli si v Plzni něco vytvoří. To bude po dvojzápase.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkovky:

Postup Slavie 2,93

Jablonec 15,60

Sparta 20,4

Reagovat
Pablos

a přitom postoupí jen ta Sparta... tři fíky za poločas jako na Laziu a je vymalováno

Reagovat
REPLIKATOR

pěkný sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii věřím, že by to mohla otočit, Sparta a Jablonec ne, Plzeň by měla, ale troufám si říct, že to je nejhorší výsledek českého klubu v pohárové Evropě kam až pamatuju, dostat 4 góly od amatérů z Walesu

Reagovat
deporpepa

Doufám, že se Viktorka zlepší nejen v zakončení... Nějak stále nechápu, proč hraje Hejda s Brabcem. Pernica je rozhodně lepší jak Hejda i Brabec... Když je Kaša zraněný, tak jeden z nich hrát musí, ale proč oba. Skoro bych tam zkusil dát toho Tvrdoně na odvetu... Hruška ten první gól mohl mít, vždyť to šlo vlastně metr od něj... To bych se skoro vsadil, že Staněk by tam byl. Hruška už měl dělat dvojku v Domažlicích. Co nejde přímo na něj, to nemá. No uvidíme co bude za týden. Ale díky těm dvěma gólům v závěru je to relativně otevřené... Jinak Slávie, Sparta i Jablonec dle mého nemají na to postoupit dál.

Reagovat
Blasphemer

Pernica určitě není lepší než Hejda, těch kiksů u nás udělal strašně moc. Ale než současnej Brabec lepší asi bude a měl by hrát místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěřím ani 1

Reagovat
Milan.B

Slavia a plzen postupia, dobre kurzy tam budu

Reagovat
Pablos

Reálně věřím jen té Plzni. Slavia víc jak jeden dva góly nedá, to je nad jejich síly v předkolech. Plus ta obrana, to s nulou neuhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii už to kleslo z 2,93 na 2,5 a na Plzeň je 1,44

Ale bohužel nepostoupí ani 1

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupí jen Plzeň - resp. ta musí, protože kdyby to nezvládla, tak by měla být za znevážení jména českého fotbalu vyloučena z ligy a přesunuta do ČFL.

Slavia podle mě prohraje i doma, neumím si představit, jak ti dva tragédi na stoperech budou zachytávat maďarské brejky. Kdyby místo Krmenčíka podepsali Škodu, tak je mohli přestřílet, sice by jim byl Škoda v těžších zápasech k hovnu, ale na dobývání autobusu by byl platnější než kdokoli ze současných útočníků.

Sparta má minimální šanci - buď by to muselo Monaco podcenit, nebo by se muselo sejít úplně všechno, z každé šance gól a Nita s obránci životní zápas.

Jablonec se z Celticu nepochopitelně podělal, nevyužil dobrý los, a i když Celtic je slabý, tak nevěřím, že mají šanci něco v odvetě uhrát. Tady je vidět, že Radův rozhled končí na českých hranicích, on dokáže tým připravit na Spartu nebo Slavii a hrát s nimi kvalitní zápas, ale proti Celticu, který je o 2 třídy níž, nevymyslel nic. Myslím, že kdyby po něm před týdnem na tiskovce chtěli vyjmenovat 10 hráčů Celticu, tak (poté, co by novinářům vynadal do č*ráků) by vysypal jména z 80. nebo 90.let.

Reagovat
didosh

Souhlasím s tím Škodou i Radou...

Reagovat
Salfovic

Já jen s Radou.

Reagovat
didosh

Já mám Plukovníka rád ale taky si myslím že je to prostě stará škola

Reagovat
oli9

Trochu pokory by vám neškodilo...

Reagovat
mario23

Jaká pokora? Nemůžou se alibisticky schovávat za nějaký kecy. TNS je tým na úrovni naší divize, ty prostě musí doma přejet 5:0 a hotovo.

Reagovat
Pablos

Třeba myslel pokoru vůči fanouškům. Cokoliv jiného než týmové video zachycující pouť po své ose zpět na Štruncovy sady, je drzost.

https://youtu.be/lzgNnosZU7w?t=52

Reagovat
martin1

Reagovat
dondinho

tohle bude chtít ve všech odvetách co nejdřív 2 redky soupeře, jinak to moc nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Zvalcuje 3:0pp no

Reagovat
Modi6

No jo, podobné kecy jsme slyšeli ode všech už před prvními zápasy. Tedy ne o tom, že soupeře přímo zválcují, ale že je reálné všechny porazit. Vše dopadlo obráceně a ještě k tomu o 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad aspoň Slavia to otočí,ostatní jsou asi bez šance

Reagovat
Martin9719

Na jednu stranu má pravdu, fakt kdykoli kdy se dostali před bránu to byl skoro gól a ještě ke všemu 2 penalty zadarmo. Šancí i před prázdnou bránou bylo dost, nebylo to tak že by nás přehráli, takže smůla a nedůslednost + nedůraz. 2 góly dát doma není nereálný, nejsou to do obrany nějací profíci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele